Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, 

Μετά από αρκετή αγανάκτηση με το θέμα της ταχύτητας αποφάσισα να κάνω factory reset στο ρούτερ μήπως και καταφέρω κάτι. Τελικά έγινε το αντίθετο, έτρεξα speedtest και η ταχύτητα πλέον δεν ξεπερνάει τα 2,5 (με ethernet).

Στην Cosmote προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο αλλα προφανώς και δεν βρίσκω γραμμή, έχω αφήσει το κινητό μου να με πάρουν πίσω.

Μέχρι τότε υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω απο μόνος μπας και ξανά επιστρέψω τουλαχίστον στα 8mbps;

Screenshot 2022-10-21 175034.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NothinqSpecial είπε

Καλησπέρα σας, 

Μετά από αρκετή αγανάκτηση με το θέμα της ταχύτητας αποφάσισα να κάνω factory reset στο ρούτερ μήπως και καταφέρω κάτι. Τελικά έγινε το αντίθετο, έτρεξα speedtest και η ταχύτητα πλέον δεν ξεπερνάει τα 2,5 (με ethernet).

Στην Cosmote προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο αλλα προφανώς και δεν βρίσκω γραμμή, έχω αφήσει το κινητό μου να με πάρουν πίσω.

Μέχρι τότε υπάρχει κάτι που θα μπορούσα να κάνω απο μόνος μπας και ξανά επιστρέψω τουλαχίστον στα 8mbps;

Screenshot 2022-10-21 175034.png

vdsl και κλειδωνεις 2.9mbps? Εχεις ελεγξει την εσωτερικη σου καλωδιωση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε

vdsl και κλειδωνεις 2.9mbps? Εχεις ελεγξει την εσωτερικη σου καλωδιωση?

Η περιοχή μου δεν υποστηρίζει vdsl😏 τα settings είναι default μετά το reset που έκανα 

Επεξ/σία από NothinqSpecial
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, NothinqSpecial είπε

Η περιοχή μου δεν υποστηρίζει vdsl😏 τα settings είναι default μετά το reset που έκανα 

Και ομως, σε vdsl προφιλ εισαι. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, mixalis95320 είπε

Και ομως, σε vdsl προφιλ εισαι. 

Λέτε να φταίει αυτό; Υπάρχει τρόπος να το αλλάξω εγώ; Με τεχνικό της cosmote που μίλησα το δήλωσε ως βλάβη και θα ενημερωθώ σε 2 έως 3 εργάσιμες ( υπολογίζω μεχρι την Τετάρτη) 

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, NothinqSpecial είπε

Λέτε να φταίει αυτό; Υπάρχει τρόπος να το αλλάξω εγώ; Με τεχνικό της cosmote που μίλησα το δήλωσε ως βλάβη και θα ενημερωθώ σε 2 έως 3 εργάσιμες ( υπολογίζω μεχρι την Τετάρτη) 

Κανε hard reset απο το κουμπι αυτη την φορα και δες αν αλλαξει κατι, αλλιως περιμενεις τεχνικο..

Δημοσ.

Μόλις με ενημέρωσε ο τεχνικός ότι το πρόβλημα "λύθηκε" και ότι πιάνω το μέγιστο πλέον στην περιοχή μου (4mbps) ενώ μέχρι και την Πέμπτη το απόγευμα έπιανα κοντά στα 8mbps. Τι γίνεται ρε παιδιά; Δυστυχώς ούτε καλό σήμα 4G έχω ώστε να έβαζα το speed booster.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, NothinqSpecial είπε

Μόλις με ενημέρωσε ο τεχνικός ότι το πρόβλημα "λύθηκε" και ότι πιάνω το μέγιστο πλέον στην περιοχή μου (4mbps) ενώ μέχρι και την Πέμπτη το απόγευμα έπιανα κοντά στα 8mbps. Τι γίνεται ρε παιδιά; Δυστυχώς ούτε καλό σήμα 4G έχω ώστε να έβαζα το speed booster.

Κοιταξε αν υπαρχει δυνατοτητα για ftth

Δημοσ.

Δοκιμασε να γυρισεις το modulation χειροκινητα στο ADSL_2plus μεσα απο το μενου του ρουτερ. Εισαι πολυ μακρια και το προφιλ  VDSL τα κανει χειροτερα.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Aggelos_INSM είπε

Κοιταξε αν υπαρχει δυνατοτητα για ftth

δυστυχώς δεν υπάρχει. 

16 λεπτά πριν, geoavlonitis είπε

Δοκιμασε να γυρισεις το modulation χειροκινητα στο ADSL_2plus μεσα απο το μενου του ρουτερ. Εισαι πολυ μακρια και το προφιλ  VDSL τα κανει χειροτερα.

Μπορεί να γίνει από πλευρά μου αυτό; Θα το κοιτάξω μόλις επιστρέψω στο σπίτι. 

Πάντως κάπου είχα διαβάσει οτι τα modulation adsl & adsl_2plus έχουν καταργηθεί, δεν ξέρω αν ισχύει αυτό. 

Δημοσ.

Οχι καμια σχεση. Εγω εχω 50αρα απο καμπινα του ΟΤΕ και μια χαρα μπορω να συγχρονισω σε ADSL2+ αν το αλλαξω απο το ρουτερ.

Εχεις το ΖΤΕ Η1600 ή το Speedport Entry 2i;

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, geoavlonitis είπε

Οχι καμια σχεση. Εγω εχω 50αρα απο καμπινα του ΟΤΕ και μια χαρα μπορω να συγχρονισω σε ADSL2+ αν το αλλαξω απο το ρουτερ.

Εχεις το ΖΤΕ Η1600 ή το Speedport Entry 2i;

Έχω το Speedport Entry 2i

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, geoavlonitis είπε

Εντάξει. Σε αυτό γίνεται σίγουρα αυτή η αλλαγή. Δεν ήμουν σίγουρος για το ΖΤΕ.

Κατάφερα να ανεβάσω την ταχύτητα αλλάζοντας το modulation. 

Στα DSL Modulation Parameters πρέπει να επιλέξω κάτι συγκεκριμένο η το αφήνω ώς έχει; Εγώ απλώς έκανα uncheck το VDSL2

1.png

Screenshot 2022-10-24 164450.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...