Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

On 06/07/2023 at 01:49, leo066 said:

Η FUPS περνάει στο Netflix κανονικά. Πριν δυο μέρες την πέρασα, ο λογαριασμός είναι ελληνικός αλλά αυτή τη στιγμή λειτουργεί με τουρκικές gift cards. Το τηλέφωνο που έχω στο Netflix είναι ελληνικό και δεν ζήτησε τίποτα άλλο όταν την έβαλα σαν μέθοδο πληρωμής.

Απο που αγοράζεις τις gift cards? Ρωτάω γιατι στο eneba αναφέρει ρητά ότι "The code WILL NOT work on accounts that had previously been paid for with a credit card registered outside of Turkey" 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, ikaros2 είπε

Απο που αγοράζεις τις gift cards? Ρωτάω γιατι στο eneba αναφέρει ρητά ότι "The code WILL NOT work on accounts that had previously been paid for with a credit card registered outside of Turkey" 

Από eneba παλιά και τώρα από turgame 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 08/07/2023 at 13:17, johnnyman said:

Για τουρκικό λογαριασμό την θέλει φίλος, αγορά games και συνδρομής. 

Δουλεύει κανονικά η fups? 

Ναι, λειτουργεί κανονικά. Απευθείας με την FUPS για αγορά games. Προσωπικά προτιμώ κατευθείαν από το ps app(android)

Την φόρτιση της FUPS οι περισσότεροι εδώ την πραγματοποιούμε με Revolut.

Τώρα για την συνδρομή ανατρέχεις στις πιο πίσω σελίδες να δεις τους τρόπους που έχουν προτείνει, όποιος σου κάνει την δουλειά.

For me ο τρόπος που μου έχει πετύχει ειναι με controld.

Έχω αναρτήσει βιντεάκι στο youtube που δείχνω πως γίνεται η διαδικασία.

Δεν δείχνω την διαδικασία μετά στο psn αλλά αν το θελήσετε, κάνω και δεύτερο οδηγό σε συνέχεια αν και νομίζω ότι δεν τον χρειάζεται κανείς.

Το tricky κομμάτι είναι αυτό με το controld, έπειτα απλώς κανείς add funds στο wallet στο psn σου (στον browser πάντα) και φροντίζεις πχ να είναι όλο το ποσό στο wallet. 

Πχ μου εχει πετάξει error όταν έβγαζε επιλογές να τραβήξει χρήματα για την συνδρομή συνδυαστικά από wallet και καρτα. Πρεπει να τραβήξει μόνο απο wallet. Οπότε όχι πχ 450TR και 10ΤR από καρτα. Να είναι 460TR στο wallet για να τα τραβήξει όλα από εκεί. 

Ελπίζω να τα έγινα κατανοητός.

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Thanks 1

μπορεί παρακαλώ κάποιος να πει σε ποια sites βρίσκουμε proxy addresses για να βάλουμε στις ρυθμίσεις του PS5, ψάχνω στις πίσω σελίδες και δεν βρίσκω...

13 λεπτά πριν, pp6210 είπε

μπορεί παρακαλώ κάποιος να πει σε ποια sites βρίσκουμε proxy addresses για να βάλουμε στις ρυθμίσεις του PS5, ψάχνω στις πίσω σελίδες και δεν βρίσκω...

edit: βρήκα αυτό από Απρίλο spys.one, παίρνω προξυκαι θύρα από εκεί, πάω στα advanced network settings, τα βαζω αλλα περναει η συνδεση.... 3 διαφορετικές ΙΡ δοκίμασα, δεν συνδέθηκε, κάνω κάτι λάθος?

23 ώρες πριν, pp6210 είπε

edit: βρήκα αυτό από Απρίλο spys.one, παίρνω προξυκαι θύρα από εκεί, πάω στα advanced network settings, τα βαζω αλλα περναει η συνδεση.... 3 διαφορετικές ΙΡ δοκίμασα, δεν συνδέθηκε, κάνω κάτι λάθος?

https://proxydb.net/?country=TR

Καλύτερα βράδυ. Θέλει πολύ υπομονή, δεν πιάνει με τη πρώτη.

Δοκιμές πρώτα απο το PC σου αν μπαίνει στο τούρκικο PS Store και προχωράς.

• Like 1

10 λεπτά πριν, gebaki είπε

Μέσω browser με windscribe vpn. Αυτή την μέθοδο κάνω εγώ 

Thx, αυτό κάνω και εγώ αλλά βγάζει error στο τέλος. Θα δοκιμάσω και με surfshark..

Τελικά δούλεψε για απευθείας ανανέωση συνδρομής μέσω του app από κινητό + windscribe

Ερωτηση , εαν φταίξω καινούργιο account στο playstore μέσω Τουρκίας ( τον ήδη υπάρχον λογαριασμό μου μπορώ να τον χρησιμοποιήσω;)  δεν μπορώ μετα να φορτίσω με gift card αντί να κάθομαι να κανω ολοι την διαδικασία με fups κτλ.... ?? 

3 ώρες πριν, WOLFMAN είπε

Ερωτηση , εαν φταίξω καινούργιο account στο playstore μέσω Τουρκίας ( τον ήδη υπάρχον λογαριασμό μου μπορώ να τον χρησιμοποιήσω;)  δεν μπορώ μετα να φορτίσω με gift card αντί να κάθομαι να κανω ολοι την διαδικασία με fups κτλ.... ?? 

Μπορεις να αγορασες τα παιχνιδια στο Τουρκικο account και να τα παιζεις κανονικα απο το main account σου , ισχυει το ιδιο και με τις συνδρομες.

Καρτες δεν υπαρχουν. ειναι λιγο ταλαιπωρια το φορτισμα αλλα αξιζει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/7/2023 στις 8:17 ΜΜ, leo066 είπε

Και γιατί σου ζητάει αριθμό Τουρκίας? Δεν είναι ελληνικός ο λογαριασμός? Άφησε να λήξει και ξεκίνησε την ξανά από το site του Netflix χωρίς vpn για να δει ότι είσαι Ελλάδα, λογικά θα περάσεις οποία κάρτα θέλεις για την πληρωμή.

Ο λογαριασμός είναι τούρκικος. Είχα προλάβει και μιλήσει με το support του Netflix και μου πέρασαν την ελληνική κάρτα χωρίς πολλά πολλά. Μετά έγινε μπαμ και τα έκοψαν.

Επεξ/σία από Mixalhsp80

5 λεπτά πριν, Mixalhsp80 είπε

Ο λογαριασμός είναι τούρκικος. Είχα προλάβει και μιλήσει με το support του Netflix και μου πέρασαν την ελληνική κάρτα χωρίς πολλά πολλά. Μετά έγινε μπαμ και τα έκοψαν.

Συνέχισε να πληρώνεις με gift cards τουρκικές 

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...