Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, domigr είπε

Ξερει κανεις να μου απαντησει για τουρκικο eaplay?? Εχει δοκιμασει κανεις??

Έφτιαξα κανονικά με Payzy. Ιδιος τρόπος που αγοράζεις παιχνίδια η συνδρομή Plus.Δουλεύει κομπλέ.Τώρα το αν αξίζει είναι άλλο θέμα...Βέβαια το κόστος είναι μικρό.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vagmouk είπε

Έφτιαξα κανονικά με Payzy. Ιδιος τρόπος που αγοράζεις παιχνίδια η συνδρομή Plus.Δουλεύει κομπλέ.Τώρα το αν αξίζει είναι άλλο θέμα...Βέβαια το κόστος είναι μικρό.

Μιλαω για ανοιγμα λογαριασμου eaplay στο pc συγνωμη δεν το διευκρινησα 😆

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, domigr είπε

Μιλαω για ανοιγμα λογαριασμου eaplay στο pc συγνωμη δεν το διευκρινησα 😆

Νομίζω για pc αξίζει περισσότερο να βάλεις Xbox pc game pass που το συμπεριλαμβάνει.Εγώ τουλάχιστον έτσι το έχω μέσω του game pass ultimate.Αν έχεις κάρτα Fups η Oldubil γίνεται πανεύκολα.Διαφορετικά με gift cards και Vpn.Υπάρχει αντίστοιχο θέμα για Xbox με όλες τις πληροφορίες.

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, vagmouk είπε

Νομίζω για pc αξίζει περισσότερο να βάλεις Xbox pc game pass που το συμπεριλαμβάνει.Εγώ τουλάχιστον έτσι το έχω μέσω του game pass ultimate.Αν έχεις κάρτα Fups η Oldubil γίνεται πανεύκολα.Διαφορετικά με gift cards και Vpn.Υπάρχει αντίστοιχο θέμα για Xbox με όλες τις πληροφορίες.

Τελεια θα το δω και αυτο που λες αν και εγω θελω το eaplay pro για ενα μηνα που βγαινει 6 ευρω απλα για να επαιζα free το jedi survivor ετσι το σκεφτηκα

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Federacion είπε

Δλδ για να καταλάβω εκτός από cryptopay μπορούμε να κάνουμε το ίδιο πράγμα με Payzy, Fups η Oldubil ?

Cryptopay νομίζω δε παίζει πλέον, τα υπόλοιπα είναι οκ

• Thanks 1
Δημοσ.

Καλημερα παιδες, μια ερωτηση επειδη βλεπω οτι το κατεχετε το αντικειμενο περισσοτερο απο εμενα. εχω φτιαξει την fups μια χαρα χθες, εκανα και αγορα σημερα κομπλε. τωρα που παω να συνδεθω μου στην εφαρμογη,ζηταει παλι να στειλει κωδικο στο νουμερο που πηρα απο 5sim. υπαρχει καποια λυση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από τη στιγμή που δέχεται την κάρτα payzy μια χαρά είμαστε μιας και μπορούμε να αγοράσουμε και συνδρομή αλλά και παιχνίδια μέσω Τουρκίας.

Το θέμα είναι να βρούμε μια εξίσου εύκολη λύση όταν μπαναρουν την payzy.

Να σας ρωτήσω κάτι άλλο που με απασχολεί περισσότερο.

Υπάρχει περίπτωση να σου μπαναρουν τον Τούρκικο λογαριασμό επειδή αγοράζεις μέσω Τουρκίας και στην ουσία μένεις Ελλάδα?

Αλλά και να σου μπαναρουν τον Τούρκικο λογαριασμό αν παίζεις τα παιχνίδια από τον κανονικό Ελληνικό σου λογαριασμό δεν θα έχεις θέμα όσο αφορά τα Trophys κ.τ.λ.

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, tolis.illegal είπε

Άλλον κωδικό σου ζητάει. Τον κωδικό π έβαλες στην εφαρμογή fups. Κάθε φορά θα τον ζηταει

οχι δυστυχως, εχει και πεδιο για τον κωδικο εφαρμογης που τον βαζω κανονικα. προσπαθει να στειλει sms ξανα και περιμενει ενα λεπτο να τον καταχωρισω

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, akexagias είπε

οχι δυστυχως, εχει και πεδιο για τον κωδικο εφαρμογης που τον βαζω κανονικα. προσπαθει να στειλει sms ξανα και περιμενει ενα λεπτο να τον καταχωρισω

Περίεργο αυτό. Δυστυχώς δεν μπορώ να σου πω κάτι γι'αυτό. Εμένα δεν μ το κανει

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Από τη στιγμή που δέχεται την κάρτα payzy μια χαρά είμαστε μιας και μπορούμε να αγοράσουμε και συνδρομή αλλά και παιχνίδια μέσω Τουρκίας.

Το θέμα είναι να βρούμε μια εξίσου εύκολη λύση όταν μπαναρουν την payzy.

Να σας ρωτήσω κάτι άλλο που με απασχολεί περισσότερο.

Υπάρχει περίπτωση να σου μπαναρουν τον Τούρκικο λογαριασμό επειδή αγοράζεις μέσω Τουρκίας και στην ουσία μένεις Ελλάδα?

Αλλά και να σου μπαναρουν τον Τούρκικο λογαριασμό αν παίζεις τα παιχνίδια από τον κανονικό Ελληνικό σου λογαριασμό δεν θα έχεις θέμα όσο αφορά τα Trophys κ.τ.λ.

Φορτωσε χρονια για να μην σε απασχολει η payzy.

Παιχνιδια αγοραζεις εξισου ευκολα και με fups.

Πολυ δυσκολο εως απιθανο το μπαν.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Όχι.

Δημοσ.
1 hour ago, akexagias said:

Δυστυχώς θα πρέπει να φτιάξεις καινούργιο λογαριασμό και να πάρεις νέα κάρτα.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...