Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, lighto είπε

χωρίς vpn μπαίνει στο λογαργιασμό και δεν τραβάει απο τα funds που ειχα

με 2 διαφορετικα vpn δεν μπαινει καν στο account .

Από τα Funds για αγορά παιχνιδιών πρέπει να λειτουργεί κανονικά και χωρίς VPN, πρώτη φορά το ακούω αυτό να μη λειτουργεί. Αν τώρα μιλάς για αγορά συνδρομής PS Plus μέσω Funds, τότε αλλάζει το ζήτημα. Δεν γίνεται διαμέσου Funds αγορά συνδρομής με ΤΙΠΟΤΑ, ούτε με VPN. Μόνο μέσω Proxy γίνετε να πετύχει και αυτό θέλει συγκεκριμένη διαδικασία. Διάβασε τον οδηγό πιο πάνω που έγραψα.

49 λεπτά πριν, lighto είπε

μπαινω με controld VPN (οχι trial ) και δεν μπορω να μπω στο account. sign in id or password isnt correct.

ειτε μεσω  app η σελιδα το ιδιο μου βγαζει.

εχει τυχει σε κανεναν ?

Δεν γνωρίζω για Control D VPN, το μόνο που μπορώ να σου πω πάντως είναι ότι CyberGhost VPN λειτουργεί. Έχει full επιστροφή χρημάτων για χρήση κάτω των 45 ημερών, άμα σε ενδιαφέρει μπορείς να το ξεκινήσεις, να κάνεις τη δουλεία σου με το PS Store και μετά άμα δεν σου αρέσει παίρνεις πίσω τα χρήματά σου. Εγώ το χρησιμοποιώ εδώ και 6 χρόνια, δεν είχα κανένα θέμα ποτέ. Άνοιξα μερικά tickets για θέματα DCC IRC με εξυπηρέτηση πελατών, και μου απαντούσαν πάντα σε μία εργάσιμή ημέρα. Οπότε μέχρι στιγμής φαίνονται σοβαροί. Payzy όμως δουλεύει και χωρίς VPN, αλλά όπως έγραψα και παραπάνω, υπάρχει πιθανότητα να «κλειδώσει» η κάρτα. Άμα την διαγράψεις και την ξαναπεράσεις όμως ξαναλειτούργει. Οπότε το VPN είναι πιο πολύ για να γλυτώσεις αυτήν την διαδικασία.       

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, Mazinger7 said:

Από τα Funds για αγορά παιχνιδιών πρέπει να λειτουργεί κανονικά και χωρίς VPN, πρώτη φορά το ακούω αυτό να μη λειτουργεί. Αν τώρα μιλάς για αγορά συνδρομής PS Plus μέσω Funds, τότε αλλάζει το ζήτημα. Δεν γίνεται διαμέσου Funds αγορά συνδρομής με ΤΙΠΟΤΑ, ούτε με VPN. Μόνο μέσω Proxy γίνετε να πετύχει και αυτό θέλει συγκεκριμένη διαδικασία. Διάβασε τον οδηγό πιο πάνω που έγραψα.

Δεν γνωρίζω για Control D VPN, το μόνο που μπορώ να σου πω πάντως είναι ότι CyberGhost VPN λειτουργεί. Έχει full επιστροφή χρημάτων για χρήση κάτω των 45 ημερών, άμα σε ενδιαφέρει μπορείς να το ξεκινήσεις, να κάνεις τη δουλεία σου με το PS Store και μετά άμα δεν σου αρέσει παίρνεις πίσω τα χρήματά σου. Εγώ το χρησιμοποιώ εδώ και 6 χρόνια, δεν είχα κανένα θέμα ποτέ. Άνοιξα μερικά tickets για θέματα DCC IRC με εξυπηρέτηση πελατών, και μου απαντούσαν πάντα σε μία εργάσιμή ημέρα. Οπότε μέχρι στιγμής φαίνονται σοβαροί. Payzy όμως δουλεύει και χωρίς VPN, αλλά όπως έγραψα και παραπάνω, υπάρχει πιθανότητα να «κλειδώσει» η κάρτα. Άμα την διαγράψεις και την ξαναπεράσεις όμως ξαναλειτούργει. Οπότε το VPN είναι πιο πολύ για να γλυτώσεις αυτήν την διαδικασία.       

Εγω με τα proxy ημουν ατυχος. Βρήκα 4 που λειτουργούσαν ελεγμένο απο το σιτε που εδωσες κ οταν τα εβαλα στο ps5 δεν με αφησε να αγορασω συνδρομη απο funds εβγαζε ερρορ

Δε πειράζει 

Spoiler

SmartSelect_20230831_235635_Gallery.jpg.3454cdaa3eb3751bca18eabcb2576d7b.jpg

Spoiler

SmartSelect_20230831_235614_Gallery.jpg.190dc3276d0af7e23fb670080c4b6a9c.jpg

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα αλάνια! Εγώ σήμερα έκανα payzy την πέρασε κανονικά στον τουρκικό λογαριασμό και κάθε φορά που πάω να κάνω ανανέωση μου βγάζει error και να προσπαθήσω αργότερα... Βάζω αγορά κατευθείαν από την κάρτα όχι μέσω funds.Ενώ αγόρασα παιχνίδι κανονικά δεν με αφήνει στην συνδρομή. Τι μπορώ να κάνω? 

Επεξ/σία από Θιο
Δημοσ.
5 minutes ago, Θιο said:

Καλησπέρα αλάνια! Εγώ σήμερα έκανα payzy την πέρασε κανονικά στον τουρκικό λογαριασμό και κάθε φορά που πάω να κάνω ανανέωση μου βγάζει error και να προσπαθήσω αργότερα... Ενώ αγόρασα παιχνίδι κανονικά δεν με αφήνει στην συνδρομή. Τι μπορώ να κάνω? 

Από που προσπάθησες; Σήμερα έβαλα άλλα 10 χρόνια έτσι για να δοκιμάσουμε και την Payzy.image.png.0506300d6c5dc7a2b2af3dc5a4d199ec.png

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Alex21121988 είπε

Από που προσπάθησες; Σήμερα έβαλα άλλα 10 χρόνια έτσι για να δοκιμάσουμε και την Payzy.image.png.0506300d6c5dc7a2b2af3dc5a4d199ec.png

Από την κονσόλα και δεν με αφήνει... Εσύ από το app βλέπω, θα προσπαθήσω και από εκεί 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, Θιο said:

Από την κονσόλα και δεν με αφήνει... Εσύ από το app βλέπω, θα προσπαθήσω και από εκεί 

Απο app μόνο κάνω κινήσεις για αγορές. Και καμιά φορά από Browser στο PC με FUPS. Αν και το controld δυστυχώς πρέπει να το πληρώσεις για να αλλάξεις region. Μένουμε στην Payzy μέχρι να την αποκλείσουν και αυτή.

Επεξ/σία από Alex21121988
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Alex21121988 είπε

Απο app μόνο κάνω κινήσεις για αγορές. Και καμιά φορά από Browser στο PC με FUPS. Αν και το controld δυστυχώς πρέπει να το πληρώσεις για να αλλάξεις region. Μένουμε στην Payzy μέχρι να την αποκλείσουν και αυτή.

Εγώ με payzy κάνω προσπάθεια και με πεταει, πριν είχα cruptopay αλλά αυτή έφαγε ban πλέον... από το app ακόμα δεν έβγαλα άκρη, θα το παλέψω και ελπίζω να τα καταφέρω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

37 λεπτά πριν, Θιο είπε

Καλησπέρα αλάνια! Εγώ σήμερα έκανα payzy την πέρασε κανονικά στον τουρκικό λογαριασμό και κάθε φορά που πάω να κάνω ανανέωση μου βγάζει error και να προσπαθήσω αργότερα... Ενώ αγόρασα παιχνίδι κανονικά δεν με αφήνει στην συνδρομή. Τι μπορώ να κάνω? 

Αν το έκανες χωρίς VPN υπάρχει περίπτωση να "κλείδωσε" η κάρτα. Κάνε διαγραφή την κάρτα και ξαναπέρνα την ξανά στο PS Store, θα λειτουργήσει κανονικά μετά. Μου έτυχε 2 φορες.

Επεξ/σία από Mazinger7
  • Like 1
Δημοσ.

Η Payzy πάντως δεν χρειάζεται VPN, στην περνάει έτσι. Αν στην πάγωσε για ύποπτη δραστηρίοτητα μόνο δες από το app της. Μπορεί να συμβεί μερικές φορές αυτό.

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, sndev είπε

Εγω με τα proxy ημουν ατυχος. Βρήκα 4 που λειτουργούσαν ελεγμένο απο το σιτε που εδωσες κ οταν τα εβαλα στο ps5 δεν με αφησε να αγορασω συνδρομη απο funds εβγαζε ερρορ

Δε πειράζει 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

SmartSelect_20230831_235635_Gallery.jpg.3454cdaa3eb3751bca18eabcb2576d7b.jpg

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

SmartSelect_20230831_235614_Gallery.jpg.190dc3276d0af7e23fb670080c4b6a9c.jpg

Φίλε μου κάνε και μια προσπάθεια ξανά από αύριο, έχω βάλει γύρω στα 8 χρονιά ανανέωσης, μέσω Proxy και χρέωση από πορτοφόλι. Τα πρώτα 7 τα είχα βάλει από κονδύλια στο PS Store από Cryptopay Virtual κάρτα. Ο μόνος τρόπος με την Cryptopay κάρτα ήταν να φορτώσεις το πορτοφόλι και να βάλεις Proxy. Μου είχαν περισσέψει λίρες στο PS Store και όταν έκανα την Payzy δεν με άφηνε να κάνω ανανέωση το PS Plus. Αναγκαστικά να το ξανακάνω με proxy και πέτυχε. 

resized_1.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά πριν μια εβδομάδα έβαλε σε φίλο με fups, πρόσθεσα funds και όλα κομπλέ για την αγορά deluxe. Αυτό με αγορασμένο Windscride και από το κινητό μέσω broswer ,όχι από το app. Έτσι το είχα κάνει και τον Ιούνιο στο δικό μου account. 

Πριν 2 ώρες έβαλα μέχρι το 2030 και στο δικό μου account να υπάρχει, αν και τα games που βγάζουν κάθε μήνα και χειρότερα.... Αυτό τώρα το έκανα με payzy, από το ps app, χωρίς vpn χωρίς τίποτα. Έβαλα την κάρτα πρώτα στα payment methods με μια τούρκικη διεύθυνση και όλα καλά χωρίς κανένα error πουθενά  

Επίσης από μια γρήγορη αναζήτηση σε τουρκικα gaming sites, (δεν ξέρω κατά πόσο είναι έγκυρα) η τιμή της deluxe θα πάει στις 640 λίρες, που δεν είναι τραγική άνοδος. 

Επεξ/σία από GiannisTG33
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Alex21121988 είπε

Η Payzy πάντως δεν χρειάζεται VPN, στην περνάει έτσι. Αν στην πάγωσε για ύποπτη δραστηρίοτητα μόνο δες από το app της. Μπορεί να συμβεί μερικές φορές αυτό.

Μου ζητάει επιβεβαίωση συναλλαγής από payzy ενώ δεν παίζει κάτι τέτοιο... Θα ξαναπροσπαθήσω και αν δεν το δέχεται θα την σβήσω και θα την ξαναπεράσω.Ευχαριστω για την βοήθεια 

Δημοσ.
2 minutes ago, Θιο said:

Μου ζητάει επιβεβαίωση συναλλαγής από payzy ενώ δεν παίζει κάτι τέτοιο... Θα ξαναπροσπαθήσω και αν δεν το δέχεται θα την σβήσω και θα την ξαναπεράσω.Ευχαριστω για την βοήθεια 

Αυτό μπορείς να το ρυθμίσεις μέσα από το ίδιο το app να μην στο ζητάει. Κατά τα άλλα είναι καλό που σου ζητάει έγκριση συναλλαγής. Να ξέρεις ακριβώς τι φεύγει και σε ποιον.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GiannisTG33 είπε

Προσωπικά πριν μια εβδομάδα έβαλε σε φίλο με fups, πρόσθεσα funds και όλα κομπλέ για την αγορά deluxe. Αυτό με αγορασμένο Windscride και από το κινητό μέσω broswer ,όχι από το app. Έτσι το είχα κάνει και τον Ιούνιο στο δικό μου account. 

Πριν 2 ώρες έβαλα μέχρι το 2030 και στο δικό μου account να υπάρχει, αν και τα games που βγάζουν κάθε μήνα και χειρότερα.... Αυτό τώρα το έκανα με payzy, από το ps app, χωρίς vpn χωρίς τίποτα. Έβαλα την κάρτα πρώτα στα payment methods με μια τούρκικη διεύθυνση και όλα καλά χωρίς κανένα error πουθενά  

Payzy δεν θέλει VPN, αλλά υπάρχει περίπτωση να «κλειδώσει» η κάρτα. Τότε θέλει διαγραφή και ξανά να την προσθέσεις στο λογαριασμό. VPN με Payzy συνιστάτε για να μην «κλειδώνει». Αυτά από την δική μου εμπειρία πάντως. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε

Αυτό μπορείς να το ρυθμίσεις μέσα από το ίδιο το app να μην στο ζητάει. Κατά τα άλλα είναι καλό που σου ζητάει έγκριση συναλλαγής. Να ξέρεις ακριβώς τι φεύγει και σε ποιον.

Σορυ κιόλας που σε ζαλίζω φίλε μου αλλά μια και είσαι εξυπηρετικός, μήπως μπορείς να μου πεις πως να  απενεργοποιήσω το security check out ? Δεν μπορώ να βρω κάτι. Ευχαριστώ 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...