Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 minutes ago, Θιο said:

Σορυ κιόλας που σε ζαλίζω φίλε μου αλλά μια και είσαι εξυπηρετικός, μήπως μπορείς να μου πεις πως να  απενεργοποιήσω το security check out ? Δεν μπορώ να βρω κάτι. Ευχαριστώ 

No worries, την χτένισα την εφαρμογή. Είχα την εντύπωση πως είχα δει αυτή την επιλογή. Δεν φαίνεται να υπάρχει η επιλογή για την μη χρήση security checkout. Χρησιμοποιώ τόσες υπηρεσίες που ενδεχομένως νόμιζα πως την είδα. 

Ξαναλέω πάντως, πως δεν αποτελεί πρόβλημα. Το αντίθετο θα ήταν πρόβλημα, να μην σου ζητούσε έγκριση.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, Alex21121988 είπε

No worries, την χτένισα την εφαρμογή. Είχα την εντύπωση πως είχα δει αυτή την επιλογή. Δεν φαίνεται να υπάρχει η επιλογή για την μη χρήση security checkout. Χρησιμοποιώ τόσες υπηρεσίες που ενδεχομένως νόμιζα πως την είδα. 

Ξαναλέω πάντως, πως δεν αποτελεί πρόβλημα. Το αντίθετο θα ήταν πρόβλημα, να μην σου ζητούσε έγκριση.

Τι θέμα είναι όμως ότι η payzy δεν μου στέλνει ειδοποίηση για επιβεβαίωση συναλλαγής και δεν μου προχωράει στην συνδρομή... μένει στην αναμονή δυστυχώς.. 

Screenshot_2023-09-01-01-03-18-027_com.scee.psxandroid.jpg

21 minutes ago, Θιο said:

Τι θέμα είναι όμως ότι η payzy δεν μου στέλνει ειδοποίηση για επιβεβαίωση συναλλαγής και δεν μου προχωράει στην συνδρομή... μένει στην αναμονή δυστυχώς.. 

Kατάλαβα. Δοκίμασε να βγάλεις την εφαρμογή και την επαναγκαταστήσεις μήπως συνέλθει.

20 λεπτά πριν, Θιο είπε

Φίλε μου είχα το ίδιο θέμα, δεν ερχόταν το Push Notification στο κινητό μου. Όταν άλλαξα από το Wi-Fi του σπιτιού μου σε δεδομένα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας (Mobile Data) ήρθε. Εάν δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα, δοκίμασε να κάνεις μία επανεκκίνηση το router σου.  

1 minute ago, Alex21121988 said:

Kατάλαβα, έχεις θέμα με το Push notification. Δοκίμασε να βγάλεις την εφαρμογή και την επαναγκαταστήσεις μήπως συνέλθει. Eπίσης δώσε της αν χρειάζεται επιπλέον permissions στην συσκευή που έχεις το app.

• Like 1

19 λεπτά πριν, Mazinger7 είπε

Φίλε μου είχα το ίδιο θέμα, δεν ερχόταν το Push Notification στο κινητό μου. Όταν άλλαξα από το Wi-Fi του σπιτιού μου σε δεδομένα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας (Mobile Data) ήρθε. Εάν δεν έχεις αυτή τη δυνατότητα, δοκίμασε να κάνεις μία επανεκκίνηση το router σου.  

Μόλις ενεργοποίησα στην συνδρομή!!! Ευχαριστώ πολύ φίλε! 

19 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε

Να σαι καλά αρχηγέ! 

Screenshot_2023-09-01-01-48-31-134_com.scee.psxandroid-edit.jpg

• Like 1

Καλές αγορές και άρχιζε να στακαρεις συνδρομή πριν ανέβει η τιμή φαντάζομαι και στο Τουρκικο. 

Επίσης εδώ τρέχουμε διαγωνισμό μήπως φτάσει κανένας τον @solid21 που θα την έχει φτάσει την συνδρομή του τώρα στο 2060 😆 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

περιμενετε , εγω ακομα απο χθες δεν μπορω να μπρω στο λογαργιασμο κ εσεις αγοραζετε συνδρομες 😅

επιτελους μπηκα αλλα δεν μπορω να βαλω συνδρομη (VPN ) something went wrong με FUNDS που ειχα.

αν βγάλω φυσική καρτα τραπεζης απο τουρκία , όλα αυτα τελειώνουν ? θα μπορω να βαζω η παλι VPN κλπ

Επεξ/σία από lighto

οι ανανεωμένες τιμές θα είναι ως εξής ,όχι και τεράστια διαφορά ευτυχώς 😁

Essential 249,00  > 332,00

Extra 400,00 > 532,00

Deluxe 460,00 > 611,00

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...