Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 ώρες πριν, nfreskakis είπε

Ευχαριστώ! Απ' οτι διάβασα οταν κάνεις αγορές παίρνει πρώτα τα χρήματα που έχεις στο wallet και αν δε φτάνουν τότε συμπληρώνει απο την κάρτα.

Σωστά

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να βοηθήσω όσους προσπαθούν τελικά τα κατάφερα προσθέτοντας στο καλάθι κάτι που ξεπέρασε τα χρήματα που είχε μέσα το wallet και τα υπόλοιπα καλύφθηκαν από την κάρτα. 

• Like 1

3 ώρες πριν, harisv είπε

Νομιζω δεν εχει σημασια αν εβαλες δευτερη καρτα,  εφοσον εχει λεφτα το wallet αυτος ειναι ο default τροπος πληρωμης, Εχεις δοκιμασει να αγορασεις κατι που ξεπερναει το ποσο που εχεις στο wallet?

Όχι δεν το εχω δοκιμάσει γιατι τα έριξα όλα απο την cryptopay στο wallet. Θα το δοκιμάσω όμως.

Αρχικά και εγώ αποευθείας από την κάρτα προσπάθησα, αλλα δεν τα κατάφερα μια-δυο και τα εβαλα στο wallet.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μετα απο πολλες προσπαθειες και πολυ σπαμ περασε η πληρωμη για PS PLUS απευθειας απο την κονσολα.

Επεξ/σία από solid21

Στις 21/11/2022 στις 12:02 ΠΜ, i2d_group είπε

Καλησπέρα!

Παλευω όλο το απόγευμα να πάρω το deluxe χωρίς τύχη. Έχω μεταφέρει 520 λίρες (460 το έτος) στο πορτοφόλι, η κάρτα και το ps έχουν ακριβώς την ίδια διεύθυνση (Κωσταντινούπολη), το windscribe συνδεεται και αυτό  Istanbul και έχω δοκιμάσει κάθε πιθανό συνδυασμό: από κινητό με vpn μέσω app, από την κονσόλα μέσω Wi-Fi και hotspot στο κινητό (vpn), από desktop με vpn. Η απάντηση είναι ίδια: something went wrong 🤬

Το μόνο που δεν έχω κάνει είναι να δοκιμάσω άλλο vpn. Αλλά με το συγκεκριμένο έχω κάνει όλες τις συναφής διαδικασίες για yotube premium, Disney+ Κλπ.

edit: Δοκιμασα και cyber ghost σε Istanbul αλλά τίποτα.

Ξέρω ότι δεν υπάρχει λύση ή απάντηση, απλά είπα να βάλω και εγώ το λιθαράκι μου στην κουβέντα.

Ακριβώς το ίδιο εδώ και 2 εβδομάδες έχω αγοράσει κανονικά παιχνίδια αλλά με τπτ δεν κάνει την συνδρομή έχοντας μέσα 800 περίπου TL. 

Δοκίμασα με Windscribe, BitdefenderVPN , nord vpn και μέσω app αλλά κ μέσω browser. 
Οι διευθύνσεις στην Cryptopay αλλά και στο account είναι οι ίδιες ακριβώς !

Συνεχιζει να βγάζει σφάλμα μόλις πάω να κάνω την plus συνδρομή ενώ τα παιχνίδια τα δέχεται μπαμ στο δευτερόλεπτο !

Πραγματικά σηκώνω τα χέρια ψηλά!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, nfreskakis είπε

Για να βοηθήσω όσους προσπαθούν τελικά τα κατάφερα προσθέτοντας στο καλάθι κάτι που ξεπέρασε τα χρήματα που είχε μέσα το wallet και τα υπόλοιπα καλύφθηκαν από την κάρτα. 

Το δοκίμασα και εγώ μέσα από το app χωρίς vpn και μετά από αρκετές προσπάθειες δούλεψε!

52 λεπτά πριν, giokyr7 είπε

Ακριβώς το ίδιο εδώ και 2 εβδομάδες έχω αγοράσει κανονικά παιχνίδια αλλά με τπτ δεν κάνει την συνδρομή έχοντας μέσα 800 περίπου TL. 

Δοκίμασα με Windscribe, BitdefenderVPN , nord vpn και μέσω app αλλά κ μέσω browser. 
Οι διευθύνσεις στην Cryptopay αλλά και στο account είναι οι ίδιες ακριβώς !

Συνεχιζει να βγάζει σφάλμα μόλις πάω να κάνω την plus συνδρομή ενώ τα παιχνίδια τα δέχεται μπαμ στο δευτερόλεπτο !

Πραγματικά σηκώνω τα χέρια ψηλά!

