NothinqSpecial Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα σας, Μετά από αρκετή αγανάκτηση με το θέμα της ταχύτητας αποφάσισα να κάνω factory reset στο ρούτερ μήπως και καταφέρω κάτι. Τελικά έγινε το αντίθετο, έτρεξα speedtest και η ταχύτητα πλέον δεν ξεπερνάει τα 2,5 (με ethernet). Στην Cosmote προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο αλλα προφανώς και δεν βρίσκω γραμμή, έχω αφήσει το κινητό μου να με πάρουν πίσω. Μέχρι τότε υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω απο μόνος μπας και ξανά επιστρέψω τουλαχίστον στα 8mbps;
Aggelos_INSM Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, NothinqSpecial είπε Καλησπέρα σας, Μετά από αρκετή αγανάκτηση με το θέμα της ταχύτητας αποφάσισα να κάνω factory reset στο ρούτερ μήπως και καταφέρω κάτι. Τελικά έγινε το αντίθετο, έτρεξα speedtest και η ταχύτητα πλέον δεν ξεπερνάει τα 2,5 (με ethernet). Στην Cosmote προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο αλλα προφανώς και δεν βρίσκω γραμμή, έχω αφήσει το κινητό μου να με πάρουν πίσω. Μέχρι τότε υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω απο μόνος μπας και ξανά επιστρέψω τουλαχίστον στα 8mbps; vdsl και κλειδωνεις 2.9mbps? Εχεις ελεγξει την εσωτερικη σου καλωδιωση?
NothinqSpecial Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε vdsl και κλειδωνεις 2.9mbps? Εχεις ελεγξει την εσωτερικη σου καλωδιωση? Η περιοχή μου δεν υποστηρίζει vdsl😏 τα settings είναι default μετά το reset που έκανα Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2022 από NothinqSpecial
mixalis95320 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, NothinqSpecial είπε Η περιοχή μου δεν υποστηρίζει vdsl😏 τα settings είναι default μετά το reset που έκανα Και ομως, σε vdsl προφιλ εισαι.
NothinqSpecial Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 9 λεπτά πριν, mixalis95320 είπε Και ομως, σε vdsl προφιλ εισαι. Λέτε να φταίει αυτό; Υπάρχει τρόπος να το αλλάξω εγώ; Με τεχνικό της cosmote που μίλησα το δήλωσε ως βλάβη και θα ενημερωθώ σε 2 έως 3 εργάσιμες ( υπολογίζω μεχρι την Τετάρτη)
mixalis95320 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 49 λεπτά πριν, NothinqSpecial είπε Λέτε να φταίει αυτό; Υπάρχει τρόπος να το αλλάξω εγώ; Με τεχνικό της cosmote που μίλησα το δήλωσε ως βλάβη και θα ενημερωθώ σε 2 έως 3 εργάσιμες ( υπολογίζω μεχρι την Τετάρτη) Κανε hard reset απο το κουμπι αυτη την φορα και δες αν αλλαξει κατι, αλλιως περιμενεις τεχνικο..
NothinqSpecial Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Μόλις με ενημέρωσε ο τεχνικός ότι το πρόβλημα "λύθηκε" και ότι πιάνω το μέγιστο πλέον στην περιοχή μου (4mbps) ενώ μέχρι και την Πέμπτη το απόγευμα έπιανα κοντά στα 8mbps. Τι γίνεται ρε παιδιά; Δυστυχώς ούτε καλό σήμα 4G έχω ώστε να έβαζα το speed booster.
Aggelos_INSM Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 4 ώρες πριν, NothinqSpecial είπε Μόλις με ενημέρωσε ο τεχνικός ότι το πρόβλημα "λύθηκε" και ότι πιάνω το μέγιστο πλέον στην περιοχή μου (4mbps) ενώ μέχρι και την Πέμπτη το απόγευμα έπιανα κοντά στα 8mbps. Τι γίνεται ρε παιδιά; Δυστυχώς ούτε καλό σήμα 4G έχω ώστε να έβαζα το speed booster. Κοιταξε αν υπαρχει δυνατοτητα για ftth
geoavlonitis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δοκιμασε να γυρισεις το modulation χειροκινητα στο ADSL_2plus μεσα απο το μενου του ρουτερ. Εισαι πολυ μακρια και το προφιλ VDSL τα κανει χειροτερα.
NothinqSpecial Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 18 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε Κοιταξε αν υπαρχει δυνατοτητα για ftth δυστυχώς δεν υπάρχει. 16 λεπτά πριν, geoavlonitis είπε Δοκιμασε να γυρισεις το modulation χειροκινητα στο ADSL_2plus μεσα απο το μενου του ρουτερ. Εισαι πολυ μακρια και το προφιλ VDSL τα κανει χειροτερα. Μπορεί να γίνει από πλευρά μου αυτό; Θα το κοιτάξω μόλις επιστρέψω στο σπίτι. Πάντως κάπου είχα διαβάσει οτι τα modulation adsl & adsl_2plus έχουν καταργηθεί, δεν ξέρω αν ισχύει αυτό.
geoavlonitis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Οχι καμια σχεση. Εγω εχω 50αρα απο καμπινα του ΟΤΕ και μια χαρα μπορω να συγχρονισω σε ADSL2+ αν το αλλαξω απο το ρουτερ. Εχεις το ΖΤΕ Η1600 ή το Speedport Entry 2i;
NothinqSpecial Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 42 λεπτά πριν, geoavlonitis είπε Οχι καμια σχεση. Εγω εχω 50αρα απο καμπινα του ΟΤΕ και μια χαρα μπορω να συγχρονισω σε ADSL2+ αν το αλλαξω απο το ρουτερ. Εχεις το ΖΤΕ Η1600 ή το Speedport Entry 2i; Έχω το Speedport Entry 2i
geoavlonitis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Εντάξει. Σε αυτό γίνεται σίγουρα αυτή η αλλαγή. Δεν ήμουν σίγουρος για το ΖΤΕ.
NothinqSpecial Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 46 λεπτά πριν, geoavlonitis είπε Εντάξει. Σε αυτό γίνεται σίγουρα αυτή η αλλαγή. Δεν ήμουν σίγουρος για το ΖΤΕ. Κατάφερα να ανεβάσω την ταχύτητα αλλάζοντας το modulation. Στα DSL Modulation Parameters πρέπει να επιλέξω κάτι συγκεκριμένο η το αφήνω ώς έχει; Εγώ απλώς έκανα uncheck το VDSL2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα