rockerps Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα ! με λένε θανάση ! αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα..! με τον υπολογιστή μου ... εδώ και μέρες ...! ενω παίζει ο ήχος ξαφνικά μετά (π.χ) απο 5 λεπτά με 10 λεπτά ξαφνικά διακόπτεται...! Έκανα μία αναζήτηση στο Internet για να δώ τι φταίει και δεν έχω βρεί την λύση στο πρόβλημα αυτό του -> ΉΧΟΥ που ενώ παίζει κανονικά διακόπτεται Συγκεκριμένα, έχω πάρει καινούργια ηχεία (2.1) και τα έχω συνδέσει σε μία εξωτερική κάρτα ήχου σε μία απο τις θύρες του υπολογιστή μου με USB...! Προσπαθώ, να καταλάβω ποιό είναι το πρόβλημα για να βρώ την λύση ! Δοκίμασα, να δώ αν έχω χαμηλό ήχο ,(ένταση) στην επιφάνεια εργασίας Το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή είναι -> Windows 8.1 μετά άνοιξα τις συσκευές αναπαραγωγής για να ορίσω την συσκευή ήχου να είναι προεπιλεγμένη ! το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει και στα ακουστικά που βάζω εκεί που παίζουνε , μετά ο ήχος διακόπτεται μετά απο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ! ΔΕΝ αναγνωρίζεται ! απο τον υπολογιστή μου σαν κάτι να συνδέεται και να αποσυνδέεται δυλαδή ! Στη συνέχεια, δοκίμασα να ενημερώσω τους οδηγούς για την εξωτερική κάρτα ήχου μου ! τα ηχεία είναι καινούργια, και η εξωτερική κάρτα ήχου ! δοκίμασα να τα συνδέσω στις μπροστινές θέσεις του υπολογιστή μήπως φταίνε οι θύρες του υπολογιστή μου ! καμία ιδέα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Υποπτεύομαι κανά κόλλημα των windows σε σχέση με τα power options... Θα έλεγα να δοκιμάσεις να μπεις στις ρυθμίσεις power options και να ρυθμίσεις τα usb να μην απενεργοποιούνται για εξοικονόμηση ενέργειας. Δοκίμασε αυτό για αρχή και βλέπουμε Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2022 από nickol-us 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rockerps Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Ευχαριστώ για την απάντησή σου ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rockerps Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) καλησπέρα ... , τώρα μία παίζει ο ήχος μία δείχνει στην επιφάνεια εργασίας την ένδειξη Χ ( ο,τι δεν έχουν συνδεθεί ηχεία η ακουστικά) νομίζω οτι δεν το βρήκα.. τι προκαλεί το πρόβλημα ! καθε φορά που ανοίγω τον υπολογιστή συνδέω και ξανασυνδέω τα καλώδια που πάνε στο subwoofer..! κοίταξα εάν έχω συνδέσει σωστά τα καλώδια των ηχείων , αλλα τώρα ενω παίζει ο ήχος κάνει το ίδιο πάλι ... είναι δυνατόν να φταίει η συνδεσιμότητα των καλωδίων ; Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2022 από rockerps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dando Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Το πρόβλημα σου δεν είναι στα ηχεία ή τα καλώδια τους εφόσον δοκίμασες με ακουστικά και αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα. Απεγκατέστησε τους drivers της sound blaster και εγκατέστησε τους ξανά σιγουρέψου ότι είναι η σωστή έκδοση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rockerps Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, το έκανα ! δεν έχω βρεί τι φταίει , ακόμα... ! πιστεύω... οτι δεν φταίνε οι θύρες... ! δεν τα αναγνωρίζει, κάθε φορά μετά απο μία επαννεκίνηση η τερματισμό ! μηπως κάποιος ιός... ; μήπως τα windows ; δεν μπορώ, να κάνω τους drivers της realtek.. εγκατάσταση ! αλλα αυτο...., δεν έχει να κάνει με τον ήχο απο την κάρτα ήχου ! το σύστημα μου βγάζει σφάλμα ! Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2022 από rockerps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iml Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Η ενσωματωμένη κάρτα ήχου ενεργοποιείται από το bios. Όταν έχεις άλλη κάρτα συνηθίζεται να την απενεργοποιείς για να μην έχεις θέματα, αλλά μπορείς να την ενεργοποιήσεις για troubleshooting και λογικά τότε να σε αφήσει να κάνεις install τον αντίστοιχο driver. Για να μην χάνεις χρόνο, εγώ ψηφίζω σε χαζούς drivers της soundblaster και conflict με κάποιους συμπληρωματικούς σε κάποιο update της Microsoft. Τρέχα γύρευε. Μπορείς να δοκιμάσεις upgrade-downgrade οδηγών, να απενεργοποιήσεις hardware accelerators και άλλα καλούδια και να δεις ποιος συνδυασμός σου δουλέψει. Σε μένα με Ζ-series σε win10 (mb x570) όταν άρχισε κάποια στιγμή να κόβεται ο ήχος(!) -εκτός από restart που θα ήταν ενοχλητικό για να φτιάξει κάθε φορά- αρκεί να πάω στο control panel των utilities της κάρτας (sbx pro studio) και να αλλάξω το speakers/headphones configuration σε κάτι άλλο πχ 2.1 και αντίστροφα. Ο ήχος επανέρχεται άμεσα. Έχω δοκιμάσει διάφορα άλλα, αλλά αφού δεν το έλυσα τελείως -έχει περιοριστεί η συχνότητα εμφάνισης πάντως- έχω αποδεχτεί το inconvinience μια στο τόσο. Οδηγούς για τα mb components από το site της μητρικής για σίγουρα. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2022 από iml Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rockerps Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Στις 13/11/2022 στις 10:03 ΜΜ, dando είπε Το πρόβλημα σου δεν είναι στα ηχεία ή τα καλώδια τους εφόσον δοκίμασες με ακουστικά και αντιμετωπίζεις το ίδιο πρόβλημα. Απεγκατέστησε τους drivers της sound blaster και εγκατέστησε τους ξανά σιγουρέψου ότι είναι η σωστή έκδοση δοκίμασα , και τελικά κατάφερα και εγκατέστησα τους οδηγούς..... κάνει το ίδιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα