Προς το περιεχόμενο

Corsa opc

KYR1312

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε

Κανένας δεν ρυθμίζει με 95αρα.

Από μαμά δοκιμασμένο το opc με περισσότερα οκτάνια πάει καλύτερα με χρόνους dragy..

Όπως είπα μπορεί να βάλει 95 αλλά να μην πατάει τέρμα οπότε δεν έχει νόημα.

Τα 98 οκτάνια είναι ικανοποιητικά (αν είναι όντως) διότι έχουμε δει πολλές ζουζουνιες σε διάφορα πρατήρια.

Όπως και να χει η 100σταρα είναι πάντοτε καλύτερη βενζίνη και δεν αφήνει τόσα κατάλοιπα στον χωρο καύσης

Αυτό με την κατοσταρα το έχω ακούσει και εγω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το αυτοκίνητο είναι πανέμορφο τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, αλλά τα βασικά προβλήματα που έχεις να αντιμετωπίσεις είναι:

1)ο ευεσθιτος κινητήρας (εργοστασιακά αντέχει) 

2)κανίβαλοι ιδιοκτήτες 

3)τα πολλά χέρια που έχει αλλάξει 

4)τα σφυριλατα δεν είναι ακριβώς λύση, ναι μεν δε θα σπάσει αλλά τα σφυριλατα μοτέρ δε βγάζουν τα χλμ που βγάζουν τα "κανονικά". 

Επίσης προσοχή γιατί πολλοί έχουν κάνει "τέρατα" και βγάζουν τα έξτρα πριν το βάλουν αγγελία να δείχνει εργοστασιακό. 

• Like 1

38 λεπτά πριν, giwrgosd21 είπε

Το αυτοκίνητο είναι πανέμορφο τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, αλλά τα βασικά προβλήματα που έχεις να αντιμετωπίσεις είναι:

1)ο ευεσθιτος κινητήρας (εργοστασιακά αντέχει) 

2)κανίβαλοι ιδιοκτήτες 

3)τα πολλά χέρια που έχει αλλάξει 

4)τα σφυριλατα δεν είναι ακριβώς λύση, ναι μεν δε θα σπάσει αλλά τα σφυριλατα μοτέρ δε βγάζουν τα χλμ που βγάζουν τα "κανονικά". 

Επίσης προσοχή γιατί πολλοί έχουν κάνει "τέρατα" και βγάζουν τα έξτρα πριν το βάλουν αγγελία να δείχνει εργοστασιακό. 

To αυτό. Βέβαια για το 2) ποιος δεν έχει πάρει ενα αμάξι με αρκετά άλογα και δεν έχει κάνει τους καννιβαλισμούς του. Τέτοια αμάξια δεν νομίζω να σκας τόσα λεφτά για να πηγαινεις μεχρι το Super Market και πίσω στο σπίτι.

Για να βρεις ατρακαριστο, και μαμά βαφή σε καλή κατάσταση θα δυσκολευτείς αρκετά. 

Ακόμα έχω συναντήσει να λένε ότι έχει πράγματα το μοτέρ και να μην τα έχει, και να έχει πάθει γερή ζημιά το μοτέρ και να το έχουν φτιάξει πρόχειρα. 

Σασμάν να δεις να μην πατιναρει.

Βεβαια του λετε να βρει καλοσυντηρημενο με λιγα χλμ, μη κανιβαλισμενο κτλ ενω απο οτι εχω καταλαβει κοιταζει τα φθηνα opc.

Ολα αυτα κοστιζουν και σιγουρα δε θα τα βρει σε φθηνο Opc εκτος και αν καθεται πανω απο το car κανα 6μηνο να βρει την ευκαιρια και να κινηθει αμεσα.

• Like 1

3 ώρες πριν, Dantε είπε

Βεβαια του λετε να βρει καλοσυντηρημενο με λιγα χλμ, μη κανιβαλισμενο κτλ ενω απο οτι εχω καταλαβει κοιταζει τα φθηνα opc.

Ολα αυτα κοστιζουν και σιγουρα δε θα τα βρει σε φθηνο Opc εκτος και αν καθεται πανω απο το car κανα 6μηνο να βρει την ευκαιρια και να κινηθει αμεσα.

Εγώ του πρότεινα και σφυρήλατο αλλά αφού το θέλει καθημερινό το αμάξι το ξεχνάμε η μόνη λύση είναι μη κανιβαλισμενο πράγμα σπάνιο όπως σωστά είπες. Η αν βρει κανα φθηνό και το μοναδικό του πρόβλημα να είναι στο μοτέρ και να το κάνει ένα rebuild να το έχει για πολλααα χρονια

4 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε

Εγώ του πρότεινα και σφυρήλατο αλλά αφού το θέλει καθημερινό το αμάξι το ξεχνάμε η μόνη λύση είναι μη κανιβαλισμενο πράγμα σπάνιο όπως σωστά είπες. Η αν βρει κανα φθηνό και το μοναδικό του πρόβλημα να είναι στο μοτέρ και να το κάνει ένα rebuild να το έχει για πολλααα χρονια

Το σφυρηλατο μονο του δε λεει κατι. Γιατι στη συναρμολογηση απο τον εκαστοτε μαστορα, πολλα μπορει να πανε στραβα. Και το ιδιο ισχυει και αν το κανεις μονος του rebuild. Ειναι και ο λογος που βλεπεις αρκετα αμαξια να πωλουνται ενω εχουν γινει rebuild πριν κατι λιγες χιλιαδες χιλιομετρα. Προφανως καποια μλκια εγινε και το δινει πριν του σκασει στα χερια του.

Κατ εμε κοιτας να ειναι ο ιδιοκτητης μερακλης οσο γινεται και να το πηγαινει σε καλο μαστορα και μετα ολα τα αλλα. Δηλαδη χιλιομετρα ,σερβις μανουαλ(τα οποια μαγειρευονται πλεον πανευκολα) κτλ.

27 λεπτά πριν, Dantε είπε

Το σφυρηλατο μονο του δε λεει κατι. Γιατι στη συναρμολογηση απο τον εκαστοτε μαστορα, πολλα μπορει να πανε στραβα. Και το ιδιο ισχυει και αν το κανεις μονος του rebuild. Ειναι και ο λογος που βλεπεις αρκετα αμαξια να πωλουνται ενω εχουν γινει rebuild πριν κατι λιγες χιλιαδες χιλιομετρα. Προφανως καποια μλκια εγινε και το δινει πριν του σκασει στα χερια του.

Μιλάμε για σωστό rebuild στον καλύτερο μάστορα οι πιθανότητες να πάει κάτι στραβά είναι απειροελάχιστες.

28 λεπτά πριν, Dantε είπε

Κατ εμε κοιτας να ειναι ο ιδιοκτητης μερακλης οσο γινεται και να το πηγαινει σε καλο μαστορα και μετα ολα τα αλλα. Δηλαδη χιλιομετρα ,σερβις μανουαλ(τα οποια μαγειρευονται πλεον πανευκολα) κτλ.

Σωστός 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσωπικα δεν θα επαιρνα opc και να μου το χαριζανε. Ακομα και αν μου το εδινε ο πετροπουλος ο ιδιος φτιαγμενο απο τα ιδια του τα χερια

χαλια στησιμο χαλια φρενα και πολλα προβληματα, για να μην τα ξαναλεω ειναι ολα οσα σου ειπαν τα παιδια

εχω φιλο που το εχει παρει καινουριο απο τα πρωτα στην ελλαδα. καταναλωση εντος 12+ με νορμαλ οδηγηση, σε πατηματα αστο καλυτερα. σε ταξίδια δεν εχει δει κατω απο 9

το μονο που εχει ειναι η εμφανηση του. οντως πολυ ομορφο μεσα εξω, αλλα μεχρι εκει. Οδηγικα δεν μπορει να συγκριθεί πχ με ενα Fiesta st το οποιο ειναι πολυ αξιοπιστο το μοτερ του, συν το απιστευτο στησιμο του (αν πας μια βολτα με ST ίσως αναθεωρήσεις) 

εφοσον δεν σου αρεσει το εσωτερικο του fiesta (φανταζομαι για το μκ7.5 λες γιατι το μκ8 εχει πολυ ωραιο εσωτερικο αλλα πολυ πιο ακριβο)

πας καρφι για polo gti αλλα παλι ξεχνα τα 1.4 (πολλα προβληματα) κοιτα για 1.8 και 2.0

Επεξ/σία από mandragoraSCR

21 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε

πας καρφι για polo gti αλλα παλι ξεχνα τα 1.4 (πολλα προβληματα) κοιτα για 1.8 και 2.0

Τα 18αρια Ibiza-polo ξεκινάνε από 18 χιλιάδες ευρώ και πάνω όσο 2 opc δηλαδή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε

Τα 18αρια Ibiza-polo ξεκινάνε από 18 χιλιάδες ευρώ και πάνω όσο 2 opc δηλαδή.

το ξερω αλλα με το opc μπορει να δωσει 10κ για να το αγορασει και τα αλλα 8κ σε ζημιες

η μονη λογικη επιλογη ειναι το fiesta st mk7.5 στα 14 με 15κ. το οποιο ειναι ανωτερο σε ολα απο ενα opc και polo

Επεξ/σία από mandragoraSCR

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mandragoraSCR είπε

το ξερω αλλα με το opc μπορει να δωσει 10κ για να το αγορασει και τα αλλα 8κ σε ζημιες

η μονη λογικη επιλογη ειναι το fiesta st mk7.5 στα 14 με 15κ. το οποιο ειναι ανωτερο σε ολα απο ενα opc και polo

Συμφωνώ είναι καλύτερες αγορές τα οχήματα που αναφέρεις αλλά τα 8κ σε επισκευές που προκύπτουν; Μπορείς με 10κ να βρεις ένα τίμιο opc ..

Γενική επισκευή-πληρης επισκευή σε Μοτέρ τούρμπο Σασμάν δεν ξεπερνάει τα 4κ σε καμία περίπτωση τα 8κ που λες πρέπει το αμάξι να είναι χρέπι και να θέλει φρένα ψαλίδια αναρτήσεις λάστιχα και αρκετά ακόμη.

Επεξ/σία από Fordakias7

Πάντως αν ψάχνει στο car.gr οι επιλογές για ένα μανισιο OPC με τα 192 ή 207 αλογα,ανάλογα τη χρονολογία,είναι απειροελάχιστες.

Τα πιο πολλά είναι καραπειραγμενα,σφυρηλατα και παρομοιες ανοησιες,οι πωλητές παντελώς άσχετοι με την ίπποδυναμη και δηλώνουν ότι θέλουν.Αλλά θύματα υπάρχουν πολλά,που θα έδιναν χρήματα για τέτοια.

Λες και ζούμε στο 1950... Η βελτίωση λέγεται πείραγμα 😂😂😂. Δεν πειράζω το αυτοκίνητο.. ΒΕΛΤΙΩΝΩ το αυτοκίνητο. Έχουν πολλές ανοχές απο το εργοστάσιο. Υπάρχει καλή και κακή βελτίωση και όχι πείραγμα.

Σφυρήλατα και παρόμοιες ανοησίες.. Το συγκεκριμένο μοτέρ δυστυχώς δεν αντέχει ούτε μαμα, που είναι η ανοησία στο να γίνει σφυρήλατο; Ελα Παναγία μου με τις απόψεις του 1950.

Έχω αλλάξει 20 αυτοκίνητα. Και στα 20 είχα το ελάχιστο μόνο πρόγραμμα έως οτι μπορείς να φανταστείς. Τα ευχαριστήθηκα όλα στο έπακρο και δεν είχα και την παραμικρή ζημιά!

Μην ξεχάσω, οποίος βάζει πρόγραμμα στο αμάξι του είναι αλήτης και δολοφόνος 😂😂 

Εμπρός πίσω!

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...