darkdog Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Allan-Wake είπε Απο κινα ερχονται τα πραγματα σκουπιδαριο 99.9% εννοειται καλα δεν το συζητω καν για την αρχική τιμη 120 που γίνεται 20 με τα κουπονια. Δεν είμαι χαζοί οι κινέζοι ειναι μεγαλοι απατεωνες. Εδω κάνει πονηρίες το Banggoond ου είναι μεγάλο μαγαζί. Ειχα πάρει ένα drone απο ευρωπαικη αποθηκη 300 ευρώ το οποιο ήταν χαλασμενο με τραβολογουσαν 2 μηωες και ακρη δεν εβγαλα και θελαν να το γυρισω κινα και το γνωστο κολπο που κάνουν είναι να το αφηνουν στο τελωνειο να κάθεται χωρις να το παραλαβουν. Παλι καλά εβγαλα ακρη με το paypal γιατι πλεον τους εχουν πάρει χαμπαρι. Και για του λόγου το αληθες δείτε το tracking ακόμη στο τελωνειο ειναι https://t.17track.net/en#nums=RE961033554GR Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2022 από darkdog 1
valantis123 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Πάντως αν σας κάτσει κανενα USB heated jacket μπορεί να βολεψει για χειμώνα 😆
elpenor Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Η έννοια της παρακμής, άχρηστα κινέζικα σκουπίδια χωρίς περιγραφή, χωρίς εγγύηση καλής λειτουργίας, χωρίς κριτικές.. τι ζούμε.... Μου μπήκε και στο μυαλό ότι μπορεί να τους τα δίνουν οι Ευρωπαίοι για ανακύκλωση και αυτοί τα πουλάνε οπότε πληρώνονται διπλά για αυτά...
Neural_handshake Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 θα ποσταρω οταν ανοιγω για να κλαιτε ρε φαρμακογλωσσες :p 3 2
giannis-21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 18 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε θα ποσταρω οταν ανοιγω για να κλαιτε ρε φαρμακογλωσσες 😛 Μόνο με αυτό το σχόλιο με κάνεις να θέλω να πάρω και εγώ. χαχαχα
darkdog Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 20 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε θα ποσταρω οταν ανοιγω για να κλαιτε ρε φαρμακογλωσσες 😛 απο περιέργεια και μόνο ενημέρωσε μας οταν παραλάβεις 2
akisgd Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 28 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε θα ποσταρω οταν ανοιγω για να κλαιτε ρε φαρμακογλωσσες :p Είσαι θεός... Πήρα και εγώ για να κάνουμε ομάδα... Πάντως λέει ότι στέλνει από Ολλανδία... Αν κάτσει στραβή με τελωνείο κάνουμε θέμα και από amazon δεν θα χάσουμε, έβγαλα και ένα screenshot... Μάλλον χαζό δωράκια για τα Χριστούγεννα... 1
Neural_handshake Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 μαγκες ξεκινατε να καθαριζετε κρεμμυδια :p https://www.youtube.com/results?search_query=Not+collected+packages+returns+pallets+amazon
Chrisfm94 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εχω την εντυπωση οτι (στο ebay τουλαχιστον) ειναι εναντιον των t&c να πουλας τετοια πακετα. Λογικα το ιδιο ισχυει και στο amazon, οποτε αργα ή γρηγορα θα διαγραφει. Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2022 από Chrisfm94 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, elpenor είπε Η έννοια της παρακμής, άχρηστα κινέζικα σκουπίδια χωρίς περιγραφή, χωρίς εγγύηση καλής λειτουργίας, χωρίς κριτικές.. τι ζούμε.... Μου μπήκε και στο μυαλό ότι μπορεί να τους τα δίνουν οι Ευρωπαίοι για ανακύκλωση και αυτοί τα πουλάνε οπότε πληρώνονται διπλά για αυτά... Γλαφυρός στην περιγραφή σας, αλλά πέρα για πέρα αληθή τα όσα λέτε. Καλύτερα να τα κάνει κανείς, μπύρες και σουβλάκια, παρά αυτό. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2022 από MauroPaltoudias 2
akisgd Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 30 λεπτά πριν, Neural_handshake είπε μαγκες ξεκινατε να καθαριζετε κρεμμυδια :p https://www.youtube.com/results?search_query=Not+collected+packages+returns+pallets+amazon Καλά ανέβασες πολύ τον πήχη...!!! 😁
G@rg@oun Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Επειδη προσπαθω να παρω και καποια αλλα πραγματακια μαζι..Για τα μεταφορικα δεν υπηρχε καποιο "μπακ" ωστε να πεσουν? γιατι καθε πραγμα που βαζω σκαει μεταφορικα εξτρα.
Neural_handshake Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, skar1983 είπε Καλή συλλογή σε όλους ! στειλε pm διευθυνση να σου στειλω ροζ μονοκερο
akisgd Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Τελικά το ακύρωσα, μου απάντησαν ότι έρχονται από Κίνα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις