luis_rambo84 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Ψάχνω για μια καλή nvidia νεας γενιάς gpu από την εποχή της gtx 1080 ti και πριν από αυτήν όλες μου κάρτες ήταν πράσινες. Απελπισμένος για μια high end nvidia που δεν μπόρεσα ποτέ να βρω, πήγα στην κόκκινη ομάδα για πρώτη φορά αγοράζοντας την rx 6800 xt. Απογοήτευτικα τέρμα διότι εάν και πολύ δυνατή κάρτα με μπόλικα fps σε max settings ακόμα και στα ποιο βαριά παιχνίδια, διοτ τελικα η φήμες ειναι αληθινές και τα προβλήματα τις κόκκινης ομάδα με χτύπησαν άγρια. Είχα Καταραστεί την κάρτα μου για τα προβλήματα μου έβγαζε σαν amd κάρτα. Ίσως να ήμουν ατυχήματος και να έπεσα σε ελαττωματικό μοντέλο. Ελπίζω αυτήν την φορά εάν αποφασίσω να πάω με την κόκκινη ομάδα από άποψη κόστους και απόδοσης να μην με Απογοήτευση διότι οι nvidia τιμές στην Ελλάδα είναι απλησίαστες. 3
Arkin Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Φερτε 7800xt με επιδοσεις 30% κατω απο 4090 στα 699 msrp και κανω αγορα day one. Ξεφυγε το πραγμα με τις τιμες επεσε και το ευρω και ολα ειναι πανακριβα στην Ευρωπη.
mordred Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Παίζεις σε 4κ >120 fps? Αν όχι, δεν σου είναι απαραίτητη η θερμαστρα. Αν ναι, έχεις να πληρώσεις για την "θερμαστρα" Όχι. Απλά σχολιάζω το "efficiency" και τις καταναλώσεις. Δεν ανέφερα αν έχω να πληρώσω και αν μου είναι απαραίτητες Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2022 από mordred
gurgurant Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, sinistargr είπε τρίχες κατσαρές δεν κοιτάνε να φτιάξουν πρώτα τους drivers τους να είναι σωστή σταθερή και να μην υπάρχουν προβλήματα στα μοντέλα τους και μετά να βγάλουν κάτι άλλο Αυτοί νομίζουν ότι τα λεφτά εμείς τα βρίσκουμε στο δρόμο Υπάρχουν κάτι βλαμμένοι που πάνε και σκάνε ένα κάρο λεφτά για το τίποτα γιατί στην τελική να παίξουν Τι ? να δουν τι ? πήγαινε πάρε ένα PlayStation 5 και κάνε τη δουλειά σου για να δεις σε όλο το μεγαλείο τους εδω ο κόσμος εχει μηχάνηματα που έχουν δώσει κάτι χιλιάρικα και στην ουσία κάθεται μας φορτώνουν με κάρτες με επεξεργαστές για να παίξουμε τι ? πόσο αληθοφανές δηλαδή θέλουν να τα κάνουν τα παιχνίδια θυσιάζοντας gameplay ? όλα τα παιχνίδια πλέον είναι τα ίδια και τα ίδια η στο ίδιο στυλ Οπότε να πάνε να κόψουν το λαιμό τους και αυτοί και οι κάρτες γραφικών τους 🤣😂🤣 τελικά Έχουμε μπλέξει με απατεώνες τρωγλοδύτες παιδιά 🤣🤣🤣🤣 Πρέπει να συμφωνήσω με τον φίλο,έχει σίγουρα 4-5 χρόνια να βγει παιχνίδι της προκοπής για να πεις πως ότι hardware και να έχω το αξιοποιώ στο φουλ του… Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2022 από gurgurant 1
JOHN360GR Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Μεγάλη ευκαιρία για την AMD. H τιμή είναι πιο σημαντική για τους περισσότερους από εμάς, οπότε εκεί θα παιχτεί ο ανταγωνισμός και όχι τόσο στην απόδοση που θα είναι υψηλή από τις τωρινές κάρτες...
sinistargr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, luis_rambo84 είπε Ψάχνω για μια καλή nvidia νεας γενιάς gpu από την εποχή της gtx 1080 ti και πριν από αυτήν όλες μου κάρτες ήταν πράσινες. Απελπισμένος για μια high end nvidia που δεν μπόρεσα ποτέ να βρω, πήγα στην κόκκινη ομάδα για πρώτη φορά αγοράζοντας την rx 6800 xt. Απογοήτευτικα τέρμα διότι εάν και πολύ δυνατή κάρτα με μπόλικα fps σε max settings ακόμα και στα ποιο βαριά παιχνίδια, διοτ τελικα η φήμες ειναι αληθινές και τα προβλήματα τις κόκκινης ομάδα με χτύπησαν άγρια. Είχα Καταραστεί την κάρτα μου για τα προβλήματα μου έβγαζε σαν amd κάρτα. Ίσως να ήμουν ατυχήματος και να έπεσα σε ελαττωματικό μοντέλο. Ελπίζω αυτήν την φορά εάν αποφασίσω να πάω με την κόκκινη ομάδα από άποψη κόστους και απόδοσης να μην με Απογοήτευση διότι οι nvidia τιμές στην Ελλάδα είναι απλησίαστες. Όχι φίλε μου δεν είσαι άτυχος Απλά οι κάρτες αυτές έχουν το συγκεκριμένο θέμα και η λύση τους βρίσκεται στους drivers εκεί είναι το πρόβλημά τους στο λέω γιατί έχω την XFX RX6800 XT black edition κιόλας που δεν κυκλοφορούν πολλές εδώ και όταν την αφήσω ελεύθερη πιάνει κάτι τρελάνα με νουμερα στο Core με αποτέλεσμα να μου κάνει τρελά πράγματα και εμένα, όταν ομως την βάλεις για mining δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα κυρια η δικία σου πιστεύω να σε πονήρεψε λιγάκι αυτό που σου λέω εγώ τη λύση τη βρήκα νόμιζα ότι έχει πρόβλημα η κάρτα Τελικά δεν είχε για αυτό έκανα και ανάρτηση γράφοντας ας φτιάξει πρώτα τους drivers ώστε να μην έχει θέματα με κάποια μοντέλα της και μετά να προχωρήσουν σε άλλα ............... Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2022 από sinistargr
fotaras76 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Αν είναι τόσο energy efficient όσο λένε και παίζουν με τα υπάρχοντα psu χωρίς μετατροπές και πατέντες θα είναι πολύ θετικό. Είναι βασικό σε ένα gpu upgrade να μην χρειαστεί και αλλαγή σε μεγαλύτερο psu (ή και σε μεγαλύτερο /δροσεροτερο κουτί). Μια κάρτα π.χ με επιδόσεις σαν της 6700ΧΤ με 150-170 watt tdp και τιμή κάτω από 400 ευρώ πιστεύω θα πάει καλά σε πωλήσεις. Από την στιγμή που το ΑΜ5 δεν πουλάει δεν την παίρνει την AMD να μην πουλήσει και η σειρά rx7000.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Mακαρι να βγουν φθηνες και καλες μηπως πεσουν οι τιμες στις RTX 4000 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 13 λεπτά πριν, fotaras76 είπε Αν είναι τόσο energy efficient όσο λένε και παίζουν με τα υπάρχοντα psu χωρίς μετατροπές και πατέντες θα είναι πολύ θετικό. Είναι βασικό σε ένα gpu upgrade να μην χρειαστεί και αλλαγή σε μεγαλύτερο psu (ή και σε μεγαλύτερο /δροσεροτερο κουτί). Μια κάρτα π.χ με επιδόσεις σαν της 6700ΧΤ με 150-170 watt tdp και τιμή κάτω από 400 ευρώ πιστεύω θα πάει καλά σε πωλήσεις. Από την στιγμή που το ΑΜ5 δεν πουλάει δεν την παίρνει την AMD να μην πουλήσει και η σειρά rx7000. Aυτες που θελουν μεγαλο τροφοδοτικο(4080 4090) απευθυνονται σε users/builds που εχουν αντιστοιχα premium τροφοδοτικα και δεν θα μπουν στη διαδικασια να αλλαξουν γιατι ηδη θα εχουν ενα 1000w 1200w platinum. H καταναλωση, οι επιδοσεις και η τιμη θα ειναι λιγο πιο κατω απο RTX 4000 μη περιμενεις να δεις τη μιση καταναλωση και τη μιση τιμη σε αντιστοιχες επιδοσεις. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2022 από BlurayMoviesGreece
fotaras76 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, BlurayMoviesGreece είπε Mακαρι να βγουν φθηνες και καλες μηπως πεσουν οι τιμες στις RTX 4000 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aυτες που θελουν μεγαλο τροφοδοτικο(4080 4090) απευθυνονται σε users/builds που εχουν αντιστοιχα premium τροφοδοτικα και δεν θα μπουν στη διαδικασια να αλλαξουν γιατι ηδη θα εχουν ενα 1000w 1200w platinum. H καταναλωση, οι επιδοσεις και η τιμη θα ειναι λιγο πιο κατω απο RTX 4000 μη περιμενεις να δεις τη μιση καταναλωση και τη μιση τιμη σε αντιστοιχες επιδοσεις. Έχω ένα seasonic gold 500w, δε με χαλάει να μπορώ να βάλω μια κάρτα επιπέδου 6800 χωρίς να χρειαστεί να το αλλάξω.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 35 λεπτά πριν, Arkin είπε Φερτε 7800xt με επιδοσεις 30% κατω απο 4090 στα 699 msrp και κανω αγορα day one. Ξεφυγε το πραγμα με τις τιμες επεσε και το ευρω και ολα ειναι πανακριβα στην Ευρωπη. 760€ εχει η 6800xt πως περιμενεις να δεις 7800xt στα 700€;
fotaras76 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, BlurayMoviesGreece είπε 760€ εχει η 6800xt πως περιμενεις να δεις 7800xt στα 700€; Από 632 ευρώ ξεκινούν πλέον. Μπες bestprice. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 39 λεπτά πριν, luis_rambo84 είπε Ψάχνω για μια καλή nvidia νεας γενιάς gpu από την εποχή της gtx 1080 ti και πριν από αυτήν όλες μου κάρτες ήταν πράσινες. Απελπισμένος για μια high end nvidia που δεν μπόρεσα ποτέ να βρω, πήγα στην κόκκινη ομάδα για πρώτη φορά αγοράζοντας την rx 6800 xt. Απογοήτευτικα τέρμα διότι εάν και πολύ δυνατή κάρτα με μπόλικα fps σε max settings ακόμα και στα ποιο βαριά παιχνίδια, διοτ τελικα η φήμες ειναι αληθινές και τα προβλήματα τις κόκκινης ομάδα με χτύπησαν άγρια. Είχα Καταραστεί την κάρτα μου για τα προβλήματα μου έβγαζε σαν amd κάρτα. Ίσως να ήμουν ατυχήματος και να έπεσα σε ελαττωματικό μοντέλο. Ελπίζω αυτήν την φορά εάν αποφασίσω να πάω με την κόκκινη ομάδα από άποψη κόστους και απόδοσης να μην με Απογοήτευση διότι οι nvidia τιμές στην Ελλάδα είναι απλησίαστες. bot ?
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, fotaras76 είπε Έχω ένα seasonic gold 500w, δε με χαλάει να μπορώ να βάλω μια κάρτα επιπέδου 6800 χωρίς να χρειαστεί να το αλλάξω. Αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι αναλογα το build και το κοστος του build συνηθως παει και το τροφοδοτικο. Πχ εγω ειχα Corsair 650w psu το 2012 , υπαρχει περιπτωση να ημουν με 500w το 2022 για να παρω high end gpu; Kαποιος που παει για ακριβο build και εχει παρει πχ 12900κ η εχει σκοπο να παρει 13900κ ,7950x και 4090 δεν θα εχει 500-600w τροφοδοτικο. Θα εχει παρει κανενα Asus Thor 1000w ή κανενα Corsair HX1000i. Ειναι σαν να πιστευεις οτι θα παρει 4090 καποιος με i3 12100 και 4gb ram. Oλα τα parts στο build πανε αναλογικα σε αξια,ποιοτητα,futureproof κτλ και το τροφοδοτικο ειναι το σημαντικοτερο απο ολα. Δεν μπορεις να εχεις 2000-3000-5000€ build και να βασιζεσαι σε τροφοδοτικα των 40-50€. 33 λεπτά πριν, fotaras76 είπε Από 632 ευρώ ξεκινούν πλέον. Μπες bestprice. Aυτο το price drop οφειλετε στο νεο release. Aκομα και αν το παρουμε σαν δεδομενη τιμη το 632€ ,αν οι Rx7000xt εχουν διπλασιες επιδοσεις απο τις RX6000xt ποιος θα τη παρει στα 632€ οταν η 7700xt θα ειναι καλυτερη και πιο γρηγορη; Aυτο θα εχει σαν αποτελεσμα η 7800xt να εχει πολυ πιο πανω απο τα 700€. Καμια εταιρια δεν βγαζει νεο προιον που θα χαντακωσει το προηγουμενο προιον της εκτος αν μιλαμε για αντικαταση και αποσυρση απο την αγορα. Οι τιμες θα βγουν ετσι ωστε να εχει νοημα οταν αγοραζεις 6700,6800,7700,7800 και οχι "πεταμε στα σκουπιδια τις 6000 γιατι βγηκαν οι 7000 στις ιδιες τιμες". Θα πεσουν λιγο οι 6000 ,θα ανεβουν οι 7000 και ετσι θα υπαρχει scaling στις τιμες. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2022 από BlurayMoviesGreece 2
fotaras76 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 39 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι αναλογα το build και το κοστος του build συνηθως παει και το τροφοδοτικο. Συμφωνώ, οι ανάγκες όμως αλλάζουν στην πορεία πολλές φορές. 41 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Aυτο θα εχει σαν αποτελεσμα η 7800xt να εχει πολυ πιο πανω απο τα 700€. Δεν είναι το θέμα μας η 7800ΧΤ. Το θέμα μας είναι αν η αντίστοιχη της σειράς 7000 που θα είναι κοντά σε επιδόσεις με την 6800ΧΤ των 632 ευρώ θα πωλείται κοντά σε αυτή την τιμή (σε λίγους έστω μήνες). 48 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε αν οι Rx7000xt εχουν διπλασιες επιδοσεις απο τις RX6000xt ποιος θα τη παρει στα 632€ οταν η 7700xt θα ειναι καλυτερη και πιο γρηγορη; Αυτοί που βιάζονται και πάνε σε προσφορές καρτών που σταματά η παραγωγή τους χωρίς να βλέπουν το άμεσο μέλλον. 51 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Καμια εταιρια δεν βγαζει νεο προιον που θα χαντακωσει το προηγουμενο προιον της εκτος αν μιλαμε για αντικαταση και αποσυρση απο την αγορα. Η σειρά 6000 κάποια στιγμή θα εξαντληθεί , ο καθένας ας κρίνει τι είναι καλύτερο. Τόσο που πήγε το ρεύμα φίλε καλύτερα να πας σε νέα γενιά με καλύτερο efficiency κι ας δώσεις κάτι παραπάνω. Θα κερδίσεις περισσότερα σε βάθος χρόνου λόγω μειωμένης κατανάλωσης. Π.χ δε χρησιμοποιώ το βασικό μου σύστημα για ινσόμνια,σερφάρισμα,youtube, σου γράφω τώρα από ένα ταπεινό pc με athlon 200ge με 35 watt tdp, το βασικό σύστημα το έχω μόνο για πιο απαιτητικά πράγματα.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, fotaras76 είπε Συμφωνώ, οι ανάγκες όμως αλλάζουν στην πορεία πολλές φορές. Δεν είναι το θέμα μας η 7800ΧΤ. Το θέμα μας είναι αν η αντίστοιχη της σειράς 7000 που θα είναι κοντά σε επιδόσεις με την 6800ΧΤ των 632 ευρώ θα πωλείται κοντά σε αυτή την τιμή (σε λίγους έστω μήνες). Αυτοί που βιάζονται και πάνε σε προσφορές καρτών που σταματά η παραγωγή τους χωρίς να βλέπουν το άμεσο μέλλον. Η σειρά 6000 κάποια στιγμή θα εξαντληθεί , ο καθένας ας κρίνει τι είναι καλύτερο. Τόσο που πήγε το ρεύμα φίλε καλύτερα να πας σε νέα γενιά με καλύτερο efficiency κι ας δώσεις κάτι παραπάνω. Θα κερδίσεις περισσότερα σε βάθος χρόνου λόγω μειωμένης κατανάλωσης. Π.χ δε χρησιμοποιώ το βασικό μου σύστημα για ινσόμνια,σερφάρισμα,youtube, σου γράφω τώρα από ένα ταπεινό pc με athlon 200ge με 35 watt tdp, το βασικό σύστημα το έχω μόνο για πιο απαιτητικά πράγματα. H αντιστοιχη της σειρας 7000 που ειναι κοντα σε επιδοσεις με την 6800xt δεν θα εχει 632€... Θα εχει το ιδιο η και λιγο πιο πανω απο οσο βγηκε η 6800xt στο release και οχι μετα τις μειωσεις τιμων. 632€ πηγε τωρα για να μπορει να πουλησει οταν συναγωνιζεται τις 7800xt. To ιδιο εγινε και με τους Ryzen 5000, φαγανε 2-3 μειωσεις στη τιμη και καποιοι νομιζαν οτι οι 7000 θα βγουν στις σκοτωμενες τιμες των 5000 ενω στη πραγματικοτητα βγηκαν στις φουσκωμενες τιμες των 5000 day 1 . Σου ριχνει το παλιο για να πουλησει το καινουριο,δεν σου ριχνει το παλιο για να πουλησει σε σκοτωμενη τιμη το καινουριο. Καπως ετσι καποιοι καταληγουν να λενε " η Χ σειρα καποτε ειχε τοσο και τωρα εχει τοσο". Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2022 από BlurayMoviesGreece
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα