dream21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 1 hour ago, Alex21121988 said: Έβγαλα και δέυτερη FUPS κάρτα γιατί 100 ευρώ τον μήνα μάλλον δεν μας φτάνουν ως όριο. Με διαφορετικο email η στο ιδιο λογαριασμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 22 minutes ago, dream21 said: Με διαφορετικο email η στο ιδιο λογαριασμο; Άλλο λογαριασμό έφτιαξα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domigr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 γρηγορη ερωτηση! οσοι εχετε control d εχετε αγορασει συνδρομη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 29 minutes ago, domigr said: γρηγορη ερωτηση! οσοι εχετε control d εχετε αγορασει συνδρομη? Όταν εννοείς συνδρομή; Εννοείς του ps plus; Εχει απαντηθεί πολλές φορές αυτό. Ανέτρεξε στις πίσω σελίδες. Αν εννοείς για το ίδιο το Controld, όχι. Trial τρέχεις για έναν μήνα, κάνεις την δουλειά σου, γειά σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Την fups δεν μπορείς να την φορτίσεις χωρίς revolut? Δηλαδή με paypal ή με κάποια ελληνική κάρτα δεν μπορείς να τη φορτίσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domigr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 39 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Όταν εννοείς συνδρομή; Εννοείς του ps plus; Εχει απαντηθεί πολλές φορές αυτό. Ανέτρεξε στις πίσω σελίδες. Αν εννοείς για το ίδιο το Controld, όχι. Trial τρέχεις για έναν μήνα, κάνεις την δουλειά σου, γειά σας. για το Controld εννοουσα γιατι ειδα οτι το trial ειναι για ενα μηνα.. και θελει να κανεις καποια συγκεκριμενη διαδικασια σε αυτο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lighto Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Στις 28/6/2023 στις 8:49 ΜΜ, ababapanos είπε με τι τροπο? fups καρτα? η funds? vpn η controld? Καλημέρα , και με FUPS και με funds. Controld μόνο και μέσω κινητού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Μέσω iPhone δεν εχω καταφέρει να ρυθμίσω το controls. Yπάσχει κάποιος οδηγός; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Προσθεσαμε αλλον εναν χρόνο PS PLUS με ControlD απο PC και FUPS απευθειας , ουτε add funds στο wallet ουτε τίποτα... Χρεωση στην κάρτα fups με την μία που λέμε. Φορτιση της FUPS μεσω Revolut instant. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lighto Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, ababapanos είπε Μέσω iPhone δεν εχω καταφέρει να ρυθμίσω το controls. Yπάσχει κάποιος οδηγός; Δ υπάρχει κάποιος οδηγός για iphone , απλά ανοίγεις Controld από safari , κατεβάζεις και το app που σου ζητάει για να κανεις copy paste το key. Τα ίδια πράγματα όπως στον υπολογιστή , απλά εγώ τα κάνω μέσω iPhone. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Κάποιοι χρησιμοποιούν Controld στο PC, καποιοι το app, δεν έχει σημασία. Πετυχαίνουν atm και στις δυο συσκευές. Αν σου κουμπώνει την συνδρομη κατευθείαν με την FUPS τότε είσαι άρχοντας. Εναλλακτικά κάνοντας Add funds και χωρίς να εμπλέκεται η καρτα. Πχ να έχει 450 στο wallet και 10 λίρες στην καρτα. Εμενα τουλάχιστον αυτός ο τρόπος καρφί με την καρτα δεν μου έχει πετύχει ούτε μια, μόνο όταν αγοράζω με wallet παίρνει συνδρομή. Τα games κατευθείαν με την καρτα, εκεί δεν τρώμε error. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GodForLife Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Καλησπερα,γνωωριζει καποιος πως μπορω να ενεργοποιησω το 3d secure στην fups; δηλαδη να μου ερχετε κωδικος μια χρησης οταν παω να κανω αγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 3 hours ago, GodForLife said: Καλησπερα,γνωωριζει καποιος πως μπορω να ενεργοποιησω το 3d secure στην fups; δηλαδη να μου ερχετε κωδικος μια χρησης οταν παω να κανω αγορα Η FUPS δεν έχει 3d secure παρα μόνο η oldubil card 11 hours ago, domigr said: γρηγορη ερωτηση! οσοι εχετε control d εχετε αγορασει συνδρομη? Σου δίνει 30 ημερες δωρεαν. μετα εαν θες φτιαχνεις καινουργιο λογαριασμο και ξανα 30 ημερες δωρεαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elessar2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, Καταρχάς, ήμουν κι εγώ σε αυτούς που την πατήσανε με την Cryptopay και τώρα περιμένουμε να επιστραφούν κάποια στιγμή τα χρήματα που είναι μέσα στην κάρτα, η οποία έχει κλειδώσει εντελώς... Κατάφερα σήμερα και έκανα FUPS κάρτα, της έβαλα χρήματα μέσω Revolut και την πρόσθεσα στο τούρκικο PSN account μου κανονικά. Δοκίμασα να αγοράσω κάτι και έγινε κανονικά η αγορά αλλά δεν μπορώ με τίποτα να αγοράσω νέα συνδρομή Deluxe 12μηνη (η οποία δυστυχώς μου είχε λήξει πριν 3 μέρες). Προσπάθησα να αγοράσω και την συνδρομή από το Oyunone αλλά ενώ μου χρέωσε κανονικά την FUPS 602 TRY, τελικά δεν προχώρησε η αγορά γιατί μου ζητάει τουρκικό νούμερο. Είχα δοκιμάσει και πιο πριν μέσω controld κτλ αλλά δεν τα κατάφερα ποτέ ούτε να add funds στο τούρκικο Psn account από την FUPS ούτε να την αγοράσω την συνδρομή κατευθείαν. Ζητάω την βοήθειά σας γιατί πραγματικά τα έχω παίξει να παλεύω εδώ και 2 ώρες τουλάχιστον και να μην βγαίνει με τίποτα ή άκρη... Ευχαριστώ πολύ! Γιώργος Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2023 από elessar2020 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GodForLife Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, dream21 είπε Η FUPS δεν έχει 3d secure παρα μόνο η oldubil card Σου δίνει 30 ημερες δωρεαν. μετα εαν θες φτιαχνεις καινουργιο λογαριασμο και ξανα 30 ημερες δωρεαν ευχαριστω για την απαντηση! ρωτησα γιατι ο αγοραστης στο plati γραφει οτι υποστηριζει 3d secure 15 λεπτά πριν, elessar2020 είπε Καλησπέρα σε όλους, Καταρχάς, ήμουν κι εγώ σε αυτούς που την πατήσανε με την Cryptopay και τώρα περιμένουμε να επιστραφούν κάποια στιγμή τα χρήματα που είναι μέσα στην κάρτα, η οποία έχει κλειδώσει εντελώς... Κατάφερα σήμερα και έκανα FUPS κάρτα, της έβαλα χρήματα μέσω Revolut και την πρόσθεσα στο τούρκικο PSN account μου κανονικά. Δοκίμασα να αγοράσω κάτι και έγινε κανονικά η αγορά αλλά δεν μπορώ με τίποτα να αγοράσω νέα συνδρομή Deluxe 12μηνη (η οποία δυστυχώς μου είχε λήξει πριν 3 μέρες). Προσπάθησα να αγοράσω και την συνδρομή από το Oyunone αλλά ενώ μου χρέωσε κανονικά την FUPS 602 TRY, τελικά δεν προχώρησε η αγορά γιατί μου ζητάει τουρκικό νούμερο. Είχα δοκιμάσει και πιο πριν μέσω controld κτλ αλλά δεν τα κατάφερα ποτέ ούτε να add funds στο τούρκικο Psn account από την FUPS ούτε να την αγοράσω την συνδρομή κατευθείαν. Ζητάω την βοήθειά σας γιατί πραγματικά τα έχω παίξει να παλεύω εδώ και 2 ώρες τουλάχιστον και να μην βγαίνει με τίποτα ή άκρη... Ευχαριστώ πολύ! Γιώργος δοκιμασες με funds; Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2023 από GodForLife Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις