Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε: 200-250 ευρώ

2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό: και από τα δύο

3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα: όχι

4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές: καινούργιες

5) Μέγεθος οθόνης: τώρα έχω 6.5 ίντσες οπότε κάπου εκεί

6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ): 2 σιμ

7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών: σχετικά ναι, βέβαια έρχομαι από xiaomi

8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία: ναι 1 ημέρα σίγουρα

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό: όχι.

10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (Γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): chrome, φωτογραφίες, youtube, social media, 1 φορά στο τόσο pubg

Έχω 2 χρόνια τώρα το Redmi 9, είναι σκυλί γενικά αλλά έχει ραγίσει η οθόνη από τους πρώτους μήνες + έχω γεμίσει τα 64 gb. Σε τι θα μπορούσα να αναβαθμίσω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, GATE123 είπε

https://www.bestprice.gr/item/2157633818/realme-9-8gb-128gb.html 

Έχει εγγύηση και επίσημο service στο Ελληνικό.

Πώς γίνεται το μοντέλο με μικρότερη μνήμη να πωλείται 40€ ακριβότερα;

Επεξ/σία από kronos73
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kronos73 είπε

Πώς γίνεται το μοντέλο με μικρότερη μνήμη να πωλείται 40€ ακριβότερα;

θέμα διαθεσιμότητας, άν δείς απλά έχουν άλλα καταστήματα το κάθε μοντέλο

• Like 1
Δημοσ.

Βάλε άλλα 35€ ή περίμενε μέχρι black fridey και πάρε το A52s.

https://www.bestprice.gr/item/2156947853/samsung-galaxy-a52s-5g-6gb-128gb-dual.html

Snapdragon 778G 5G-Oπτικός σταθεροποιητής -Super AMOLED - Corning Gorilla Glass 5 - Υποδοχή Ακουστικών
3.5 χιλ.- αδιαβροχοποίηση IP67 είναι για εμένα οι σημαντικότεροι λόγοι για την επιλογή του.

Περιμένω και εγώ να πέσει στα 250€ για να το αγοράσω.

Δημοσ.

Έχω το A52s κ τώρα τελευταία κολλάει η οθόνη δεν μπορείς να κανεις τπτ και φτιάχνει μόνο με reboot  φτιάχνει και διαβάζω ότι έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα οπότε ψάξτε το πριν το αγοράσετε.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, maotag είπε

Έχω το A52s κ τώρα τελευταία κολλάει η οθόνη δεν μπορείς να κανεις τπτ και φτιάχνει μόνο με reboot  φτιάχνει και διαβάζω ότι έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα οπότε ψάξτε το πριν το αγοράσετε.

Επειδή σκοπεύω να το αγοράσω αν θέλεις δώσε κάποιες πληροφορίες: από που το αγόρασες, τι χρήση το κάνεις ,μετά από πόσο καιρό παρουσίασε το πρόβλημα ,δεν σε καλύπτει η εγγύηση;  

Δημοσ.
Στις 22/10/2022 στις 10:37 ΜΜ, maotag είπε

εφοσον εισαι μεσα στην εγγυηση γιατι δεν το πας στο service της samsung να δεις τι φταιει?? εγω που το εχω 11 μηνες δεν εχει παρουσιασει τιποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...