elessar2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Ναι, δοκίμασα να προσθέσω funds στο wallet με την FUPS card αλλά δε με αφήνει με τπτ... Μήπως θα μπορούσες να μου εξηγήσεις τα βήματα ή να με παραπέμψεις σε κάποιο βιντέακι ή κείμενο που να εξηγεί αναλυτικά τα βήματα πώς βάζουμε καινούρια συνδρομή σε τούρκικο PSN account αφού έχουμε δημιουργήσει την FUPS (ή έστω πώς αγοράζουμε συνδρομή από το Oyunone ή κάποιο άλλο site χωρίς τούρκικο νούμερο?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo066 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 5 λεπτά πριν, elessar2020 είπε Ναι, δοκίμασα να προσθέσω funds στο wallet με την FUPS card αλλά δε με αφήνει με τπτ... Μήπως θα μπορούσες να μου εξηγήσεις τα βήματα ή να με παραπέμψεις σε κάποιο βιντέακι ή κείμενο που να εξηγεί αναλυτικά τα βήματα πώς βάζουμε καινούρια συνδρομή σε τούρκικο PSN account αφού έχουμε δημιουργήσει την FUPS (ή έστω πώς αγοράζουμε συνδρομή από το Oyunone ή κάποιο άλλο site χωρίς τούρκικο νούμερο?) Το oyunone δεν θέλει τουρκικό νούμερο. Αγοράζεις κανονικά με revolut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elessar2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Μου ζήτησε τούρκικο νούμερο για να τελειώσει το order παρόλο που τα λεφτά είχαν ήδη τραβηχτεί από την κάρτα και τώρα περιμένω την επιστροφή των χρημάτων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GodForLife Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, elessar2020 είπε Μου ζήτησε τούρκικο νούμερο για να τελειώσει το order παρόλο που τα λεφτά είχαν ήδη τραβηχτεί από την κάρτα και τώρα περιμένω την επιστροφή των χρημάτων δοκιμασε να βαλεις funds με control d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elessar2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Θα μπορούσες να μου πεις τα ακριβή βήματα για το controld ή έστω να μου στείλεις κάποιο videaki που τα περιγράφει? Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GodForLife Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, elessar2020 είπε Θα μπορούσες να μου πεις τα ακριβή βήματα για το controld ή έστω να μου στείλεις κάποιο videaki που τα περιγράφει? Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elessar2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Ναι αυτό το βίντεο είχα δει κι εγώ για το controld αλλά εφόσον αυτό λέει πώς να φτιάξεις καινούριο turkish account, δεν κατάφερα να βγάλω άκρη αφού εγώ έχω ήδη psn turkish account.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GodForLife Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, elessar2020 είπε Ναι αυτό το βίντεο είχα δει κι εγώ για το controld αλλά εφόσον αυτό λέει πώς να φτιάξεις καινούριο turkish account, δεν κατάφερα να βγάλω άκρη αφού εγώ έχω ήδη psn turkish account.... συνδεσου με το control d και πηγαινε βαλε funds απο browser στο pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elessar2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Αυτό δοκίμασα ξανά μόλις τώρα: Συνδέθηκα στο controld όπως ακριβώς το λέει στο video για IPv4 και IPv6, έκανα login στο τούρκικο psn account από τον chrome (και incognito και όχι) και δοκίμασα να add funds to wallet μέσω της FUPS card και μου βγάζει "An error has occured. Please try again." Το δοκίμασα και μέσω nordvpn για Τουρκία και χωρίς vpn.... Πραγματικά δεν ξέρω τι κάνω λάθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrrobot7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 6 λεπτά πριν, elessar2020 είπε Αυτό δοκίμασα ξανά μόλις τώρα: Συνδέθηκα στο controld όπως ακριβώς το λέει στο video για IPv4 και IPv6, έκανα login στο τούρκικο psn account από τον chrome (και incognito και όχι) και δοκίμασα να add funds to wallet μέσω της FUPS card και μου βγάζει "An error has occured. Please try again." Το δοκίμασα και μέσω nordvpn για Τουρκία και χωρίς vpn.... Πραγματικά δεν ξέρω τι κάνω λάθος... Και εγώ προσπαθούσα 2 ολόκληρες μέρες μέσω control d και fups κάρτα να αγοράσω τη συνδρομή ή να κάνω add funds και δε με άφηνε με τίποτα. Τελικά την τρίτη μέρα με άφησε μέσω control d και browser από pc να κάνω add funds και αγόρασα για 2 χρόνια για να είμαι σίγουρος. Δεν άλλαξα τίποτα στην όλη διαδικασία σε σχέση με όταν δε με άφηνε οπότε πλέον πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα τύχης και όχι ότι κάνεις κάτι λάθος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 35 λεπτά πριν, elessar2020 είπε Ναι αυτό το βίντεο είχα δει κι εγώ για το controld αλλά εφόσον αυτό λέει πώς να φτιάξεις καινούριο turkish account, δεν κατάφερα να βγάλω άκρη αφού εγώ έχω ήδη psn turkish account.... αν εχεις εμπειρια σε πληρωμες κρυπτο δοκιμασε να βρεις πωλητη στο buysellvouchers οι περισσοτεροι δεχονται κ stablecoins για να μην εχεις διακυμανσεις στις τιμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elessar2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Και το πιο σπαστικό είναι ότι μου ζητάει και τουρκικό νούμερο όταν προσπαθώ να αγοράσω καυευθείαν 12-μηνη συνδρομή από το oyunone είτε να add balance στο site και μετά να την αγοράσω, με χρεώνει κανονικά στην FUPS και μετά μου ζητάει τουρκικό νούμερο, οπότε πρέπει να τους γράφω e-mail για refund κτλ κτλ... Τα έχω παίξει σήμερα...:P 14 λεπτά πριν, pp6210 είπε αν εχεις εμπειρια σε πληρωμες κρυπτο δοκιμασε να βρεις πωλητη στο buysellvouchers οι περισσοτεροι δεχονται κ stablecoins για να μην εχεις διακυμανσεις στις τιμες Ναι αυτό είναι το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής γιατί δεν έχω εμπειρία με πληρωμές crypto... Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2023 από elessar2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo066 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, elessar2020 είπε Μου ζήτησε τούρκικο νούμερο για να τελειώσει το order παρόλο που τα λεφτά είχαν ήδη τραβηχτεί από την κάρτα και τώρα περιμένω την επιστροφή των χρημάτων Κάτι κάνεις λάθος. Εχθές αγόρασα κανονικά και ξανά πριν από λίγο. Δεν ζητάει τουρκικό νούμερο και η πληρωμή γίνεται με Revolut Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 μόλις κατάφερα για πρώτη φορά να αγοράσω απευθείας 12μηνη deluxe με Fups και controld 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elessar2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 8 ώρες πριν, leo066 είπε Κάτι κάνεις λάθος. Εχθές αγόρασα κανονικά και ξανά πριν από λίγο. Δεν ζητάει τουρκικό νούμερο και η πληρωμή γίνεται με Revolut Καλημέρα. Ναι όντως, μου ζητούσε τουρκικό νούμερο επειδή πλήρωσα με FUPS. Χρησιμοποίησα την Revolut και όλα οκ. Τώρα περιμένω να μου περάσουν την συνδρομή στον λογαριασμό μου. Μου ζήτησαν και το password του account μου. Είναι οκ να το δώσω, σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις