kormos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 30 λεπτά πριν, xenos3 είπε Χθες πήγα να προσθέσω μια χρονιά (δεν βάζω πολλές συνολικά, νομίζω έχει ρίσκο) από την κονσόλα με payzy και δεν το έπαιρνε με τίποτα. Μετά πήγα από laptop => windscribe => psn σελίδα από FF incognito => και το πήρε με τη μία. Οπότε κάτι γίνεται... Μπορεί να ήταν στιγμιαίο κόλλημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 17 ώρες πριν, aekoupoli είπε Το spiderman 2 από Τουρκία θα έχει ελληνικά? Νομίζω κάποιο game έλεγαν πως δν είχε To spiderman 1 που πήρα έχει κανονικά πάντως και μενού και υπότιτλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenos3 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 43 minutes ago, Bourdoulas said: Χθες πρόσθεσα μια χρονιά χωρίς κάποιο πρόβλημα. οκ. Deluxe παίρνετε; Επίσης ότι παιχνίδι αγοράζεται από το account αυτό, παραμένει και χωρίς τη συνδρομή, σωστά; (αν λήξει). Μακάρι να ήταν (όπως φαίνεται) στιγμιαίο κόλλημα (δοκίμασα 4-5 φορές σε διάστημα 1 ώρας περίπου). Μου φάνηκε περίεργο όμως που μετά το πήρε κατευθείαν και υποψιάστηκα μήπως ξεκίνησαν να φιλτράρουν τίποτα IPs και να μην επιτρέπουν από Ευρώπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Ναι και στις δυο ερωτήσεις σου. Τι να πω θεωρώ ότι ήταν τυχαίο. 23 minutes ago, xenos3 said: οκ. Deluxe παίρνετε; Επίσης ότι παιχνίδι αγοράζεται από το account αυτό, παραμένει και χωρίς τη συνδρομή, σωστά; (αν λήξει). Μακάρι να ήταν (όπως φαίνεται) στιγμιαίο κόλλημα (δοκίμασα 4-5 φορές σε διάστημα 1 ώρας περίπου). Μου φάνηκε περίεργο όμως που μετά το πήρε κατευθείαν και υποψιάστηκα μήπως ξεκίνησαν να φιλτράρουν τίποτα IPs και να μην επιτρέπουν από Ευρώπη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
contiyo Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Επιβεβαιώνω ότι η payzy δουλεύει. Εκανα τούρκικο gmail με vpn σε υπολογιστή. Για κάποιον λόγο δεν με άφηνε να κάνω λογαριασμό στο ps network από το pc ούτε με vpn ούτε χωρίς. Έκανα ps account στην κονσόλα χωρίς vpn με στοιχεία Τουρκίας αλλά δεν δεχόταν πληρωμή με την payzy στην κονσόλα. Κατέβασα την εφαρμογή του ps network στο iPhone, συνδέθηκα με το τουρκικό account, και δέχθηκε κανονικά την πληρωμή με payzy. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους ενημερώνουν το post! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, contiyo είπε Επιβεβαιώνω ότι η payzy δουλεύει. Εκανα τούρκικο gmail με vpn σε υπολογιστή. Για κάποιον λόγο δεν με άφηνε να κάνω λογαριασμό στο ps network από το pc ούτε με vpn ούτε χωρίς. Έκανα ps account στην κονσόλα χωρίς vpn με στοιχεία Τουρκίας αλλά δεν δεχόταν πληρωμή με την payzy στην κονσόλα. Κατέβασα την εφαρμογή του ps network στο iPhone, συνδέθηκα με το τουρκικό account, και δέχθηκε κανονικά την πληρωμή με payzy. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους ενημερώνουν το post! μπορεις να κανεις με οποιδηποτε email τουρκικο account μεσω κονσολας.Για οσους το βλεπουν δεν χρειαζεσαι τουρκικο GMAIL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Στις 24/7/2023 στις 10:47 ΠΜ, xenos3 είπε οκ. Deluxe παίρνετε; Επίσης ότι παιχνίδι αγοράζεται από το account αυτό, παραμένει και χωρίς τη συνδρομή, σωστά; (αν λήξει). Μακάρι να ήταν (όπως φαίνεται) στιγμιαίο κόλλημα (δοκίμασα 4-5 φορές σε διάστημα 1 ώρας περίπου). Μου φάνηκε περίεργο όμως που μετά το πήρε κατευθείαν και υποψιάστηκα μήπως ξεκίνησαν να φιλτράρουν τίποτα IPs και να μην επιτρέπουν από Ευρώπη. Οι αγορές παιχνιδιών είναι διαφορετικό απο τη συνδρομή που κατεβάζεις "δωρεάν" τα παιχνίδια. Όταν τα αγοράζεις και χωρίς συνδρομή θα τα παίξεις. Έχει δρόμο ακόμα το μπανάρισμα της Payzy.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikototi Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 5 ώρες πριν, nikosgnr είπε Οι αγορές παιχνιδιών είναι διαφορετικό απο τη συνδρομή που κατεβάζεις "δωρεάν" τα παιχνίδια. Όταν τα αγοράζεις και χωρίς συνδρομή θα τα παίξεις. Έχει δρόμο ακόμα το μπανάρισμα της Payzy.. Φιλε εχω τουρκικο gmail, εχω τουρκικο psn account (ειχα κανει πιο παλια το κολπο με cryptopay) και ειχα κανει το κολπο με controld για να αλλαξει το DNS μου και ετσι ειχα βαλει συνδρομη. Τωρα εβαλα payzy, αγορασα παιχνιδια κανονικα χωρις controld και ολα καλα. Παω να αγορασω κι αλλη συνδρομη και μου βγαζε something went wrong. Βαζω funds, μου βγαζει το ιδιο. Βαζω controld, το ιδιο. Βαζω vpn controld το ιδιο. Δοκιμαζω αλλο browser κινητο ps5 το ιδιο. Ξερεις τι παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagmouk Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, nikototi είπε Φιλε εχω τουρκικο gmail, εχω τουρκικο psn account (ειχα κανει πιο παλια το κολπο με cryptopay) και ειχα κανει το κολπο με controld για να αλλαξει το DNS μου και ετσι ειχα βαλει συνδρομη. Τωρα εβαλα payzy, αγορασα παιχνιδια κανονικα χωρις controld και ολα καλα. Παω να αγορασω κι αλλη συνδρομη και μου βγαζε something went wrong. Βαζω funds, μου βγαζει το ιδιο. Βαζω controld, το ιδιο. Βαζω vpn controld το ιδιο. Δοκιμαζω αλλο browser κινητο ps5 το ιδιο. Ξερεις τι παιζει? Δοκίμασε από το app του κινητού απευθείας χωρις Vpn η proxy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ezio Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Μόλις κατάφερα να βάλω κι εγώ συνδρομή μέσω του app στο κινητό, ενώ για κάνα δυο μέρες μου πετούσε error και από κινητό και από κονσόλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikototi Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, Ezio είπε Μόλις κατάφερα να βάλω κι εγώ συνδρομή μέσω του app στο κινητό, ενώ για κάνα δυο μέρες μου πετούσε error και από κινητό και από κονσόλα. Με funds ή κατευθειαν payzy? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 18 ώρες πριν, nikototi είπε Φιλε εχω τουρκικο gmail, εχω τουρκικο psn account (ειχα κανει πιο παλια το κολπο με cryptopay) και ειχα κανει το κολπο με controld για να αλλαξει το DNS μου και ετσι ειχα βαλει συνδρομη. Τωρα εβαλα payzy, αγορασα παιχνιδια κανονικα χωρις controld και ολα καλα. Παω να αγορασω κι αλλη συνδρομη και μου βγαζε something went wrong. Βαζω funds, μου βγαζει το ιδιο. Βαζω controld, το ιδιο. Βαζω vpn controld το ιδιο. Δοκιμαζω αλλο browser κινητο ps5 το ιδιο. Ξερεις τι παιζει? Με τη μέθοδο της payzy έχω βάλει ήδη 4 φορές συνδρομή και άλλες 2 σε φίλο. Όλες απευθείας απο τη κάρτα χωρίς τη χρήση Funds. Όπως ειπώθηκε και απο τα παιδιά πιο πάνω, ΜΟΝΟ μέσα απο το App στο τηλ. Μη μπλέκεις με τίποτα άλλο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ezio Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 10 hours ago, nikototi said: Με funds ή κατευθειαν payzy? Payzy απευθείας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papako35 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Ερώτηση, εγω στο δικο μου τουρκικο acc εχω περασει fups και payzy. Και με τις δυο καρτες παιζει μπομπα! Σε φιλου ήδη υπαρχον τουρκικο acc που ειχαμε απο παλια με cryptopay βαλαμε καινουργια fups. Ειτε μεσω vpn, ειτε μέσω controlD, είτε με απο pc, ειτε απο android emulator, ειτε απο το κινητό είτε απο την εφαρμογη μας εμφανιζει Something went wrong. Αν παμε να βαλουμε funds μας εμφανιζει An error has occurred. Please try again. Δοκίμασα την δική μου fups σε αυτόν και παλι τίποτα δν δέχεται. Δοκίμασα στο δικό μου acc και κατευθειαν αγορασα αλλον έναν χρόνο. Έχετε καμια ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2023 1 hour ago, papako35 said: Ερώτηση, εγω στο δικο μου τουρκικο acc εχω περασει fups και payzy. Και με τις δυο καρτες παιζει μπομπα! Σε φιλου ήδη υπαρχον τουρκικο acc που ειχαμε απο παλια με cryptopay βαλαμε καινουργια fups. Ειτε μεσω vpn, ειτε μέσω controlD, είτε με απο pc, ειτε απο android emulator, ειτε απο το κινητό είτε απο την εφαρμογη μας εμφανιζει Something went wrong. Αν παμε να βαλουμε funds μας εμφανιζει An error has occurred. Please try again. Δοκίμασα την δική μου fups σε αυτόν και παλι τίποτα δν δέχεται. Δοκίμασα στο δικό μου acc και κατευθειαν αγορασα αλλον έναν χρόνο. Έχετε καμια ιδέα? Απλά να προσπαθήσει αύριο πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις