Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα εργαζόσασταν για μία εταιρία της οποίας δεν εγκρίνετε είτε το προϊόν είτε τις πρακτικές της;

Επεξ/σία από James Bon
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, James Bon είπε

Θα εργαζόσασταν για μία εταιρία της οποίας δεν εγκρίνετε είτε το προϊόν είτε τις πρακτικές της;

Αν δεν είχα να φάω ναι.

Αν είχα επιλογή, όχι φυσικά, γιατί είναι αργός θάνατος αν κανεις κάτι καθημερινά που αντιτίθεται στις βασικές αρχές και αξίες σου 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αν μου άρεσε η δουλειά αυτή καθαυτή, άνετα.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, vins είπε

Αν είχα επιλογή, όχι φυσικά, γιατί είναι αργός θάνατος αν κανεις κάτι καθημερινά που αντιτίθεται στις βασικές αρχές και αξίες σου 

Αυτο νομιζω ισχυει αν κατι δεν σου αρεσει. Φανταζομαι θα δουλευες σε μια Χ μεγαλη εταιρεια χωρις θεμα, ασχετως αν ηξερες οτι στην αλλη μερια της γης παραγουν τα προιοντα σε αθλιες συνθηκες. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Αυτο νομιζω ισχυει αν κατι δεν σου αρεσει. Φανταζομαι θα δουλευες σε μια Χ μεγαλη εταιρεια χωρις θεμα, ασχετως αν ηξερες οτι στην αλλη μερια της γης παραγουν τα προιοντα σε αθλιες συνθηκες. 

Been there, done that… και έφυγα από πολύ καλά λεφτά γιατί αργοπεθαίνεις χωρίς να το πολυκαταλαβαίνεις.

Όπως είπα είναι ανάλογα με τις βασικές αξίες του καθενός (δεν κρίνω). Αν ειναι κανεις οκ με αυτό, τότε πιθανότατα είναι σε προτεραιότητα το οικονομικό ως αξία, όποτε no problem!

• Like 1
Δημοσ.

Όχι, με καμία κυβέρνηση. Για τις αξίες ζούμε και η ζωή δεν πρέπει να είναι η ανώτατη. Κάποτε κάποιοι είπαν ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ, δεν είπαν "σκλαβωμένοι αλλά τουλάχιστον ζωντανοί". Στην εποχή μας δεν υπάρχει αυτό αλλά τηρουμένων των αναλογιών πρέπει να σκεφτόμαστε έτσι. Εύχομαι να μη χρειαστεί, αλλά ξέρω στην ψυχή μου ότι θα πεθάνω από την πείνα προτού δουλέψω σε κάτι που πάει κόντρα στις πεποιθήσεις μου. Πχ να παίρνω τηλέφωνο τον κόσμο στο σπίτι του να τον πρήζω για το τάδε πακέτο κινητού. Προτιμώ να πεθάνω άνεργος, με το κεφάλι ψηλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν ειναι θεμα επιβιωσης το καταπινεις οσο μπορεις και ταυτοχρονα ψαχνεις για αλλη δουλεια

διαφορετικα δεν ασχολεισαι καν 

δεν ειναι ολοι οι ανθρωποι ιδιοι βεβαια ,πολλοι για το χρημα θα κανουν κ κωλοτουμπες που λεει ο λογος  

Επεξ/σία από Neural_handshake
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την δουλειά την κάνουμε για να ζήσουμε, δεν πάμε να κρίνουμε τις ηθικές αξίες του καθένός και της κάθε υπηρεσίας, ούτε για να κάνουμε επανάσταση. Απο εκεί και πέρα δε υποχρεώνεται κανείς να δουλέψει με το ζόρι. Αν η υπηρεσία παραβαίνει το νόμο υπάρχουν και τα δικαστήρια. 

Επεξ/σία από alan2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...