Xrhstaras.GS Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Καλημέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω. Όλα μου τα χρόνια είμαι με xiaomi και δεν έχω δοκιμάσει άλλη μάρκα πέραν xiaomi και λίγο lenovo. Τι φάση τα realme και τα poco? Αξίζει να πάω σε ένα από αυτά;
Kag1ante Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Η poco είναι μέρος της xiaomi, δηλαδή βγάζει αρκετά κινητά που είναι σχεδόν ολόιδια απλά με άλλο όνομα (κάτι παρόμοιο με honor & huawei). Ακούγονται αρκετά προβλήματα και bugs απο poco άν και έχει βγάλει και πολύ καλά κινητά κάποια χρόνια πρίν. Η Realme είναι ανεξάρτητη εταιρεία και τα κινητά της ειδικα τα τελευταία 2 χρόνια έχουν βγεί αστέρια ειδικά σε τιμές απο 300 και κάτω. Επίσης με realme έχεις επίσημο service εντός αθήνας (νομίζω κάπου στο ελληνικό) ενώ με τα poco ισχύει ότι με την εγγύηση της xiaomi Εγώ προτείνω Realme και ελπίζω να βοήθησα 2
GATE123 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Τα Realme έχουν πίσω τα Oppo ,Vivo κπλ. Στην ουσία με καθαρό λειτουργικό χωρίς διαφημίσεις κλπ. Επίσημη εγγύηση αντιπροσωπείας και επίσημο service έχει στο Ελληνικό αρκεί να γράφει EU,ΑΛΛΑ προσοχή γιατί έχει τύχει αυτό που θα πω. Για να είναι EU πρέπει να το γράφει και πίσω στο κουτί και να προορίζεται για ευρωπαϊκή χώρα και όχι από Ινδία. Το λέω γιατί μερικά σκρουτζαδικα λένε EU γράφουν EU στην απόδειξη αλλά ΔΕΝ είναι για ευρωπαϊκή χώρα. Εδώ έτυχε το περιστατικό 1
osfp1978 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Στις 21/10/2022 στις 3:39 ΜΜ, Kag1ante είπε Η poco είναι μέρος της xiaomi, δηλαδή βγάζει αρκετά κινητά που είναι σχεδόν ολόιδια απλά με άλλο όνομα (κάτι παρόμοιο με honor & huawei). Ακούγονται αρκετά προβλήματα και bugs απο poco άν και έχει βγάλει και πολύ καλά κινητά κάποια χρόνια πρίν. Η Realme είναι ανεξάρτητη εταιρεία και τα κινητά της ειδικα τα τελευταία 2 χρόνια έχουν βγεί αστέρια ειδικά σε τιμές απο 300 και κάτω. Επίσης με realme έχεις επίσημο service εντός αθήνας (νομίζω κάπου στο ελληνικό) ενώ με τα poco ισχύει ότι με την εγγύηση της xiaomi Εγώ προτείνω Realme και ελπίζω να βοήθησα Και πάνω από τα 300 ευρώ ,αστέρια ειναι τα κινητά της.Δηλαδή τα gt... 3
Kag1ante Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 10 λεπτά πριν, osfp1978 είπε Και πάνω από τα 300 ευρώ ,αστέρια ειναι τα κινητά της.Δηλαδή τα gt... είπα ειδικά κάτω απο τα 300, καθώς οι καλές επιλογές σε εκείνη τη τιμή σπανίζουν πλέον 1
osfp1978 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 1 ώρα πριν, Kag1ante είπε είπα ειδικά κάτω απο τα 300, καθώς οι καλές επιλογές σε εκείνη τη τιμή σπανίζουν πλέον Έχω το 6s και το 4αρι 8.....Εξαιρετικά και τα δύο.Τα οποία δεν υπάρχουν πλέον.Το 9 καλό αλλά υποδεέστερο του 8.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα