Paragontas-x Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2023 Θα θερμοπαρακαλεσω το τοπικ αν βρεθεί κάποιος εύκολος τρόπος χωρίς fups με απλά ένα vpn και gift cards ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaliakman Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα. Βλέπω λέτε για fups vpn κτλπ . Εγω έφτιαξα κάρτα στο crypto.com και κάνοντας τα πάντα μέσα από την κονσόλα χωρίς vpn κρλπ αγορασα κανονικά παιχνίδια. Υπάρχει κάτι που δεν κατάλαβα και δεν προτείνεται αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, kaliakman είπε Δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα. Βλέπω λέτε για fups vpn κτλπ . Εγω έφτιαξα κάρτα στο crypto.com και κάνοντας τα πάντα μέσα από την κονσόλα χωρίς vpn κρλπ αγορασα κανονικά παιχνίδια. Υπάρχει κάτι που δεν κατάλαβα και δεν προτείνεται αυτό; ηξερα πως crypto.com μπορουν μονο οσοι ειναι στην Αγγλια , καλη φαση.Η αγορα παιχνιδιων ειναι ευκολη , η αγορα συνδρομης σπαει λιγο μπαλες. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2023 από solid21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 30 minutes ago, kaliakman said: Δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα. Βλέπω λέτε για fups vpn κτλπ . Εγω έφτιαξα κάρτα στο crypto.com Είσαι Αγγλία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaliakman Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 23 λεπτά πριν, solid21 είπε ηξερα πως crypto.com μπορουν μονο οσοι ειναι στην Αγγλια , καλη φαση.Η αγορα παιχνιδιων ειναι ευκολη , η αγορα συνδρομης σπαει λιγο μπαλες. 1 λεπτό πριν, sndev είπε Είσαι Αγγλία; Παρατηρώ ένα μοτίβο 😁 Ναι, αλλά σε ποιο σημείο έγινε η δουλειά; Έβαλα πχ την διεύθυνση στην crypto αλλά δεν ζήτησε καμία απόδειξη(ούτε τηλέφωνο) και χρησιμοποίησα ελληνικό δίπλωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 31 minutes ago, kaliakman said: Ναι, αλλά σε ποιο σημείο έγινε η δουλειά; Crypto.com changes and increasing visitors here from Europe it is important to understand how they work (or don’t) for those of us in UK.. This is more a change of the issuing bank or payment processor. The previous card issuing authority had two ‘branches’ in UK and Lithuania, the mismatch and payment success will probably come from transactions made against the latter issued cards. They are moving to a provider based out of Lithuania so this situation may improve. It’s important to understand why these cards have worked to date. Crypto virtual cards usually originate from payment providers outside the UK, by and large verified by visa cannot be run successfully against these cards and so where addresses are fudged payments generally go through albeit with the odd error. Only recently some of these cards were issued by a payment authority in the USA. People on here from Europe scouring for hints just aren’t going to get the same experience. The odd few may get lucky but that is about it. Whilst well intended it does get in the way of UK users finding the info they need here. με απλα λογια οπως εχω καταλαβει πριν χρονια που το κοιτουσα οσοι ειναι αγγλια το authority της καρτας για αγορες περναει απο καποιο παροχο στην αγγλια (σε μεγαλο ποσοστο) ο οποιος παροχος τυχαινει κ δεν ειναι banned απο τo psn της sony. εξω απο αγγλια θα περασει απο παροχο που ειναι banned κ ας ειναι ιδια εταιριας ας το πουμε , crypto.com δεν εχει να κανει ουτε με διευθυνσεις ουτε με vpn ξεκαθαρα εσωτερικο θεμα εγκρισης της συναλαγης το οποιο κατα τυχη δεν εχει bannaristei απο τη σονυ px η alpha bank εδω ελλαδα εχει 3ς η 5 παροχους δε θυμαμαι.. Με εταιρικη καρτα δε μπορω να αγορασω απο συγκεκριμενη αεροπορικη στην αμερικη ενω με τη προσωπικη της alpha μπορω. ιδια ονοματα κ στις 2 visa και οι 2 αλλα λογο εταιρικης τη συναλαγη τη τσεκαρει αλλος "παροχος " και για καποιο λογο τον εχει block η αεροπορικη! Καλο ε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaliakman Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 9 λεπτά πριν, sndev είπε Crypto.com changes and increasing visitors here from Europe it is important to understand how they work (or don’t) for those of us in UK.. This is more a change of the issuing bank or payment processor. The previous card issuing authority had two ‘branches’ in UK and Lithuania, the mismatch and payment success will probably come from transactions made against the latter issued cards. They are moving to a provider based out of Lithuania so this situation may improve. It’s important to understand why these cards have worked to date. Crypto virtual cards usually originate from payment providers outside the UK, by and large verified by visa cannot be run successfully against these cards and so where addresses are fudged payments generally go through albeit with the odd error. Only recently some of these cards were issued by a payment authority in the USA. People on here from Europe scouring for hints just aren’t going to get the same experience. The odd few may get lucky but that is about it. Whilst well intended it does get in the way of UK users finding the info they need here. με απλα λογια οπως εχω καταλαβει πριν χρονια που το κοιτουσα οσοι ειναι αγγλια το authority της καρτας για αγορες περναει απο καποιο παροχο στην αγγλια (σε μεγαλο ποσοστο) ο οποιος παροχος τυχαινει κ δεν ειναι banned απο τo psn της sony. εξω απο αγγλια θα περασει απο παροχο που ειναι banned κ ας ειναι ιδια εταιριας ας το πουμε , crypto.com δεν εχει να κανει ουτε με διευθυνσεις ουτε με vpn ξεκαθαρα εσωτερικο θεμα εγκρισης της συναλαγης το οποιο κατα τυχη δεν εχει bannaristei απο τη σονυ px η alpha bank εδω ελλαδα εχει 3ς η 5 παροχους δε θυμαμαι.. Με εταιρικη καρτα δε μπορω να αγορασω απο συγκεκριμενη αεροπορικη στην αμερικη ενω με τη προσωπικη της alpha μπορω. ιδια ονοματα κ στις 2 visa και οι 2 αλλα λογο εταιρικης τη συναλαγη τη τσεκαρει αλλος "παροχος " και για καποιο λογο τον εχει block η αεροπορικη! Καλο ε.. Οκ, αυτό δεν θα το σκεφτόμουν ποτέ. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagmouk Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Δοκιμάστε και με Payzy όσοι έχετε.Περνάει απευθείας για αγορά συνδρομής χώρις proxy , add funds και ιστορίες.Προς το παρόν.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Και χωρίς fups? Και είναι μόνο για παιχνίδια από άλλες χώρες ή και για συνδρομή psn+? Και για να έχεις λογαριασμό payzy πρέπει να έχεις cosmote ή δεν είναι απαραίτητο? Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2023 από Paragontas-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yansta Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 3 hours ago, vagmouk said: Δοκιμάστε και με Payzy όσοι έχετε.Περνάει απευθείας για αγορά συνδρομής χώρις proxy , add funds και ιστορίες.Προς το παρόν.... Πηρες με payzy ps plus τουρκιας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagmouk Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Ναι χθες για δύο χρόνια.Καταχώρησα την κάρτα στο Τουρκικό Account με διεύθυνση Τουρκίας , έγινε μια μηδενική χρέωση για επαλήθευση και μετα η αγορά συνδρομής προχώρησε κανονικά.Όλα αυτά μέσω της android εφαρμογής χωρίς Vpn.Για παιχνίδια δεν δοκίμασα.Προφανώς πρόκειται για παραθυράκι και δεν ξέρω ακόμα για πόσο θα το αφήσει ανοιχτό η Sony... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 14 minutes ago, vagmouk said: ρόκειται για παραθυράκι και δεν ξέρω ακόμα για πόσο θα το αφήσει ανοιχτό η Sony... οποτε ειπες να το καψεις μιας κ ξερουμε οτι το βλέπουν το φορουμ εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagmouk Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 17 λεπτά πριν, sndev είπε οποτε ειπες να το καψεις μιας κ ξερουμε οτι το βλέπουν το φορουμ εδω Εγώ δεν ξέρω ποιος παρακολουθεί και τι , αλλά απλά έδωσα μια εναλλακτική που δούλεψε μήπως ωφεληθούν και άλλοι.Αυτές οι μέθοδοι έτσι και αλλιώς είναι επισφαλείς και ακόμα και αν δουλέψουν , κανέις δεν εγγυάται ότι θα δουλεύουν και στο μέλλον η ότι δε θα πέσει ban κάποια στιγμή.... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimosMcLaren Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, vagmouk είπε Δοκιμάστε και με Payzy όσοι έχετε.Περνάει απευθείας για αγορά συνδρομής χώρις proxy , add funds και ιστορίες.Προς το παρόν.... Μπράβο ρε τσάκαλε! Μόλις πέρασα και εγώ την κάρτα στο λογαριασμό. Την δέχτηκε κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagmouk Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2023 3 λεπτά πριν, DimosMcLaren είπε Μπράβο ρε τσάκαλε! Μόλις πέρασα και εγώ την κάρτα στο λογαριασμό. Την δέχτηκε κανονικά. Δεν πιστεύω να είσαι από τη Sony ε?😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις