Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουν αρχίσει και αυξάνουν τις τιμές και στην Τουρκία. Το final fantasy ενώ τόσο καιρό το είχαν 800 tl το πήγαν 1500 tl. Το τσεκαρα και σε αρκετα άλλα παιχνίδια. Ευτυχώς όχι σε όλα πχ η προπαραγγελια του spiderman 2 παραμένει ίδια.  

Ελπίζω να μη συνεχίσουν να τα αυξανουν

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, tolis.illegal είπε

Έχουν αρχίσει και αυξάνουν τις τιμές και στην Τουρκία. Το final fantasy ενώ τόσο καιρό το είχαν 800 tl το πήγαν 1500 tl. Το τσεκαρα και σε αρκετα άλλα παιχνίδια. Ευτυχώς όχι σε όλα πχ η προπαραγγελια του spiderman 2 παραμένει ίδια.  

Ελπίζω να μη συνεχίσουν να τα αυξανουν

το ιδιο σε remnant 2 , high in life και The Expanse - βασικα το ειχαν κανει και με αλλα παλιοτερα , οταν εχει ανοιξει το preorder για Alan wake2 και assassins ειχαν 400TL. Τα games τις sony δεν εχουν αλλαξε ποτε μεχρι τωρα τιμη.

Επεξ/σία από solid21
Δημοσ.

Το final fantasy το είχαν καιρό σε σταθερή τιμή..και επειδή ήταν ps5 exclusive θεωρούσα ότι θα μείνει..μακάρι να παραμείνουν τα αποκλειστικά σε χαμηλή τιμή. Το atomic heart και αυτό μετά από τόσο καιρό τώρα ανέβασε την τιμή στο θεό. Το πήγε πάνω από 2000 tl

• Confused 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, tolis.illegal είπε

Το final fantasy το είχαν καιρό σε σταθερή τιμή..και επειδή ήταν ps5 exclusive θεωρούσα ότι θα μείνει..μακάρι να παραμείνουν τα αποκλειστικά σε χαμηλή τιμή. Το atomic heart και αυτό μετά από τόσο καιρό τώρα ανέβασε την τιμή στο θεό. Το πήγε πάνω από 2000 tl

lol , το resi4 το ειχα παρει 700 και τωρα εχει 1600..well....shit!

Δημοσ.
20 minutes ago, aekoupoli said:

1500tl πήγε το spiderman. Θα αυξηθούν όλα από τι φαινεται

αμ τι για μαλακες τους εχετε? τα παντα παρακολουθουν

με αυτο το τροπο με ελληνικό συμφαίρει πιο πολυ το game share πάλι εκτος αν καποιος το παρει απόφαση κ κανει main του το τουρκικο

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, sndev είπε

αμ τι για μαλακες τους εχετε? τα παντα παρακολουθουν

με αυτο το τροπο με ελληνικό συμφαίρει πιο πολυ το game share πάλι εκτος αν καποιος το παρει απόφαση κ κανει main του το τουρκικο

και εγω με gameshare ειμαι και εχω κανει συλλογαρα στο Τουρκικο - σημασια εχεις να παιξεις το game φθηνα , σε ποιο account θα παιχτει ειναι το τελευταιο που με νοιαζει.

3 λεπτά πριν, tolis.illegal είπε

Σε μένα ακόμα 799 το εμφανίζει! 

Με το game share τι φάση ακριβώς;;

Πάντως και στα 1500 πάλι είναι πιο οικονομικό για day one τουλάχιστον 

πως γινεται να το εμφανιζει σε εσενα 799?

Δημοσ.
12 minutes ago, solid21 said:

και εγω με gameshare ειμαι και εχω κανει συλλογαρα στο Τουρκικο - σημασια εχεις να παιξεις το game φθηνα , σε ποιο account θα παιχτει ειναι το τελευταιο που με νοιαζει.

και γω αυτο κανω αλλα δεν εννοούσα Αυτό.

λεω με μια πρωτη ματια πλεον οτι συμφέρει εφόσον μοιράζεσαι το ακουντ το ελληνικό με καποιο φίλο να πληρώνεις 80 /2 40 ε ο καθενας

Παρά να παίρνεις μονος σου 1500 τλ = 50 ε απο Τουρκία

Έκτος

αν κάνεις μαιν το τουρκικό κ κανεις αυτον game share Με φιλο οποτε παει 50 /2 = 25 ο καθενας.

πριν ηταν 35 ευρω τουρκικο vs 40 ευρω gameshare ελληνικο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, sndev είπε

και γω αυτο κανω αλλα δεν εννοούσα Αυτό.

λεω με μια πρωτη ματια πλεον οτι συμφέρει εφόσον μοιράζεσαι το ακουντ το ελληνικό με καποιο φίλο να πληρώνεις 80 /2 40 ε ο καθενας

Παρά να παίρνεις μονος σου 1500 τλ = 50 ε απο Τουρκία

Έκτος

αν κάνεις μαιν το τουρκικό κ κανεις αυτον game share Με φιλο οποτε παει 50 /2 = 25 ο καθενας.

πριν ηταν 35 ευρω τουρκικο vs 40 ευρω gameshare ελληνικο.

εγω το κανω δια 3 πλεον - ενας παιζει τουρκικο και οι αλλοι 2 με gameshare ,  το αστειο ειναι πως μπορουμε και οι 3 να παιζουμε το ιδιο game ταυτοχρονα που πληρωσαμε μια φορα.

Επεξ/σία από solid21
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, solid21 είπε

εγω το κανω δια 3 πλεον - ενας παιζει τουρκικο και οι αλλοι 2 με gameshare ,  το αστειο ειναι πως μπορουμε και οι 3 να παιζουμε το ιδιο game ταυτοχρονα που πληρωσαμε μια φορα.

Υπέρτατο value for money

• Thanks 1
Δημοσ.
4 minutes ago, solid21 said:

οποτε κατσε ενας πάιζει τουρκικό τον οριτζιναλ  που χει κανει game share με ελληνικο οποτε δανιζετε τη βιβλιοθηκη του τουρκικου κ o τριτος ειναι gameshare με το προηγουμενο ελληνικο? και τον τριτο δεν τον πεταει?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, sndev είπε

οποτε κατσε ενας πάιζει τουρκικό τον οριτζιναλ  που χει κανει game share με ελληνικο οποτε δανιζετε τη βιβλιοθηκη του τουρκικου κ o τριτος ειναι gameshare με το προηγουμενο ελληνικο? και τον τριτο δεν τον πεταει?

Ο ενας παιζει κανονικα απο το Τουρκικο.

Και οι 2 παιζουν με τα Ελληνικα τους εχωντας κανει gameshare απο το Τουρκικο, για καποιο λογο  επιτρεπει 2 κονσολες να κανουν gameshare ταυροχρονα.

Στην αρχη τα μοιραζομασταν δια 4 οποτε ο ενας εκανε enable /disable το share για να μπει ο αλλος.

Δεν επιτρεπει σε 3η κοσνολα να κανει gameshare.

11 λεπτά πριν, tolis.illegal είπε

Υπέρτατο value for money

καθε μερα Χριστουγγενα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...