Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια, ειχα cryptopay που πηγε απατο και τωρα εβαλα payzy οπως λετε....αλλα και στο Pc αλλα και στο playstation δε μου την τρεχει ενω με αφηνει να την περναω κανονικα σαν καρτα μου, εχουμε καμια λυση....εκανα βλακεια που πηγα πρωτα απο το pc χωρις vpn να την περασω???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

39 λεπτά πριν, dr.scholl είπε

Καλησπερα παιδια, ειχα cryptopay που πηγε απατο και τωρα εβαλα payzy οπως λετε....αλλα και στο Pc αλλα και στο playstation δε μου την τρεχει ενω με αφηνει να την περναω κανονικα σαν καρτα μου, εχουμε καμια λυση....εκανα βλακεια που πηγα πρωτα απο το pc χωρις vpn να την περασω???

Έβαλες χώρα Τουρκία και τουρκική διεύθυνση? Δεν νομίζω να χρειάζεται κάτι άλλο.

34 λεπτά πριν, prefuse είπε

Τελικά για τουρκικο psn + χρειάζεται VPN Τουρκίας για payzy ή δεν χρειάζεται;

Και με VPN και χωρίς, η Virtual δεν μου λειτούργησε.

virtual χρεωστική ή physical χρησιμοποιείτε;

Δεν χρειάζεται. 

Virtual

Στις 10/8/2023 στις 11:11 ΠΜ, Federacion είπε

Λοιπόν γράφω παρακάτω τα βήματα που έκανα, μήπως κάποιο άλλο άτομο, σαν κι εμένα, ψάχνεται:

1. 'Εκανα λογαριασμό στο Payzy της Cosmote στο κινητό. Χρειάστηκε να βάλω ταυτότητα σε φωτογραφία κι άλλα προσωπικά στοιχεία. Η ταυτοποίηση ολοκληρώνεται με μια βιντεοκλήση που πρέπει να έχεις μαζί σου την ταυτότητα. Όλη η διαδικασία πρέπει να κράτησε συνολικά 20 λεπτά με την βιντεοκλήση.

2. Μεσα στο app της Payzy στο κινητό, βγάζεις μια ηλεκτρονική κάρτα για πληρωμές. Αυτό γίνεται αυτόματα.

3. Βάζεις χρήματα από άλλον λογαριασμό ή κάρτα στην Payzy. Τουλάχιστον 16 ευρώ με τη σημερινή ισοτιμία αν, όπως εγώ, θέλετε να αγοράσετε μόνο το PS plus premium για έναν χρόνο. Αν τα βάλεις από κάρτα γίνεται αυτόματα. Αν επιλέξεις τραπεζική μεταφορά θέλει κάποιες εργάσιμες μέρες.

3. Γκουγκλάρεις και βρίσκεις random address in Turkey. Διαλέγεις μια διεύθυνση και την καταγράφεις κάπου να την έχεις εύκαιρη.

4. Πας στην κονσόλα και φτιάχνεις νέο account. Εκεί βάζεις την παραπάνω διεύθυνση, ένα μειλ που δεν έχεις ξαναχρησιμοποιήσει για PlayStation και (προσοχή θα χρειαστεί) το δικό σου ελληνικό τηλέφωνο ή τελοσπάντων ένα κινητό που έχεις διαθέσιμο.  Ολοκληρώνεις τη δημιουργία νέου λογαριασμού με verification στον κινητό και στο μειλ που έβαλες. Περίπου 5 λεπτά υπόθεση.

5. Βάζεις VPN στο κινητό. Έτυχε να έχω αγορασμένο το Kasperskys όμως άλλοι χρήστες χρησιμοποιούν το Windscribe free. 

6. Στο κινητό, πλέον, ανοίγεις VPN με διεύθυνση Τουρκία, ανοίγεις Chrome με ανώνυμη περιήγηση και μπαινεις PS store Turkey. Εκει έχεις την επιλογή να είναι το site στα αγγλικά (αν δεν ξέρεις τουρκικά). Εκεί συνδέεσαι με τον νέο λογαριασμό που έχεις φτιάξει προηγουμένως στην κονσόλα. Κατευθήνεσαι στην αγορά που θες να κάνεις (εγώ πήρα το PS PLus premium με ετήσια συνδομή 15,98 ευρώ) πληρώνοντας με την Payzy που έχεις φτιάξει. ΠΡΟΣΟΧΗ η διαδικασία πρέπει να γίνει από κινητό γιατί (περιέργως) από PC με VPN δεν ολοκληρώνεται η αγορά.

ΥΓ. Όλη η διαδικασία εμένα που είμαι οριακά άσχετος μ' αυτά μου πήρε καμια ώρα. Ελπίζω να βοήθησα να κάνετε πιο γρήγορα και άκοπα. Καλή διασκέδαση!

Καλησπέρα. Προσπάθησα να φτιάξω νέο psn account απο κονσόλα, τίποτα μου βγάζει error πριν την ολοκλήρωση. Είπα να μπώ να φτιάξω με vpn απο κινητό ομοίως τίποτα. Ενημερώθηκε το σύστημα πριν λίγες μέρες, οι υπόλοιποι καταφέρατε αυτές τις μέρες να ανοίξετε τούρκικο λογαριασμό?

4 ώρες πριν, tolis.illegal είπε

Όχι δεν κρατάει τπτ

Κρατάει 2.5% για κάθε συναλλαγή για έξοδα μετατροπής συναλλάγματος.Αν συνυπολογίσουμε ότι για κάθε αγορά επιστρέφει 1% ως cashback , είναι η πιο συμφέρουσα από τις Ελληνικές κάρτες.

21 λεπτά πριν, vagmouk είπε

Κρατάει 2.5% για κάθε συναλλαγή για έξοδα μετατροπής συναλλάγματος.Αν συνυπολογίσουμε ότι για κάθε αγορά επιστρέφει 1% ως cashback , είναι η πιο συμφέρουσα από τις Ελληνικές κάρτες.

δε νομίζω ότι ισχύει αυτό. αγόρασα 2 χρόνια premium σε διαφορετικές ημερομηνίες, και στις δύο περιπτώσεις με χρέωσε ακριβώς όσο μου έβγαινε η ισοτιμία στο google και τα υπολοιπα ψιλά μου τα περνούσε στον "κουμπαρά"

• Thanks 1

10 ώρες πριν, ParafronGR είπε

δε νομίζω ότι ισχύει αυτό. αγόρασα 2 χρόνια premium σε διαφορετικές ημερομηνίες, και στις δύο περιπτώσεις με χρέωσε ακριβώς όσο μου έβγαινε η ισοτιμία στο google και τα υπολοιπα ψιλά μου τα περνούσε στον "κουμπαρά"

https://www.visa.co.uk/support/consumer/travel-support/exchange-rate-calculator.html

Εγώ συμβουλεύομαι αυτό.Αν βάλεις έξοδα τράπεζας 2.5% και την ημερομηνία συναλλαγής θα βρεις το ποσό.Απλα το ενσωματώνει στο ποσό της χρέωσης.Αλλα στην τελική μιλάμε για μικροποσα ...

11 ώρες πριν, DamnedThing είπε

Καλησπέρα. Προσπάθησα να φτιάξω νέο psn account απο κονσόλα, τίποτα μου βγάζει error πριν την ολοκλήρωση. Είπα να μπώ να φτιάξω με vpn απο κινητό ομοίως τίποτα. Ενημερώθηκε το σύστημα πριν λίγες μέρες, οι υπόλοιποι καταφέρατε αυτές τις μέρες να ανοίξετε τούρκικο λογαριασμό?

Η αλήθεια είναι πως είχα κάνει update πριν ξεκινήσω τον νέο λογαριασμό. 

18 ώρες πριν, Federacion είπε

Η αλήθεια είναι πως είχα κάνει update πριν ξεκινήσω τον νέο λογαριασμό. 

Τελικα ολα ενταξει! Αν παιδιά η σας βγάζει error sτην δημιουργία account, δοκιμάστε με διαφορετικό username. Απο οτι κατάλαβα, ακόμη και να βγάζει οτι τo nickname είναι διαθέσιμο μπορεί εν τέλη να μην είναι και να μην το βγάζει ως unavailable. Ακολούθησα το guide με payzy και όλα κομπλέ.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δυστυχώς δεν με αφήνει με τίποτα να ολοκληρώσω τον νέο λογαριασμό!! 

Κι έκανα δοκιμαστικά έναν Ινδία κ τον πήρε κανονικά αλλά Τουρκικό με τίποτα που ξανά δοκίμασα!!

Επεξ/σία από PanosK212

2 ώρες πριν, PanosK212 είπε

Δυστυχώς δεν με αφήνει με τίποτα να ολοκληρώσω τον νέο λογαριασμό!! 

Κι έκανα δοκιμαστικά έναν Ινδία κ τον πήρε κανονικά αλλά Τουρκικό με τίποτα που ξανά δοκίμασα!!

απο κονσολα δοκιμασες?

2 ώρες πριν, PanosK212 είπε

Ναι απ την κονσόλα αλλά κ από iPad λαπτοπ τα ίδια..

Κάνε ένα τουρκικό Sony acount και μετά πας στο psn και το μετατρέπεις σε psn acount  αλλά πάντα με καλό VPN, όπως windscribe ,κάντο από υπολογιστή 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...