Προς το περιεχόμενο

Ενοικίαση αυτοκινήτου | Θεσσαλονίκη

Kostas1344

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σας,

Θα βρίσκομαι Θεσσαλονίκη για διακοπές τον Δεκέμβριο, θα μπορούσε κάποιος να με κατατοπίσει σε κάποιο αξιόπιστο Rent a car;

Εάν δεν επιτρέπονται οι δημόσιες αναρτήσεις των διαφόρων εταιρειών, ας μου σταλθεί ένα προσωπικό μήνυμα.

Επίσης, τι θα με συμβουλεύατε να προσέξω κατά την ενοικίαση, σχετικά με πρόσθετες ασφάλειες κλπ. Επίσης, λόγω ότι θα είναι Δεκέμβρης και σκοπεύουμε να πάμε καμιά Καστοριά, Πήλιο, λίμνη Πλαστήρα, καλό δεν θα ήταν να είχαμε και αλυσίδες χιονιού μαζί;

Σας ευχαριστώ πολύ 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, Kostas1344 είπε

Καλημέρα σας,

Θα βρίσκομαι Θεσσαλονίκη για διακοπές τον Δεκέμβριο, θα μπορούσε κάποιος να με κατατοπίσει σε κάποιο αξιόπιστο Rent a car;

Εάν δεν επιτρέπονται οι δημόσιες αναρτήσεις των διαφόρων εταιρειών, ας μου σταλθεί ένα προσωπικό μήνυμα.

Επίσης, τι θα με συμβουλεύατε να προσέξω κατά την ενοικίαση, σχετικά με πρόσθετες ασφάλειες κλπ. Επίσης, λόγω ότι θα είναι Δεκέμβρης και σκοπεύουμε να πάμε καμιά Καστοριά, Πήλιο, λίμνη Πλαστήρα, καλό δεν θα ήταν να είχαμε και αλυσίδες χιονιού μαζί;

Σας ευχαριστώ πολύ 

avance, enterprise έχω δοκιμάσει από Θεσσαλονίκη. Η 1η στο έχει απέξω το αυτοκίνητο, η 2η εχει μάντρα στη λεωφ. γεωργικής σχολής κ σε πάνε με βανακι τους. Αλλά μου έκαναν δωρεάν αναβάθμιση... 3 κατηγορίες πάνω με χαμόγελο χωρίς καν να το ζητήσω και απόλαυσα το ταξίδι. 

Αλυσίδες εννοείται τέτοια περίοδο, ζήτα και νομίζω χρεώνονται έξτρα παντού. 

2 ώρες πριν, rodosf1 είπε

avance, enterprise έχω δοκιμάσει από Θεσσαλονίκη. Η 1η στο έχει απέξω το αυτοκίνητο, η 2η εχει μάντρα στη λεωφ. γεωργικής σχολής κ σε πάνε με βανακι τους. Αλλά μου έκαναν δωρεάν αναβάθμιση... 3 κατηγορίες πάνω με χαμόγελο χωρίς καν να το ζητήσω και απόλαυσα το ταξίδι. 

Αλυσίδες εννοείται τέτοια περίοδο, ζήτα και νομίζω χρεώνονται έξτρα παντού. 

Σε ευχαριστώ πολύ, έψαξα και τους δύο και έχουν αρκετά καλή τιμή, δεδομένου ότι είναι μεγάλα γραφεία ενοικιάσεων. Το μόνο που παρατήρησα στην Avance είναι ότι χρεώνουν 10€/μέρα τις αλυσίδες. Βγαίνει πιο οικονομικά να αγοράσω αλυσίδες από εκεί εφόσον για τη μια εβδομάδα που μάλλον θα το χρειαστώ είναι πάνω από 60-70€

και εγω αvance οπως εχω γραψει και σε αλλο θεμα. Απλως προσφατα που εκανα για την αδελφη μου κρατηση ειχαν βαλει και ορο για χλμ (δες ψιλα γραμματα)

