xenos3 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 3 hours ago, nikosgnr said: Με payzy κάνεις απευθείας αγορά με τη κάρτα σου, μέσα απο το App του PS. Φτιάχνω τούρκικο ps account (με vpn) => κάνω login στο ps με αυτό => πληρώνω με payzy από εκεί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δε χρειάζεται VPN για τη δημιουργία του λογ/σμού. Το φτιάχνεις μέσα απο τη κονσόλα. Αγοράζεις είτε απο τη κονσόλα, είτε απο το App. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glumbuyaya Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, sndev είπε ειχα ακούσει μια ιστορία, παλιά, πριν βγει η Payzy , οτι ένας που αγόραζε παιχνίδια με την μελλοντική αυτη Κάρτα για τοτε, τον μάντρωσε η Milli İstihbarat Teskilati για κατάσκοπο, τον βασάνιζε 3ς νύχτες κ 4ς ημέρες μέχρι που ο user εντελη κατέληξε.. Με η χορις βιασμό? 😎 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenos3 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Ευχαριστώ πολύ, έπαιξε μια χαρά. Κατεβάζει τώρα φουλ! 😁 Για να πάρω επιπλέον χρονιές αγοράζω το ίδιο ακριβώς και προσθέτει το χρόνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Αγοράζεις όσες φορές θες, όποτε θες και στακάρεις. * Αυτό για τη συνδρομή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimpapilas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 επιβεβαιωνω και εγω χτες βραδυ απο το κινητο με payze αγορασα συνδρομη για 5 ετη ειχα βαλει vpn τουρκιας με windscribe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
June Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Απ οτι καταλαβα με payzy δεν χρειαζεται πουθενα vpn. Δημιουργια λογαριασμου μεσα απο την κονσολα. Μετα προσθηκη της καρτας και αγορα παιχνιδιων/συνδρομης απο desktop, εγιναν ολα με επιτυχια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kormos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 9 λεπτά πριν, June είπε Απ οτι καταλαβα με payzy δεν χρειαζεται πουθενα vpn. Δημιουργια λογαριασμου μεσα απο την κονσολα. Μετα προσθηκη της καρτας και αγορα παιχνιδιων/συνδρομης απο desktop, εγιναν ολα με επιτυχια! Ναι, για την ώρα έτσι δείχνει ότι λειτουργεί 🙃 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis.illegal Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 23 λεπτά πριν, June είπε Απ οτι καταλαβα με payzy δεν χρειαζεται πουθενα vpn. Δημιουργια λογαριασμου μεσα απο την κονσολα. Μετα προσθηκη της καρτας και αγορα παιχνιδιων/συνδρομης απο desktop, εγιναν ολα με επιτυχια! Εγώ και τις αγορές απ' την κονσόλα τις κανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Το spiderman 2 από Τουρκία θα έχει ελληνικά? Νομίζω κάποιο game έλεγαν πως δν είχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 3 hours ago, aekoupoli said: Το spiderman 2 από Τουρκία θα έχει ελληνικά? Νομίζω κάποιο game έλεγαν πως δν είχε Το God of war πχ εχει υποτιτλους και μενου στα ελληνικα αλλα οχι μεταγλωτισμενο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Οσοι ασχολειστε με αυτον τον τροπο, θα σκεφτομουν σοβαρα να στακαρω αμεσα αφου στο xbox φαινεται αν εχει προβλημα/μπλοκαραν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenos3 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Χθες πήγα να προσθέσω μια χρονιά (δεν βάζω πολλές συνολικά, νομίζω έχει ρίσκο) από την κονσόλα με payzy και δεν το έπαιρνε με τίποτα. Μετά πήγα από laptop => windscribe => psn σελίδα από FF incognito => και το πήρε με τη μία. Οπότε κάτι γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 15 minutes ago, xenos3 said: Χθες πήγα να προσθέσω μια χρονιά (δεν βάζω πολλές συνολικά, νομίζω έχει ρίσκο) από την κονσόλα με payzy και δεν το έπαιρνε με τίποτα. Μετά πήγα από laptop => windscribe => psn σελίδα από FF incognito => και το πήρε με τη μία. Οπότε κάτι γίνεται... Χθες πρόσθεσα μια χρονιά χωρίς κάποιο πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
serial78 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Και εγώ, άλλη μία χρονιά, χωρίς VPN από το app στο κινητό, χωρίς πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις