Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 minutes ago, solid21 said:

Ο ενας παιζει κανονικα απο το Τουρκικο.

Και οι 2 παιζουν με τα Ελληνικα τους εχωντας κανει gameshare απο το Τουρκικο, για καποιο λογο  επιτρεπει 2 κονσολες να κανουν gameshare ταυροχρονα.

Στην αρχη τα μοιραζομασταν δια 4 οποτε ο ενας εκανε enable /disable το share για να μπει ο αλλος.

Δεν επιτρεπει σε 3η κοσνολα να κανει gameshare.

καθε μερα Χριστουγγενα

Το χα έτσι αλλα μετα τη πρωτη βδομαδα σταματησε.. τυχερος εισαι που παιζει μαλλον

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδια ειναι λιγο offtopic αλλα εχει δοκιμασει κανεις να φτιαξει eaplay τουρκικο και να πληρωσει με fups ή payzy??

Τα games στην Ea και ειδικα τα καινουργια ηταν παντα πιο ακριβα παντως (για να πουλαει και το eaplay) και γενικα παντα υπηρχαν games πιο ακριβα και στην Τουρκια ποτε δεν ηταν ολα πολυ φθηνα.. σημασια εχει οτι και αυτα που ειναι ακριβα ειναι παλι κανα 20αρι πιο φθηνα απο Ελλαδα.. ειδικα οταν μπαινουν και σε προσφορα

Επεξ/σία από domigr
  • Like 1

Δεν μας τα λένε καλά οι Τούρκοι. Πάλι καλά πρόλαβα να τα προπαραγγειλω στα 799tl  (spiderman , ff16 ,lies of p κ lords of the fallen). 

Έχω απορία οι Τούρκοι δεν γκρινιαξαν για αυτό; 

Δεν το κόβω να χει πολύ ζωή αυτός ο τρόπος να πω την αλήθεια...

15 minutes ago, devilmanson said:

Δεν μας τα λένε καλά οι Τούρκοι. Πάλι καλά πρόλαβα να τα προπαραγγειλω στα 799tl  (spiderman , ff16 ,lies of p κ lords of the fallen). 

Έχω απορία οι Τούρκοι δεν γκρινιαξαν για αυτό; 

Δεν το κόβω να χει πολύ ζωή αυτός ο τρόπος να πω την αλήθεια...

με 30 % πτώση σε 1 ετος η λιρα (που χε πέσει ηδη πριν αλλο τοσο)  ε το βλεπω  λογικο να το αυξανουν, οχι μονο αυτοι σε ολες τις συνδρομές

με τόσο πληθωρισμό έχουν πολυ σοβαρότερα θεματα να γκρινιάξουν οι Τούρκοι Πολίτες 

Spoiler

7XDWr6S.png

• Like 1

12 λεπτά πριν, sndev είπε

με 30 % πτώση σε 1 ετος η λιρα (που χε πέσει ηδη πριν αλλο τοσο)  ε το βλεπω  λογικο να το αυξανουν, οχι μονο αυτοι σε ολες τις συνδρομές

με τόσο πληθωρισμό έχουν πολυ σοβαρότερα θεματα να γκρινιάξουν οι Τούρκοι Πολίτες 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

7XDWr6S.png

Ακριβώς αυτό ήθελα να γράψω και εγώ και με πρόλαβες.Το ίδιο ισχύει και για τα βασικά αγαθά τους και υπηρεσίες.....Τα παιχνίδια είναι το λιγότερο....

Πλέον οριακά αξίζει να αγοράζεις παιχνίδια με συνδρομή Τουρκίας. Έκανα το λάθος και είπα «θα περιμένω ακόμα έχω παιχνίδια να παίξω» και δεν αγόρασα τίποτα. Ας ελπίσουμε σε καμία έκπτωση Black Friday 😂 να πέσουν κάνα 30αρι

41 λεπτά πριν, apokotou1709 είπε

Πλέον οριακά αξίζει να αγοράζεις παιχνίδια με συνδρομή Τουρκίας. Έκανα το λάθος και είπα «θα περιμένω ακόμα έχω παιχνίδια να παίξω» και δεν αγόρασα τίποτα. Ας ελπίσουμε σε καμία έκπτωση Black Friday 😂 να πέσουν κάνα 30αρι

Δεν ξερω τι εννοεις στο να αγορασεις παιχνιδια με συνδρομη αλλα ακομα και 1500 λιρες να εχει εισαι σχεδον 30 ευρω κατω απο την Μπανανια , οχι και οριακα.

Αν βγει καποιο preorder σε χαμηλη τιμη βαρα το.

Πριν το μεγαλο προχθεσινο κυμα ανατιμησεων εχει ξαναγινει πολλες φορες με διαφορα αλλα games , αλλα το προχθεσινο ηταν πιο μαζικο.

• Like 1

30 λεπτά πριν, solid21 είπε

Δεν ξερω τι εννοεις στο να αγορασεις παιχνιδια με συνδρομη αλλα ακομα και 1500 λιρες να εχει εισαι σχεδον 30 ευρω κατω απο την Μπανανια , οχι και οριακα.

Αν βγει καποιο preorder σε χαμηλη τιμη βαρα το.

Πριν το μεγαλο προχθεσινο κυμα ανατιμησεων εχει ξαναγινει πολλες φορες με διαφορα αλλα games , αλλα το προχθεσινο ηταν πιο μαζικο.

κεκτημένη ταχύτατα, εννοούσα με κάρτα Τουρκίας (πχ FUPS)

η διαφορα είναι μικρότερη αν κοιτάξουμε μέσω Σκρουτζ σε κάποια από αυτά (όχι όλα προφανώς πχ Spider-Man 2 ακόμα αξίζει, αλλά ρε φιλε ξενερώνεις όταν σκέφτεσαι πως έκανε 25€ και τώρα πρέπει να δώσεις 50€)

3 ώρες πριν, tolis.illegal είπε

Ισχύει!! Αλλά και ότι αρπαξαμε πάλι κερδισμένοι είμαστε. Απλά αν το ξέραμε όλοι θα χάμε κάνει αλλά κουμαντα

Σκέψου απ' το φόβο πήρα σήμερα το lords of the fallen μην ανέβει κ αυτο🤣

Καλά ff16  κ spiderman τα πρόλαβα με διάφορα μερών ...

Γενικά φαίνεται όταν πέφτει κάτω από 30 ευρω η αναλογία στη λίρα , ειναι οριακά για ανατιμήσεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, GodForLife είπε

αισθανεται κανεις αλλος μαλακας που δεν πηρε το spiderman στα 799tl και τωρα πηγε 1.500tl 😥😥😥

τωρα παει μην το σκεφτεσαι αλλο - απλα εαν δεις κατι που σε ενδιαφερει και εχει χαμηλη τιμη , μην το σκεφτεις καθολου.

Βαρα το.

Ετσι την ειχα πατησει και εγω με το call of duty και μετα δεν αφησα preorder για preorder ορθιο.

Επισης φορτωστε συνδρομες οσο αντεχει η τσεπη σας.

Επεξ/σία από solid21
  • Thanks 1

15 ώρες πριν, solid21 είπε

τωρα παει μην το σκεφτεσαι αλλο - απλα εαν δεις κατι που σε ενδιαφερει και εχει χαμηλη τιμη , μην το σκεφτεις καθολου.

Βαρα το.

Ετσι την ειχα πατησει και εγω με το call of duty και μετα δεν αφησα preorder για preorder ορθιο.

Επισης φορτωστε συνδρομες οσο αντεχει η τσεπη σας.

Προσπαθώ να φορτώσω με FUPS αλλά εδω και 3 μέρες μου γράφει συνέχεια στο app του κινητού “Something went wrong” 

Διαβασα τα παλαιότερα comments και το μόνο που είδα ήταν να ξανά δοκιμάσω αργότερα. 

Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον και να μπόρεσε να το φτιάξει με κάποιον τρόπο; 

16 minutes ago, apokotou1709 said:

Προσπαθώ να φορτώσω με FUPS αλλά εδω και 3 μέρες μου γράφει συνέχεια στο app του κινητού “Something went wrong” 

Διαβασα τα παλαιότερα comments και το μόνο που είδα ήταν να ξανά δοκιμάσω αργότερα. 

Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον και να μπόρεσε να το φτιάξει με κάποιον τρόπο; 

Κάνε προσπάθειες και απο κονσόλα και από το app. Χθες έκανα αγορά κανονικότατα.

Στις 2/8/2023 στις 11:22 ΠΜ, domigr είπε

παιδια ειναι λιγο offtopic αλλα εχει δοκιμασει κανεις να φτιαξει eaplay τουρκικο και να πληρωσει με fups ή payzy??

Τα games στην Ea και ειδικα τα καινουργια ηταν παντα πιο ακριβα παντως (για να πουλαει και το eaplay) και γενικα παντα υπηρχαν games πιο ακριβα και στην Τουρκια ποτε δεν ηταν ολα πολυ φθηνα.. σημασια εχει οτι και αυτα που ειναι ακριβα ειναι παλι κανα 20αρι πιο φθηνα απο Ελλαδα.. ειδικα οταν μπαινουν και σε προσφορα

Ξερει κανεις να μου απαντησει για τουρκικο eaplay?? Εχει δοκιμασει κανεις??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...