Δοκίμασε να βάλεις ποσό που ξεπερνάει τα χρήματα που έχεις στο wallet ώστε να τραβήξει τα παραπάνω από την κάρτα που έχεις συνδεδεμένη (βεβαιώσου ότι έχεις υπόλοιπο στην Cryptopay).

Μια άλλη συμβουλή που έχω να δωσω, είναι οι διευθύνσεις που έχεις σε κάρτα και ps account να είναι με λατινικούς χαρακτήρες (όχι τουρκικούς κλπ)

Επεξ/σία από i2d_group

21 λεπτά πριν, i2d_group είπε

Το δοκίμασα και εγώ μέσα από το app χωρίς vpn και μετά από αρκετές προσπάθειες δούλεψε!

Δοκίμασε να βάλεις ποσό που ξεπερνάει τα χρήματα που έχεις στο wallet ώστε να τραβήξει τα παραπάνω από την κάρτα που έχεις συνδεδεμένη (βεβαιώσου ότι έχεις υπόλοιπο στην Cryptopay).

Μια άλλη συμβουλή που έχω να δωσω, είναι οι διευθύνσεις που έχεις σε κάρτα και ps account να είναι με λατινικούς χαρακτήρες (όχι τουρκικούς κλπ)

Είχες δίκαιο φίλε μου μετά από πολλές προσπάθειες αγόρασα παιχνίδι και συνδρομή μαζί που κόστιζαν 950 λίρες. Είχα μέσα στο wallet περίπου 800 λιρεσ και είχα λεφτά μέσα στην κάρτα crypto και μετά από καναδυό προσπάθειες έγινε η αγορά μέσω κονσόλας κανονικά χωρίς vpn κτλ. 

Ευχαριστω πραγματικά όσους βοήθησαν με τις συμβουλές τους. 

Οι διευθύνσεις ναι εννοείται με λατινικούς χαρακτήρες !

21 ώρες πριν, solid21 είπε

μετα απο πολλες προσπαθειες και πολυ σπαμ περασε η πληρωμη για PS PLUS απευθειας απο την κονσολα.

Σκετη plus απο funds η απευθείας μεσω καρτας; Η βλακεία ειναι οτι δε σε αφηνει να βαλεις 2χ 12 μηνες πχ.

Είχα βαλει 900tlr και τωρα τα βαζω εκει που ξέρω αναγκαστικά. Πιστευω θα περάσει βέβαια αλλα ειναι λιγο ψυχοβγαλτης..

23 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

Σκετη plus απο funds η απευθείας μεσω καρτας; Η βλακεία ειναι οτι δε σε αφηνει να βαλεις 2χ 12 μηνες πχ.

Είχα βαλει 900tlr και τωρα τα βαζω εκει που ξέρω αναγκαστικά. Πιστευω θα περάσει βέβαια αλλα ειναι λιγο ψυχοβγαλτης..

ειχα funds που δεν ηταν αρκετα και τα υπολοιπα τα πηρε απο την καρτα - παντως πριν και κανα 2μηνο το ιδιο θεμα ειχα , με πολυ σπαμ περναει τελικα η πληρωμη

35 λεπτά πριν, stef1981 είπε

Μπορούμε άραγε να πάρουμε και δεύτερη δωδεκααμηνη συνδρομή στον ίδιο λογαριασμό;

Ναι, έως 15 χρόνια παίρνει από όσο έχω διαβάσει. Εγώ έχω στακάρει 3 χρόνια την Deluxe δηλ. 75€ . Νομίζω απο 3-5χρ είναι καλά να βάλεις , ειναι το αντιστοιχο της Ελλάδας για έναν χρόνο 120€ Deluxe /1χρονο. Όχι παραπάνω. Και αυτό σε περίπτωση που αλλάξει τίποτα και μας κόψουν τελείως, αν και δεν νομίζω.

• Thanks 1

2 ώρες πριν, dinhio είπε

Ναι, έως 15 χρόνια παίρνει από όσο έχω διαβάσει. Εγώ έχω στακάρει 3 χρόνια την Deluxe δηλ. 75€ . Νομίζω απο 3-5χρ είναι καλά να βάλεις , ειναι το αντιστοιχο της Ελλάδας για έναν χρόνο 120€ Deluxe /1χρονο. Όχι παραπάνω. Και αυτό σε περίπτωση που αλλάξει τίποτα και μας κόψουν τελείως, αν και δεν νομίζω.

Αν κόψουν κάτι θα ειναι η πρόσβαση στην πληρωμη. Πρόσβαση στο plus δεν θα σου κόψουν ποτε, οποτε οσο περισσότερα χρόνια τοσο καλύτερο.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...