anthony_88 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 51 λεπτά πριν, ParafronGR είπε Ρε παίδες πως φτιάχνετε τουρκικό λογαριασμό; Προσπαθώ από κινητό μου πετάει μήνυμα «δεν είναι δυνατή η δημιουργία λογαριασμού , επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση» παω από υπολογιστή με VPN Τουρκίας και μόλις βάζω email κ κωδικό κολλάει και μου πετάει «server timed out» εννοειται ότι παντού είμαι με ανώνυμη διαγραμμένα κουλούρια κτλ κτλ . Μόνο μέσω PS5 γίνεται; Εγώ έφτιαξα και το καινούριο mail πίσω από τουρκικό VPN για να είμαι σίγουρος. Μετά ναι, πας στην κονσολα και χωρίς VPN και φτιάχνεις νέο ps account. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 7 ώρες πριν, dream21 είπε Δεν αξίζει να ασχοληθείς εκτός και εάν έχεις στοκαρει 2-3 χρόνια ήδη στο ελληνικό λογαριασμό. Περιπου στα 17€ βγαίνει ο χρόνος στη Τουρκία 3 ώρες πριν, sndev είπε Αυτο ακριβώς, τπτ άλλο Εχω μεχρι το 2027 premium, αλλα ναι, το cloud backup θα το ηθελα. Ασε και τον φοβο να μην φαει Ban κανας λογαριασμος αργοτερα. Δεν βαριεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 30 minutes ago, SabotazNic said: Εχω μεχρι το 2027 premium, αλλα ναι, το cloud backup θα το ηθελα. Ασε και τον φοβο να μην φαει Ban κανας λογαριασμος αργοτερα. Δεν βαριεσαι οπως το πες δε βαριέσαι δεν έχεις λογο να κανεις τουρκικη συνδρομη Αγόραζε απλα παιχνιδια απτο τουρκικο Account που νε μιση τιμη Κ παίζετα με το ελληνικό. απο την αλλη ομως εαν το ελληνικο το εχεις share με φιλο κ μοιράζεστε τα έξοδα τότε παλι δεν αξίζει ουτε Αυτό. ban αν φας θα νε στο τούρκικο, αλλα δεν θα φας, δεν υπάρχει λόγος να φας τα λευτα σου παιρνουν.. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2023 από sndev Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 27 minutes ago, SabotazNic said: Εχω μεχρι το 2027 premium, αλλα ναι, το cloud backup θα το ηθελα. Ασε και τον φοβο να μην φαει Ban κανας λογαριασμος αργοτερα. Δεν βαριεσαι Δεν τρως ban Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavros_13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Μου κλείδωσε όλα τα παιχνίδια στο main λέει να τα αγοράσω τι να κάνω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Πήγαινε απο ρυθμίσεις στον τούρκικο λογ/σμό στην κονσόλα και κάνε Restore Licenses. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavros_13 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 46 λεπτά πριν, nikosgnr είπε Πήγαινε απο ρυθμίσεις στον τούρκικο λογ/σμό στην κονσόλα και κάνε Restore Licenses. Το έκανα έφτιαξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 10 hours ago, nikosgnr said: Πήγαινε απο ρυθμίσεις στον τούρκικο λογ/σμό στην κονσόλα και κάνε Restore Licenses. 16 hours ago, Stavros_13 said: Μου κλείδωσε όλα τα παιχνίδια στο main λέει να τα αγοράσω τι να κάνω ? Αυτό γιατί συνέβη? Γιατί κλειδώνουν τα games? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δεν είναι κάτι. Συμβαίνει μετά απο System Updates, αν μπαίνεις και σε άλλη κονσόλα με το iD, ή αν έχεις να κάνεις Sign In σε αυτό πολύ καιρό. Διορθώνεται κάνοντας Restore Lisences. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lighto Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Έχει βάλει κανένας συνδρομή πανω απο 2030; 😅 Παιχνίδια δ έχω κάνει αγορά, με funds γίνεται ; Η μπαίνω με controld και κάνω login διαλέγω παιχνίδι κ πληρώνω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, lighto είπε Έχει βάλει κανένας συνδρομή πανω απο 2030; 😅 Παιχνίδια δ έχω κάνει αγορά, με funds γίνεται ; Η μπαίνω με controld και κάνω login διαλέγω παιχνίδι κ πληρώνω ; με τα παιχνιδια δεν εχεις θεμα ειτε απευθειας ειτε με funds. εχω βαλει εως το 2040 ελπιζω να ληξει πριν απο εμενα Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2023 από solid21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xenos3 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Ερώτηση: έφτιαξα νέο gmail, πάω να φτιάξω τη fups (όπως στο βίντεο), πάω 5sim: ι) χρειάζονται 40 ή 400; ιι) top up στο 5sim μπορώ να κάνω με paypal/payzee; Δε θα θελα να δώσω χύμα κάρτα. Mε payzee δεν θέλει fups και ιστορίες; Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2023 από xenos3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Με payzy κάνεις απευθείας αγορά με τη κάρτα σου, μέσα απο το App του PS. Δε χρειάζεται (ακόμα) να μπλέξεις με FUPS, φτιάξε όμως να υπάρχει. Απο pingme να πάρεις αριθμό είναι πιο εύκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glumbuyaya Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Καλημέρα σας παίδες Πρώτα απ' όλα σόρρυ αλλά λόγου χρόνου δεν κατάφερα να διαβάσω τις προηγούμενες σελίδες και θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το Payzy πώς αγοράζουμε συνδρομή ?., Αγόρασα απευθείας ένα game από την κονσόλα βάζοντας payzy με τουρκική διεύθυνση από κονσόλα χορις VPN, proxy, επίσης θα ήθελα να ρωτήσω πόσο ασφαλής είναι ? ,Δλδ δεν έχει γίνει τπτ σε κανέναν σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 23 minutes ago, Glumbuyaya said: Καλημέρα σας παίδες Πρώτα απ' όλα σόρρυ αλλά λόγου χρόνου δεν κατάφερα να διαβάσω τις προηγούμενες σελίδες και θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το Payzy πώς αγοράζουμε συνδρομή ?., Αγόρασα απευθείας ένα game από την κονσόλα βάζοντας payzy με τουρκική διεύθυνση από κονσόλα χορις VPN, proxy, επίσης θα ήθελα να ρωτήσω πόσο ασφαλής είναι ? ,Δλδ δεν έχει γίνει τπτ σε κανέναν σωστά? ειχα ακούσει μια ιστορία, παλιά, πριν βγει η Payzy , οτι ένας που αγόραζε παιχνίδια με την μελλοντική αυτη Κάρτα για τοτε, τον μάντρωσε η Milli İstihbarat Teskilati για κατάσκοπο, τον βασάνιζε 3ς νύχτες κ 4ς ημέρες μέχρι που ο user εντελη κατέληξε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις