franklawl Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, thodoris_9 είπε Ορίστε, ήδη κερδισμένος 25€! Χαχαχαχα, ανάθεμα τα καθρεφτάκια μου, να δω τι θα ρθει σε μένα, θα ενημερώσω! Ωχ αυτά είναι ! Αγγελία στα 20 ευρώ 🤣
d_gkal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, franklawl είπε Τυχερός!!! Άντε να δούμε οι επόμενοι τι θα έχουμε! Το tracking number σας λειτουργούσε; Το δικό μου από 26/10 δεν ενημερώθηκε καθόλου. Βλέπω μόνο το παρακάτω "Wednesday, 26 October Carrier picked up the package." Τυχερός!!! Άντε να δούμε οι επόμενοι τι θα έχουμε!
franklawl Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, d_gkal είπε Τυχερός!!! Άντε να δούμε οι επόμενοι τι θα έχουμε! Το tracking number σας λειτουργούσε; Το δικό μου από 26/10 δεν ενημερώθηκε καθόλου. Βλέπω μόνο το παρακάτω "Wednesday, 26 October Carrier picked up the package." Τυχερός!!! Άντε να δούμε οι επόμενοι τι θα έχουμε! Το tracking number σας λειτουργούσε; Το δικό μου από 26/10 δεν ενημερώθηκε καθόλου. Βλέπω μόνο το παρακάτω "Wednesday, 26 October Carrier picked up the package." Λειτουργεί σε μένα Μέχρι και ότι έφτασε σπίτι μου με Acs παρακαλώ
G@rg@oun Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 13 ώρες πριν, franklawl είπε Μικρο κουτακι να φανταστω ήταν και ειχε μονο 1πραγμα μεσα ε? θα βγαινανε εκτος budget να βαλουν και 2ο
SilentVoice Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Παρέλαβα και εγώ τελικά, αλλά θα στείλω φώτο το βράδυ. Παρ'ολο που είχα πει στην γυναικα μου , να μην παραλάβει ενα δέμα απο Κίνα που ξεκινάει ο αριθμός με SYZZ, τελικά το παρέλαβε γιατι φαινόταν οτι ήρθε απο Βουλγαρία και είχε μπει αλλο χαρτί απο πάνω και ο αριθμός με SYZZ ήταν με πολύ ψιλά γράμματα σε απροσδιόριστο σημείο στην νέα ετικετα.
d_gkal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 33 minutes ago, SilentVoice said: Παρέλαβα και εγώ τελικά, αλλά θα στείλω φώτο το βράδυ. Παρ'ολο που είχα πει στην γυναικα μου , να μην παραλάβει ενα δέμα απο Κίνα που ξεκινάει ο αριθμός με SYZZ, τελικά το παρέλαβε γιατι φαινόταν οτι ήρθε απο Βουλγαρία και είχε μπει αλλο χαρτί απο πάνω και ο αριθμός με SYZZ ήταν με πολύ ψιλά γράμματα σε απροσδιόριστο σημείο στην νέα ετικετα. Τι ήταν τελικά στο πακέτο;
andreas1gr Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, d_gkal είπε Τι ήταν τελικά στο πακέτο; Θέλει να μας διατηρήσει την αγονία στα ύψη… 🤣
thodoris_9 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Αυτός με το καλύτερο μπιχλιμπίδι πρέπει να κερδίσει κάτι, έναν τίτλο, κάτι έστω άτυπα ρε παιδί μου 3
iageogr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, andreas1gr είπε Θέλει να μας διατηρήσει την αγονία στα ύψη… 🤣 ή του ετυχε ... το ημερολογιο ... και ντρεπετε να το πει... Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2022 από iageogr
andreas1gr Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, iageogr είπε ή του ετυχε ... το ημερολογιο ... και ντρεπετε να το πει... Την ίδια στιγμή στα βάθη της Κίνας ένας έξυπνος Κινέζος έχει γιορτή, τρώγοντας Νουντλς με λαχανικά και μετρώντας τα €€€€€€€€€€.... 1
SilentVoice Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 17 ώρες πριν, SilentVoice είπε Παρέλαβα και εγώ τελικά, αλλά θα στείλω φώτο το βράδυ. Παρ'ολο που είχα πει στην γυναικα μου , να μην παραλάβει ενα δέμα απο Κίνα που ξεκινάει ο αριθμός με SYZZ, τελικά το παρέλαβε γιατι φαινόταν οτι ήρθε απο Βουλγαρία και είχε μπει αλλο χαρτί απο πάνω και ο αριθμός με SYZZ ήταν με πολύ ψιλά γράμματα σε απροσδιόριστο σημείο στην νέα ετικετα. Solar powered led λουλουδάκι. Στην γυναίκα άρεσε. Ευτυχώς δεν ήταν ημερολόγιο. Νταξ, στο Ali είδα τιμές απο 3-30 δολάρια παρόμοια.Ας πούμε ότι δεν το πήρα σε προσφορά και το ακριβοπλήρωσα. See? Για αυτό είπα θα το στείλω το βράδυ, ασχετα αν δεν πρόλαβα. 3
Doubt Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 20€ για ένα item ότι λάχει; Worst offer ever? 1
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 52 λεπτά πριν, Doubt είπε 20€ για ένα item ότι λάχει; Worst offer ever? Γιατί το λες;Ο Κινέζος είναι ευχαριστημένος.
valantis123 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Doubt είπε 20€ για ένα item ότι λάχει; Worst offer ever? κιαν σου λάχει το PS5 - PS6?
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2022 Στο μεταξυ τον πετσοκοβουν στα negative feedback αλλα την εκανε την μπαζα του. Για οποιον ενδιαφερεται εχει ξαναβγαλει την ιδια προσφορα σε αλλο λινκ αλλα προφανως δε θα δωσω scam links εδω. Do your own research 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις