Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 minutes ago, vagmouk said:

Εγώ δεν ξέρω ποιος παρακολουθεί και τι , αλλά απλά έδωσα μια εναλλακτική που δούλεψε μήπως ωφεληθούν και άλλοι.Αυτές οι μέθοδοι έτσι και αλλιώς είναι επισφαλείς και ακόμα και αν δουλέψουν , κανέις δεν εγγυάται ότι θα δουλεύουν και στο μέλλον η ότι δε θα πέσει ban κάποια στιγμή....

δε σε κατηγόρησα αλώστε εκανα το ιδιο πριν 6 μήνες. Αλλά σκέψου το λίγο.

Βέβαια, τότε ηταν στα πανω τους κ πέσανε σα κοράκια στα πμ το έσβησα γτ με πρήξανε πως κ γτ και μπλα μπλα. τωρα δεν εχουν τοση κάψα λόγο fups k οι περισσότεροι τακτοποιήθηκαν. Anyway

αυτο ειναι ενα παραδειγμα τι εννοούσα πριν για παροχο έγκρισης δε παιζει ρολο ουτε χωρα ουτε τπτ.

παροχους μπλοκάρουν οχι Κάρτες ουτε χώρες.

πρακτικα αν θελει κανείς να καταλάβει τη διαδικασια ,μπανεις με vpn proxy για να εχεις πιθανότητα να περάσει η εγκριση της κάρτας απο παροχο που δεν ειναι Banarismenos καθώς προτεραιότητα θεωρητικά παίρνουν οι παροχοι που εξυπηρετουν εγκρισεις στην τουρκια

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, sndev είπε

δε σε κατηγόρησα αλώστε εκανα το ιδιο πριν 6 μήνες. Αλλά σκέψου το λίγο.

Βέβαια, τότε ηταν στα πανω τους κ πέσανε σα κοράκια στα πμ το έσβησα γτ με πρήξανε πως κ γτ και μπλα μπλα. τωρα δεν εχουν τοση κάψα λόγο fups k οι περισσότεροι τακτοποιήθηκαν. Anyway

αυτο ειναι ενα παραδειγμα τι εννοούσα πριν για παροχο έγκρισης δε παιζει ρολο ουτε χωρα ουτε τπτ.

παροχους μπλοκάρουν οχι Κάρτες ουτε χώρες.

πρακτικα αν θελει κανείς να καταλάβει τη διαδικασια ,μπανεις με vpn proxy για να εχεις πιθανότητα να περάσει η εγκριση της κάρτας απο παροχο που δεν ειναι Banarismenos καθώς προτεραιότητα θεωρητικά παίρνουν οι παροχοι που εξυπηρετουν εγκρισεις στην τουρκια

Ναι οk κανένα πρόβλημα.Γενικά πάντως έχουν ζορίσει λίγο τα πράγματα με αυτές τις πλάγιες μεθόδους για φτηνότερες συνδρομές.Η google πχ φαίνεται πλέον ότι τσεκάρει χώρα έκδοσης κάρτας σε συνδυασμό με την τοποθεσία.To Netflix κάνει και αυτό τα δικά του.Αλλά το βασικό είναι αυτό που είπα και πριν , δεν εγγυάται κανείς ότι αυτές οι συνδρομές θα δουλεύουν για πάντα απροβλημάτιστα και δεν θα μπλοκαριστούν στο μέλλον....

Δημοσ.
8 hours ago, vagmouk said:

Ναι χθες για δύο χρόνια.Καταχώρησα την κάρτα στο Τουρκικό Account με διεύθυνση Τουρκίας , έγινε μια μηδενική χρέωση για επαλήθευση και μετα η αγορά συνδρομής προχώρησε κανονικά.Όλα αυτά μέσω της android εφαρμογής χωρίς Vpn.Για παιχνίδια δεν δοκίμασα.Προφανώς πρόκειται για παραθυράκι και δεν ξέρω ακόμα για πόσο θα το αφήσει ανοιχτό η Sony...

Επιβεβαιώνω κι εγώ οτι λειτουργησε με την Payzy

Ευχαριστώ πολυ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άντε μακάρι να μην το διακόψουν αυτόν τον τρόπο που είναι και ποιο εύκολος και δουλεύει.

Υπάρχει περίπτωση να μπαναρει η Sony τον Τούρκικο psn acc μας αν αγοράζουμε μέσω αυτού του τρόπου psn+ συνδρομές?

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.
18 minutes ago, Paragontas-x said:

Άντε μακάρι να μην το διακόψουν αυτόν τον τρόπο που είναι και ποιο εύκολος και δουλεύει.

Υπάρχει περίπτωση να μπαναρει η Sony τον Τούρκικο psn acc μας αν αγοράζουμε μέσω αυτού του τρόπου psn+ συνδρομές?

Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να σε πατήσει αμάξι, δε θα κυκλοφορεις; προχώρα ρε συ.. 

Δημοσ.
Στις 11/7/2023 στις 5:52 ΜΜ, solid21 είπε

Μπορεις να αγορασες τα παιχνιδια στο Τουρκικο account και να τα παιζεις κανονικα απο το main account σου , ισχυει το ιδιο και με τις συνδρομες.

Καρτες δεν υπαρχουν. ειναι λιγο ταλαιπωρια το φορτισμα αλλα αξιζει.

αρα φτιαχνω τουρκικο λογαριασμο με vpn τουρκικο και φορτιζω κανονικα με δωρο καρτες απο τουρκια;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, DjAde είπε

Σε μενα με χιλια ζορια μπηκαν funds με πεζι  και τωρα δεν μπορω ουτε subscription να κανω

Δε χρειάζεται να βάλεις Funds. Πλήρωσε κατευθείαν απο το App.

Να πω και εγώ ένα ευχαριστώ στον @vagmouk. Άλλα 2 χρόνια χθες και αισίως 2028.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πλεον στο τελευταίο βήμα κι αφου εχει κανω αποδοχή της πληρωμής μου βγάζει μνμ λάθους στο playstorel. 

web.np.playstation.com refused to connect

Υπάρχει καμια λύση για αυτο?

Επεξ/σία από yansta
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομιζω ειναι θεμα χρονου να το μπλοκαρουν κ αυτο...

παντως κ εγω ξεκινησα να φτιαξω payzy κ μαλιστα με referal του φιλου μας ξεπακεταριστη, αλλα επειδη ειμαι αντιδραστικος τυπος οταν ειπαν οτι επιβεβαιωση ΑΦΜ μονο με πληρες εκκαθαριστικο (!) που ειπε η κοπελα, ακυρωσα την αιτηση... μα στην τραπεζα θα το στελνατε για λογαριασμο, ναι της λεω αλλα εσεις δεν ειστε τραπεζα, ειστε ιδρυμα τραπεζικων πληρωμων, δεν χρειαζεται να γνωριζετε το εισοδημα μου...

Επεξ/σία από pp6210
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ευχαριστήσω και εγώ τον @vagmouk έβαλα έναν επιπλέον χρόνο PS+ Deluxe 11,34€ και αγόρασα και Spider-Man 2 στα 28,31€

Spoiler

image.png.6ad49f2cb83e4991a4b4891a0ff6720e.png

Spoiler

image.png.96d746a4aa1861a66075b163dd49a139.png

Spoiler

image.png.773d69665ccd03d930e54f3bcf105d72.png

Επεξ/σία από dream21
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα ! Έβαλα funds μέσω payzy και πήκαν κανονικά. Όταν πάω να κάνω extend το Deluxe subscription (το τωρινό είναι μέχρι Νοέμβρη 2023) μου πετάει error Something went wrong. Γίνεται από τη στιγμή που έχω funds στο wallet να μη μπορώ να τα χρησιμοποιήσω για να επεκτείνω τη συνδρομή;

Δοκίμασα από τηνεφαρμογή και από το website με IP από Τουρκία

Επεξ/σία από nitse85
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dream21 είπε

Να ευχαριστήσω και εγώ τον @vagmouk έβαλα έναν επιπλέον χρόνο PS+ Deluxe 11,34€ και αγόρασα και Spider-Man 2 στα 28,31€

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.6ad49f2cb83e4991a4b4891a0ff6720e.png

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.96d746a4aa1861a66075b163dd49a139.png

Απόκρυψη περιεχομένων

image.png.773d69665ccd03d930e54f3bcf105d72.png

460tl δεν κάνουν 11,34€ εκτός αν είχες funds στο wallet

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...