επισης τηλεφωνικα πετυχαινω καλυτερες τιμες απο το ιντερνετ ειδικα επαρχια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν λιγες μερες νοικιασα απο τη Centauro. Πληρωσα και την επιπλεον ασφαλεια για να μην αφησω εγγυηση. Πληρωσα μια εγγυηση για τα καυσιμα. Ολα οκ. Μαλιστα για τα καυσιμα επειδη ελειπαν λιγα οταν το πηρα, πηρα φωτο τους την εδειξα και την δεχθηκαν χωρις μα μου. Τιμες αρκετα χαμηλοτερες απο αλλες εταιριες. Επισης εχουν απεριοριστα χιλιομετρα. Χρεωση για τις αλυσιδες δεν θυμαμαι.

Επεξ/σία από alexander098

8 ώρες πριν, alexander098 είπε

Πριν λιγες μερες νοικιασα απο τη Centauro. Πληρωσα και την επιπλεον ασφαλεια για να μην αφησω εγγυηση. Πληρωσα μια εγγυηση για τα καυσιμα. Ολα οκ. Μαλιστα για τα καυσιμα επειδη ελειπαν λιγα οταν το πηρα, πηρα φωτο τους την εδειξα και την δεχθηκαν χωρις μα μου. Τιμες αρκετα χαμηλοτερες απο αλλες εταιριες. Επισης εχουν απεριοριστα χιλιομετρα. Χρεωση για τις αλυσιδες δεν θυμαμαι.

Μόλις προσπάθησα να αναζητήσω προσφορά από Centauro και σαν 24 χρόνων μου αναφέρει ότι δεν έχω το επιτρεπόμενο όριο ηλικίας. Πιο κάτω στο μεταξύ αναφέρει ότι για ηλικίες από 19-24 υπάρχει πρόσθετη χρέωση, ενώ δεν με αφήνει καν να κάνω αναζήτηση.

27 λεπτά πριν, Kostas1344 είπε

Μόλις προσπάθησα να αναζητήσω προσφορά από Centauro και σαν 24 χρόνων μου αναφέρει ότι δεν έχω το επιτρεπόμενο όριο ηλικίας. Πιο κάτω στο μεταξύ αναφέρει ότι για ηλικίες από 19-24 υπάρχει πρόσθετη χρέωση, ενώ δεν με αφήνει καν να κάνω αναζήτηση.

Καμια φορα κολλαει το site. Βαλε 25+ και υπολογισε +7€ για καθε μερα 

20 ώρες πριν, Kostas1344 είπε

Καλημέρα σας,

Σας ευχαριστώ πολύ 

1) ATLAS Car Rental. https://www.atlascarrental.gr/

Πολύ εξυπηρετικός, καλές τιμές, προσεγμένα αμάξια, πάνω από τις μισές φορές που νοίκιασα πήρα και "αναβαθμισμένο" αυτοκίνητο σε σχέση με αυτό που είχα ζητήσει (ίσως βέβαια γιατί ζητούσα τα δημοφιλή κ πιο οικονομικά μικρά-μικρομεσαία και έφτασα να πάρω μέχρι και ένα Octavia που πρέπει να ήταν 1.8-2.0.)

2) Αν νοικιάσεις Δεκέμβρη καλό θα ήταν να έχεις πολύ καλά 4-εποχών ή χειμερινά. Λογικά τα αναγκαία - αλυσίδες κτλ - τα παρέχει η εταιρεία...ρώτησε πάντως...δεν έχω νοικιάσει ποτέ για χειμερινές διακοπές, μόνο καιλοκαίρι, πιθανότατα θα έχουν κάποια πολιτική για αλλαγή ελαστικών τους χειμερινούς μήνες.
...συνηθέστερο το χιόνι Γενάρη και μετά θα έλεγα όμως...

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, μέχρι τώρα Avance και Enterprise φαίνονται πολύ καλές επιλογές. Atlas είναι υπερβολικά ακριβά, παραπάνω από μεγάλα γραφεία όπως Avis.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...