Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος προσπαθώ να κάνω το main account μου να έχει ps plus κάνω την διαδικασία σε βίντεο που βλέπω αλλά δεν βγάζει το σήμα του plus. Μήπως ξέρει κάποιος γιατί δε γίνεται

σε ps4 προσπαθώ.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Stavros_13 είπε

Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος προσπαθώ να κάνω το main account μου να έχει ps plus κάνω την διαδικασία σε βίντεο που βλέπω αλλά δεν βγάζει το σήμα του plus. Μήπως ξέρει κάποιος γιατί δε γίνεται

σε ps4 προσπαθώ.

δεν γινετε να βαλεις στο main account το ps plus 

το κανεις share απο το τουρκικο account 

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Stavros_13 είπε

σε ps4 προσπαθώ.

δεν θα σου βγαλει το σημα το main σου

Δημοσ.

Ρε παίδες πως φτιάχνετε τουρκικό λογαριασμό; Προσπαθώ από κινητό μου πετάει μήνυμα «δεν είναι δυνατή η δημιουργία λογαριασμού , επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση»

παω από υπολογιστή με VPN Τουρκίας και μόλις βάζω email κ κωδικό κολλάει και μου πετάει «server timed out» 

εννοειται ότι παντού είμαι με ανώνυμη διαγραμμένα κουλούρια κτλ κτλ . Μόνο μέσω PS5 γίνεται; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ParafronGR είπε

Ρε παίδες πως φτιάχνετε τουρκικό λογαριασμό; Προσπαθώ από κινητό μου πετάει μήνυμα «δεν είναι δυνατή η δημιουργία λογαριασμού , επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση»

παω από υπολογιστή με VPN Τουρκίας και μόλις βάζω email κ κωδικό κολλάει και μου πετάει «server timed out» 

εννοειται ότι παντού είμαι με ανώνυμη διαγραμμένα κουλούρια κτλ κτλ . Μόνο μέσω PS5 γίνεται; 

ΑΠΟ ΚΟΝΣΟΛΑ

• Thanks 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, ParafronGR είπε

Εγώ έφτιαξα και το καινούριο mail πίσω από τουρκικό VPN για να είμαι σίγουρος. Μετά ναι, πας στην κονσολα και χωρίς VPN και φτιάχνεις νέο ps account.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, dream21 είπε

Δεν αξίζει να ασχοληθείς εκτός και εάν έχεις στοκαρει 2-3 χρόνια ήδη στο ελληνικό λογαριασμό. 
Περιπου στα 17€ βγαίνει ο χρόνος στη Τουρκία 

3 ώρες πριν, sndev είπε

Αυτο ακριβώς, τπτ άλλο 

Εχω μεχρι το 2027 premium, αλλα ναι, το cloud backup θα το ηθελα. Ασε και τον φοβο να μην φαει Ban κανας λογαριασμος αργοτερα.

Δεν βαριεσαι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 minutes ago, SabotazNic said:

Εχω μεχρι το 2027 premium, αλλα ναι, το cloud backup θα το ηθελα. Ασε και τον φοβο να μην φαει Ban κανας λογαριασμος αργοτερα.

Δεν βαριεσαι

οπως το πες δε βαριέσαι

δεν έχεις λογο να κανεις τουρκικη συνδρομη

Αγόραζε απλα παιχνιδια απτο τουρκικο Account που νε μιση τιμη Κ παίζετα με το ελληνικό.

απο την αλλη ομως  εαν το ελληνικο το εχεις share με φιλο κ μοιράζεστε τα έξοδα τότε παλι δεν αξίζει ουτε Αυτό. 

ban αν φας θα νε στο τούρκικο, αλλα δεν θα φας, δεν υπάρχει λόγος να φας τα λευτα σου παιρνουν..

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.
27 minutes ago, SabotazNic said:

Δεν βαριεσαι

Δεν τρως ban 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, nikosgnr είπε

Πήγαινε απο ρυθμίσεις στον τούρκικο λογ/σμό στην κονσόλα και κάνε Restore Licenses.

Το έκανα έφτιαξε

Δημοσ.
10 hours ago, nikosgnr said:

Πήγαινε απο ρυθμίσεις στον τούρκικο λογ/σμό στην κονσόλα και κάνε Restore Licenses.

16 hours ago, Stavros_13 said:

Μου κλείδωσε όλα τα παιχνίδια στο main λέει να τα αγοράσω τι να κάνω ?

Αυτό γιατί συνέβη? Γιατί κλειδώνουν τα games?

Δημοσ.

Δεν είναι κάτι. Συμβαίνει μετά απο System Updates, αν μπαίνεις και σε άλλη κονσόλα με το iD, ή αν έχεις να κάνεις Sign In σε αυτό πολύ καιρό.

Διορθώνεται κάνοντας Restore Lisences.

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...