Προς το περιεχόμενο

Corsa opc

KYR1312

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιστεύετε αξίζει αγορά corsa opc με τα σημερινά δεδομένα; Γιατί σκέφτομαι αρκετο καιρό την αγορά του αλλά και πάλι με βάση την τιμή του αναρωτιέμαι μήπως χρονολογικά δεν αξίζει για τα λεφτά του.Επειτα από θέματα δεύτερου χεριού το φοβάμαι λίγο διότι δεν θα ξέρω τι πίεση έχει φάει από τον προηγούμενο.

Επεξ/σία από KYR1312
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, KYR1312 είπε

Πιστεύετε αξίζει αγορά corsa opc με τα σημερινά δεδομένα; Γιατί σκέφτομαι αρκετο καιρό την αγορά του αλλά και πάλι με βάση την τιμή του αναρωτιέμαι μήπως χρονολογικά δεν αξίζει για τα λεφτά του.Επειτα από θέματα δεύτερου χεριού το φοβάμαι λίγο διότι δεν θα ξέρω τι πίεση έχει φάει από τον προηγούμενο.

Αυτοκίνητα για γούστα δυστυχώς τα πληρώνεις ανεξάρτητα την χρονολογία. Κρατάνε τιμή κατα κάποιον τρόπο. 

Οσο για το opc είναι απο τα λίγα αυτοκίνητα εκείνης της χρονολογίας 2007-2013 που δεν έχω αγοράσει διότι ακούγονται πολλά. Σπάνε ακόμα και σε εργοστασιακή μορφή. Έχουν γίνει πολλά memes για τις μπιελες τους. 

Σίγουρα θα βρεθεί κάποιος να σου πει οτι αν τα προσέχεις δεν παθαίνουν τίποτα αλλα όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.. και για τα opc δυστυχώς υπάρχει πολύ καπνός.

Ο Πετρόπουλος ειναι ειδικός για αυτά τα οχήματα. Αν βρείς κάποιο ηδη σφυριλατο απο τα χερια του προχώρα.. αν ψάχνεις ενα με 8.000€ μακριά..

Επεξ/σία από Liapisftw

15 λεπτά πριν, KYR1312 είπε

Δηλαδή με λίγα λόγια ή σφυρί ή τίποτα

Από όσο ξέρω ναι.. εκτός αν έχεις σκοπό να το αφήσεις τελείως εργοστασιακό και να το πηγαίνεις Παναγία 

9 ώρες πριν, KYR1312 είπε

Επειτα από θέματα δεύτερου χεριού το φοβάμαι λίγο διότι δεν θα ξέρω τι πίεση έχει φάει από τον προηγούμενο.

Το ξέρεις. Μπόλικη. :)

Υπάρχει περίπτωση αγοραστής ενός τέτοιου αυτοκινήτου να μη το πιέσει; 

Αν ήταν να το πηγαίνει παναγίτσα θα'παιρνε ... Yaris (και όχι το GR :P)!

• Like 2

18 λεπτά πριν, Haldol είπε

Το ξέρεις. Μπόλικη. :)

Υπάρχει περίπτωση αγοραστής ενός τέτοιου αυτοκινήτου να μη το πιέσει; 

Αν ήταν να το πηγαίνει παναγίτσα θα'παιρνε ... Yaris (και όχι το GR :P)!

Σαφώς.Απλα πέρα από τον σχολαστικό έλεγχο ποια χιλιόμετρα είναι ανεκτά σε δεύτερο χέρι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί δεν παίρνεις κανένα fiesta ?

Αν και δεν έχω εικόνα σε τι τιμή τα δίνουν αυτά τώρα.

Εκτός και αν το θέλεις μόνο για πατήματα, που εκεί πάω πάσο.

Επεξ/σία από AntonisKo

Μονο σφυριλατο και μην κοιτας τα πιο φθηνα..

Κοιτα να ειναι σε γνωστο βελτιωτη φτιαγμενο με αποδειξεις κτλ και να ρωτησεις και τον ιδιο τον βελτιωτη αν οντως εχει βελτιωθει εκει..

Αν εχει γινει σφυρηλατο και υβριδιο η τουρμπινα του μεχρι 330 αλογα ειναι τερμα safe δεν εχεις να φοβηθεις κατι απλα να ξερεις εχει πολυ μεγαλυτερη συντηρηση απο ενα απλο αμαξι.Πχ καθε 80κ αναλογως και την χρηση που του κανεις θελει πιστονια και ελεγχο κεφαλη για ρυθμισμα..

Γενικοτερα εχει φθορες και σε μοτερ και σε σασμαν και ας φοραει και εξαφτερο..

Με 2.15 το λιτρο η κατοσταρα δεν ειναι σοφη επιλογη παντως εκτος και αν εχεις οικονομικη ανεση γιατι αυτο το αμαξι δουλευει μονο με 100σταρα.

• Thanks 1

7 ώρες πριν, NT1G είπε

Με την βενζίνη στα 2€/lt σκέφτεσαι για τέτοιο αμάξι;

Σκέψου ότι ήδη οδηγώ Passat 2.0 fsi η κατανάλωση είναι ανάλογα το πόδι αν και δεν με καίει και τόσο το θέμα της

4 ώρες πριν, AntonisKo είπε

Γιατί δεν παίρνεις κανένα fiesta ?

Αν και δεν έχω εικόνα σε τι τιμή τα δίνουν αυτά τώρα.

Εκτός και αν το θέλεις μόνο για πατήματα, που εκεί πάω πάσο.

Πολύ κακό εσωτερικό αδερφέ το έχει φίλος και επίσης πολλά μαζεματα 

2 ώρες πριν, Fordakias7 είπε

Μονο σφυριλατο και μην κοιτας τα πιο φθηνα..

Κοιτα να ειναι σε γνωστο βελτιωτη φτιαγμενο με αποδειξεις κτλ και να ρωτησεις και τον ιδιο τον βελτιωτη αν οντως εχει βελτιωθει εκει..

Αν εχει γινει σφυρηλατο και υβριδιο η τουρμπινα του μεχρι 330 αλογα ειναι τερμα safe δεν εχεις να φοβηθεις κατι απλα να ξερεις εχει πολυ μεγαλυτερη συντηρηση απο ενα απλο αμαξι.Πχ καθε 80κ αναλογως και την χρηση που του κανεις θελει πιστονια και ελεγχο κεφαλη για ρυθμισμα..

Γενικοτερα εχει φθορες και σε μοτερ και σε σασμαν και ας φοραει και εξαφτερο..

Με 2.15 το λιτρο η κατοσταρα δεν ειναι σοφη επιλογη παντως εκτος και αν εχεις οικονομικη ανεση γιατι αυτο το αμαξι δουλευει μονο με 100σταρα.

Μαζί σου αλλά γενικά στα άλογο έχω περιορισμό μέχρι 250-280 και ίσως λέω και πολλά το μαμά μοτέρ δεν με χαλάει ίσα ίσα που σε αυτό στοχεύω αν και από ότι λέτε δεν είναι τόσο safe

1 ώρα πριν, Dantε είπε

Για τι χρηση το θες το αυτοκινητο;

Η ετσι για να βολταρεις ψαχνεις και σου αρεσει απλα το συγκεκριμενο;

Καθημερινο,βόλτα και κάνα πάτημα,σαφώς και μου αρέσει από πάντα και σαν υποκατάστατο θα πήγαινα σε ρόκο ή gti polo

Το είχε ένας φίλος πριν χρόνια , το πήρε καινούργιο , με την κρίση και την τιμή της βενζίνης το έδωσε όσο όσο για να πάρει ένα qashqai diesel , το είχε σαν πρώτο δεν είχε δεύτερο , και αυτό πριν αρκετά χρόνια , αν το γουστάρεις και θες να κάνεις την @αυλα σου πάρε ένα μικρό για δεύτερο για μέσα στην πόλη ταυτόχρονα.

5 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε

Το είχε ένας φίλος πριν χρόνια , το πήρε καινούργιο , με την κρίση και την τιμή της βενζίνης το έδωσε όσο όσο για να πάρει ένα qashqai diesel , το είχε σαν πρώτο δεν είχε δεύτερο , και αυτό πριν αρκετά χρόνια , αν το γουστάρεις και θες να κάνεις την @αυλα σου πάρε ένα μικρό για δεύτερο για μέσα στην πόλη ταυτόχρονα.

Φίλε αυτό που έχω τώρα έχει 11.5 εντός πόλης και 8 μεικτή 

Μόλις τώρα, KYR1312 είπε

Πιστεύω καίει περισσότερο από ένα μαμά οπσ

1 ώρα πριν, KYR1312 είπε

Πιστεύω καίει περισσότερο από ένα μαμά οπσ

Πίστευε. Επίσης για πατήματα τα opc είναι τάφοι. Τα θεοκοντα σασμάν τους δεν τα κάνουν κατάλληλα για τέτοια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...