scorpion123 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 25 λεπτά πριν, sndev είπε ναι μολις εβαλα funds κ επιβεβαιωνω οτι κραταει 5% extra. Μαλακίες για το σύνολο του κέρδους αναλογικα αλλα δε παυει να είναι 5 ευρώ στα 100 το δικο σου όνομα βαζεις απλά πάτησες add funds και έβαλες χωρίς vpn ή controld; Γιατί τα έχω δοκιμάσει όλα και ή well that didnt work βγάζει ή error. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 13 minutes ago, scorpion123 said: απλά πάτησες add funds και έβαλες χωρίς vpn ή controld; Γιατί τα έχω δοκιμάσει όλα και ή well that didnt work βγάζει ή error. Ναι απλά πάτησα add funds με nordvpn. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, feelihipo είπε Κάνει και load /unload ; Δεν δοκίμασα για load unload Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelkr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Παντως χθες ολη μερα, εκανα καινουρια fups, την αποθηκευσα σαν τροπο οληρωμης στο psn, αλλα δεν τραβηξε ποτέ funds ουτε καταφερα να κανω καποια αγορα, μου εβγαζε error. Δοκιμασα και με control d και με αγορασμενο nordvpn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 9 λεπτά πριν, angelkr είπε Παντως χθες ολη μερα, εκανα καινουρια fups, την αποθηκευσα σαν τροπο οληρωμης στο psn, αλλα δεν τραβηξε ποτέ funds ουτε καταφερα να κανω καποια αγορα, μου εβγαζε error. Δοκιμασα και με control d και με αγορασμενο nordvpn Την γεμίσες με revolut όπως λένε κάποια παιδιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelkr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 24 λεπτά πριν, aekoupoli είπε Την γεμίσες με revolut όπως λένε κάποια παιδιά? Ναι ναι, κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MV_B Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, angelkr είπε Πως μετεφερες το υπολοιπο της καρτας στη ρεβολουτ αν επιτρέπεται; Προσπαθω να αγορασω κρυπτο για να μετατρεψω ουσιαστικα τα 2,5 ευρω που εχω μεσα στην καρτα σε bitcoin αλλα μου λεει πρεπει να επενδυσω 10 ευρω και πάνω. Δεν θα σκασω για τα 2,5 ευρω, αλλα ετσι για την ιστορια το εψαχνα και εγω..αλλα τελικα το εκανα αναποδα.η cryptopay ειχε μπλοκαρει το unload και πηγα στη revolut και προσθεσα λεφτα στο account με καρτα ,βαζοντας τα στοιχεια της cryptopay virtual καρτας.αμεση μεταφορα. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2023 από MV_B 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 46 λεπτά πριν, angelkr είπε Ναι ναι, κανονικα Απευθείας αγορά στο ps store χωρίς funds δοκίμασες? Για κάποιο παιχνίδι εννοώ όχι για συνδρομή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelkr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, aekoupoli είπε Απευθείας αγορά στο ps store χωρίς funds δοκίμασες? Για κάποιο παιχνίδι εννοώ όχι για συνδρομή Θα το δοκιμασω σε λιγο και θα επανέλθω, ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelkr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 αδελφια για να εχετε κατα νου, αυτο που δουλεψε τελικα για εμενα ειναι fups + control d. μετα απο δοκιμες και συνδυασμους καταφερα να ανανεωσω συνδρομη αλλα και να παρω παιχνιδι. αυτο που παρατηρησα ειναι οτι δεν μπορει το psn να χρεωσει ταυτοχρονα το psn wallet (εφοσον εχει funds) + να τραβηξει την διαφορά απο την φουπς αν δεν επαρκει το wallet. αρα ειτε φορτωνεις funds και ψωνιζεις, ειτε κατευθειαν απο την καρτα. ελπιζω να βοηθησα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ταξιαρχης Χ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Γεια σας. Κάτοχος και εγώ cryptopay και ξεκίνησα από εχθές να φτιάχνω Fups.Εχω κολλησει στο σημείο για το SMS verification γνωρίζει κάποιος κάποιο άλλο site εκτός από το 5sim; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geogal1997 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Επιβεβαίωνω και εγώ οτι η cryptopay virtual card πλέον δεν λειτουργεί.Παλι καλά πρόλαβα πριν καμιά βδομάδα να βάλω ps plus deluxe με 190 ευρώ συνολικά,μέχρι και το 2033😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 34 λεπτά πριν, Ταξιαρχης Χ είπε Γεια σας. Κάτοχος και εγώ cryptopay και ξεκίνησα από εχθές να φτιάχνω Fups.Εχω κολλησει στο σημείο για το SMS verification γνωρίζει κάποιος κάποιο άλλο site εκτός από το 5sim; Δοκιμασε εδω https://pingme.tel/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ταξιαρχης Χ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 11 λεπτά πριν, aekoupoli είπε Δοκιμασε εδω https://pingme.tel/ Ευχαριστω! Τροπο πληρωμης χωρις κρυπτονομισματα δεν εχει; Μαλλον θα φτιαξω crypto.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pasxaliskar Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, angelkr είπε Παντως χθες ολη μερα, εκανα καινουρια fups, την αποθηκευσα σαν τροπο οληρωμης στο psn, αλλα δεν τραβηξε ποτέ funds ουτε καταφερα να κανω καποια αγορα, μου εβγαζε error. Δοκιμασα και με control d και με αγορασμενο nordvpn θελει και proxy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις