Bourdoulas Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 8 ώρες πριν, PanosK212 είπε Δυστυχώς δεν με αφήνει με τίποτα να ολοκληρώσω τον νέο λογαριασμό!! Κι έκανα δοκιμαστικά έναν Ινδία κ τον πήρε κανονικά αλλά Τουρκικό με τίποτα που ξανά δοκίμασα!! Δοκίμασε με διαφορετικό email άλλου παρόχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosK212 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, Glumbuyaya είπε Κάνε ένα τουρκικό Sony acount και μετά πας στο psn και το μετατρέπεις σε psn acount αλλά πάντα με καλό VPN, όπως windscribe ,κάντο από υπολογιστή Θα το δοκιμάσω κι αυτο αν είναι σ ευχαριστω. 42 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Δοκίμασε με διαφορετικό email άλλου παρόχου. Το έκανα με τρία διαφορετικά αλλά τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 32 λεπτά πριν, PanosK212 είπε Θα το δοκιμάσω κι αυτο αν είναι σ ευχαριστω. Το έκανα με τρία διαφορετικά αλλά τίποτα. Δοκίμασες με outlook.com; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PanosK212 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2023 10 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Δοκίμασες με outlook.com; καλημερα. οχι δεν εχω, θα δω μηπως κανω κ να δοκιμασω κ μ αυτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoriseko Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Στις 18/8/2023 στις 8:35 ΠΜ, feelihipo είπε Καλησπέρα. Είχα cryptopay αλλά έχει πάει σκαρτα αυτό. Μπορεί κάποιος να μου στείλει λινκ/βήματα για εναλλακτική; Είναι 94 σελίδες Πανεύκολο με Payzy της Cosmote και vpn+app!! Δεν κρατάει και προμήθειες Είχα και εγώ με την cryptopay και τελείωσε.. έκανες καινούριο λογαριασμό η σε αυτόν που είχες έβαλες απλά την Payzy? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feelihipo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2023 31 λεπτά πριν, thodoriseko είπε Είχα και εγώ με την cryptopay και τελείωσε.. έκανες καινούριο λογαριασμό η σε αυτόν που είχες έβαλες απλά την Payzy? Payzy απλά, πανεύκολα και φτηνότερα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoriseko Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2023 ok 8a to dokimasw! euxaristw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aggelos87 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Οι παλιές cryptopay δεν δουλεύουν σε κανέναν πλέον;; έχουν μείνει 10 ευρώ μέσα και δεν θέλω να την φορτίσω και με άλλα χρήματα άδικα αν δεν λειτουργεί. Κατα τ'άλλα έχω payzy και μια άλλη Τουρκική που προτεινατε παλιότερα αλλά δεν τις έχω περάσει στο Τουρκικό account. Χρειάζεται vpn για να τις περάσω ή όχι; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2023 59 λεπτά πριν, aggelos87 είπε Οι παλιές cryptopay δεν δουλεύουν σε κανέναν πλέον;; έχουν μείνει 10 ευρώ μέσα και δεν θέλω να την φορτίσω και με άλλα χρήματα άδικα αν δεν λειτουργεί. Κατα τ'άλλα έχω payzy και μια άλλη Τουρκική που προτεινατε παλιότερα αλλά δεν τις έχω περάσει στο Τουρκικό account. Χρειάζεται vpn για να τις περάσω ή όχι; Ευχαριστώ οχι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sp3cial Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Επιβεβαιώνω ότι δουλεύει άψογα η payzy σε τουρκικό account. Πανεύκολα και χωρίς vpn. Εύχομαι να μη τη κλείσουν. ✊🏻 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gebaki Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Ξέρουμε αν ο Τούρκος ανακοίνωσε καμιά αύξηση στις συνδρομές? Όπως έκανε σε Ευρώπη κι Αμερική κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 27 λεπτά πριν, gebaki είπε Ξέρουμε αν ο Τούρκος ανακοίνωσε καμιά αύξηση στις συνδρομές? Όπως έκανε σε Ευρώπη κι Αμερική κλπ. με την λογικη οτι τα παιχνιδια εχουν ανεβει και σε πολλες περιπτωσει εχει διπλασιαστει η τιμη δεν θα μου κανει καμια εντυπωση να ανεβει και η συνδρομη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, gebaki είπε Ξέρουμε αν ο Τούρκος ανακοίνωσε καμιά αύξηση στις συνδρομές? Όπως έκανε σε Ευρώπη κι Αμερική κλπ. Αν δεν εχεις στοκαρει συνδρομες τουλαχιστον μεχρι την κυκλοφορια του PS8 κατι κανεις λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gebaki Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 16 λεπτά πριν, Sotosgl είπε Αν δεν εχεις στοκαρει συνδρομες τουλαχιστον μεχρι την κυκλοφορια του PS8 κατι κανεις λαθος είμαι σε καλό δρόμο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, Sotosgl είπε Αν δεν εχεις στοκαρει συνδρομες τουλαχιστον μεχρι την κυκλοφορια του PS8 κατι κανεις λαθος ειδα τα στορυ σου - δυστυχως εαν εχεις funds μεσα , δεν κανει ανανεωση με τιποτα, βγαζει ολο σφαλμα , και παει να τραβηξει απο το wallet απο default , δεν μπορεις να επιλεξεις την καρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις