DjAde Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 ευχαριστω για την βοηθεια με αλλον τροπο εξαργυρώνονται τα funds και με αλλον τροπο γίνεται η αγορα κατευθειαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achisael Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Ξερει κάποιος, αν βάλω πχ μια προπληρωμένη psn card 50ευρη που έχω αγορασμενη απο ελλαδα, αν θα έχω θέμα? Εννοω να παω να προσθεσω στο πορτοφολι και μετα να αγορασω κατι πχ παιχνιδι , συνδρομη κτλ... Η πρέπει να γίνει άμεσα η πληρωμή με PAYZY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Πρωινες αγορες με Payzy 🤩 Spoiler Spoiler Spoiler Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2023 από dream21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 όσοι βάλατε καρτα payzy στη διευθυνση τι βάλατε; στο τουρκ λογαριασμο μου πήγαμε να κανουμε add payzy φίλου ως μέθοδο πληρωμης και στην διευθυνση βάλαμε την resintential address τουρκίας (όταν φτιαχτηκε ο λογαριασμός) και έβγαλε error check card details. μετά πήγαμε να βάλουμε την κανονική του διεύθυνση Αθηνα αλλά στη χωρα λεει turkie και δεν αλλάζει.... άρα κάτι κανουμε λάθος? σύνδεση από λαπτοπ με brave και vpn instanbul Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gebaki Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Την ίδια π έβαλες και όταν έφτιαξες τον τουρκικό ακκαουντ. Δες μήπως διαφέρει κάτι και στο περνάει σαν λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
achisael Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Επίσης παιδιά γνωρίζει κάποιος.αν μπορώ πχ να συνδέσω τους 2 λογαριασμούς έτσι ώστε να μπορώ να έχω plus και στον άλλο λογαριασμό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stavros_13 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Προβλήματα του να μην δέχεται την πληρωμή 1 να μην έχετε το ποσό που χρειάζεται. 2 λάθος το όνομα της virtual κάρτας κάρτας ( πηγαίνετε στην κάρτα και πατήστε αντιγραφή ονόματος κάρτας και δειτε πως είναι ) 3 λάθος στην συμπλήρωση διεύθυνση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 11 ώρες πριν, dream21 είπε Πρωινες αγορες με Payzy 🤩 Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου οταν ειχε ανοιξει το preorder ειχαν και τα 2 απο 400 tl , δεν θα θυμαμαι εαν το συζητησουσα παλι μαζι σου τοτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, gebaki είπε Την ίδια π έβαλες και όταν έφτιαξες τον τουρκικό ακκαουντ. Δες μήπως διαφέρει κάτι και στο περνάει σαν λάθος. αυτη βαλαμε φιλε μου, την ειχε προσυμπληρωμενη ηδη. προχωραμε στο επομενο και μας βγαζει error. παμε να βαλουμε την ελληνικη που εχει δηλωσει στην payzy αλλα στη χωρα στο τελος της οθονης εχει τουρκια με γκρι κ δεν αλλαζει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gebaki Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δες μήπως κάτι δεν έβαλε σωστα η αυτόματη συμπλήρωση. Κάντο χειροκίνητα καλύτερα όπως ακριβώς έβαλες την διεύθυνση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xPhenomenon Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Προσπαθώ να φτιάξω τουρκικό λογαριασμό αλλά τρώει σκάλωμα στο τελευταίο βήμα και μου βγάζει "Can't create account. Contact customer support for assistance" Έχω δοκιμάσει από κινητό από pc, με VPN χωρίς VPN, σβήσιμο cookies διαφορετικά browser διαφορετικά email, όλα χωρίς αποτέλεσμα. Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 6 hours ago, solid21 said: οταν ειχε ανοιξει το preorder ειχαν και τα 2 απο 400 tl , δεν θα θυμαμαι εαν το συζητησουσα παλι μαζι σου τοτε. Ναι @solid21 μαζι το συζητουσαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 hours ago, xPhenomenon said: Προσπαθώ να φτιάξω τουρκικό λογαριασμό αλλά τρώει σκάλωμα στο τελευταίο βήμα και μου βγάζει "Can't create account. Contact customer support for assistance" Έχω δοκιμάσει από κινητό από pc, με VPN χωρίς VPN, σβήσιμο cookies διαφορετικά browser διαφορετικά email, όλα χωρίς αποτέλεσμα. Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα; Φτιάξε νέο email , τουρκικό δηλαδή μέσω vpn. Έχει αναφερθεί ξανά στο παρών τοπικ. Κάνε μια αναζήτηση και θα το βρεις Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2023 από Bourdoulas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaliakman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 16 ώρες πριν, xPhenomenon είπε Προσπαθώ να φτιάξω τουρκικό λογαριασμό αλλά τρώει σκάλωμα στο τελευταίο βήμα και μου βγάζει "Can't create account. Contact customer support for assistance" Έχω δοκιμάσει από κινητό από pc, με VPN χωρίς VPN, σβήσιμο cookies διαφορετικά browser διαφορετικά email, όλα χωρίς αποτέλεσμα. Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα; Φτιάξε το account από την κονσόλα και όχι από κάπου αλλού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 21 ώρες πριν, achisael είπε Επίσης παιδιά γνωρίζει κάποιος.αν μπορώ πχ να συνδέσω τους 2 λογαριασμούς έτσι ώστε να μπορώ να έχω plus και στον άλλο λογαριασμό? Το κάθε ID μπορεί να είναι Primary μόνο σε μια κονσόλα ανά γενιά. Αυτο σημαίνει σε ένα PS4, σε ένα PS5 κ.ο.κ. Προφανώς οι υπόλοιποι λογ/σμοί που είναι στη κονσόλα επωφελούνται απο τα προνόμια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις