Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, solid21 είπε

ειδα τα στορυ σου - δυστυχως εαν εχεις funds μεσα , δεν κανει ανανεωση με τιποτα, βγαζει ολο σφαλμα , και παει να τραβηξει απο το wallet απο default , δεν μπορεις να επιλεξεις την καρτα.

Γιατι να εχεις Funds μεσα πλεον; Στην τελικη αδειασε τα σε παιχνιδια που εχει σε προσφορα τωρα και αφου αδειασεις προσπαθεις ξανα,δεν ειδα αν ειχα αλλα κατσε να βαλω τιποτα και να ξαναδοκιμασω 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, Sotosgl είπε

Γιατι να εχεις Funds μεσα πλεον; Στην τελικη αδειασε τα σε παιχνιδια που εχει σε προσφορα τωρα και αφου αδειασεις προσπαθεις ξανα,δεν ειδα αν ειχα αλλα κατσε να βαλω τιποτα και να ξαναδοκιμασω 

εχω φουλαρει funds γιατι ποιος ξερει μπορει να αρχισει τα κολπα η Payzy - δεν καιγομαι κιολας εχω μεχρι το 40 , αλλα ετσι 2-3 χρονακια για το γαμωτο 😁

Προσπαθούσαμε χθες με κολλητό που είχε μέσα στο wallet του funds (και περασμένη payzy κανονικά στον τουρκικό λογαριασμό) και δεν μπορούσε με τίποτα.

Είχε πάνω από 460 τουρκικές λίρες μέσα. Του έδινε μόνο επιλογή πληρωμής ανανέωσης συνδρομής με wallet και έβγαζε εννοείται error.

Με το που αγόρασε games και έπεσε κάτω από τα 460 το ποσό που είχε στο wallet, του ξεκλείδωσε την επιλογή για να πληρώσει και με κάρτα. 

Και εννοείται πλήρωσε με payzy το υπόλοιπο ποσό και εγινε κανονικά η ανανεωση. 

• Like 2

Ισως κανω και εγω τωρα σιγα σιγα την διαδικασια. Οποτε το τουρκικο account μπαινει primary, σωστα? Ο,τι game παιρνω απο τα δωρεαν του μηνα, ναι μεν εχω προσβαση απο το ελληνικο account αλλα αν θελω για τον χ,ψ λογο να ξανα χρησιμοποιησω μονο το ελληνικο, φανταζομαι χανω ο,τι game εχω μαζεψει μεχρι τοτε?

Αν και εχω premium μεχρι το 2027, δεν βρισκω λογο να μην κανω 2ο account τωρα και να βαλω 10-15 χρονια...

9 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ισως κανω και εγω τωρα σιγα σιγα την διαδικασια. Οποτε το τουρκικο account μπαινει primary, σωστα? Ο,τι game παιρνω απο τα δωρεαν του μηνα, ναι μεν εχω προσβαση απο το ελληνικο account αλλα αν θελω για τον χ,ψ λογο να ξανα χρησιμοποιησω μονο το ελληνικο, φανταζομαι χανω ο,τι game εχω μαζεψει μεχρι τοτε?

Αν και εχω premium μεχρι το 2027, δεν βρισκω λογο να μην κανω 2ο account τωρα και να βαλω 10-15 χρονια...

τα χανεις αλλα και εγω το εβαλα κατω και σκεφτηκα 10 χρονια plus που ειχα , ποσα ειχα παιξει ? το πολυ 3.

Do It Episode 3 GIF by Star Wars

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους , την αγορά ps plus με payzy την κάνετε με vpn μέσω κινητού, με proxy από την κονσόλα ή γίνεται χωρις καμία διαδικασία ; Η fups σας δουλεύει ;

Γιατι μετά από προσπαθείες μου πέρασε την payzy κάρτα αλλά δεν γινόταν η αγορά με τπτ ούτε με vpn ούτε από κινητό ούτε από pc. Μετά από δεκάδες proxy κατάφερα μόνο να βάλω funds που μετά δεν με άφηνε να αγοράσω ούτε με αυτά. Μετά από 2 μέρες προσπάθειες σε proxy βρήκα ένα που αγόρασα με τα fund αλλά και απευθείας με payzy. Από την άλλη η fups δεν δούλεψε με κανέναν τρόπο . 

Επεξ/σία από giwrgos_p

2 ώρες πριν, giwrgos_p είπε

Καλησπέρα σε όλους , την αγορά ps plus με payzy την κάνετε με vpn μέσω κινητού, με proxy από την κονσόλα ή γίνεται χωρις καμία διαδικασία ; Η fups σας δουλεύει ;

Γιατι μετά από προσπαθείες μου πέρασε την payzy κάρτα αλλά δεν γινόταν η αγορά με τπτ ούτε με vpn ούτε από κινητό ούτε από pc. Μετά από δεκάδες proxy κατάφερα μόνο να βάλω funds που μετά δεν με άφηνε να αγοράσω ούτε με αυτά. Μετά από 2 μέρες προσπάθειες σε proxy βρήκα ένα που αγόρασα με τα fund αλλά και απευθείας με payzy. Από την άλλη η fups δεν δούλεψε με κανέναν τρόπο . 

Μέσα από την εφαρμογή στο κινητό σήμερα χωρίς κανένα vpn μου δέχτηκε pauzy κάρτα με την πρώτη προσπάθεια.

1 ώρα πριν, savvassfa είπε

Μέσα από την εφαρμογή στο κινητό σήμερα χωρίς κανένα vpn μου δέχτηκε pauzy κάρτα με την πρώτη προσπάθεια.

Υπάρχει κάτι που μπορεί να επηρεάζει; Μου έβγαλε την ψυχή . Και τώρα που το πήρε έβαλα 3 χρόνια για σιγουριά 😂

Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα να αναφέρω ότι η ανανέωση PS Plus μόνο διαμέσου των κονδυλίων του πορτοφολιού είναι εφικτή. Η διαδικασία πραγματοποιείται διαμέσου συνδέσεως σε Τουρκικό Proxy Server (VPN δυστυχώς δεν λειτουργεί, μόνο Proxy). Είναι λίγο μπελαλίδικη η διαδικασία αλλά είναι απολύτως εφικτή.

Παραθέτω τα στάδια παρακάτω για όποιους έχουν παραπάνω κονδύλια στο πορτοφόλι τους από την αξία της συνδρομής PS Plus και ενδιαφέρονται να πραγματοποιήσουν την ανανέωση της συνδρομής διαμέσου αυτού:

1. Ανοίγουμε την ιστοσελίδα https://spys.one/free-proxy-list/TR/

Από εδώ θα πάρουμε τις διευθύνσεις για τα Τουρκικα Proxy Servers.Πατάμε στην ιστοσελίδα να μας δώσει τα 100 πρώτα αποτελέσματα (πατάμε το κουμπί SHOW και επιλέγουμε 100)

1. Ανοίγουμε ένα φύλο excel ή google spreadsheet και αφού κάνουμε copy τα αποτελέσματα από την ιστοσελίδα με τα proxy, τα κάνουμε paste στο excel. Επιλέγουμε  τη στήλη στο excel με την ονομασία «Proxy address:port» και κάνουμε copy και τα 100 κελιά με τα αποτελέσματα.

1. Ανοίγουμε την ιστοσελίδα https://hidemyna.me/en/proxy-checker/

Λόγο ότι πάνω από το 95% των Proxy δεν λειτουργούνε, θα χρησιμοποιήσουμε αυτή την ιστοσελίδα για να πραγματοποιήσουμε έναν έλεγχο για να δούμε ποιοι Proxy servers είναι λειτουργικοί και ποιοι όχι. Το μέγιστο που μπορεί να σηκώσει ο tester είναι 100 διευθύνσεις, για αυτό πήραμε τα 100 πρώτα αποτελέσματα από την πρώτη ιστοσελίδα.

1. Αφού πάρουμε τους λειτουργικούς Proxy servers από το παραπάνω στάδιο

(δεν θα είναι αρκετοί, πριν μερικές μέρες που πραγματοποίησα την διαδικασία το ποσοστό των λειτουργικών server ήταν 2%) ανοίγουμε την κονσόλα PlayStation, μεταβαίνουμε στις ρυθμίσεις NETWORK και πατάμε δημιουργία νέας σύνδεσης. Αφήνουμε όλες τις ρυθμίσεις όπως έχει και στην ονομασία «Use Proxy» πατάmε YES.

H IP address και το Port που πήραμε από την ιστοσελίδα έχει την μορφή π.χ. «188.132.222.38:8080» όποτε η IP address είναι το πρώτο σκέλος «188.132.222.38» και το Port το δεύτερο «8080». Τα βάζουμε αντίστοιχα στο IP address και στο Port στην δημιουργία νέας σύνδεσης στην κονσόλα μας και πατάμε OK.

1. SOS το Test που θα κάνει η κονσόλα κατά πάσα πιθανότητα θα βγάλει FAIL.

Δεν μας πειράζει αυτό, αυτοί οι Proxy Servers έχουν πολύ υψηλό Lag και βγάζουν πού εύκολα FAIL αλλά μπορούμε να τους χρησιμοποιήσουμε για να κάνουμε την δουλεία μας.

Μεταβαίνουμε στο PS Store μέσα από την κονσόλα μας και περιμένουμε να φορτώσει 5 λεπτά. Θα καθυστερήσει λίγο αλλά μετά από λίγο θα φορτώσει. Τώρα μπορούμε να πραγματοποιήσουμε την αγορά ή ανανέωση της συνδρομής διάμεσο των κονδυλίων του πορτοφολιού.  Αν δεν φορτώσει μέσα σε 5 λεπτά τότε πάμε στην επόμενη λειτουργική διεύθυνση και ξαναδοκιμάζουμε.

Θα συμβούλευα τους χρήστες να απενεργοποιήσουν, προσωρινά φυσικά, την χρήση «two stage verification” και «use of password on checkout» προκειμένου να πραγματοποιηθεί η διαδικασία πιο γρήγορα. Αφού πραγματοποιήσουμε την δουλεία μας τότε τα ξαναενεργοποιούμε.

Ελπίζω να βοήθησα όποιους αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα.

Επιπλέον παρατηρήσεις για την χρήση Payzy.

1. Βέλτιστη Μεθοδολογία

Θα ήταν καλό να πραγματοποιούνται οι αγορές διάμεσο browser μαζί με χρήση Τουρκικού VPN αλλιώς υπάρχει πιθανότητα να ακυρωθεί η Payzy κάρτα στο PSN. Κάθε 2 ανανεώσεις PS Plus χωρίς VPN μου έβγαζε «error your credit card has expired» και η κάρτα ήταν πλέον μη λειτουργική στο PS Store. Έπρεπε να την διαγράψω από το PS Store και να την ξαναπεράσω. Μπορεί να γίνει δουλεία και χωρίς VPN, αλλά  αν κολλήσει θέλει διαγραφή από το PS Store και πέρασμα ξανά από την αρχή. Όσες φορές έκανα ανανέωση διαμέσου Τουρκικού VPN και browser δεν είχα κανένα πρόβλημα.

1. Προμήθεια

Παρατήρησα ότι κάποιοι χρήστες ανέφεραν ότι η προμήθεια της Payzy είναι 2,5%.  Η συνολική προμήθεια της Payzy είναι 5% πάντα σε σχέση με την τρέχον τιμή της Τουρκικής Λίρας. Αυτά που γράφουν ως προμήθεια στην εφαρμογή δεν έχει καμία σχέση με την τρέχουσα τιμή της λίρας, αυτό που συνολικά επιβαρύνει τον χρήστη μας ενδιαφέρει.

1. Σημαντική Ανακοίνωση της SONY  

Επίσης θα συμβούλευα τους χρήστες που διαβάζουν, ότι η SONY από 6 Σεπτεμβρίου θα αυξήσει τις τιμές στις συνδρομές PS Plus πάνω από 30% παγκόσμιος.

12μηνη συνδρομή PlayStation Plus Essential: $79,99 / £59,99 / €71,99

12μηνη συνδρομή PlayStation Plus Extra: $134,99 / £99,99 / €125,99

12μηνη συνδρομή PlayStation Plus Premium: $159,99 / £119,99 / €151,99

Αναλογιζόμενοι ότι οι Publishers και η ίδια η SONY στο Τουρκικό PS Store έχουν αυξήσει δραματικά τις τιμές στα παιχνίδια, υπάρχει μεγάλη περίπτωση από 6 Σεπτεμβρίου να δούμε μία δραματικά διαφορετική αναπροσαρμογή της τιμής στο Tουρκικό PS Store.

Με λίγα λόγια μετά τις 6 Σεπτεμβρίου όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε.

Δεν μου αρέσει να αγχώνω κόσμο, αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ καλή ευκαιρία και πρέπει όσοι το σκέφτονται να βιαστούνε. Η διαδικασία με Payzy είναι πανεύκολη, και αυτό το σας το λέει κάποιος που έκανε 5 virtual κάρτες σε όλες τις εταιρίες και σε όλες τις ηπείρους που μπορείτε να φανταστείτε, προκειμένου να βρω μία που να λειτουργεί. Ασχολούμαι εδώ και αρκετό καιρό με αυτήν την ιστορία.

Με 14,26€ συνολική χρέωση που έκανα ξανά για πολλαπλή 12 μήνη ανανέωση για PS Plus Extra η τιμή είναι αστεία. Στα 134,99€ που θα πληρώνει ο κόσμος από 6 Σεπτεμβρίου και μετά, παίρνεις 11 χρόνια στο Tουρκικό PS Store.

Επιπλέον παρατήρησα ότι εάν έχεις πολλά χρόνιά συνδρομής PS Plus Extra και επιθυμείς να τα κάνεις PS Plus Premium, η SONY σου δίνει επιπλέον 40% έκπτωση για τη μετατροπή από Extra σε Premium. Για παράδειγμα έχω PS Plus Extra μέχρι το 2039 και αντί για 923 λίρες μου ζητά 545 λίρες. Αυτό το αναφέρω διότι αν θέλει κάποιος να πάρει πολλά χρόνια Premium άμα θέλει να πάρει ακόμα καλύτερη τιμή μπορεί να τα αγοράσει πρώτα σε Extra και μετά να πάρει και το 40% της διαφοράς για την μετατροπή σε Premium.    

Ελπίζω να μην κούρασε η μεγάλη μου ανάρτηση, αλλά πιστεύω ότι υπάρχουν αρκετές πληροφορίες που πολλοί μπορούν να τις βρούνε χρήσιμες.

• Like 2
  • Thanks 4

30 λεπτά πριν, sndev είπε

Where are you from?

στο λίγο μπελαλίδικη το εσωσε

περα απο την πλακα ομως @Mazinger7 σε ευχαριστουμε για το αψογο  guide , θα το επιχειρησω και εγω!

1 ώρα πριν, Mazinger7 είπε

Μπράβο πολύ καλές πληροφορίες 

2 λεπτά πριν, lighto είπε

μπαινω με controld VPN (οχι trial ) και δεν μπορω να μπω στο account. sign in id or password isnt correct.

ειτε μεσω  app η σελιδα το ιδιο μου βγαζει.

εχει τυχει σε κανεναν ?

Ναι με το hola vpn έβαλα άλλο vpn και μπήκε 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...