solid21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 ειχα στακαρει πολλα χρονια πριν κανα διμηνο - δοκιμασα να βαλω εναν ακομα χρονο με ολους τους τροπους και δεν με αφηνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stef1981 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, nfreskakis είπε Ευχαριστώ! Απ' οτι διάβασα οταν κάνεις αγορές παίρνει πρώτα τα χρήματα που έχεις στο wallet και αν δε φτάνουν τότε συμπληρώνει απο την κάρτα. Σωστά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nfreskakis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Για να βοηθήσω όσους προσπαθούν τελικά τα κατάφερα προσθέτοντας στο καλάθι κάτι που ξεπέρασε τα χρήματα που είχε μέσα το wallet και τα υπόλοιπα καλύφθηκαν από την κάρτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
i2d_group Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, harisv είπε Νομιζω δεν εχει σημασια αν εβαλες δευτερη καρτα, εφοσον εχει λεφτα το wallet αυτος ειναι ο default τροπος πληρωμης, Εχεις δοκιμασει να αγορασεις κατι που ξεπερναει το ποσο που εχεις στο wallet? Όχι δεν το εχω δοκιμάσει γιατι τα έριξα όλα απο την cryptopay στο wallet. Θα το δοκιμάσω όμως. Αρχικά και εγώ αποευθείας από την κάρτα προσπάθησα, αλλα δεν τα κατάφερα μια-δυο και τα εβαλα στο wallet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nfreskakis Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Δυστυχώς το Τουρκικό δεν έχει PSplus premium που υποστηρίζει cloud streaming. Με τόσα που πληρώσαμε βέβαια μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) μετα απο πολλες προσπαθειες και πολυ σπαμ περασε η πληρωμη για PS PLUS απευθειας απο την κονσολα. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από solid21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokyr7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Στις 21/11/2022 στις 12:02 ΠΜ, i2d_group είπε Καλησπέρα! Παλευω όλο το απόγευμα να πάρω το deluxe χωρίς τύχη. Έχω μεταφέρει 520 λίρες (460 το έτος) στο πορτοφόλι, η κάρτα και το ps έχουν ακριβώς την ίδια διεύθυνση (Κωσταντινούπολη), το windscribe συνδεεται και αυτό Istanbul και έχω δοκιμάσει κάθε πιθανό συνδυασμό: από κινητό με vpn μέσω app, από την κονσόλα μέσω Wi-Fi και hotspot στο κινητό (vpn), από desktop με vpn. Η απάντηση είναι ίδια: something went wrong 🤬 Το μόνο που δεν έχω κάνει είναι να δοκιμάσω άλλο vpn. Αλλά με το συγκεκριμένο έχω κάνει όλες τις συναφής διαδικασίες για yotube premium, Disney+ Κλπ. edit: Δοκιμασα και cyber ghost σε Istanbul αλλά τίποτα. Ξέρω ότι δεν υπάρχει λύση ή απάντηση, απλά είπα να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου στην κουβέντα. Ακριβώς το ίδιο εδώ και 2 εβδομάδες έχω αγοράσει κανονικά παιχνίδια αλλά με τπτ δεν κάνει την συνδρομή έχοντας μέσα 800 περίπου TL. Δοκίμασα με Windscribe, BitdefenderVPN , nord vpn και μέσω app αλλά κ μέσω browser. Οι διευθύνσεις στην Cryptopay αλλά και στο account είναι οι ίδιες ακριβώς ! Συνεχιζει να βγάζει σφάλμα μόλις πάω να κάνω την plus συνδρομή ενώ τα παιχνίδια τα δέχεται μπαμ στο δευτερόλεπτο ! Πραγματικά σηκώνω τα χέρια ψηλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
i2d_group Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, nfreskakis είπε Για να βοηθήσω όσους προσπαθούν τελικά τα κατάφερα προσθέτοντας στο καλάθι κάτι που ξεπέρασε τα χρήματα που είχε μέσα το wallet και τα υπόλοιπα καλύφθηκαν από την κάρτα. Το δοκίμασα και εγώ μέσα από το app χωρίς vpn και μετά από αρκετές προσπάθειες δούλεψε! 52 λεπτά πριν, giokyr7 είπε Ακριβώς το ίδιο εδώ και 2 εβδομάδες έχω αγοράσει κανονικά παιχνίδια αλλά με τπτ δεν κάνει την συνδρομή έχοντας μέσα 800 περίπου TL. Δοκίμασα με Windscribe, BitdefenderVPN , nord vpn και μέσω app αλλά κ μέσω browser. Οι διευθύνσεις στην Cryptopay αλλά και στο account είναι οι ίδιες ακριβώς ! Συνεχιζει να βγάζει σφάλμα μόλις πάω να κάνω την plus συνδρομή ενώ τα παιχνίδια τα δέχεται μπαμ στο δευτερόλεπτο ! Πραγματικά σηκώνω τα χέρια ψηλά! Δοκίμασε να βάλεις ποσό που ξεπερνάει τα χρήματα που έχεις στο wallet ώστε να τραβήξει τα παραπάνω από την κάρτα που έχεις συνδεδεμένη (βεβαιώσου ότι έχεις υπόλοιπο στην Cryptopay). Μια άλλη συμβουλή που έχω να δωσω, είναι οι διευθύνσεις που έχεις σε κάρτα και ps account να είναι με λατινικούς χαρακτήρες (όχι τουρκικούς κλπ) Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2022 από i2d_group Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokyr7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 21 λεπτά πριν, i2d_group είπε Το δοκίμασα και εγώ μέσα από το app χωρίς vpn και μετά από αρκετές προσπάθειες δούλεψε! Δοκίμασε να βάλεις ποσό που ξεπερνάει τα χρήματα που έχεις στο wallet ώστε να τραβήξει τα παραπάνω από την κάρτα που έχεις συνδεδεμένη (βεβαιώσου ότι έχεις υπόλοιπο στην Cryptopay). Μια άλλη συμβουλή που έχω να δωσω, είναι οι διευθύνσεις που έχεις σε κάρτα και ps account να είναι με λατινικούς χαρακτήρες (όχι τουρκικούς κλπ) Είχες δίκαιο φίλε μου μετά από πολλές προσπάθειες αγόρασα παιχνίδι και συνδρομή μαζί που κόστιζαν 950 λίρες. Είχα μέσα στο wallet περίπου 800 λιρεσ και είχα λεφτά μέσα στην κάρτα crypto και μετά από καναδυό προσπάθειες έγινε η αγορά μέσω κονσόλας κανονικά χωρίς vpn κτλ. Ευχαριστω πραγματικά όσους βοήθησαν με τις συμβουλές τους. Οι διευθύνσεις ναι εννοείται με λατινικούς χαρακτήρες ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalisss Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 καλησπερα και σε μενα δουλεψε πηρα παιχνιδι και συνδρομη μαζι μια χαρα αν ειναι θα χτυπησω αλλη μια ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 21 ώρες πριν, solid21 είπε μετα απο πολλες προσπαθειες και πολυ σπαμ περασε η πληρωμη για PS PLUS απευθειας απο την κονσολα. Σκετη plus απο funds η απευθείας μεσω καρτας; Η βλακεία ειναι οτι δε σε αφηνει να βαλεις 2χ 12 μηνες πχ. Είχα βαλει 900tlr και τωρα τα βαζω εκει που ξέρω αναγκαστικά. Πιστευω θα περάσει βέβαια αλλα ειναι λιγο ψυχοβγαλτης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, klainmaingr είπε Σκετη plus απο funds η απευθείας μεσω καρτας; Η βλακεία ειναι οτι δε σε αφηνει να βαλεις 2χ 12 μηνες πχ. Είχα βαλει 900tlr και τωρα τα βαζω εκει που ξέρω αναγκαστικά. Πιστευω θα περάσει βέβαια αλλα ειναι λιγο ψυχοβγαλτης.. ειχα funds που δεν ηταν αρκετα και τα υπολοιπα τα πηρε απο την καρτα - παντως πριν και κανα 2μηνο το ιδιο θεμα ειχα , με πολυ σπαμ περναει τελικα η πληρωμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stef1981 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Μπορούμε άραγε να πάρουμε και δεύτερη δωδεκααμηνη συνδρομή στον ίδιο λογαριασμό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dinhio Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, stef1981 είπε Μπορούμε άραγε να πάρουμε και δεύτερη δωδεκααμηνη συνδρομή στον ίδιο λογαριασμό; Ναι, έως 15 χρόνια παίρνει από όσο έχω διαβάσει. Εγώ έχω στακάρει 3 χρόνια την Deluxe δηλ. 75€ . Νομίζω απο 3-5χρ είναι καλά να βάλεις , ειναι το αντιστοιχο της Ελλάδας για έναν χρόνο 120€ Deluxe /1χρονο. Όχι παραπάνω. Και αυτό σε περίπτωση που αλλάξει τίποτα και μας κόψουν τελείως, αν και δεν νομίζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vorlon68 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, dinhio είπε Ναι, έως 15 χρόνια παίρνει από όσο έχω διαβάσει. Εγώ έχω στακάρει 3 χρόνια την Deluxe δηλ. 75€ . Νομίζω απο 3-5χρ είναι καλά να βάλεις , ειναι το αντιστοιχο της Ελλάδας για έναν χρόνο 120€ Deluxe /1χρονο. Όχι παραπάνω. Και αυτό σε περίπτωση που αλλάξει τίποτα και μας κόψουν τελείως, αν και δεν νομίζω. Αν κόψουν κάτι θα ειναι η πρόσβαση στην πληρωμη. Πρόσβαση στο plus δεν θα σου κόψουν ποτε, οποτε οσο περισσότερα χρόνια τοσο καλύτερο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις