KilliK Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 29 λεπτά πριν, ggelhsva είπε Έχω uBLock. Που ακριβώς βάζω την γραμμή; Την έβαλα εδώ αλλά μάλλον δεν είναι το σωστό μέρος γιατί συνεχίζει και μου εμφανίζει αυτό το ενοχλητικό παράθυρο. oχι, εκει την βαζεις και μετα κανεις refresh την σελιδα. εκτος και αν δεν ισχυει πλεον ο κωδικας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2022 Στις 24/10/2022 στις 2:08 ΜΜ, BertaJourdan είπε Δηλωνω ασχετος με το twitter, και ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως κανετε εκει μεσα. Δεν είναι "της πλάκας" το twitter, κάθε άλλο. Όταν αλλάζει κυβέρνηση μετά από εκλογές, μέρος της διαδικασίας διαδοχής είναι και η μεταβίβαση των κωδικών του @PrimeministerGR από το 2010. Spoiler https://twitter.com/PrimeministerGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2022 Δεν ξέρω αν το μάθατε αλλά γίνονται και άλλου απολύσεις. Σφίγγουν τα λουριά μάλλον. 🤡 HP joins the list of tech companies to cull its workforce; to fire 6,000 employees Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα