Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παντως στην payzy φιλου που φτιαχτηκε Δευτερα δεν αγοραζει ουτε κανει τοπ απ... απο browser με controld παιρνει την παραγγελια, ερχεται εγκριτικο push στο κινητο, εγκρινει και μετα η σελιδα λεει web...playstation... refused to connect. απο πλατφορμα δινει something happened try again.

ισως μπλοκαρουν μονο τις νεες payzy;

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 hours ago, pp6210 said:

παντως στην payzy φιλου που φτιαχτηκε Δευτερα δεν αγοραζει ουτε κανει τοπ απ... απο browser με controld παιρνει την παραγγελια, ερχεται εγκριτικο push στο κινητο, εγκρινει και μετα η σελιδα λεει web...playstation... refused to connect. απο πλατφορμα δινει something happened try again.

Να δοκιμασει μεσο PS APP

Δημοσ.

Αν έχω ήδη δημιουργήσει νέο gmail από IP τουρκίας και μετά τουρκικό account στην ίδια την κόνσολα, ποιος τρόπος πληρωμής για ps plus extra λειτουργεί αυτή τη στιγμή;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, pp6210 είπε

Κάτι κάνετε λάθος με το όνομα κάρτας ίσως το ποσό η διεύθυνση εγώ έκανα το πρωί από το 2026 πήγα 2030.

• Confused 1
Δημοσ.

Βλέπω το βαθμό "ευκολίας" :P και με τρώει να κάνω και εγώ λογαριασμό...

Αλλά έλα που δεν παίζω καν παιχνίδια... :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα λογαριασμό fups, πήρα κάρτα, την ενεργοποίησΑ στη fups, πέρασα λεφτά με revolut, πάω να κάνω τη συνδρομη και μου βγάζει σφάλμα ότι κάτι δεν πήγε καλά στο τέλος. Είμαι από τουρκικό VPN και έχω βάλει random τουρκικό address που είναι σωστό. Βοήθεια παιδιά.

Επεξ/σία από anthony_88
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, anthony_88 είπε

Έκανα λογαριασμό fups, πήρα κάρτα, την ενεργοποίησΑ στη fups, πέρασα λεφτά με revolut, πάω να κάνω τη συνδρομη και μου βγάζει σφάλμα ότι κάτι δεν πήγε καλά στο τέλος. Είμαι από τουρκικό VPN και έχω βάλει random τουρκικό address που είναι σωστό. Βοήθεια παιδιά.

Χωρίς να ξέρω αν λέω κάτι σωστό..αν κάνεις add funds πρώτα και μετά επιχειρήσεις έτσι να αγοράσεις συνδρομή;;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, tolis.illegal είπε

Χωρίς να ξέρω αν λέω κάτι σωστό..αν κάνεις add funds πρώτα και μετά επιχειρήσεις έτσι να αγοράσεις συνδρομή;;

Όχι δεν δούλεψε. Έκανα όμως ένα trial στο controld και πέρασα το playstation services με τουρκικό proxy όπως είχε γράψει ένας φίλος πιο πίσω. Δεν με άφησε να αγοράσω τη συνδρομή αλλά με άφησε να βάλω funds οπότε το έκανα ετσι (200+200+60). Ευχαριστώ! Χρειάζεται να κάνω κάτι στο playstation για να με αφήνει να παίξω τα παιχνίδια από τον main και υπάρχει κάποιο μειονέκτημα ή πλεονέκτημα αν απλά τα παίζω από το τούρκικο;

Επεξ/σία από anthony_88
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Stavros_13 είπε

Κάτι κάνετε λάθος με το όνομα κάρτας ίσως το ποσό η διεύθυνση εγώ έκανα το πρωί από το 2026 πήγα 2030.

Σε ευχαριστώ φίλε μου, είχες δίκιο, βάλαμε ένα n παραπάνωστην istanbul (instanbul)  στη διεύθυνση της καρτας. επίσης, στον λογαριασμό ΡΣΝ είχε 1-2 τουρκικους χαρακτήρες (ηρθαν λόγω copy paste από googlemaps) ενω στη διευθυνση καρτας ήταν όλοι κλασικοί universal χαρακτήρες - δεν ξέρω αν εκανε και αυτό διαφορα.

Δημοσ.
37 minutes ago, anthony_88 said:

Όχι δεν δούλεψε. Έκανα όμως ένα trial στο controld και πέρασα το playstation services με τουρκικό proxy όπως είχε γράψει ένας φίλος πιο πίσω. Δεν με άφησε να αγοράσω τη συνδρομή αλλά με άφησε να βάλω funds οπότε το έκανα ετσι (200+200+60). Ευχαριστώ! Χρειάζεται να κάνω κάτι στο playstation για να με αφήνει να παίξω τα παιχνίδια από τον main και υπάρχει κάποιο μειονέκτημα ή πλεονέκτημα αν απλά τα παίζω από το τούρκικο;

Μπαινεις με τον τουρκικο, κατεβαζεις το παιχνίδι που θες, και μετα για το achievement και μονο το παιζεις από τον κυρίως λογαριασμό. Αν θες από τον τουρκικο το παιζεις από εκει.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, tolis.illegal είπε

Με την payzy τι γίνεται τελικά; Έφαγε ban? Ή εξακολουθεί να είναι οκ; 

Μόλις έκανα ανανέωση για αλλά 2 χρόνια με payzy

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, pp6210 είπε

Σε ευχαριστώ φίλε μου, είχες δίκιο, βάλαμε ένα n παραπάνωστην istanbul (instanbul)  στη διεύθυνση της καρτας. επίσης, στον λογαριασμό ΡΣΝ είχε 1-2 τουρκικους χαρακτήρες (ηρθαν λόγω copy paste από googlemaps) ενω στη διευθυνση καρτας ήταν όλοι κλασικοί universal χαρακτήρες - δεν ξέρω αν εκανε και αυτό διαφορα.

Τίποτα φίλε μου 👍

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, manolol20 είπε

Μόλις έκανα ανανέωση για αλλά 2 χρόνια με payzy

Χθες το βράδυ μου λέγε the card is no longer valid.. οπότε και έφτιαξα σημερα fups..αλλά προτιμώ την payzy..θέλει να την ξαναφορτισω και να δοκιμασω

Δημοσ.
1 hour ago, tolis.illegal said:

Με την payzy τι γίνεται τελικά; Έφαγε ban? Ή εξακολουθεί να είναι οκ; 

Kανονικα παίζει η Payzy

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...