akexagias Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 27 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Δυστυχώς θα πρέπει να φτιάξεις καινούργιο λογαριασμό και να πάρεις νέα κάρτα. και οτι ειχε μεσα η καρτα παει ακλαυτο ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, solid21 είπε Φορτωσε χρονια για να μην σε απασχολει η payzy. Παιχνιδια αγοραζεις εξισου ευκολα και με fups. Πολυ δυσκολο εως απιθανο το μπαν. Το fups δεν θα το έλεγα και τόσο εύκολο όσο το payzy 1 ώρα πριν, nikosgnr είπε Όχι. Πως είσαι τόσοι σίγουρος γι αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Το fups δεν θα το έλεγα και τόσο εύκολο όσο το payzy Πως είσαι τόσοι σίγουρος γι αυτό; γιατι ολοι αυτοι που θα πηγαιναν να ζησουν σε μια αλλη χωρα θα ετρωγαν μπαν - και δεν ειναι λογος αυτος για μπαν μονο και μονο επειδη εισαι σε αλλο region - επισης η ιδια η κονσολα σου επιτρεπει να κανεις λογαριασμο σε αλλο region και αλλη χωρα. το fups ειναι ακομα πιο ευκολο - 5 λεπτα υποθεση , η καρτα ειναι τουρκικη και δουλευει σχεδον παντου , και δεν χρειαζεται να δωσεις στοιχεια και αφμ και βιντεοκλησεις Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2023 από solid21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Αρχικα η Sony και η κάθε Sony καταλαβαίνει ότι δεν πας να ζήσεις εκεί αφού σε μερικά λεπτά είσαι Τουρκία <-> Ελλάδα. Όσο για τα αφμ κτλ τα βάζεις μια φορα και τέλος. Ενώ με τη fups πρέπει να τη φόρτωνεις λεφτά κάθε φορα Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2023 από Paragontas-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 43 minutes ago, akexagias said: και οτι ειχε μεσα η καρτα παει ακλαυτο ε? Ναι δυστυχώς. Είσαι πολύ άτυχος που στο ζήτησε τόσο γρήγορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Ναι δυστυχώς. Είσαι πολύ άτυχος που στο ζήτησε τόσο γρήγορα. οτι χρημα εχεις μεσα μπορεις να το χρησιμοποιήσετε απλα δεν θα μπορεις να δεις ποσα σου εχουν μεινει 11 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Αρχικα η Sony και η κάθε Sony καταλαβαίνει ότι δεν πας να ζήσεις εκεί αφού σε μερικά λεπτά είσαι Τουρκία <-> Ελλάδα. Όσο για τα αφμ κτλ τα βάζεις μια φορα και τέλος. Ενώ με τη fups πρέπει να τη φόρτωνεις λεφτά κάθε φορα μιλαω για εναν Τουρκο που παει να ζησει σε αλλη χωρα - τελοπαντων εχω αμερικανικο και νεοζηλανδεζικο account απο το ps3 εαν σου κανει αυτο και δεν εχω φαει μπαν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 1 hour ago, solid21 said: οτι χρημα εχεις μεσα μπορεις να το χρησιμοποιήσετε απλα δεν θα μπορεις να δεις ποσα σου εχουν μεινει μιλαω για εναν Τουρκο που παει να ζησει σε αλλη χωρα - τελοπαντων εχω αμερικανικο και νεοζηλανδεζικο account απο το ps3 εαν σου κανει αυτο και δεν εχω φαει μπαν. Χμ σε εμένα ζητάει επιβεβαίωση απο την εφαρμογή σε κάθε αγορα. Οπότε πως θα κάνεις αγορά αν δεν μπορείς να μπεις στο app; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 2 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Χμ σε εμένα ζητάει επιβεβαίωση απο την εφαρμογή σε κάθε αγορα. Οπότε πως θα κάνεις αγορά αν δεν μπορείς να μπεις στο app; Τοτε μαλλον τα κλαις - περιεργο 2 καρτες εχω αλλαξει δεν θυμαμαι να ζηταει επιβεβαιωση στις αγορες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Ουτε εμενα ζηταει επιβεβαίωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valeo12 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Καμία εναλλακτική σαν το ControlD έχει δοκιμάσει κανείς? Γιατί με τυχαία proxy προσωπικά δε μπόρεσα ποτέ να κάνω κάτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2023 4 hours ago, solid21 said: Τοτε μαλλον τα κλαις - περιεργο 2 καρτες εχω αλλαξει δεν θυμαμαι να ζηταει επιβεβαιωση στις αγορες. 2 hours ago, sndev said: Ουτε εμενα ζηταει επιβεβαίωση Wtf? Κάτι έχω ενεργοποιήσει εγώ μάλλον δεν εξηγείται αλλιώς. Θα το δω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domigr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Ειπα να κανω μια ανανεωση και σημερα... Επειδη δεν ειχα ολο το ποσο στην fups εκανα add funds οτι ειχα στην fups και το υπολοιπο με payzy με ενεργοποιημενο windscribe απο browser κινητου οπως παντα 😉 Υ.Γ: ουτε εμενα μου ζητα επιβεβαιωση η fups Αν φτιαξεις νεο account fups απλα ξανα προσθετεις την καρτα που εχεις και το υπολοιπο σου μενει κανονικα Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2023 από domigr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) εγω που ειχα επιχειρησει να το κανω δεν με ειχε αφησει να βαλω την παλια καρτα σε νεο account. η καρτα "δενει" μαζι με το account. To εχεις δοκιμασει αυτο που λες ? διαφορετικα αγορασα τζαμπα νεα καρτα Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2023 από solid21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domigr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 10 λεπτά πριν, solid21 είπε εγω που ειχα επιχειρησει να το κανω δεν με ειχε αφησει να βαλω την παλια καρτα σε νεο account. η καρτα γινεται "δενει" μαζι με το account. To εχεις δοκιμασει αυτο που λες ? διαφορετικα αγορασα τζαμπα νεα καρτα Δεν το εχω δοκιμασει αλλα θυμαμαι το ειχε πει ο Σωτος στο βιντεο οδηγο για fups Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo066 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2023 1 ώρα πριν, domigr είπε Δεν το εχω δοκιμασει αλλα θυμαμαι το ειχε πει ο Σωτος στο βιντεο οδηγο για fups Δεν γίνεται αυτό. Η κάρτα πάει με το λογαριασμό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις