KYR1312 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, AntonisKo είπε Ε, VAG θέλεις τότε ρε 😁 Πολύ πάνω η τιμή ρε φίλε ας πούμε polο gti δεν πέφτει κάτω από 11 19 λεπτά πριν, AntonisKo είπε Ε, VAG θέλεις τότε ρε 😁 Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2022 από KYR1312
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 3 ώρες πριν, KYR1312 είπε Μαζί σου αλλά γενικά στα άλογο έχω περιορισμό μέχρι 250-280 και ίσως λέω και πολλά το μαμά μοτέρ δεν με χαλάει ίσα ίσα που σε αυτό στοχεύω αν και από ότι λέτε δεν είναι τόσο safe Δεν ύπαρχει Corsa opc με 250+ άλογα.Αν πάρεις πάντως,κοιτα να είναι μαμά opc και όχι πειραγμένο. Σαν να αγοράζω ένα γνήσιο AMG ή bmw M μοτέρ και να θέλω να το πειράξω.
KYR1312 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2022 2 λεπτά πριν, jmmys είπε Δεν ύπαρχει Corsa opc με 250+ άλογα.Αν πάρεις πάντως,κοιτα να είναι μαμά opc και όχι πειραγμένο. Σαν να αγοράζω ένα γνήσιο AMG ή bmw M μοτέρ και να θέλω να το πειράξω. Συμφωνώ
Fordakias7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχει ένας φίλος σφυρήλατο 250 άλογα με μαμά τουρμπίνα και εξτερναλ δεν είναι ανάγκη να είναι είναι υβρίδιο,κ4 η καμιά 2867.. Απλά είναι κρίμα να είναι σφυρήλατο και να βγάζεις 240 250 άλογα αν δεν έχεις θέμα με αυτό όμως είναι πολύ αξιόπιστο Σε αυτά τα άλογα μαμά υπάρχουν αρκετά φτιαγμένα αλλά οι μπιελες έχουν ημερομηνία λήξης. Κοίτα να βρεις καποιο που να μην φοράει ούτε πρόγραμμα αν δεν πας σε σφυρήλατο πράγμα το οποίο είναι πολυυυ σπάνιο διότι έχω δει περιπτώσεις να το γυρνάνε σε μαμά να το πουλήσουν και το αμάξι πριν φόραγε πρόγραμμα. Καλοσυντηρημενο με όχι πολλά.χιλιομετρα και να είναι μαμά η να φοράει καλό πρόγραμμα και φίλτρο δλδ περίπου 230 άλογα είναι "Σχετικά" safe.. Αλλα ξαναλέω καλοσυντηρημενο με λιγότερα από 100κ χλμ και να μην έχει κυνηγηθεί πολύ το αμάξι (να μην το είχε 20-25 χρονών παιδί) Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2022 από Fordakias7
KYR1312 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 19 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε Έχει ένας φίλος σφυρήλατο 250 άλογα με μαμά τουρμπίνα και εξτερναλ δεν είναι ανάγκη να είναι είναι υβρίδιο,κ4 η καμιά 2867.. Απλά είναι κρίμα να είναι σφυρήλατο και να βγάζεις 240 250 άλογα αν δεν έχεις θέμα με αυτό όμως είναι πολύ αξιόπιστο Σε αυτά τα άλογα μαμά υπάρχουν αρκετά φτιαγμένα αλλά οι μπιελες έχουν ημερομηνία λήξης. Κοίτα να βρεις καποιο που να μην φοράει ούτε πρόγραμμα αν δεν πας σε σφυρήλατο πράγμα το οποίο είναι πολυυυ σπάνιο διότι έχω δει περιπτώσεις να το γυρνάνε σε μαμά να το πουλήσουν και το αμάξι πριν φόραγε πρόγραμμα. Καλοσυντηρημενο με όχι πολλά.χιλιομετρα και να είναι μαμά η να φοράει καλό πρόγραμμα και φίλτρο δλδ περίπου 230 άλογα είναι "Σχετικά" safe.. Αλλα ξαναλέω καλοσυντηρημενο με λιγότερα από 100κ χλμ και να μην έχει κυνηγηθεί πολύ το αμάξι (να μην το είχε 20-25 χρονών παιδί) Το να το γυρνάνε σε μαμά ενώ έχει πρόγραμμα είναι κίνδυνος έτσι;
Fordakias7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 42 λεπτά πριν, KYR1312 είπε Το να το γυρνάνε σε μαμά ενώ έχει πρόγραμμα είναι κίνδυνος έτσι; Λίγο σπάνιο όχι απίθανο όμως το έχω δει και σε opc. Κίνδυνος απαραίτητα όχι αλλά μεγάλη πιθανότητα να είναι πιωμενο-κυνηγημενο το αμάξι όπως είπα και πιο πάνω μην το πάρεις από 20 25 χρονών. Μπορεί να βρεις και 230 άλογα opc το οποίο να έχει σωστό custom πρόγραμμα με μερακλή ιδιοκτήτη το οποίο να είναι πένα..Όσο πένα και να είναι όμως δεν κάνει για να το φορτώσεις χιλιόμετρα αν το θες αμάξι για σκ πάρτο άφοβα
KYR1312 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 4 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε Λίγο σπάνιο όχι απίθανο όμως το έχω δει και σε opc. Κίνδυνος απαραίτητα όχι αλλά μεγάλη πιθανότητα να είναι πιωμενο-κυνηγημενο το αμάξι όπως είπα και πιο πάνω μην το πάρεις από 20 25 χρονών. Μπορεί να βρεις και 230 άλογα opc το οποίο να έχει σωστό custom πρόγραμμα με μερακλή ιδιοκτήτη το οποίο να είναι πένα..Όσο πένα και να είναι όμως δεν κάνει για να το φορτώσεις χιλιόμετρα αν το θες αμάξι για σκ πάρτο άφοβα Πιο πολύ για καθημερινο
Fordakias7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, KYR1312 είπε Πιο πολύ για καθημερινο Εχεις υπόψην ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θέλει 100σταρα; Ειδικά αν φοράει πρόγραμμα πάνω. Διαφορετικά βάζεις 95-98 και δεν το πατάς τέρμα. Πόσα χλμ υπολογίζεις να του κάνεις τον χρόνο;
KYR1312 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Ναι τα έχω σκεφτεί τα θεματα κατανάλωσης.εε τώρα ακριβώς χλμ δεν ξέρω να σου πω πάντως επειδή έχω και μηχανή για τα πέρα δώθε κάπου στην μέτρια χρήση αν βάλεις και τις καύλες των πρώτων ημερών
Fordakias7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα και δεν σε νοιάζουν τα έξοδα κατοσταρας/κατανάλωσης προχωράς.. Απλά θέλει πολύ.προσοχη και καλό μάστορα-φανοποιο για έλεγχο πριν την αγορά Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2022 από Fordakias7
KYR1312 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 1 λεπτό πριν, Fordakias7 είπε Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα και δεν σε νοιάζουν τα έξοδα κατοσταρας/κατανάλωσης προχωράς.. Απλά θέλει πολύ.προσοχη και καλό μάστορα-φανοποιο. Κάποια στιγμή θα πέσει πού θα πάει 😂
Fordakias7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 3 λεπτά πριν, KYR1312 είπε Κάποια στιγμή θα πέσει πού θα πάει 😂 Σωστό αλλά και πάλι η διαφορά 95/100 θα είναι 20 λεπτά το λίτρο. Εάν είναι μαμά δουλεύει κανονικά και με 98 η κατοσταρα πάντα όμως είναι ανώτερη σε τέτοια αυτοκίνητα.
Liapisftw Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Αν δεν εχει ρυθμιστεί απο το πρόγραμμα για αποκλειστικά 100ρα μια χαρά βάζεις 95αρα. Μαμά δηλαδή με 95αρα είσαι μια χαρά. Εκτως και αν έχει πρόγραμμα αποκλειστικά για 100ρα.
Fordakias7 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2022 25 λεπτά πριν, Liapisftw είπε Αν δεν εχει ρυθμιστεί απο το πρόγραμμα για αποκλειστικά 100ρα μια χαρά βάζεις 95αρα. Μαμά δηλαδή με 95αρα είσαι μια χαρά. Εκτως και αν έχει πρόγραμμα αποκλειστικά για 100ρα. Κανένας δεν ρυθμίζει με 95αρα. Από μαμά δοκιμασμένο το opc με περισσότερα οκτάνια πάει καλύτερα με χρόνους dragy.. Όπως είπα μπορεί να βάλει 95 αλλά να μην πατάει τέρμα οπότε δεν έχει νόημα. Τα 98 οκτάνια είναι ικανοποιητικά (αν είναι όντως) διότι έχουμε δει πολλές ζουζουνιες σε διάφορα πρατήρια. Όπως και να χει η 100σταρα είναι πάντοτε καλύτερη βενζίνη και δεν αφήνει τόσα κατάλοιπα στον χωρο καύσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα