TechnoState Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 31 λεπτά πριν, 17N_Terrorist είπε Solar light που λειτουργεί με το φως του φεγγαριού εγώ! Διάβασα ότι είναι και repeater για βραχέα κύματα. Πιάνω 2 κάππα ρο σε τριγωνικό ραντάρ! Να σκάσετε από τη ζήλια! Σημαιοφόρε Τριψίδη (κάτω απο την πιλοτική διάβαση) εσύ?
Sebu Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, 17N_Terrorist είπε Solar light που λειτουργεί με το φως του φεγγαριού εγώ! Διάβασα ότι είναι και repeater για βραχέα κύματα. Πιάνω 2 κάππα ρο σε τριγωνικό ραντάρ! Να σκάσετε από τη ζήλια! Αρχιεπιστολέα ΔΝΕ Φουσέκη εσείς? Ακούει ο κόμβος όβερ? 1
zorans Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) ΠΩ, κ. Μαρκοπουλε κάτι γίνεται εδώ πέρα, τα παιδιά είναι όλοι άσχετοι εδώ περα, δεν μπορώ να μιλήσω με κανέναν... Στο θέμα μας, φίλος παρέλαβε noname ακουστικά. Έλεγε οτι σε αντίστοιχο mystery box παρέλαβε ποντίκι razer γιαυτο ρισκαρε. Τι να πω έτσι πετιούνται τα 20αρικα.... Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2022 από zorans 1
thodoris_9 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Μέγεθος παλάμης, πάω σπίτι για το unboxing, χαχαχαχ 1
d_gkal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 12 minutes ago, thodoris_9 said: Μέγεθος παλάμης, πάω σπίτι για το unboxing, χαχαχαχ Ωχ Ωχ ωχ. Τι να έχει μέσα άραγε;
deukaleionas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 παντως εγω παιδια που ειχα παραγγειλει πριν κανα χρονο mistery box απο μια εταιρια στην γερμανια,οπου εβλεπα διαφημησεις,σχολια απο διαφορα ατομα οτι ειναι τελεια και φοβερα,με επεισαν και εκανα την παραγγελια σαν μακακας..!!! παραγγειλα 2 boxes στην τιμη των 70ε..... μετα απο 1 μηνα (κλασικα) και εκει που περιμενα εστω να βγαλω τα λεφτα μου, πηγα για παραλαβη με αμαξι,γιατι περιμενα 2 μεγαλα πακετα οπως ολοι ελεγαν,και μου εδωσαν στα ελτα 2 ενωμενα μικρα πακετα... με επιασε πανικος....εγω φταιω βεβαια... παω δουλεια..τα ανοιγω ... στο ενα ειχε μια ηλεκτρικη οδοντοβουρτσα κινεζικης μαρκας,και στο αλλο ενα παλι κινεζικο tracking ρολοι καρπου... και τα δυο στο σκρουτζ ειχαν 10ε...κοντευα να πεσω απ το κτυριο...αλλα ειμασταν στον πρωτο οροφο,και τσαμπα ο κοπος... αμεσως εστειλα mail στην εταιρεια και ζητουσα τα λεφτα μου πισω...Ευτυχως με πολλα μαιλ και μετα απο διαφορες ερωτησεις,συμφωνησαν να μου επιστρεψουν τα μισα πισω...ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ...ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ.... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ....!!! 3 1
thodoris_9 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, d_gkal είπε Ωχ Ωχ ωχ. Τι να έχει μέσα άραγε; Πιστεύω ό,τι κάνει και για Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, μέρες που έρχονται! Έχει νόημα να μετρήσω ταχύτητες στις θύρες usb 3.0χαχαχαχχαχαα Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από thodoris_9 3
d_gkal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 26 minutes ago, thodoris_9 said: Πιστεύω ό,τι κάνει και για Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, μέρες που έρχονται! Έχει νόημα να μετρήσω ταχύτητες στις θύρες usb 3.0χαχαχαχχαχαα 20€ για κινεζικό hub! Δεν... ΕΙΝΑΙ άσχημα 🤣
Doubt Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, deukaleionas είπε ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΝ ΕΜΕΝΑ....!!!
alfaeffe Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, thodoris_9 είπε Πιστεύω ό,τι κάνει και για Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια, μέρες που έρχονται! Έχει νόημα να μετρήσω ταχύτητες στις θύρες usb 3.0χαχαχαχχαχαα Τωρα αυτο το πραγμα κανει 139 ευρω αρχικη τιμη; Δεν ειναι αυτος λογος να το επιστρεψετε στο Amazon; Για ποιο λογο να χαιρονται τα χρηματα σας απατεωνες Κινεζοι;
thodoris_9 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 8 λεπτά πριν, alfaeffe είπε Τωρα αυτο το πραγμα κανει 139 ευρω αρχικη τιμη; Δεν ειναι αυτος λογος να το επιστρεψετε στο Amazon; Για ποιο λογο να χαιρονται τα χρηματα σας απατεωνες Κινεζοι; Σε παρακαλώ, έχει και ξεχωριστό διακόπτη σε κάθε θύρα! Πέρα από την πλάκα, από την πρώτη στιγμή που κατάλαβα τι κουταμαρα έκανα, το θεώρησα χαμένο το 20αρικο. Ο χρόνος μου ν ασχοληθώ με επιστροφές κτλ είναι πιο πολύτιμος από την όποια θετική κατάληξη
SilentVoice Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, thodoris_9 είπε Σε παρακαλώ, έχει και ξεχωριστό διακόπτη σε κάθε θύρα! Πέρα από την πλάκα, από την πρώτη στιγμή που κατάλαβα τι κουταμαρα έκανα, το θεώρησα χαμένο το 20αρικο. Ο χρόνος μου ν ασχοληθώ με επιστροφές κτλ είναι πιο πολύτιμος από την όποια θετική κατάληξη Πιθανόν να έχει και υποδοχή για τροφοδοτικό για έξτρα ενέργεια. Σε ενα αντίστοιχο, είχα βάλει ενα 5v 2ah.
d_gkal Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 38 minutes ago, alfaeffe said: Τωρα αυτο το πραγμα κανει 139 ευρω αρχικη τιμη; Δεν ειναι αυτος λογος να το επιστρεψετε στο Amazon; Για ποιο λογο να χαιρονται τα χρηματα σας απατεωνες Κινεζοι; Μπορούμε να το επιστρέψουμε; Επίσης σε πόσες ημέρες να ζητήσω πίσω τα λεφτά μου; Υπενθυμίζω από 22/10 δεν έχω καμία ενημερώση
thodoris_9 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 36 λεπτά πριν, SilentVoice είπε Πιθανόν να έχει και υποδοχή για τροφοδοτικό για έξτρα ενέργεια. Σε ενα αντίστοιχο, είχα βάλει ενα 5v 2ah. Έχει, ναι. Αν δεν έχω βύσμα να ταιριάζει, καινούριο δεν παίρνω, ο φορτιστής θα είναι πιο ακριβώς από το χρεπι αυτό 😅
alfaeffe Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, d_gkal είπε Μπορούμε να το επιστρέψουμε; Επίσης σε πόσες ημέρες να ζητήσω πίσω τα λεφτά μου; Υπενθυμίζω από 22/10 δεν έχω καμία ενημερώση Εντος 14 ημερων απο την ημερα παραδοσης. https://www.amazon.de/-/en/gp/help/customer/display.html?nodeId=201909000 INSTRUCTION ON RIGHT TO CANCELLATION STATUTORY RIGHT You have the right to cancel your order without giving any reason within 14 days from the day on which you or a third party indicated by you (other than the carrier) receives the goods purchased (or last good, lot or piece if the order relates to goods or multiple lots or pieces delivered separately) or from the day of the conclusion of the contract, in the case of services or digital content not supplied in a tangible medium (e.g. CD or DVD). You must inform us (Amazon EU Sarl, 38 avenue John F. Kennedy, L-1855 Luxembourg) of your decision to cancel your order. You may submit your request according to the instructions and forms available on our Returns Support Centre, by contacting us or using this standard cancellation form . In case you use the return centre, we will communicate to you an acknowledgement of receipt of such cancellation without undue delay (e.g. by e-mail). To meet the cancellation deadline, it is sufficient for you to send your communication on the exercise of the right to cancellation before the cancellation period has expired and return the goods via our Return Suppert Centre within the deadline defined below.. For additional information on the scope, content and instructions for the exercise, please contact our Customer Service.
Προτεινόμενες αναρτήσεις