SabotazNic Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Βγηκαν 2 επεισοδια ηδη @stormrain γνωμουλα θελω, θα τα δω μεθαυριο Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2022 από SabotazNic 1
Moderators stormrain Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Με πρόλαβες 😅 Ειναι εντελώς fucked up (pun intended), ξεφεύγουν μέχρι στιγμής απο το κλασικο ΑΗS, βγαζουν μια undergroundιλα 90ς με τρομερο soundtrack και κάνουν και λιγο noir. Μεχρι στιγμης δηλαδή υπερεχουν της προηγούμενης σεζον, αλλα επειδη AHS ειναι αυτο, αποφασισα αυτην τη σεζον να την δω χωρίς τρελες προσφδοκιες και ο,τι βγει. Ηθελα πολυ Paulson, Peters και την απίστευτη (που για μενα εσωσε την περσινή μιση σεζόν) Conroy, αλλα τουλάχιστον έχουμε Lourde και Quinto σε ρόλο που νομιζω του παει γαντι. Αυτα. Δες τα και σχολιασε😆 1
StamTheMan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Χωρις να θελω να μειωσω τη σειρα,ουτε να το παιξω παλιουρας,ειχα δει πριν πολλα χρονια την πρωτη σεζον κατεβασμενη,δεν ειχα κατι αλλο να δω οποτε την ειδα ολη. Ξεκινησα τη δευτερη,με το ασυλο αν θυμαμαι καλα,ειχα που ειχα κακη εντυπωση απο την πρωτη,το αποτελειωσε η δευτερη και την παρατησα. Παιζει να καλυτερεψε μετα,μηπως της δωσω μια ευκαιρια; Μου κανει εντυπωση που παιζει ακομα,αλλα απο την αλλη και το Grey's Anatomy που το παρατησα οταν εγινε τολμη και γοητεια,ακομα παιζει
SabotazNic Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, StamTheMan είπε Χωρις να θελω να μειωσω τη σειρα,ουτε να το παιξω παλιουρας,ειχα δει πριν πολλα χρονια την πρωτη σεζον κατεβασμενη,δεν ειχα κατι αλλο να δω οποτε την ειδα ολη. Ξεκινησα τη δευτερη,με το ασυλο αν θυμαμαι καλα,ειχα που ειχα κακη εντυπωση απο την πρωτη,το αποτελειωσε η δευτερη και την παρατησα. Με τις πρωτες 3 σεζον να ειναι στα τοπ 3 για πολλους, μαλλον δεν σου αρεσει το στιλ της σειρας. Μπορεις να δωσεις μια ευκαιρια στο Hotel (s5) που παιζει και η Gaga και ειναι επισης καλη. Οι σεζον οχι οτι ενωνονται τοσο μεταξυ τους σε σημαντικο βαθμο, αλλα υπαρχει και μαι συνεχεια σε καποιους χαρακτηρες και easter eggs Η 11η καλη μεχρι τωρα. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 To καλο ειναι αυτο που λεει και ο @SabotazNic, μπορείς να δεις τις σεζον αυτονομα, αν δεν σου αρεσει η μια, θα σου αρεσει η αλλη. Τσεκαρε οντως το Hotel, ειναι αρκετα καλη, το 1984 ειναι "ευκολη" επισης. Θα σου προτεινα και το Freak Show, αλλα αφου δεν σου αρεσε το Asylum δεν ξερω αν θα σου αρεσει αυτο. Και μεινε. Μακριά. Απο. Το. Roanoke 😜 That said, κάθε σεζον εχει και μια εμφάνιση καποιας προσωπικότητας που οντως υπηρξε, τυπου Anne Frank, Amdy Warhol, Black Dahlia κλπ, αναρωτιέμαι ποιος θα σκασει σε αυτήν. 1 1
SabotazNic Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 33 λεπτά πριν, stormrain είπε Και μεινε. Μακριά. Απο. Το. Roanoke 😜 Μπα, αυτό μου άρεσε. Μακριά από την 10 με το double feature
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 54 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μπα, αυτό μου άρεσε. Μακριά από την 10 με το double feature Nα σου πω την αληθεια απο ολη ολη τη σειρα εγω δεν πάλεψα αυτο και το δεύτερο μισό της 10 Τα ειδα, αλλα δεν... 1
Vigilante1319 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 μεγαλη πατατα αυτη η σεζον . Η προηγουμενη που εφαγε κραξιμο ηταν πολυ καλυτερη και στο υφος που θα επρεπε να ειναι η τωρινη
SabotazNic Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2022 Τι φάση με τα διπλά επεισόδια? Τώρα κατάλαβα ότι έχω μείνει πίσω
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2022 Στις 10/11/2022 στις 3:30 ΜΜ, SabotazNic είπε Τι φάση με τα διπλά επεισόδια? Τώρα κατάλαβα ότι έχω μείνει πίσω Δεν ξερω γιατι το έκαναν έτσι αυτην τη σεζόν. Πωωωω το season finale ηταν hell of finale, δεν νομίζω πως θα μπορούσε να ηταν καλύτερο για την σεζόν. 1
SabotazNic Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, stormrain είπε Δεν ξερω γιατι το έκαναν έτσι αυτην τη σεζόν. Πωωωω το season finale ηταν hell of finale, δεν νομίζω πως θα μπορούσε να ηταν καλύτερο για την σεζόν. Οκ, ετσι και έτσι. Spoiler Μου άρεσε που σκέφτηκαν να βάλουν μια πανδημία. Επίσης, παράξενη η παρομοίωση του aids με τον leather man, αλλα ωραία όταν καταλαβαίνεις στο τέλος τι παίζει. 2
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, SabotazNic είπε Οκ, ετσι και έτσι. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Μου άρεσε που σκέφτηκαν να βάλουν μια πανδημία. Επίσης, παράξενη η παρομοίωση του aids με τον leather man, αλλα ωραία όταν καταλαβαίνεις στο τέλος τι παίζει. Σαν σεζον δεν θα σου πω πως ειναι απο τις αγαπημενες μου, την βρηκα decent ομως κυριως λογω περιοδου, κι εμενα μου αρεσε αυτο που αναφερεις αρκετα. Αλλα το τελευταιο επεισοδιο ειδικα με το συγκεκριμενο τραγουδι μου φανηκε τρομερο για κλεισιμο. Αλλα δεν καταλαβαινω τι διαλο τους επιασε να τα μοιραζουν ετσι χρονικα τα επεισοδια 😛 1
SabotazNic Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, stormrain είπε Αλλα δεν καταλαβαινω τι διαλο τους επιασε να τα μοιραζουν ετσι χρονικα τα επεισοδια 😛 Αν παρατηρήσεις, δεν ήταν και τα μεγαλύτερα επεισόδια. Κάποια ήταν συνολικά 32-35 λεπτά.
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Αν παρατηρήσεις, δεν ήταν και τα μεγαλύτερα επεισόδια. Κάποια ήταν συνολικά 32-35 λεπτά. Ναι μα αυτο ειναι που με μπερδεύει επίσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα