solid21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 19 λεπτά πριν, lighto είπε παιδιά μέχρι πότε έχετε κάνει συνδρομή ? εχω φτάσει 2027 😅 η αγορά έγινε και απο κάρτα κατευθείαν και απο funds. εχω φτασει μεχρι το 40...να δουμε ποιος θα ληξει πρωτος , εγω ή η συνδρομη. 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 προσοχη στους μεταπωλητες του buysellv, επιλεγουμε πρωτα με το ποσα εχουν πουληθει, δευτερο κριτηριο οι θετικες και ενα τριτο, τι κρυπτονομισμα δεχονται εγω σε 3 συναλλαγες συνολο, σε 1 ζητησα refund οταν για 18 ωρες δεν προχωρησε. το πηρα αμεσως, πιστωνεται στο πορτοφολι της πλατφορμας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wpgoalkeeper Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Για αυτό προτιμώ τους "πιο ακριβούς" αλλά πιο έμπιστους. Τέσσερις συναλλαγές, όλες οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 δεν ξερω αν εχει απαντηθει. μπορουμε να αγορασουμε diablo 4 σε τιμη τουρκιας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 26 λεπτά πριν, ababapanos είπε δεν ξερω αν εχει απαντηθει. μπορουμε να αγορασουμε diablo 4 σε τιμη τουρκιας? ολα μπορεις να τα αγορασεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wpgoalkeeper Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 5 ώρες πριν, wpgoalkeeper είπε Έχω μια ερώτηση και συγνώμη αν είναι offtopic.... Αγόρασα και δεύτερη FUPS για να "αυξήσω" το όριο των 2750tl κάθε μήνα. (Πονηρός ο βλάχος). Αλλά μάλλον έκανα πατάτα. Μπήκε στον ήδη υπάρχοντα λογαριασμό μου, (λογικό), άρα παίζει να έκανα μία τρύπα στο νερό. Θέλει να βάλω το app με τη διαδικασία του κινητού σε άλλη συσκευή και να είναι μόνο σε αυτή? Για να προσθέσω εκεί την καινούργια κάρτα? 'Η μπορεί να γίνει και με τον ήδη ενεργό λογαριασμό? Όποιος έχει γνώση και θέλει να την μοιραστεί.... Επειδή άκρη δεν έβγαλα, αγόρασα μια 3η (!!) FUPS, έφτιαξα καινούργιο λογαριασμό σε άλλη συσκευή (με κινητό 5sim και άλλο mail) και έτσι έκανα τελικά 2 λογαριασμούς. Μένει να την βάλω στο account να δω μήπως μπορέσω να κάνω τις ανανεώσεις από εκεί χωρίς μεσάζοντα όπως κάνετε αρκετοί από εδώ μέσα. Αλλιώς απλά μεγάλωσα το limit του λογαριασμού (πέταξα βέβαια 5€ από το παράθυρο για την 2η κάρτα αλλά όταν κάνεις "μπαγαποντιές" κάπου θα φας και τα μούτρα σου για να μάθεις... Το παραπάνω πιο πολύ σαν ενημέρωση για όποιον ενδιαφέρεται να το κάνει για να αυξήσει το μηνιαίο limit της FUPS. Οποιαδήποτε υπόδειξη ή άλλος τρόπος "μπαγαποντιάς" δεκτά όλα. Καλή καρδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, ababapanos said: δεν ξερω αν εχει απαντηθει. μπορουμε να αγορασουμε diablo 4 σε τιμη τουρκιας? To κακό είναι πως κάποια games επειδή οι Publishers τρέχουν δικά τους clients και προφανώς δικές τους συνδρομές, εκεί οι τιμές αλλάζουν από λίγο εως καθόλου στο Ερντογάν Store. Ιn other news, με τα κέφια του είναι... Κούμπωσα άλλον έναν χρόνο, φτάσαμε το 2029, κοντεύουμε το 2030 σύντομα. Controld με location Istanbul, adding funds, στον Chrome όλα αυτά. Χτύπησα όριο στην FUPS, από ότι φαίνεται, δεν μπορώ να μεταφέρω χρήματα από Revolut άλλο. τον επόμενο μήνα τώρα. @solid21 Όταν λήξεις, τουλάχιστον γράψε καπου αυτή την κληρονομιά Deluxe Plus. Aμαρτία να πάει χαμένη η συνδρομή. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2023 από Alex21121988 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mrrobot7 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 21 λεπτά πριν, Alex21121988 είπε Ιn other news, με τα κέφια του είναι... Κούμπωσα άλλον έναν χρόνο, φτάσαμε το 2029, κοντεύουμε το 2030 σύντομα. Controld με location Istanbul στον chrome, adding funds, στον Chrome όλα αυτά. Χτύπησα όριο στην FUPS, από ότι φαίνεται, δεν μπορώ να μεταφέρω χρήματα από Revolut άλλο. τον επόμενο μήνα τώρα. Ωραίος! Meanwhile εγώ έχω βρει μέχρι και τούρκικο proxy που συνδέεται κανονικά η κονσόλα στο διαδίκτυο και ακόμη δε μου δέχεται ανανέωση με τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Σε εσάς δουλεύει κανονικά το windscribe free vpn? Βάζω Τουρκία instanbul και με βγάζει UK αντί για Τουρκια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Κατεργάρης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mrrobot7 είπε Ωραίος! Meanwhile εγώ έχω βρει μέχρι και τούρκικο proxy που συνδέεται κανονικά η κονσόλα στο διαδίκτυο και ακόμη δε μου δέχεται ανανέωση με τίποτα Ανανέωση μόνο με χρήματα από wallet εξ ολοκλήρου. 23 λεπτά πριν, ababapanos είπε Σε εσάς δουλεύει κανονικά το windscribe free vpn? Βάζω Τουρκία instanbul και με βγάζει UK αντί για Τουρκια Παράτα το vpn και δούλεψε το τρόπο που έγραψα προηγουμένως με το proxy. Είναι free και 100% λειτουργικό. Έφτιαξα σε φίλο πριν μια ώρα account και του κουμπωσα ένα χρόνο συνδρομή Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2023 από Κατεργάρης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lazaros blg Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Εγώ που πήγα να κάνω ανανέωση από το buysellv την ακύρωσα πριν μεταφέρω τα χρήματα και τώρα δεν μπορώ να μπω στον λογαριασμό μου; Καλά πήγε αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Έκανα λογαριασμό στην cryptopay αλλα μετα διαβασα οτι πια δεν υποστηριζεται. Τωρα ποια να βγάλω που να δέχεται το τουρκικο psn? Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2023 από ababapanos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wpgoalkeeper Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, ababapanos είπε Έκανα λογαριασμό στην cryptopay. Έστειλα τα έγγραφα , έγινα verified , αλλά όταν πάω να ζητήσω κάρτα μου γράφει ότι δεν είναι διαθέσιμη στην περιοχή μου. Τι μπορεί να φταίει; Λογικό. Δεν βγαίνει κάρτα πια. Δεν σου χρειάζεται. Θα προσθέσεις στον λογαριασμό σου στην cryptopay την απαιτούμενη αξία του νομίσματος που χρειάζεσαι για να πληρώσεις τον μεταπωλητή με κρυπτονόμισμα και θα είσαι κομπλέ. Ούτε εγώ έχω κάρτα. Όπως σου ανέφερα έκανα τις συναλλαγές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pp6210 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 16 λεπτά πριν, Lazaros blg είπε Εγώ που πήγα να κάνω ανανέωση από το buysellv την ακύρωσα πριν μεταφέρω τα χρήματα και τώρα δεν μπορώ να μπω στον λογαριασμό μου; Καλά πήγε αυτο εδωσες στοιχεια λογαριασμου στον πωλητη? γιατι αυτο το ζηταει στην οθονη πληρωμης? γιατι ακυρωσες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, wpgoalkeeper είπε Λογικό. Δεν βγαίνει κάρτα πια. Δεν σου χρειάζεται. Θα προσθέσεις στον λογαριασμό σου στην cryptopay την απαιτούμενη αξία του νομίσματος που χρειάζεσαι για να πληρώσεις τον μεταπωλητή με κρυπτονόμισμα και θα είσαι κομπλέ. Ούτε εγώ έχω κάρτα. Όπως σου ανέφερα έκανα τις συναλλαγές. Δεν υπάρχει για αλλη καρτα διαδικασια που μπορει να γινει? με μεταπωλητες κλπ δεν ξερω τη διαδικασία και προτιμώ να την κανω μονος μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις