Προς το περιεχόμενο

Not collected packages-Buy returns pallets περίπου -85% (amazon.de)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SilentVoice είπε

Update: Έφαγε άκυρο η πληρωμή και πρόσθεσα revolut μιας χρήσης, χωρίς τον τριψήφιο, και πληρώθηκε κανονικά.

Μακαρι να εχει αξιολογα πραγματα μεσα , οταν ερθουν αν θελεις γραψε τι περιειχαν τα κουτια

• Like 1
  • Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγω μολις εριξα μια παραγγελια ετσι για το χαβαλε..ηθελε και ενας φιλος..θα στειλουμε τι βλακιες παραλαβαμε..
αντε καλα χριστουγεννα xD

18 λεπτά πριν, zousgr είπε

Τελικά περνάνε τελωνείο ή έχουν import fees στην τιμή ήδη;

δεν εχει απο το αμαζον.de τελωνειο..απο οπου και να τα στελνουν θα παραλαβεις και τα καλυπτει το αμαζον αν κατσουν..και επειδη εκανα μια παραγγελια στο τελος στα βαζει μεσα αν εχει..και εμενα δεν μου εβαλε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, G@rg@oun είπε

δεν εχει απο το αμαζον.de τελωνειο..απο οπου και να τα στελνουν θα παραλαβεις και τα καλυπτει το αμαζον αν κατσουν..και επειδη εκανα μια παραγγελια στο τελος στα βαζει μεσα αν εχει..και εμενα δεν μου εβαλε.

Εγώ πάντως που επικοινώνησα με τον πωλητή το σίγουρο είναι ότι δεν με διαβεβαίωσε για το θέμα του τελωνείου. Οπότε για "μεγάλο" ίσως 😁 κουτί από Κίνα δεν το ρίσκαρα... Η αλήθεια είναι ότι μέσω Amazon από Κίνα δεν έχω εμπειρία. Το θέμα είναι ότι μπορεί και το Amazon να μην έχει εμπειρία αφού στην σελίδα είναι δηλωμένη αποστολή από Ολλανδία... 

Επεξ/σία από akisgd
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, akisgd είπε

Εγώ πάντως που επικοινώνησα με τον πωλητή το σίγουρο είναι ότι δεν με διαβεβαίωσε για το θέμα του τελωνείου. Οπότε για "μεγάλο" ίσως 😁 κουτί από Κίνα δεν το ρίσκαρα... Η αλήθεια είναι ότι μέσω Amazon από Κίνα δεν έχω εμπειρία. Το θέμα είναι ότι μπορεί και το Amazon να μην έχει εμπειρία αφού στην σελίδα είναι δηλωμένη αποστολή από Ολλανδία... 

Το κουτί φαίνεται θα ξεκινήσει από Ολλανδία,ο πωλητής είναι στην Κίνα και παραγγείλαμε από το Γερμανικό Amazon, μια τυχερή σακούλα αξίας 140€ αλλά πληρώσαμε 21€ μαζί με τους φόρους.

Όλα θα γίνουν φυσιολογικά με την παράδοση.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, SilentVoice είπε

Το κουτί φαίνεται θα ξεκινήσει από Ολλανδία,ο πωλητής είναι στην Κίνα και παραγγείλαμε από το Γερμανικό Amazon, μια τυχερή σακούλα αξίας 140€ αλλά πληρώσαμε 21€ μαζί με τους φόρους.

Όλα θα γίνουν φυσιολογικά με την παράδοση.

Έτσι όπως τα λες... Τι μπορεί να πάει στραβά; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...