Rq4R8 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Με το headset μου να είναι στα τελευταία του ψάχνω με ποια ακουστικά να το αντικαταστήσω. Έχω κάνει μια έρευνα και βρήκα κάποια μοντέλα, αλλά θα ήθελα προτάσεις και από εδώ. Τώρα έχω τα Razer Kraken X, αλλά δεν θα ήθελα να πάρω κάτι σε headset για gaming, χωρίς να το αποκλείω βέβαια. Τα κριτήρια μου είναι τα εξής: - Ποιότητα Ήχου (σημαντικό) - Άνεση (Να μπορώ να τα φοράω σερί 8 ώρες και να μην προκαλούν ιδρώτα ή πόνο στα αυτιά, ιδανικά το αυτί να μην ακουμπάει το πίσω τοίχωμα) - Μικρόφωνο (Ό,τι ποιότητας και να είναι) - Όχι αναγκαία ασύρματα αλλά θα ήταν θετικό - Να κρατήσουν (αυτά που έχω τώρα έχουν αρχίσει να σπάνε στο πάνω μέρος μετά από 1.5 χρόνο) - εως 60Ε Έχω βρεί τα Sennheiser HD-400S τα οποία μου φαίνονται καλά για την τιμή τους, έχει κάποιος εμπειρία με αυτά? Έχω δει σε κάποιες κριτικές πως γίνονται πολύ κουραστικά μετά από ώρα. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2022 από Rq4R8
ICE-T Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Corsair HS55,hyperx cloud alpha/cloud ii, cooler master mh752 ,ότι βρεις μέχρι 60 από αυτά το παίρνεις . 1
Rq4R8 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Τελικά πήρα τα Corsair HS70 Pro, τα οποία είναι μια πολύ καλή προσφορά για όποιον ενδιαφέρεται στα 55Ε και μένει μόνο να δω αν το dongle τους θα δουλεύει σε Linux χωρίς να χρειαστεί κάποιο σετάρισμα.
KenJiNx Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Μετά από χρόνια χρήσης των ενσύρματων hyperx cloud, έψαχνα νέα και εγώ γιατί πάλιωσαν... Αφού πήρα τα razer barracuda X ασύρματα, αναρωτιόμουν γιατί τόσα χρόνια ήμουν τόσο "δεμένος" με το γραφείο, σαν ένα σκυλί με αλυσίδα γύρω από ένα δέντρο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα