wesker Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Το GTI είναι luxury car.... Αυτοκίνητο με 42.000χλμ είναι για πέταμα... Μάλιστα το ακούσαμε και αυτό. Δεν χρειάζομαι κάτι άλλο, με κάλυψες με τις "γνώσεις" σου....
Fordakias7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Black Demis είπε αυτό τα λέει ολα σε πόσο τραγική κατάσταση ειμαστε ειμαστε σαν χώρα οικονομικά Εδω δεν διαφωνουμε δεν ειπα οτι καλυτερα να κυκλοφορουν 30 χρονων αυτοκινητα αντι για σχετικα καινουργια.Και σε χωρες ανεπτυγμενες του εξωτερικου υπαρχουν πολλοι ιδιοκτητες ευκαταστατοι οι οποιοι προτιμουν τα παλια αυτοκινητα γιατι τοτε φτιαχνονταν καλυτερα(μειοψηφια μεν αλλα ναι το εχω δει απειρες φορες). Διαβασα σε ενα προηγουμενο thread ειχες πει οτα περισσοτερα micra 2000 μοντελα ειναι στην πρεσσα και οτι οσα εχουν μεινει οι ιδιοκτητες παρακαλανε να τα δωσουν 1000 ευρω. Παλι εισαι λαθος καθημερινα στο κεντρο αθηνας-πειραια βλεπω δεκαδες τετοια μοντελα και ολα τα χωρια της ελλαδος ειναι γεματα με nissan micra και γιαρις πρωτης γενιας τα περισσοτερα ειναι στους δρομους και οχι στην πρεσσα. 1 ώρα πριν, Black Demis είπε αλλα δεν παύει να ειναι αρχαιο αμαξι( 2012 εκδοσή και τώρα έχουμε 2023 σε λίγο) Μαλιστα.....ειναι αρχαιο ενα αυτοκινητο δεκαετιας με 130.000 που αν ειναι σωστα συντηρημενο εχει αλλη τοση ζωη μπροστα του και λιγακι παραπανω χωρις να ζητησει κατι ακριβο.. Περα απο αμορτισερ συνεμπλοκ κ μπορει κανα ψαλιδι. Οσοι εχετε αυτοκινητα 10ετιας βγαλτε ιστορικες οσοι εχετε 20ετιας σαν το δικο μου το μοντεο με 86.000 πεταξτε τα χθες στην πρεσσα. Φιλε μου δεν ειναι ολοι οι ιδιοκτητες το ιδιο μπορει ενα αυτοκινητο 10ετιας να ειναι ρημαδι ταλαιπωρημενο και ασυντηρητο,μπορει και ενα αμαξι 40 ετων να ειναι πιπιλα Χωρις πολλα λεφτα σε επισκευες. 1 ώρα πριν, Black Demis είπε ξέρω πολλά από μηχανικά και ξέρω οτι περπατάει μια χαρά αλλά καποια κρίσιμη στηγμη ένα αμάξι 2 χρονών με ίδια χαρακτηριστικά θα αποδώσει ποιο σωστά λόγο νέων τεχνολογιών ασφάλειας και μόνο... ετσι ναι απο μένα τουλαχιστον ειναι για σουτο το αμάξι οσο δούλεψε δούλεψε όταν έρθει η ωρα θα ακουμπήσω ξανά κάνα 30 αρι για καινουργιο και τέλος οι νεες και σημαντικες τεχνολογιες ασφαλειες ποιες ειναι; το lane assist και το συστημα που σου κοβει ταχυτητα ενω δεν θελεις επειδη περασε ενας πεζος στα 10 μετρα;(ναι για εναν απειρο οδηγο θα ειναι χρησιμο)εγω προσωπικα δεν μπορω ουτε βημα να κανω με αυτα τα συστηματα ειναι τερμα ενοχλητικα εαν βεβαια εννοεις αυτα. Επισης με 30κ αγοραζεις πολυ καλο αυτοκινητο ποσο μαλλον πισω στο 2012 που επαιρνες insignia 2λιτρο με αυτα τα λεφτα και οχι colt η λανος 13αρια.Που ειχαν λιγο πανω απο 10 χιλιαδες ευρω.....
babislanos8711 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Kαλησπερα στην ομαδα τωρα στα ξαγνικα μου το εκανε παιδια κουνησα τα καλοδια του ιμομπιλαιζερ και ηρθε το τσεκ και πηρε μπρος κανονικα το δοκιμασα αρκετες φορες και περνει μακαρι να ειναι ιμομπιλαιζερ εκτος αν ηταν τυχαιο που δεν νομιζω
PLACEBO_89 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 55 λεπτά πριν, babislanos8711 είπε Kαλησπερα στην ομαδα τωρα στα ξαγνικα μου το εκανε παιδια κουνησα τα καλοδια του ιμομπιλαιζερ και ηρθε το τσεκ και πηρε μπρος κανονικα το δοκιμασα αρκετες φορες και περνει μακαρι να ειναι ιμομπιλαιζερ εκτος αν ηταν τυχαιο που δεν νομιζω Δηλαδη προσπαθεις να το βαλεις μπροστα για να παει scrap?!?!? 😜 Πλακα κανω... Αυτο πρεπει να ειναι το im.. Περα απο την πλακα ομως αμα θες απαντας.. Εχεις δικο σου πρατηριο βενζινης? Εκτος αν κανεις 1500χλμ/ετος!
babislanos8711 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 42 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Δηλαδη προσπαθεις να το βαλεις μπροστα για να παει scrap?!?!? 😜 Πλακα κανω... Αυτο πρεπει να ειναι το im.. Περα απο την πλακα ομως αμα θες απαντας.. Εχεις δικο σου πρατηριο βενζινης? Εκτος αν κανεις 1500χλμ/ετος! Κοιταξε φιλε εγω το αμαξι το εχω 5 μηνες το πηρα για να κανω τη δουλεια μου Σε σχεση με το προηγουμενο που ειχα vectra d 1800 με πολλα καλουδια οχι αυτο δεν καιει και για πρατηριο που λες οχι δεν εχω 5 ώρες πριν, Gatilaras είπε Πες να σου απομονωσουν το immobilizer κ λογικα θα εισαι ενταξει. Ειναι μεγαλο το κοστος αλλα και αν δεν ειναι τζαμπα να το κανω
PLACEBO_89 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 34 λεπτά πριν, babislanos8711 είπε Κοιταξε φιλε εγω το αμαξι το εχω 5 μηνες το πηρα για να κανω τη δουλεια μου Σε σχεση με το προηγουμενο που ειχα vectra d 1800 με πολλα καλουδια οχι αυτο δεν καιει και για πρατηριο που λες οχι δεν εχω Ειναι μεγαλο το κοστος αλλα και αν δεν ειναι τζαμπα να το κανω Προφανως το vectra 1.8 θα εκαιγε παραπανω εντος πολης και το lanos σε παει γυρω στα 10λ και εισαι ευχαριστημενος!
babislanos8711 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Στις 22/10/2022 στις 10:22 ΜΜ, Klausx είπε Πολλαπλασιαστή αλλάζεις πρώτα με τα συμπτώματα που λες. Αν έχει μπαταρία το κοντρολ του κλειδιού την αλλάζεις. Δεν πιστευω πολλαπλασιαστης να ειναι γιατι το τσεκαρισα η ασφαλεια που δινει εντολη ειναι καλη αλλα θα το κοιταξω σημερα
Klausx Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 7 ώρες πριν, babislanos8711 είπε Δεν πιστευω πολλαπλασιαστης να ειναι γιατι το τσεκαρισα η ασφαλεια που δινει εντολη ειναι καλη αλλα θα το κοιταξω σημερα Απλά αν είναι ecu/immo έχει αρκετό κόστος, δοκίμασε έναν πολλαπλασιαστή πρώτα πονάει εκεί και αν έχει κάποιο ράγισμα κάνει αυτά τα συμπτώματα. Έξαλλου ήδη το συνεργείο σου δεν μπορεί να κάνει διάγνωση και έχει αρχίσει να πετάει ανταλλακτικά πάνω... αυτό το κάνεις και μόνος σου δεν χρειάζεται να πας σε μηχανικό.
babislanos8711 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, Klausx είπε Απλά αν είναι ecu/immo έχει αρκετό κόστος, δοκίμασε έναν πολλαπλασιαστή πρώτα πονάει εκεί και αν έχει κάποιο ράγισμα κάνει αυτά τα συμπτώματα. Έξαλλου ήδη το συνεργείο σου δεν μπορεί να κάνει διάγνωση και έχει αρχίσει να πετάει ανταλλακτικά πάνω... αυτό το κάνεις και μόνος σου δεν χρειάζεται να πας Το θεμα ειναι οτι εχθες το εκανε παλι και μολις κουνησα απο το imo ενα καλοδιο απο το βισμα ηρθε το τσεκ και πηρε κανονικα πηγα συνεργειο ψαξαμε εκει το imo καλοδιοσεις με το πολυμετρο ολα κομπλε και ειπαμε αν το ξανακανει και κουνησω τα καλοδια και παρει οτι ειναι το imo για να ειμαστε οκ.μεχρι στιγμης περνει κανομικα αυριο βασικα θα αλλαξω πολλαπλασιαστη μεταχειρισμενο να το δω μπας και βρω ακρη οσο για το imo αν ειναι θελει το μαυρο κουτακι και το συνεργειο μου θα με προγραματιση τα κλειδια ετσι μου ειπαν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα