nikosgnr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Paragontas-x είπε Το fups δεν θα το έλεγα και τόσο εύκολο όσο το payzy Πως είσαι τόσοι σίγουρος γι αυτό; Οτι θα μπεί στη διαδικασία η Sony και η κάθε Sony να ψάξει (γιατί περί αυτού πρόκειται, ψάξιμο) ποιοί λογ/σμοί έχουν δημιουργηθεί και χρησιμοποιούνται με άλλο Region. Εκτός του οτι έχει κέρδος παρόλα αυτά, κάτι τέτοιο θα "χαλάσει" και την εικόνα της. Δεν συμφέρει καμία εταιρεία του μεγέθους της Sony να μπαίνει σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν κερδίζουν κάτι. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2023 από nikosgnr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 10 minutes ago, nikosgnr said: Οτι θα μπεί στη διαδικασία η Sony και η κάθε Sony να ψάξει (γιατί περί αυτού πρόκειται, ψάξιμο) ποιοί λογ/σμοί έχουν δημιουργηθεί και χρησιμοποιούνται με άλλο Region. Εκτός του οτι έχει κέρδος παρόλα αυτά, κάτι τέτοιο θα "χαλάσει" και την εικόνα της. Δεν συμφέρει καμία εταιρεία του μεγέθους της Sony να μπαίνει σε τέτοιες καταστάσεις. Δεν κερδίζουν κάτι. H Sony έχει κάνει πολύ χειρότερα πράγματα από αυτό που αναφέρεις χωρίς να την ενδιαφέρει η εικόνα της. Οπότε είναι ένα ενδεχόμενο,αλλά είναι ένα ρίσκο που δεχόμαστε να πάρουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis.illegal Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Όλα παίζουν γενικά. Αυτη η κατάσταση επικρατεί πάντως χρόνια τώρα..οπότε όλα είναι σχετικά..μπορεί και ποτέ να μην κάνει τπτ.. κάνεις δεν μπορεί να πει κάτι με σιγουριά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavros_13 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Υπάρχει τρόπος να παίξουμε από το cloud τα παιχνίδια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Εμένα δεν με αφήνει να κάνω λογαριασμό το PS store. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 7 λεπτά πριν, Federacion είπε Εμένα δεν με αφήνει να κάνω λογαριασμό το PS store. δοκιμασες απο κονσολα και δεν σε αφηνει? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Από κινητό με vpn όπως λένε οι οδηγίες της πρώτης σελίδας. Από κονσόλα δεν θα πρέπει να έχει μπει vpn στο router ή κάτι τέτοιο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 13 λεπτά πριν, Federacion είπε Από κινητό με vpn όπως λένε οι οδηγίες της πρώτης σελίδας. Από κονσόλα δεν θα πρέπει να έχει μπει vpn στο router ή κάτι τέτοιο ; Οχι , καντο απο κονσολα . δεν θελει τιποτα αλλο. η πρωτη σελιδα ειναι Out of date. Ξεκινα το διαβασμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 21 λεπτά πριν, solid21 είπε Οχι , καντο απο κονσολα . δεν θελει τιποτα αλλο. η πρωτη σελιδα ειναι Out of date. Ξεκινα το διαβασμα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. Μήπως να την επαναορίσουμε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Παιδιά δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Έκανα νέο account με στοιχεία Τουρκίας. Την αγορά την κάνω μέσω της κονσόλας; Δοκίμασα με payzy μέσω κονσόλας και δεν με αφήνει. Κάνω την αγορά με vpn από το site; Κάτι χάνω. Από pc με vpn γίνεται έγκριση στη payzy αλλά μου βγαίνει το παρακάτω Παιδιά άκυρο. Λειτούργησε άψογα από κινητό chrome κ vpn. 1000 ευχαριστώ στην κοινότητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Federacion Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Λοιπόν γράφω παρακάτω τα βήματα που έκανα, μήπως κάποιο άλλο άτομο, σαν κι εμένα, ψάχνεται: 1. 'Εκανα λογαριασμό στο Payzy της Cosmote στο κινητό. Χρειάστηκε να βάλω ταυτότητα σε φωτογραφία κι άλλα προσωπικά στοιχεία. Η ταυτοποίηση ολοκληρώνεται με μια βιντεοκλήση που πρέπει να έχεις μαζί σου την ταυτότητα. Όλη η διαδικασία πρέπει να κράτησε συνολικά 20 λεπτά με την βιντεοκλήση. 2. Μεσα στο app της Payzy στο κινητό, βγάζεις μια ηλεκτρονική κάρτα για πληρωμές. Αυτό γίνεται αυτόματα. 3. Βάζεις χρήματα από άλλον λογαριασμό ή κάρτα στην Payzy. Τουλάχιστον 16 ευρώ με τη σημερινή ισοτιμία αν, όπως εγώ, θέλετε να αγοράσετε μόνο το PS plus premium για έναν χρόνο. Αν τα βάλεις από κάρτα γίνεται αυτόματα. Αν επιλέξεις τραπεζική μεταφορά θέλει κάποιες εργάσιμες μέρες. 3. Γκουγκλάρεις και βρίσκεις random address in Turkey. Διαλέγεις μια διεύθυνση και την καταγράφεις κάπου να την έχεις εύκαιρη. 4. Πας στην κονσόλα και φτιάχνεις νέο account. Εκεί βάζεις την παραπάνω διεύθυνση, ένα μειλ που δεν έχεις ξαναχρησιμοποιήσει για PlayStation και (προσοχή θα χρειαστεί) το δικό σου ελληνικό τηλέφωνο ή τελοσπάντων ένα κινητό που έχεις διαθέσιμο. Ολοκληρώνεις τη δημιουργία νέου λογαριασμού με verification στον κινητό και στο μειλ που έβαλες. Περίπου 5 λεπτά υπόθεση. 5. Βάζεις VPN στο κινητό. Έτυχε να έχω αγορασμένο το Kasperskys όμως άλλοι χρήστες χρησιμοποιούν το Windscribe free. 6. Στο κινητό, πλέον, ανοίγεις VPN με διεύθυνση Τουρκία, ανοίγεις Chrome με ανώνυμη περιήγηση και μπαινεις PS store Turkey. Εκει έχεις την επιλογή να είναι το site στα αγγλικά (αν δεν ξέρεις τουρκικά). Εκεί συνδέεσαι με τον νέο λογαριασμό που έχεις φτιάξει προηγουμένως στην κονσόλα. Κατευθήνεσαι στην αγορά που θες να κάνεις (εγώ πήρα το PS PLus premium με ετήσια συνδομή 15,98 ευρώ) πληρώνοντας με την Payzy που έχεις φτιάξει. ΠΡΟΣΟΧΗ η διαδικασία πρέπει να γίνει από κινητό γιατί (περιέργως) από PC με VPN δεν ολοκληρώνεται η αγορά. ΥΓ. Όλη η διαδικασία εμένα που είμαι οριακά άσχετος μ' αυτά μου πήρε καμια ώρα. Ελπίζω να βοήθησα να κάνετε πιο γρήγορα και άκοπα. Καλή διασκέδαση! 5 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 12 ώρες πριν, Federacion είπε Λοιπόν γράφω παρακάτω τα βήματα που έκανα, μήπως κάποιο άλλο άτομο, σαν κι εμένα, ψάχνεται: 1. 'Εκανα λογαριασμό στο Payzy της Cosmote στο κινητό. Χρειάστηκε να βάλω ταυτότητα σε φωτογραφία κι άλλα προσωπικά στοιχεία. Η ταυτοποίηση ολοκληρώνεται με μια βιντεοκλήση που πρέπει να έχεις μαζί σου την ταυτότητα. Όλη η διαδικασία πρέπει να κράτησε συνολικά 20 λεπτά με την βιντεοκλήση. 2. Μεσα στο app της Payzy στο κινητό, βγάζεις μια ηλεκτρονική κάρτα για πληρωμές. Αυτό γίνεται αυτόματα. 3. Βάζεις χρήματα από άλλον λογαριασμό ή κάρτα στην Payzy. Τουλάχιστον 16 ευρώ με τη σημερινή ισοτιμία αν, όπως εγώ, θέλετε να αγοράσετε μόνο το PS plus premium για έναν χρόνο. Αν τα βάλεις από κάρτα γίνεται αυτόματα. Αν επιλέξεις τραπεζική μεταφορά θέλει κάποιες εργάσιμες μέρες. 3. Γκουγκλάρεις και βρίσκεις random address in Turkey. Διαλέγεις μια διεύθυνση και την καταγράφεις κάπου να την έχεις εύκαιρη. 4. Πας στην κονσόλα και φτιάχνεις νέο account. Εκεί βάζεις την παραπάνω διεύθυνση, ένα μειλ που δεν έχεις ξαναχρησιμοποιήσει για PlayStation και (προσοχή θα χρειαστεί) το δικό σου ελληνικό τηλέφωνο ή τελοσπάντων ένα κινητό που έχεις διαθέσιμο. Ολοκληρώνεις τη δημιουργία νέου λογαριασμού με verification στον κινητό και στο μειλ που έβαλες. Περίπου 5 λεπτά υπόθεση. 5. Βάζεις VPN στο κινητό. Έτυχε να έχω αγορασμένο το Kasperskys όμως άλλοι χρήστες χρησιμοποιούν το Windscribe free. 6. Στο κινητό, πλέον, ανοίγεις VPN με διεύθυνση Τουρκία, ανοίγεις Chrome με ανώνυμη περιήγηση και μπαινεις PS store Turkey. Εκει έχεις την επιλογή να είναι το site στα αγγλικά (αν δεν ξέρεις τουρκικά). Εκεί συνδέεσαι με τον νέο λογαριασμό που έχεις φτιάξει προηγουμένως στην κονσόλα. Κατευθήνεσαι στην αγορά που θες να κάνεις (εγώ πήρα το PS PLus premium με ετήσια συνδομή 15,98 ευρώ) πληρώνοντας με την Payzy που έχεις φτιάξει. ΠΡΟΣΟΧΗ η διαδικασία πρέπει να γίνει από κινητό γιατί (περιέργως) από PC με VPN δεν ολοκληρώνεται η αγορά. ΥΓ. Όλη η διαδικασία εμένα που είμαι οριακά άσχετος μ' αυτά μου πήρε καμια ώρα. Ελπίζω να βοήθησα να κάνετε πιο γρήγορα και άκοπα. Καλή διασκέδαση! Δεν ειναι απαραιτητος ο τηλεφωνικος αριθμος για την δημιουργια account μπορεις να το προσπερασεις.ολα τα υπολοιπα κομπλε. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimosMcLaren Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Μάγκες το Resident Raccoon City που περιλαμβάνει resident evil 2 και 3 στο τουρκικό το έχει στα 3,47 € για όποιον ενδιαφέρεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glumbuyaya Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Επίσης και το spyro reignited trilogy + crash team racing στα 5 ευρο (150τλ )μέχρι 17/8 Το προτείνω γιατί από ότι βλέπω θα αυξηθεί η τιμι του όπως και του σκέτου spyro που από 699 πήγε 1199 τλ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lucifer626 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2023 Εγώ έχω fups την έβαζα στο ps5 έκανα τις αγορές μου οκ σήμερα πήγα να αγοράσω ps plus και δεν μου δέχεται την κάρτα μου λέει an unidentified error occurred. Try again in a few moments μπορεί να βοηθήσει κανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις