Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 hours ago, nikosgnr said:

Με payzy κάνεις απευθείας αγορά με τη κάρτα σου, μέσα απο το App του PS.

Φτιάχνω τούρκικο ps account (με vpn) => κάνω login στο ps με αυτό => πληρώνω με payzy από εκεί;

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δε χρειάζεται VPN για τη δημιουργία του λογ/σμού. Το φτιάχνεις μέσα απο τη κονσόλα.

Αγοράζεις είτε απο τη κονσόλα, είτε απο το App.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sndev είπε

ειχα ακούσει μια ιστορία, παλιά,  πριν βγει η Payzy , οτι ένας που αγόραζε παιχνίδια με την μελλοντική αυτη Κάρτα για τοτε,  τον μάντρωσε η Milli İstihbarat Teskilati για κατάσκοπο, τον βασάνιζε 3ς νύχτες κ 4ς ημέρες μέχρι που ο user εντελη κατέληξε.. 

Με η χορις βιασμό? 😎

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ, έπαιξε μια χαρά. Κατεβάζει τώρα φουλ! 😁

Για να πάρω επιπλέον χρονιές αγοράζω το ίδιο ακριβώς και προσθέτει το χρόνο; 

Δημοσ.

Απ οτι καταλαβα με payzy δεν χρειαζεται πουθενα vpn.

Δημιουργια λογαριασμου μεσα απο την κονσολα.

Μετα προσθηκη της καρτας και αγορα παιχνιδιων/συνδρομης απο desktop, εγιναν ολα με επιτυχια!

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, June είπε

Μετα προσθηκη της καρτας και αγορα παιχνιδιων/συνδρομης απο desktop, εγιναν ολα με επιτυχια!

Ναι, για την ώρα έτσι δείχνει ότι λειτουργεί 🙃

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, June είπε

Εγώ και τις αγορές απ' την κονσόλα τις κανω

Δημοσ.
3 hours ago, aekoupoli said:

Το spiderman 2 από Τουρκία θα έχει ελληνικά? Νομίζω κάποιο game έλεγαν πως δν είχε

Το God of war πχ εχει υποτιτλους και μενου στα ελληνικα αλλα οχι μεταγλωτισμενο.

• Like 1
Δημοσ.

Οσοι ασχολειστε με αυτον τον τροπο, θα σκεφτομουν σοβαρα να στακαρω αμεσα αφου στο xbox φαινεται αν εχει προβλημα/μπλοκαραν.

Δημοσ.

Χθες πήγα να προσθέσω μια χρονιά (δεν βάζω πολλές συνολικά, νομίζω έχει ρίσκο) από την κονσόλα με payzy και δεν το έπαιρνε με τίποτα.

Μετά πήγα από laptop => windscribe => psn σελίδα από FF incognito => και το πήρε με τη μία. Οπότε κάτι γίνεται...

Δημοσ.
15 minutes ago, xenos3 said:

Χθες πήγα να προσθέσω μια χρονιά (δεν βάζω πολλές συνολικά, νομίζω έχει ρίσκο) από την κονσόλα με payzy και δεν το έπαιρνε με τίποτα.

Μετά πήγα από laptop => windscribe => psn σελίδα από FF incognito => και το πήρε με τη μία. Οπότε κάτι γίνεται...

Χθες πρόσθεσα μια χρονιά χωρίς κάποιο πρόβλημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...