kormos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, lucifer626 είπε Εγώ έχω fups την έβαζα στο ps5 έκανα τις αγορές μου οκ σήμερα πήγα να αγοράσω ps plus και δεν μου δέχεται την κάρτα μου λέει an unidentified error occurred. Try again in a few moments μπορεί να βοηθήσει κανεις Έχει μηνιαίο όριο η FUPS, μήπως το έχεις ξεπεράσει; Κοίταξες στην εφαρμογή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lucifer626 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Το ξέρω ότι έχει όριο τον μήνα τα λεφτά έχουν μπει κανονικά δεν μπορώ να κάνω καμιά αγορα Πρέπει να βρω μια λύση ακούω προτάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arupin Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά κάνω account στο playstation σήμερα και μου βγάζει something went wrong πριν την τελευταία κίνηση για την δημιουργία. Τώρα η ερώτηση μου είναι, επειδή χθες έκανε ένα update το ps, φταίει το update? Έχω φάει soft ban στην ip μου η έχει φάει soft ban το email μου? Δεν είναι το πρώτο account που φτιάχνω για αυτό ρωτάω. Μπορεί κάποιος να δοκιμάσει να κάνει από την κονσόλα για να μου επιβεβαιώσει ότι δουλεύει? Ποια άλλη εναλλακτική έχω εκτός από την κονσόλα? Θα δοκιμάσω να βάλω άλλο email για αρχή να δούμε αν φταίει αυτό -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- UPDATE: Δοκιμάζοντας και αλλα email διαπιστωνω πως μαλλον εχω φαει local ip ban . Αν μπορει να το επιβεβαιωσει καποιος κανοντας καινουριο λογαριασμο θα με βοηθουσε πολυ. Δοκιμασα να κανω και απο τον υπολογιστη με nordvpn συνδεση στην τουρκια και παλι τα ιδια Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2023 από arupin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakispc Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2023 Πώς παίζουμε παιχνίδια από το τουρκικό PlayStation plus deluxe στον υπολογιστή μας χωρίς να έχουμε κονσόλα; Από ότι γνωρίζω δεν υπάρχει ακόμα η δυνατότητα αυτή στην Ελλάδα ή στην Τουρκία υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνουμε τον υπολογιστή με την τουρκική συνδρομή στο PlayStation plus deluxe να παίξει παιχνίδια χωρίς κονσόλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Στις 11/8/2023 στις 10:58 ΜΜ, lucifer626 είπε Το ξέρω ότι έχει όριο τον μήνα τα λεφτά έχουν μπει κανονικά δεν μπορώ να κάνω καμιά αγορα Πρέπει να βρω μια λύση ακούω προτάσεις η βαλε Payzy ή ξεκινα το διαβασμα για το controlD Στις 12/8/2023 στις 2:48 ΜΜ, sakispc είπε Πώς παίζουμε παιχνίδια από το τουρκικό PlayStation plus deluxe στον υπολογιστή μας χωρίς να έχουμε κονσόλα; Από ότι γνωρίζω δεν υπάρχει ακόμα η δυνατότητα αυτή στην Ελλάδα ή στην Τουρκία υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνουμε τον υπολογιστή με την τουρκική συνδρομή στο PlayStation plus deluxe να παίξει παιχνίδια χωρίς κονσόλα; οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valeo12 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Για add funds κανένας τρόπος τώρα που το controld δεν έχει το 30ημερο trial???? Το windscribe βγάζει συνεχώς λάθος τοποθεσία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, Valeo12 είπε Για add funds κανένας τρόπος τώρα που το controld δεν έχει το 30ημερο trial???? Το windscribe βγάζει συνεχώς λάθος τοποθεσία Payzy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenos3 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 On 11/08/2023 at 11:31, DimosMcLaren said: Μάγκες το Resident Raccoon City που περιλαμβάνει resident evil 2 και 3 στο τουρκικό το έχει στα 3,47 € για όποιον ενδιαφέρεται. Δεν το βρίσκω. On 11/08/2023 at 16:55, Glumbuyaya said: Επίσης και το spyro reignited trilogy + crash team racing στα 5 ευρο (150τλ )μέχρι 17/8 Το προτείνω γιατί από ότι βλέπω θα αυξηθεί η τιμι του όπως και του σκέτου spyro που από 699 πήγε 1199 τλ 1199 βλέπω εγώ... 🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, xenos3 είπε Δεν το βρίσκω. 1199 βλέπω εγώ... 🤔 Crash™ Team Racing Nitro-Fueled + Spyro™ Game Bundle 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glumbuyaya Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Επίσης παίδες προτείνω Returnal στα 309,50 TL= 10€ ish ,Σκρουτζ κάνει 41 Final Fantasy VII Intergrade στα 398,43 =13€ ish ,Σκρουτζ επίσης 40+ Και επίσης πολλά resident evil Σας το αναφερο επειδή 17 /8 τελειώνει η προσφορά και ίσως θα τριπλασιαστεί η τιμή.. Επεξ/σία 15 Αυγούστου 2023 από Glumbuyaya 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 4 λεπτά πριν, Glumbuyaya είπε Επίσης παίδες προτείνω Returnal στα 309,50 TL= 10€ ish ,Σκρουτζ κάνει 41 Final Fantasy VII Intergrade στα 398,43 =13€ ish ,Σκρουτζ επίσης 40+ Και επίσης πολλά resident evil Σας το αναφερο επειδή 17 /8 τελειώνει η προσφορά και ίσως θα τριπλασιαστεί η τιμή.. Καλή περίπτωση για κάποιον που δεν τα έχει παίξει, τα έχει και η EXTRA βέβαια, το Baldurs gate είναι καλή περίπτωση που δεν έχει ανέβει ακόμα η τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis.illegal Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Κοίτα, το the last of us part 1 δεν διπλασιάστηκε ακόμα παρόλο που έχει μέρες που τελείωσε από προσφορά. To hogwarts legacy ούτε αυτό. Το ratchet and clank δεν το ανέβασαν παρόλο που η ινσομνιακ ανέβασε το spiderman. Το a plague tale ίσως ανέβει στην τιμή.. και το χει κ αυτό για λίγες ώρες ακόμη σε προσφορά.. αλλά δεν ξέρω αν αξίζει.. από άποψη gameplay. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 3 λεπτά πριν, tolis.illegal είπε Κοίτα, το the last of us part 1 δεν διπλασιάστηκε ακόμα παρόλο που έχει μέρες που τελείωσε από προσφορά. To hogwarts legacy ούτε αυτό. Το ratchet and clank δεν το ανέβασαν παρόλο που η ινσομνιακ ανέβασε το spiderman. Το a plague tale ίσως ανέβει στην τιμή.. και το χει κ αυτό για λίγες ώρες ακόμη σε προσφορά.. αλλά δεν ξέρω αν αξίζει.. από άποψη gameplay. Είναι ακριβώς σαν το πρώτο αλλά είναι πάρα πολύ καλό και αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis.illegal Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, solid21 είπε Είναι ακριβώς σαν το πρώτο αλλά είναι πάρα πολύ καλό και αυτό. Το πρώτο, ως προς το gameplay, μου φαινόταν απλοϊκότατο..σκεφτόμουν να το παρατήσω..αλλά μάλλον με κράτησε η ιστορία και το ολοκλήρωσα κ Μ άρεσε. Αυτό που είναι αρκετά πιο μεγάλο δεν ξέρω πόσο θα με κάνει να βαριέμαι το gameplay του. Πάντως όσο θυμάμαι είχε πολύ καλή αξιοποίηση του dualsense Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lucifer626 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2023 Το Spiderman 2 και αλλά παιχνίδια μου τα έχει με τιμές Ελλάδα 1500 tl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις