nikosgnr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Η Payzy θα αργήσει να banαριστεί πάντως.. Ο,τι κολλήματα αντιμετωπίζουν κάποιοι, είτε είναι του συστήματος, είτε κάτι άλλο κάνουν λάθος. Μόλις έβαλα άλλον ένα χρόνο απευθείας απο τη κάρτα χωρίς θέμα.
tolis.illegal Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Με payzy κάνετε αγορές απευθείας απ' την κονσόλα η με vpn από κινητό λάπτοπ και έτσι;
SabotazNic Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Αραγε μπορω να παρω κανα refund για την συνδρομη που εχω στο ελληνικο acc, και να βαλω και εγω απο διπλα? /s @dream21 ποσο βγαινει δλδ τωρα η extra/premium?
sndev Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 22 minutes ago, SabotazNic said: Αραγε μπορω να παρω κανα refund για την συνδρομη που εχω στο ελληνικο acc, και να βαλω και εγω απο διπλα? /s @dream21 ποσο βγαινει δλδ τωρα η extra/premium? Δεν υπαρχει λόγος για refund κλαιν αλώστε αν παίζεις με το main profile ισως να θες το cloud για ταν save Υπολόγιζε περίπου 17 ευρώ το έτος
Bourdoulas Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 36 minutes ago, SabotazNic said: Αραγε μπορω να παρω κανα refund για την συνδρομη που εχω στο ελληνικο acc, και να βαλω και εγω απο διπλα? /s @dream21 ποσο βγαινει δλδ τωρα η extra/premium? Πόσο υπόλοιπο έχεις; Αν έχεις μερικούς μήνες, τότε να το κάνεις από τώρα. Το ποσό είναι αστείο 17-19 ευρώ τον χρονο ανάλογα την ισοτιμία. Για refund δεν γνωρίζω. Αλλά η Sony δεν τα πάει γενικά καλά με τα refunds.
Paragontas-x Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, nikosgnr είπε Η Payzy θα αργήσει να banαριστεί πάντως.. Ο,τι κολλήματα αντιμετωπίζουν κάποιοι, είτε είναι του συστήματος, είτε κάτι άλλο κάνουν λάθος. Μόλις έβαλα άλλον ένα χρόνο απευθείας απο τη κάρτα χωρίς θέμα. Και που το στηρίζεις αυτό? 1 ώρα πριν, sndev είπε Δεν υπαρχει λόγος για refund κλαιν αλώστε αν παίζεις με το main profile ισως να θες το cloud για ταν save Υπολόγιζε περίπου 17 ευρώ το έτος Μιας και το ανάφερες μόνο στο psn acc που έχεις την συνδρομή tier2 ή tier3 μπορείς να έχεις cloud backup saves? Αν π.χ. έχεις στο Τούρκικο psn acc σου tier2 θα έχεις μόνο σε αυτό cloud backup saves ή και στα αλλά psn acc που έχεις στην ίδια κονσόλα? π.χ. στο ελληνικό psn acc σου.
dream21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 5 hours ago, SabotazNic said: Αραγε μπορω να παρω κανα refund για την συνδρομη που εχω στο ελληνικο acc, και να βαλω και εγω απο διπλα? /s @dream21 ποσο βγαινει δλδ τωρα η extra/premium? Δεν αξίζει να ασχοληθείς εκτός και εάν έχεις στοκαρει 2-3 χρόνια ήδη στο ελληνικό λογαριασμό. Περιπου στα 17€ βγαίνει ο χρόνος στη Τουρκία
vagmouk Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 8 ώρες πριν, tolis.illegal είπε Με payzy κάνετε αγορές απευθείας απ' την κονσόλα η με vpn από κινητό λάπτοπ και έτσι; Εγώ προσωπικά χωρις Vpn η proxy κατευθείαν από το Android app.
sndev Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 8 hours ago, Paragontas-x said: μόνο στο psn acc που έχεις την συνδρομή tier2 ή tier3 μπορείς να έχεις cloud backup Αυτο ακριβώς, τπτ άλλο
GodForLife Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 παιζει οταν φαει μπαν η payzy να φαμε μπαν και στην κονσολα ;
Stavros_13 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος προσπαθώ να κάνω το main account μου να έχει ps plus κάνω την διαδικασία σε βίντεο που βλέπω αλλά δεν βγάζει το σήμα του plus. Μήπως ξέρει κάποιος γιατί δε γίνεται σε ps4 προσπαθώ.
GodForLife Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 14 λεπτά πριν, Stavros_13 είπε Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος προσπαθώ να κάνω το main account μου να έχει ps plus κάνω την διαδικασία σε βίντεο που βλέπω αλλά δεν βγάζει το σήμα του plus. Μήπως ξέρει κάποιος γιατί δε γίνεται σε ps4 προσπαθώ. δεν γινετε να βαλεις στο main account το ps plus το κανεις share απο το τουρκικο account
solid21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 30 λεπτά πριν, Stavros_13 είπε Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος προσπαθώ να κάνω το main account μου να έχει ps plus κάνω την διαδικασία σε βίντεο που βλέπω αλλά δεν βγάζει το σήμα του plus. Μήπως ξέρει κάποιος γιατί δε γίνεται σε ps4 προσπαθώ. δεν θα σου βγαλει το σημα το main σου
ParafronGR Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Ρε παίδες πως φτιάχνετε τουρκικό λογαριασμό; Προσπαθώ από κινητό μου πετάει μήνυμα «δεν είναι δυνατή η δημιουργία λογαριασμού , επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση» παω από υπολογιστή με VPN Τουρκίας και μόλις βάζω email κ κωδικό κολλάει και μου πετάει «server timed out» εννοειται ότι παντού είμαι με ανώνυμη διαγραμμένα κουλούρια κτλ κτλ . Μόνο μέσω PS5 γίνεται;
solid21 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, ParafronGR είπε Ρε παίδες πως φτιάχνετε τουρκικό λογαριασμό; Προσπαθώ από κινητό μου πετάει μήνυμα «δεν είναι δυνατή η δημιουργία λογαριασμού , επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση» παω από υπολογιστή με VPN Τουρκίας και μόλις βάζω email κ κωδικό κολλάει και μου πετάει «server timed out» εννοειται ότι παντού είμαι με ανώνυμη διαγραμμένα κουλούρια κτλ κτλ . Μόνο μέσω PS5 γίνεται; ΑΠΟ ΚΟΝΣΟΛΑ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις