pirmen56 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 18 ώρες πριν, SabotazNic είπε Γτ πρεπει ενας entry/mid user να παρει την τελευταια σειρα? Υπαρχουν οικονομικες καρτες τωρα, και λογικα θα βγουν και στο μελλον Δεν είναι οικονομική π.χ. μια RTX 3080 στα 718€(ελάχιστη τιμή skroutz για Manli) δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία της. Εκεί που οδεύουν οι απαιτήσεις των current gen games(π.χ. PT Requiem με το προσεχές RT patch) θα αποδίδει σαν μια ΧΧ60 επιπέδου κάρτα. Λογικά λίγο καλύτερα από την 4060 που θα βγει αρκετούς μήνες μετά. Όπως συμβαίνει πάντα ανάμεσα σε παλιές ΧΧ80 και νέες ΧΧ60 κάρτες. Αν δεν το έχεις καταλάβει ακόμη η nvidia(και όπως όλα δείχνουν και η AMD) ανέβασε τις τιμές σε ΟΛΕΣ τις κατηγορίες επιδόσεων και όχι μόνο στο ultra high end(4090). Γιατί η μια κατηγορία συμπαρασύρει και τις υπόλοιπες. 1
KonriGR15 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Στις 21/10/2022 στις 2:26 ΜΜ, Sungodra είπε Μια 6700ΧΤ ειναι υπεραρκετη. Συμφωνώ φίλε 👌
sinistargr Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 22/10/2022 στις 12:41 ΠΜ, luis_rambo84 είπε Ενδιαφέρον..... φανατικός πρασινος είμαι και γιατί πρώτη φορά πήργα σε amd επειδή δεν μπορούσα να βρω nvidia κάρτα λόγο ότι οι miners τις εξαφάνισαν όλες την εποχή του κορονοιου. Σαν εμπειρία στην rx 6800 xt για πρώτη φορά στην κόκκινη ομάδα, κάθε φορα που άνοιγα το pc απλά στο παγωνε στον boot windows και ενώ έμπαινε στα windows κανονικά εγώ έβλεπα μια μαύρη οθόνη. Μετά από μπόλικη έρευνα και πολύ σπάσιμο νεύρων με έναν σκασμό επανεγκατασταση των προγραμμάτων της amd gpu driver, κατέληξα στην λύση της επανεκκίνησης με κλειστά μάτια καθώς δεν έβλεπα τίποτα παρα μόνο μια μαύρη οθόνη. Μετά από αυτό όλα δούλευαν τέλεια. Με αυτήν την εμπειρία που έχω φοβάμαι πολύ την amd και όπως είπα ποιο πάνω ίσως να έπεσα σε ελαττωματικό ομοντελο. Για αυτό θα το σκεφτώ πολύ σκληρά να πάω σε amd ξανά. Λοιπόν καταλαβαίνω Τι εννοείς εμένα έχει άλλο θέμα αλλά όπως σου είπα ήταν θέμα καθαρά drivers αυτό που σου κάνει όμως είναι καθαρά θέμα motherboard τι εννοώ Προφανώς έχεις πέσει σε ασυμβατότητα για να είσαι 100% σίγουρος δοκίμασε σε κάποιον φίλο σου την κάρτα τη συγκεκριμένη και να δεις τι γίνεται εκεί και πώς λειτουργεί το σίγουρο είναι ότι όταν έχεις emd επεξεργαστή μαζί με τέτοια κάρτα Δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου κάνει χαζομάρες ότι μπορείς να σκεφτείς Δεν ξέρω ίσως είναι η κατάρα της AMD όταν έχεις Intel για τον α ή το β λόγο λειτουργεί μία χαρά και σε Windows 10 Άνοιξε κανονικά δούλεψε Με όποιον driver και αν τις έβαλε και δεν είχε κανένα θέμα στον δικό μου AMD όμως έχω καινούργιο motherboard και έναν 5600X μπαίνει κανονικά δουλεύει κανονικά και όταν πάει να γίνει Boost κάνει χαζομάρες αυτό Διορθώθηκε με τους drivers έβαλα κάποιους συγκεκριμένους και τελείωσε το θέμα αλλά για να βάλω τους καινούργιους πρέπει να πάω να τους πω εγώ να μην ξεπερνάει κάποιο συγκεκριμένο βολτάζ που το αφήνει ελεύθερο και μου κάνει αυτά τα πράγματα κατάλαβες Τώρα γιατί βλακεία μιλάμε ηλιθιότητα της AMD σε όλη της το μεγαλείο φτιάχνει κάτι και χαλάει κάτι άλλο της λες ότι έχεις πρόβλημα στέλνεις τα δεδομένα και μέχρι να το διορθώσει μπορεί να έχεις αγοράσει κι άλλη κάρτα μία ζωή έτσι ήταν η amd και δεν μπορεί κανείς να μου πει το αντίθετο γιατί της έχω φάει στη μάπα από τότε που ξεκίνησε η άτη από τα 286 και πάει λέγοντας που ξεκίνησα εγώ τα PC είδα όλο της το μεγαλείο μέχρι σήμερα και για να μην παρεξηγηθώ Δεν λέω ότι δεν έχει καλές κάρτες Ίσως είναι οι καλύτερες κάρτες που υπάρχουν άλλα h drivers της δεν είναι τόσο καλή όσο της Nvidia αυτό οφείλω να το παραδεχτώ Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2022 από sinistargr
manosalcatel Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 η μικρή και μεσαία κατηγορια ειναι η πλειοψηφία οπως και να εχει οπου ενας συνδιαζει μια βασικη 1080p gaming αποδοση στο μηχανημα του. Μεχρι 400 ευρω η καθε εταιρια πρεπει να εχει τουλαχιστον 2 καρτες και οχι ρε nvidia να βγαζεις μια με 350 και να εισαι νοοτροπιας υπαρχει και στοκ απο 1630 1650 1660 2060 να σε στελνει εκει. Αν η αντίστοιχη 6600 και 6700 υπαρχει σε αυτα τα λεφτα απο την αλλη ειναι καλα
Speedbreaker Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πραγματικά θα το λέω το μάρκετ αυτό μου την έχει δώσει στα νεύρα.Καποτε βγάζανε τις 60αρες midrange μαζί με τις μεγάλες και ο κόσμος είχε επιλογές στο τι να πάρει.Το θέμα είναι (αν και αυτονόητο) οι περισσότεροι παίρναν τις 60αρες γιατί ήταν best value to performance και κράταγαν 4-5 χρόνια και οι μεγάλες από 70 ειδικά 80 δεν πούλαγαν πολύ. Το πήραν χαμπάρι και με τα χρόνια το άλλαξαν και τώρα μόνο 80 και 90 βγάζουν.Αντε μας κάνουν τη χάρη και δίνουν και 70.Δηλαδη αν είσαι απελπισμένος και θες κάρτα, θα πας να πάρεις ότι ποιο ακριβό έχουν.Τι π****ηδες είναι δηλαδή.Οσο για 60 και κάτω?Περίμενε άλλο 1-1μισι χρόνο.Πραγματικά ΣΙΧΑΙΝΩΜΑΙ.Εγω πάντα ήμουν με midrange PCs 15 χρόνια τώρα και πάνω σε αυτή την ανακοίνωση που θα κάνουν θα πάω να πάρω 6800ΧΤ και θα κάνω το πρώτο high end και σίγουρα τελευταίο PC μου.Θα τα παρατήσω, το έχουν ξεφτιλίσει. Άντε γιατί έχουν ξεφύγει τα πράγματα από πολλές μεριές.Στο κόστος, ρεύμα που καίνε και η στρατηγική που ακολουθούν πλέον με τις κάρτες.Βασικά χθες έβλεπα πως για 32 GB ram ddr5 στα 6000mhz έχουν φτάσει να κοστίζουν όσο έκανε μια 1660ti/2060 πριν 2-3 χρόνια, που οι ram θεωρούνταν το ποιο ΦΤΗΝΟ προϊόν.Όλα τα έχουν πάει στο διάστημα όπου και να κοιτάξεις. On 21/10/2022 at 16:24, fotaras76 said: Από 632 ευρώ ξεκινούν πλέον. Μπες bestprice. Είναι μόνο ένα μοντέλο και αυτό είναι της Asus tuf.Ολες οι άλλες πάνε κοντά 760-800 ακόμα και τώρα.Οποτε δεν θα το έλεγα ότι "πέσαν".Όχι για μόνο ένα μοντέλο.Ακομα πάνω είναι το 90% των μοντέλων. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2022 από Speedbreaker 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα