Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Payzy θα αργήσει να banαριστεί πάντως..

Ο,τι κολλήματα αντιμετωπίζουν κάποιοι, είτε είναι του συστήματος, είτε κάτι άλλο κάνουν λάθος.

Μόλις έβαλα άλλον ένα χρόνο απευθείας απο τη κάρτα χωρίς θέμα.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
22 minutes ago, SabotazNic said:

Αραγε μπορω να παρω κανα refund για την συνδρομη που εχω στο ελληνικο acc, και να βαλω και εγω απο διπλα? /s

@dream21 ποσο βγαινει δλδ τωρα η extra/premium?

Δεν υπαρχει λόγος για refund κλαιν αλώστε αν παίζεις με το main profile ισως να θες το cloud για ταν save

Υπολόγιζε περίπου 17 ευρώ το έτος 

Δημοσ.
36 minutes ago, SabotazNic said:

Αραγε μπορω να παρω κανα refund για την συνδρομη που εχω στο ελληνικο acc, και να βαλω και εγω απο διπλα? /s

Πόσο υπόλοιπο έχεις; Αν έχεις μερικούς μήνες, τότε να το κάνεις από τώρα. Το ποσό είναι αστείο 17-19 ευρώ τον χρονο ανάλογα την ισοτιμία.

Για refund δεν γνωρίζω. Αλλά η Sony δεν τα πάει γενικά καλά με τα refunds.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nikosgnr είπε

Η Payzy θα αργήσει να banαριστεί πάντως..

Ο,τι κολλήματα αντιμετωπίζουν κάποιοι, είτε είναι του συστήματος, είτε κάτι άλλο κάνουν λάθος.

Μόλις έβαλα άλλον ένα χρόνο απευθείας απο τη κάρτα χωρίς θέμα.

Και που το στηρίζεις αυτό?

1 ώρα πριν, sndev είπε

Δεν υπαρχει λόγος για refund κλαιν αλώστε αν παίζεις με το main profile ισως να θες το cloud για ταν save

Υπολόγιζε περίπου 17 ευρώ το έτος 

Μιας και το ανάφερες μόνο στο psn acc που έχεις την συνδρομή tier2 ή tier3 μπορείς να έχεις cloud backup saves?

Αν π.χ. έχεις στο Τούρκικο psn acc σου tier2 θα έχεις μόνο σε αυτό cloud backup saves ή και στα αλλά psn acc που έχεις στην ίδια κονσόλα?

π.χ. στο ελληνικό  psn acc σου.

Δημοσ.
5 hours ago, SabotazNic said:

Δεν αξίζει να ασχοληθείς εκτός και εάν έχεις στοκαρει 2-3 χρόνια ήδη στο ελληνικό λογαριασμό. 
Περιπου στα 17€ βγαίνει ο χρόνος στη Τουρκία 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, tolis.illegal είπε

Με payzy κάνετε αγορές απευθείας απ' την κονσόλα η με vpn από κινητό λάπτοπ και έτσι;

Εγώ προσωπικά χωρις Vpn η proxy κατευθείαν από το Android app.

Δημοσ.
8 hours ago, Paragontas-x said:

μόνο στο psn acc που έχεις την συνδρομή tier2 ή tier3 μπορείς να έχεις cloud backup

Αυτο ακριβώς, τπτ άλλο 

Δημοσ.

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος προσπαθώ να κάνω το main account μου να έχει ps plus κάνω την διαδικασία σε βίντεο που βλέπω αλλά δεν βγάζει το σήμα του plus. Μήπως ξέρει κάποιος γιατί δε γίνεται

σε ps4 προσπαθώ.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Stavros_13 είπε

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος προσπαθώ να κάνω το main account μου να έχει ps plus κάνω την διαδικασία σε βίντεο που βλέπω αλλά δεν βγάζει το σήμα του plus. Μήπως ξέρει κάποιος γιατί δε γίνεται

σε ps4 προσπαθώ.

δεν γινετε να βαλεις στο main account το ps plus 

το κανεις share απο το τουρκικο account 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Stavros_13 είπε

σε ps4 προσπαθώ.

δεν θα σου βγαλει το σημα το main σου

Δημοσ.

Ρε παίδες πως φτιάχνετε τουρκικό λογαριασμό; Προσπαθώ από κινητό μου πετάει μήνυμα «δεν είναι δυνατή η δημιουργία λογαριασμού , επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση»

παω από υπολογιστή με VPN Τουρκίας και μόλις βάζω email κ κωδικό κολλάει και μου πετάει «server timed out» 

εννοειται ότι παντού είμαι με ανώνυμη διαγραμμένα κουλούρια κτλ κτλ . Μόνο μέσω PS5 γίνεται; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ParafronGR είπε

Ρε παίδες πως φτιάχνετε τουρκικό λογαριασμό; Προσπαθώ από κινητό μου πετάει μήνυμα «δεν είναι δυνατή η δημιουργία λογαριασμού , επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση»

παω από υπολογιστή με VPN Τουρκίας και μόλις βάζω email κ κωδικό κολλάει και μου πετάει «server timed out» 

εννοειται ότι παντού είμαι με ανώνυμη διαγραμμένα κουλούρια κτλ κτλ . Μόνο μέσω PS5 γίνεται; 

ΑΠΟ ΚΟΝΣΟΛΑ

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...