Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Και για αυτο ειπες να βαλεις 6900xt στα σχεδον 1000 ευρω? Για 1440P βαση τιμων αυτη την στιγμη, η 4070ti δειχνει προτιμοτερη επιλογη και απο 7900xt και εννοειτε απο 6900Χτ. Αν θες οπωσδηποτε amd παρε 7900 τουλαχιστον, κριμα να δωσεις σχεδον 1000 ευρω για να παρεις 6900 καρτα προηγουμενης γενιας.

ειμαι 60% προς 6750xt

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, lefteris210 είπε

ειμαι 60% προς 6750xt

Πρπει να αποφασισεις τι μπατζετ εχεις για gpu για να σου γινει η καταλληλο προταση γιατι ετσι δουλεια δεν γινετε.

Δεν γινετε απο την μια να συζητας για 7900xt που εχει 1100 ευρω και απο την αλλη να βαζεις στο τραπεζι την 6750 που εχει 4μιση  κατοσταρικα

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pwpwpw είπε

Πρπει να αποφασισεις τι μπατζετ εχεις για gpus για να σου γινει η καταλληλο προταση γιατι ετσι δουλεια δεν γινετε.

Δεν γινετε απο την μια να συζητας για 7900xt που εχει 1100 ευρω και απο την αλλη να βαζεις στο τραπζει την 6750 που εχει 4 κατοσταρικα

με αυτα που βλεπω με κριτηριο αποδοση τιμης ολα κλεινουν για 6750χτ και τα σκαω σε 4 χρονια για GPU/Monitor 4k , ειναι η πιο σωστη επιλογη απ'οτι φαινεται

μια τελευταια ερωτηση κ λογικα ολοκληρωνει το build.
μιας που το CPU θα ειναι 8 χρονια σιγουρα , σκεφτομουν μηπως θεωρειτε πιο feuture proof o 13600KF απο τον 7600χ λογου περισσοτερα Cores , αλλα οπως λετε καλυτερα 7600χ/6750χτ παρα 13600/6750χτ.
μαρμελαδα ο εγκεφαλος  λεμεεε

εκει που τραβαω τα βυζια μου ειναι οτι το Msystems δεν εχει καθολου 6750χτ , αναγκαστικα e-gate 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, lefteris210 είπε

με αυτα που βλεπω με κριτηριο αποδοση τιμης ολα κλεινουν για 6750χτ και τα σκαω σε 4 χρονια για GPU/Monitor 4k , ειναι η πιο σωστη επιλογη απ'οτι φαινεται

μια τελευταια ερωτηση κ λογικα ολοκληρωνει το build.
μιας που το CPU θα ειναι 8 χρονια σιγουρα , σκεφτομουν μηπως θεωρειτε πιο feuture proof o 13600KF απο τον 7600χ λογου περισσοτερα Cores , αλλα οπως λετε καλυτερα 7600χ/6750χτ παρα 13600/6750χτ.
μαρμελαδα ο εγκεφαλος  λεμεεε

εκει που τραβαω τα βυζια μου ειναι οτι το Msystems δεν εχει καθολου 6750χτ , αναγκαστικα e-gate 

Δε ξερω αν επιλέγεις να αγνοείς αυτά που σου γράφουμε ή απλά τρολλάρεις. 

Δημοσ.

Άκου, ένας φίλος μου, μόλις αναβάθμισε από 5700 gpu, και τέλος της βδομάδας την πουλάει στα 180. Δε θα την βάλω εδώ, γιατί θα την δω να ξαναμπαίνει σε αγγελία 220 ευρω και θα μουρλοποιηθώ. Εξαιρετικό παιδί, δουλεύει όλη μέρα, δεν παίζει ποτέ, δεν ξέρω γιατί αναβαθμίζει. Άμα θες στην κρατάω, κοπάνα κι αυτήν πάνω με 7600x. Πολύ καλύτερο performance per euro.

Σοβαρά μιλώντας, είναι άλλη κατηγορία τιμής η μία, άλλη η άλλη. άλλο performance η μία, άλλο η άλλη. Την μία την παίρνεις για να τα παίζεις όλα σχεδόν ultra/rt τα επόμενα χρόνια σε 2k. Την άλλη την παίρνεις απλά για να τα παίζεις όλα γενικά ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι σε τρία χρόνια κάποια θα είναι medium, χωρίς RT. Πρέπει να δεις τι σε καλύπτει. Σου αραδιάσαμε εδώ το μισό hardware που κυκλοφορεί, διάλεξε και πάρε. Ι'm out. 

Screenshot_11.jpg.7dc7ccd1f783a443611c8a38594177f1.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, tzavardin είπε

Άκου, ένας φίλος μου, μόλις αναβάθμισε από 5700 gpu, και τέλος της βδομάδας την πουλάει στα 180. Δε θα την βάλω εδώ, γιατί θα την δω να ξαναμπαίνει σε αγγελία 220 ευρω και θα μουρλοποιηθώ. Εξαιρετικό παιδί, δουλεύει όλη μέρα, δεν παίζει ποτέ, δεν ξέρω γιατί αναβαθμίζει. Άμα θες στην κρατάω, κοπάνα κι αυτήν πάνω με 7600x. Πολύ καλύτερο performance per euro.

Σοβαρά μιλώντας, είναι άλλη κατηγορία τιμής η μία, άλλη η άλλη. άλλο performance η μία, άλλο η άλλη. Την μία την παίρνεις για να τα παίζεις όλα σχεδόν ultra/rt τα επόμενα χρόνια σε 2k. Την άλλη την παίρνεις απλά για να τα παίζεις όλα γενικά ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι σε τρία χρόνια κάποια θα είναι medium, χωρίς RT. Πρέπει να δεις τι σε καλύπτει. Σου αραδιάσαμε εδώ το μισό hardware που κυκλοφορεί, διάλεξε και πάρε. Ι'm out. 

Screenshot_11.jpg.7dc7ccd1f783a443611c8a38594177f1.jpg

thanks για την προσφορα , κλεινω 6750ΧΤ.

Επεξ/σία από lefteris210
Δημοσ.

Αρχικα θες σιγουρα DDR5 compatible μητρική, αν επιλέξεις intel ή Ryzen αυτό είναι της επιλογής σου αν και θα πρότεινα intel γιατι εχει βγαλει καλές σειρές τελευταία, για intel 13th gen ή Ryzen 7000 παντως intel έχουν τα υψηλοτερα clock speeds στην ram αυτη την στιγμή στα 5600MHz (OC) αν κανω λαθος ας με διορθώσει καποιος ετσι θυμαμαι τουλαχιστον δεν ξερω αν αλλαξε κατι με τον καιρο. Επίσης οτιδήποτε σε SSD είτε SATA είτε M.2 θες SAMSUNG βλέπε 980,870 κλπ.
Για MB οι προτιμήσεις μου ειναι με σειρα: ASUS/GIGABYTE/MSI/ASRock (για το budget που κοιτας εσυ μιλαω τωρα σε πιο φτηνα θα εβαζα μπροστα την GIGABYTE) Η σειρά είναι και λίγο προτιμήσεις αλλά κυρίως δες κριτικές πριν πάρεις και δες να εχει το I/O που θες.
Με ενα Corsair PSU είσαι κομπλέ δεν βρίσκω θέμα εκεί, κ Corsair RAM κατα προτίμηση είσαι καλά. Τώρα αν θες RGB και τέτοια δες να μην σου πιάνουν πολύ τον λοκω :) .
Τέλος για GPU είναι καθαρά budget based θα έλεγα τυφλά Nvidia αλλά βλέπω πως πήγες με 6750 ... καλή τύχη.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, PhilipVerveris είπε

Αρχικα θες σιγουρα DDR5 compatible μητρική, αν επιλέξεις intel ή Ryzen αυτό είναι της επιλογής σου αν και θα πρότεινα intel γιατι εχει βγαλει καλές σειρές τελευταία, για intel 13th gen ή Ryzen 7000 παντως intel έχουν τα υψηλοτερα clock speeds στην ram αυτη την στιγμή στα 5600MHz (OC) αν κανω λαθος ας με διορθώσει καποιος ετσι θυμαμαι τουλαχιστον δεν ξερω αν αλλαξε κατι με τον καιρο. Επίσης οτιδήποτε σε SSD είτε SATA είτε M.2 θες SAMSUNG βλέπε 980,870 κλπ.
Για MB οι προτιμήσεις μου ειναι με σειρα: ASUS/GIGABYTE/MSI/ASRock (για το budget που κοιτας εσυ μιλαω τωρα σε πιο φτηνα θα εβαζα μπροστα την GIGABYTE) Η σειρά είναι και λίγο προτιμήσεις αλλά κυρίως δες κριτικές πριν πάρεις και δες να εχει το I/O που θες.
Με ενα Corsair PSU είσαι κομπλέ δεν βρίσκω θέμα εκεί, κ Corsair RAM κατα προτίμηση είσαι καλά. Τώρα αν θες RGB και τέτοια δες να μην σου πιάνουν πολύ τον λοκω :) .
Τέλος για GPU είναι καθαρά budget based θα έλεγα τυφλά Nvidia αλλά βλέπω πως πήγες με 6750 ... καλή τύχη.

με 3070 ξεκινησα αλλα βλεπω η 6750ΧΤ ειναι λιγο καλυτερη κ σαφως φθηνοτερη + το παντρεμα cpu/gpu amd.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lefteris210 είπε

με 3070 ξεκινησα αλλα βλεπω η 6750ΧΤ ειναι λιγο καλυτερη κ σαφως φθηνοτερη + το παντρεμα cpu/gpu amd.

Βάλε 7600x με 6750xt και τελείωσες. 

Ορίζοντας στα 4 και στα 8 χρόνια στα pc δεν υπάρχει. 

Εδώ δεν ξέρουμε αν θα υπάρχουμε εμείς μέχρι τότε... 

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, bonorov είπε

Βάλε 7600x με 6750xt και τελείωσες. 

Ορίζοντας στα 4 και στα 8 χρόνια στα pc δεν υπάρχει. 

Εδώ δεν ξέρουμε αν θα υπάρχουμε εμείς μέχρι τότε... 

7600x+6750xt monitor 2k e-gate.png

τελικο build αν θεωρειτε κατι που πρεπει να αλλαχτει καλοδεχουμενο 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πάρε 27αρη μόνιτορ το ppi στις 32ιντζες είναι χαλί θα πρέπει να κάθεσαι 80 πόντους απόσταση και άνω,θα γλιτώσεις και λεφτά.

Επεξ/σία από ICE-T
  • Confused 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, ICE-T είπε

πάρε 27αρη μόνιτορ το ppi στις 32ιντζες είναι χαλί θα πρέπει να κάθεσαι 80 πόντους απόσταση και άνω,θα γλιτώσεις και λεφτά.

Υποκειμενικά είναι αυτά. 

Εγώ με 27αρι στα 1080p μια χαρά είμαι.Ή έτσι νομίζω τουλάχιστον. 

• Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω πολυ και συγνωμη αν κουρασα καποιους με τις συνθεσεις και γενικα 3 σελιδες , αλλα τι να κανουμε μακαρι να μπορουσαμε να παιρναμε καθε 2 χρονια PC να μην τα πολυ ψαχναμε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...