Alex21121988 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 5 minutes ago, Θιο said: Σορυ κιόλας που σε ζαλίζω φίλε μου αλλά μια και είσαι εξυπηρετικός, μήπως μπορείς να μου πεις πως να απενεργοποιήσω το security check out ? Δεν μπορώ να βρω κάτι. Ευχαριστώ No worries, την χτένισα την εφαρμογή. Είχα την εντύπωση πως είχα δει αυτή την επιλογή. Δεν φαίνεται να υπάρχει η επιλογή για την μη χρήση security checkout. Χρησιμοποιώ τόσες υπηρεσίες που ενδεχομένως νόμιζα πως την είδα. Ξαναλέω πάντως, πως δεν αποτελεί πρόβλημα. Το αντίθετο θα ήταν πρόβλημα, να μην σου ζητούσε έγκριση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θιο Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Alex21121988 είπε No worries, την χτένισα την εφαρμογή. Είχα την εντύπωση πως είχα δει αυτή την επιλογή. Δεν φαίνεται να υπάρχει η επιλογή για την μη χρήση security checkout. Χρησιμοποιώ τόσες υπηρεσίες που ενδεχομένως νόμιζα πως την είδα. Ξαναλέω πάντως, πως δεν αποτελεί πρόβλημα. Το αντίθετο θα ήταν πρόβλημα, να μην σου ζητούσε έγκριση. Τι θέμα είναι όμως ότι η payzy δεν μου στέλνει ειδοποίηση για επιβεβαίωση συναλλαγής και δεν μου προχωράει στην συνδρομή... μένει στην αναμονή δυστυχώς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 21 minutes ago, Θιο said: Τι θέμα είναι όμως ότι η payzy δεν μου στέλνει ειδοποίηση για επιβεβαίωση συναλλαγής και δεν μου προχωράει στην συνδρομή... μένει στην αναμονή δυστυχώς.. Kατάλαβα. Δοκίμασε να βγάλεις την εφαρμογή και την επαναγκαταστήσεις μήπως συνέλθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinger7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, Θιο είπε Τι θέμα είναι όμως ότι η payzy δεν μου στέλνει ειδοποίηση για επιβεβαίωση συναλλαγής και δεν μου προχωράει στην συνδρομή... μένει στην αναμονή δυστυχώς.. Φίλε μου είχα το ίδιο θέμα, δεν ερχόταν το Push Notification στο κινητό μου. Όταν άλλαξα από το Wi-Fi του σπιτιού μου σε δεδομένα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας (Mobile Data) ήρθε. Εάν δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα, δοκίμασε να κάνεις μία επανεκκίνηση το router σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 1 minute ago, Alex21121988 said: Kατάλαβα, έχεις θέμα με το Push notification. Δοκίμασε να βγάλεις την εφαρμογή και την επαναγκαταστήσεις μήπως συνέλθει. Eπίσης δώσε της αν χρειάζεται επιπλέον permissions στην συσκευή που έχεις το app. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θιο Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, Mazinger7 είπε Φίλε μου είχα το ίδιο θέμα, δεν ερχόταν το Push Notification στο κινητό μου. Όταν άλλαξα από το Wi-Fi του σπιτιού μου σε δεδομένα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας (Mobile Data) ήρθε. Εάν δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα, δοκίμασε να κάνεις μία επανεκκίνηση το router σου. Μόλις ενεργοποίησα στην συνδρομή!!! Ευχαριστώ πολύ φίλε! 19 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Να σαι καλά αρχηγέ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Θιο είπε Μόλις ενεργοποίησα στην συνδρομή!!! Ευχαριστώ πολύ φίλε! Να σαι καλά αρχηγέ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mazinger7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Θιο είπε Μόλις ενεργοποίησα στην συνδρομή!!! Ευχαριστώ πολύ φίλε! Να σαι καλά αρχηγέ! man vlepo eisai 2024 FORTONOUME TORA 🤣 🤣🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Θιο Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Mazinger7 είπε man vlepo eisai 2024 FORTONOUME TORA 🤣 🤣🤣 Μόλις αγόρασα το assassin's creed mirage και spider man 2!! αύριο πάλι χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Καλές αγορές και άρχιζε να στακαρεις συνδρομή πριν ανέβει η τιμή φαντάζομαι και στο Τουρκικο. Επίσης εδώ τρέχουμε διαγωνισμό μήπως φτάσει κανένας τον @solid21 που θα την έχει φτάσει την συνδρομή του τώρα στο 2060 😆 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lighto Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) περιμενετε , εγω ακομα απο χθες δεν μπορω να μπρω στο λογαργιασμο κ εσεις αγοραζετε συνδρομες 😅 επιτελους μπηκα αλλα δεν μπορω να βαλω συνδρομη (VPN ) something went wrong με FUNDS που ειχα. αν βγάλω φυσική καρτα τραπεζης απο τουρκία , όλα αυτα τελειώνουν ? θα μπορω να βαζω η παλι VPN κλπ Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2023 από lighto Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michkal91 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Με fups και εγώ με τπτ δεν μπορώ να αγοράσω παιχνίδι. Με payzy ανανεωσα για ένα χρόνο αλλά έχω κάτι λεφτά στη fups που θέλω να τα φάω 😎. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lighto Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 για συνδρομη εχω δοκιμασει μόνο. εβαλα παλι funds πριν λιγο εχω στο wallet 540 , και δεν μπορω να παρω την συνδρομη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michkal91 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Η συνδρομή νομίζω δε περνάει με funds. Δοκίμασε να αγοράσεις κάποιο παιχνίδι να πέσουν κάτω από 460 και μετά θα στη πάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glumbuyaya Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2023 οι ανανεωμένες τιμές θα είναι ως εξής ,όχι και τεράστια διαφορά ευτυχώς 😁 Essential 249,00 > 332,00 Extra 400,00 > 532,00 Deluxe 460,00 > 611,00 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις