jimmyl Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, SilentVoice είπε Update: Έφαγε άκυρο η πληρωμή και πρόσθεσα revolut μιας χρήσης, χωρίς τον τριψήφιο, και πληρώθηκε κανονικά. Μακαρι να εχει αξιολογα πραγματα μεσα , οταν ερθουν αν θελεις γραψε τι περιειχαν τα κουτια 1
zousgr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Τελικά περνάνε τελωνείο ή έχουν import fees στην τιμή ήδη;
G@rg@oun Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Εγω μολις εριξα μια παραγγελια ετσι για το χαβαλε..ηθελε και ενας φιλος..θα στειλουμε τι βλακιες παραλαβαμε.. αντε καλα χριστουγεννα xD 18 λεπτά πριν, zousgr είπε Τελικά περνάνε τελωνείο ή έχουν import fees στην τιμή ήδη; δεν εχει απο το αμαζον.de τελωνειο..απο οπου και να τα στελνουν θα παραλαβεις και τα καλυπτει το αμαζον αν κατσουν..και επειδη εκανα μια παραγγελια στο τελος στα βαζει μεσα αν εχει..και εμενα δεν μου εβαλε. 1
ipal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Τα "mystery box" είναι παλιά απάτη. Προϋπήρχε του eBay / online shopping κλπ.
akisgd Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, G@rg@oun είπε δεν εχει απο το αμαζον.de τελωνειο..απο οπου και να τα στελνουν θα παραλαβεις και τα καλυπτει το αμαζον αν κατσουν..και επειδη εκανα μια παραγγελια στο τελος στα βαζει μεσα αν εχει..και εμενα δεν μου εβαλε. Εγώ πάντως που επικοινώνησα με τον πωλητή το σίγουρο είναι ότι δεν με διαβεβαίωσε για το θέμα του τελωνείου. Οπότε για "μεγάλο" ίσως 😁 κουτί από Κίνα δεν το ρίσκαρα... Η αλήθεια είναι ότι μέσω Amazon από Κίνα δεν έχω εμπειρία. Το θέμα είναι ότι μπορεί και το Amazon να μην έχει εμπειρία αφού στην σελίδα είναι δηλωμένη αποστολή από Ολλανδία... Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2022 από akisgd
SilentVoice Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 34 λεπτά πριν, akisgd είπε Εγώ πάντως που επικοινώνησα με τον πωλητή το σίγουρο είναι ότι δεν με διαβεβαίωσε για το θέμα του τελωνείου. Οπότε για "μεγάλο" ίσως 😁 κουτί από Κίνα δεν το ρίσκαρα... Η αλήθεια είναι ότι μέσω Amazon από Κίνα δεν έχω εμπειρία. Το θέμα είναι ότι μπορεί και το Amazon να μην έχει εμπειρία αφού στην σελίδα είναι δηλωμένη αποστολή από Ολλανδία... Το κουτί φαίνεται θα ξεκινήσει από Ολλανδία,ο πωλητής είναι στην Κίνα και παραγγείλαμε από το Γερμανικό Amazon, μια τυχερή σακούλα αξίας 140€ αλλά πληρώσαμε 21€ μαζί με τους φόρους. Όλα θα γίνουν φυσιολογικά με την παράδοση.
sphinxgr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Γράψτε όταν παραλάβετε! Έχω τεράστια περιέργεια! 4
akisgd Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, SilentVoice είπε Το κουτί φαίνεται θα ξεκινήσει από Ολλανδία,ο πωλητής είναι στην Κίνα και παραγγείλαμε από το Γερμανικό Amazon, μια τυχερή σακούλα αξίας 140€ αλλά πληρώσαμε 21€ μαζί με τους φόρους. Όλα θα γίνουν φυσιολογικά με την παράδοση. Έτσι όπως τα λες... Τι μπορεί να πάει στραβά;
Mhlogiatros Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Nα παραδωσουν παλιοσιδερα ας πουμε ειπαμε mystery
Arkin Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 8 ώρες πριν, Doubt είπε Τελικά τι είναι; Not collected ή Returned?
SilentVoice Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Tracking Number σήμερα, με αφετηρία απο Κίνα 1
quintus Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2022 2 ώρες πριν, d_gkal είπε Με το τελωνείο τι θα γίνει; Ίσως το μόνο πραγματικό μυστήριο εν προκειμένω
Προτεινόμενες αναρτήσεις