ababapanos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 21 ώρες πριν, Κατεργάρης είπε Έψαξα διάφορα site, μετά από αναζητήσεις στο Google. Δοκίμασα διάφορες IP. Αυτή που δούλεψε είναι η IP: 88.214.41.251 Port: 3128. Για να το ρυθμίσεις πας στο Ps5, Ρυθμίσεις -> Διαμόρφωση σύνδεσης δικτύου -> Διαμόρφωση σύνδεση στο Internet -> Πατάς το δεξί κουμπι δίπλα στο αφής στο όνομα της σύνδεσης σου και επιλέγεις προηγμένες ρυθμίσεις -> Επιλέγεις στο Διακομιστή μεσολάβησης την επιλογή να γίνει χρήση και βάζεις στις δύο επιλογές τα στοιχεία που έδωσα πιο πάνω. Άμα δε δουλέψει βρες στο ίντερνετ άλλου server. Είναι και λίγο τύχη. Ελπίζω να μη ταλαιπωρηθείς. Αν δεν πετυχενε θα πήγαινα και εγω στη λύση του φίλου με μεταπωλητή. Καλή επιτυχία. Το δοκίμασα μόλις με κάρτα fups. Δεν την δεχεται γραφει: An unidentified error occurred. Try again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lighto Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 έβαλα και γω σήμερα άλλη μια ps και έφτασα 2028. σήμερα το έκανα με funds 200 + 200 + 100 .τα δέχεται κανονικά ( κάποιος είχε πει για 100 την ημέρα ). αλλά και με κάρτα μου έχει δεχτεί ps plus. 😄 μόνο αγορά παιχνιδιού δέν εχω κάνει αγορά για να σας πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, lighto είπε έβαλα και γω σήμερα άλλη μια ps και έφτασα 2028. σήμερα το έκανα με funds 200 + 200 + 100 .τα δέχεται κανονικά ( κάποιος είχε πει για 100 την ημέρα ). αλλά και με κάρτα μου έχει δεχτεί ps plus. 😄 μόνο αγορά παιχνιδιού δέν εχω κάνει αγορά για να σας πω. με τι τροπο? fups καρτα? η funds? vpn η controld? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Λοιπον επειδη απο χθες παιδευομαι χωρις κανενα αποτελεσμα με τα VPN , τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο αγορασα απο εδω www.oyunone.com , ουτε VPN , ουτε proxy , ουτε bitcoins ουτε τιποτα δυσκολο ειναι σαν το buysellvouchers και η πληρωμη ειναι με καρτα revolut . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 16 minutes ago, ababapanos said: Λοιπον επειδη απο χθες παιδευομαι χωρις κανενα αποτελεσμα με τα VPN , τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο αγορασα απο εδω www.oyunone.com , ουτε VPN , ουτε proxy , ουτε bitcoins ουτε τιποτα δυσκολο ειναι σαν το buysellvouchers και η πληρωμη ειναι με καρτα revolut . Δεν είναι όμως υπερβολή το 40% επιπλέον καπέλο; Βλέπω κάρτα των 100 την πουλάνε 140. Θα μου πεις ή ψυχική υγεία είναι ανεκτίμητη.. Οκ το ακούω αλλά κ πάλι 40% πάνω; Just now, sndev said: Δεν είναι όμως υπερβολή το 40% επιπλέον καπέλο; Βλέπω κάρτα των 100 την πουλάνε 140. Δεν θα υπάρχει κ διαφορα ισοτιμίας; Θα μου πεις ή ψυχική υγεία είναι ανεκτίμητη.. Οκ το ακούω αλλά κ πάλι 40% πάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimosfoti Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 31 λεπτά πριν, ababapanos είπε Λοιπον επειδη απο χθες παιδευομαι χωρις κανενα αποτελεσμα με τα VPN , τελικα μετα απο πολυ ψαξιμο αγορασα απο εδω www.oyunone.com , ουτε VPN , ουτε proxy , ουτε bitcoins ουτε τιποτα δυσκολο ειναι σαν το buysellvouchers και η πληρωμη ειναι με καρτα revolut . Και πως δουλευει αυτο γιατι βλεπο κατι 2FA κωδικους θελουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
domigr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, dimosfoti είπε Και πως δουλευει αυτο γιατι βλεπο κατι 2FA κωδικους θελουν δουλευει σαν το buysellvouchers που εχει δειξει ο Σωτος.. στην ουσια σου βγαινει 21 ευρω η συνδρομη αντι για 16 ευρω αν το κανεις μονος σου Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2023 από domigr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrrobot7 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Μόλις αγόρασα μέσω fups ετήσια συνδρομή χρησιμοποιώντας control d και chrome browser από τον υπολογιστή. Προσπαθούσα 2 μέρες χωρίς καμία τύχη. Σήμερα πριν λίγο μου ήρθε mail από τη sony ότι τελείωσε η περσινή μου συνδρομή και δεν μπορεί να ανανεωθεί αυτόματα. Δεν ξέρω αν ήταν αυτός ο λόγος δηλαδή ότι έληξε η περσινή συνδρομή ή απλά έτυχε τώρα, αλλά με το που ήρθε το mail και προσπάθησα αμέσως μου δέχτηκε το add funds (αλλά όχι την απευθείας αγορά συνδρομής από κάρτα) και έβαλα σιγά σιγά 100-100-100-100-60 τα funds και μετά η αγορά της ετήσιας συνδρομής έγινε κανονικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Εγώ προσπαθώ να φτιάξω έναν λογαριασμό μέσω Τουρκίας και δε μου το δέχεται με τίποτα και με VPN και χωρίς ότι προσπαθώ να κάνω απλά μου βγάζει σφάλμα. Και προσέχω τις διευθύνσεις που βάζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 4 λεπτά πριν, Just_travel_everywhere είπε Εγώ προσπαθώ να φτιάξω έναν λογαριασμό μέσω Τουρκίας και δε μου το δέχεται με τίποτα και με VPN και χωρίς ότι προσπαθώ να κάνω απλά μου βγάζει σφάλμα. Και προσέχω τις διευθύνσεις που βάζω ειναι θεμα τυχης κ επιμονης φιλε μου, εγω τα παρατησα με τα vpn το urban με πεταει ιρακ, το windscribe στο uk κ το πληρωμενο proton με παει κων/πολη αλλα μαλλον το συγκεκριμενο data center το εχει flagarei η sony... η λυση ειναι buysellvouchers με 1$, αν μπορεις να πληρωσεις με κρυπτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 12 λεπτά πριν, pp6210 είπε ειναι θεμα τυχης κ επιμονης φιλε μου, εγω τα παρατησα με τα vpn το urban με πεταει ιρακ, το windscribe στο uk κ το πληρωμενο proton με παει κων/πολη αλλα μαλλον το συγκεκριμενο data center το εχει flagarei η sony... η λυση ειναι buysellvouchers με 1$, αν μπορεις να πληρωσεις με κρυπτο Δεν είδα κάτι Ιδιαίτερο για τα γούστα μου για την συνδρομή. Η αλήθεια είναι ότι ένα παιχνιδάκι θέλω να πάρω από την βλέπω δεν είμαι πολύ απαιτητικός τώρα την πήρα την συσκευή και προς το παρόν έχω το gt7 και το cod Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 12 ώρες πριν, sndev είπε Δεν είναι όμως υπερβολή το 40% επιπλέον καπέλο; Βλέπω κάρτα των 100 την πουλάνε 140. Θα μου πεις ή ψυχική υγεία είναι ανεκτίμητη.. Οκ το ακούω αλλά κ πάλι 40% πάνω; 40 λίρες είναι 1.4 του ευρώ , πρέπει να πάρουν και αυτοί την προμήθεια τους. Απο την άλλη και η αγορά και η πληρωμή με bitcoins και αυτή κρατάει προμήθεια . Τουλάχιστον άλλος δουλεύει για εσένα και εσυ κάθεσαι και δεν έχεις να παιδεύεσαι με vpn , crypto κλπ… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 7 minutes ago, ababapanos said: 40 λίρες είναι 1.4 του ευρώ , πρέπει να πάρουν και αυτοί την προμήθεια τους. Απο την άλλη και η αγορά και η πληρωμή με bitcoins και αυτή κρατάει προμήθεια . Τουλάχιστον άλλος δουλεύει για εσένα και εσυ κάθεσαι και δεν έχεις να παιδεύεσαι με vpn , crypto κλπ… οπως το θέτεις ναι μοιαζει να εχεις δίκιο , δίνεις 1,5 ε κ στο κάνουν αλλα για μια φορα στις 100 λίρες. ομως κοιτα κατι , έστω οτι θες να βάλεις 50 ε μέσα να χεις για ενα παιχνίδι, Αυτό αντιστοιχεί σε 1422 λίρες, ας πούμε 1400. 1400 / 100 = 14 συναλλαγές των 100 λιρων που δόσεις 140 αρα 40 * 14 = 560 λιρες επιπλεον = περιπου 20 ε επιπλεον. αρα για να βαλεις 50 ε κάβα θα θες 70 ε εεε εκει ειναι η ενσταση μου αλλα οκ δέχομαι οτι ο καθένας μας εχει άλλο σκεπτικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 19 λεπτά πριν, sndev είπε οπως το θέτεις ναι μοιαζει να εχεις δίκιο , δίνεις 1,5 ε κ στο κάνουν αλλα για μια φορα στις 100 λίρες. ομως κοιτα κατι , έστω οτι θες να βάλεις 50 ε μέσα να χεις για ενα παιχνίδι, Αυτό αντιστοιχεί σε 1422 λίρες, ας πούμε 1400. 1400 / 100 = 14 συναλλαγές των 100 λιρων που δόσεις 140 αρα 40 * 14 = 560 λιρες επιπλεον = περιπου 20 ε επιπλεον. αρα για να βαλεις 50 ε κάβα θα θες 70 ε εεε εκει ειναι η ενσταση μου αλλα οκ δέχομαι οτι ο καθένας μας εχει άλλο σκεπτικό Και για εμένα Δεν συμφέρει να τα βάζεις 100 100 . Αυτό είναι καλό μόνο για την 12μηνη Psn deluxe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2023 Νομίζω ότι θα σταματήσω. Θα έχει βγει το ps6 Pro το 2030. 😛 Έβγαλα και δέυτερη FUPS κάρτα γιατί 100 ευρώ τον μήνα μάλλον δεν μας φτάνουν ως όριο. Πάλι με Controld, Chrome και location Istanbul (απο controld πάντα, όχι άλλο vpn), adding funds κτλ κτλ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις