Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά, εγώ απλά θέλω να ενεργοποιήσω ξανά το playstation account μου που είχα όταν έπαιζα παλιά PS4. Πήρα τώρα το PS5, δεν ενδιαφέρομαι για Τουρκίες και τέτοια, ούτως ή άλλως αυτό δουλεύει μόνο για νέα accounts σωστά; Παρόλα αυτά υπάρχει τρόπος να πάρω κανονική συνδρομή πιο φθηνά από ότι στο σάτι της sony? Κάποιο discount ίσως λόγω του summer sale ή κάτι τέτοιο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 ώρες πριν, anthony_88 είπε

Παιδιά, εγώ απλά θέλω να ενεργοποιήσω ξανά το playstation account μου που είχα όταν έπαιζα παλιά PS4. Πήρα τώρα το PS5, δεν ενδιαφέρομαι για Τουρκίες και τέτοια, ούτως ή άλλως αυτό δουλεύει μόνο για νέα accounts σωστά; Παρόλα αυτά υπάρχει τρόπος να πάρω κανονική συνδρομή πιο φθηνά από ότι στο σάτι της sony? Κάποιο discount ίσως λόγω του summer sale ή κάτι τέτοιο;

φτιαξε τουρκικο να σωθεις 

επισης την payzy αργα η γρηγορα την κανουν μπαν 

Λογικά payzy είχαμε...
Στον τούρκικο λογαριασμό μου (που τελευταία φορά είχα αγοράσει συνδρομή μέσω cryptopay - RIP κι αυτή) πέρασα κανονικά την payzy κάρτα και προσπάθησα να κάνω extend στην συνδρομή, αλλά είχα τα εξής προβλήματα:

1) Αγορά μέσω κονσόλας ps5: An error occured, σπάμαρα το order button μέχρι να περάσει την αγορά και να μου βγάλει επιτέλους το verification στην εφαρμογή της payzy, δέχτηκα την πληρωμή, κατέληξα σε σφάλμα "The credit/debid card is no longer valid". Τα χρήματα φαίνονται δεσμευμένα στην payzy αλλά η συνδρομή δεν έχει ανανεωθεί.

2) Δοκίμασα να κάνω το ίδιο μέσω της εφαρμογής του playstation στο κινητό με την ίδια αποτυχία, στέλνει verification στην payzy, το δέχομαι, καταλήγει σε error (νομίζω something went wrong)

3) Δοκιμάζοντας να προσθέσω funds είτε μέσω browser, είτε μέσω κονσόλας η αποτυχία παραμένει. (Στην εφαρμογή του ps δεν βρήκα τρόπο να προσθέσω funds αλλα δεν πιστεύω οτι θα δούλευε ούτε εκεί)

Δοκίμασα να σβήσω και να ξαναπεράσω την εφαρμογή της payzy, να σβήσω την κάρτα και να την ξαναπεράσω στο playstation (πάντα προσέχοντας να είναι όλα τα στοιχεία σωστά - και το όνομα με copy απο την εφαρμογή), καμία επιτυχία.
Δοκίμασα μέχρι και την μέθοδο με control d, δεν άλλαξε απολύτως τίποτα.

6 ώρες πριν, kormos είπε

... αναμενόμενο 🙄

να πω και εγω οτι περα απο καρτα τονπαιζει φιλου δοκιμασα και με binance visa λιθουανιας κ δεν περασε.....οποτε βρεθηκαμε με τουρκικο λογαριασμο plus, να μας τρεχουν τα σαλια απο τις τιμες...αλλα να μην μπορουμε να κανουμε αγορες ή top up το πορτοφολι.... καλα πηγε αυτο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, pp6210 είπε

να πω και εγω οτι περα απο καρτα τονπαιζει φιλου δοκιμασα και με binance visa λιθουανιας κ δεν περασε.....οποτε βρεθηκαμε με τουρκικο λογαριασμο plus, να μας τρεχουν τα σαλια απο τις τιμες...αλλα να μην μπορουμε να κανουμε αγορες ή top up το πορτοφολι.... καλα πηγε αυτο!

αγορες μπορεις να κανεις με FUPS αλλα οχι sub και funds (ισως με controlD)

- εγω απο χθες το βραδυ φουλαρα αλλο ενα account με funds με την payzy , εκανε κολπα αλλα δουλεψε με τα πολλα.

Επεξ/σία από solid21

Επειδη δεν την εχω δουλεψει ενω την εχω.. με fups δεν μπορω να κανω ανανεωση σε sub?? Γιατι εχω ακουσει διαφορα.. καποιοι λενε γινεται απευθειας καποιοι λενε με control d καποιοι με funds καποιοι οτι δεν γινεται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανονικα παιζει η Payzy , μολις δοκιμασα και πηρα ενα χρονο ακομη χωρις funds στο πορτοφολι απευθειας αγορα .

Επεξ/σία από dream21
  • Like 1

12 λεπτά πριν, dream21 είπε

Κανονικα παιζει η Payzy , μολις δοκιμασα και πηρα ενα χρονο ακομη χωρις funds στο πορτοφολι απευθειας αγορα .

Το πηρε και εμενα!! Ισως ειχε κολλησει χθες!

• Like 1

1 minute ago, domigr said:

Το πηρε και εμενα!! Ισως ειχε κολλησει χθες!

Μου φανηκε παραξενο να την banaρουν τοσο γρηγορα σε 2 ημερες μεσα και ειπα ας δοκιμασω για ενα χρονο ακομη PS+ αλλωστε τι 2030 τι 2031 λες και θα ζουμε μεχρι τοτε :P 

3 λεπτά πριν, dream21 είπε

Μου φανηκε παραξενο να την banaρουν τοσο γρηγορα σε 2 ημερες μεσα και ειπα ας δοκιμασω για ενα χρονο ακομη PS+ αλλωστε τι 2030 τι 2031 λες και θα ζουμε μεχρι τοτε :P 

Καλα εσυ το εχεις τερματισει χαχα

Εγω ακομα μεχρι το 2026 ειμαι.. παντως παρατηρησα οτι μου κρατησε κανα 2 ευρω παραπανω η συνδρομη

Just now, domigr said:

Καλα εσυ το εχεις τερματισει χαχα

Εγω ακομα μεχρι το 2026 ειμαι.. παντως παρατηρησα οτι μου κρατησε κανα 2 ευρω παραπανω η συνδρομη

Nαι και στην FUPS CARD το ιδιο κρατανε μια μικρη προμηθεια αλλα κλαιν μαιν χα χα

Μόλις τώρα, dream21 είπε

Nαι και στην FUPS CARD το ιδιο κρατανε μια μικρη προμηθεια αλλα κλαιν μαιν χα χα

Καλα ναι απλα χθες πχ δεν μου την κρατησε την προμηθεια χθες για αυτο μου φανηκε περιεργο.. με την fups γινεται απευθειας η ανανεωση ή θελει και controld?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, domigr said:

Καλα ναι απλα χθες πχ δεν μου την κρατησε την προμηθεια χθες για αυτο μου φανηκε περιεργο.. με την fups γινεται απευθειας η ανανεωση ή θελει και controld?

Εγω την εκανα απευθειας μεσω του playstation app στο iOS

Επεξ/σία από dream21
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...