Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

9 ώρες πριν, Dunyas είπε

Και εγω δεν κατάφερα να προσθέσω funds...

Μπορώ όμως να αγοράσω παιχνίδια από τον browser του κινητού (FUPS & Windscribe)!

η αγορά παιχνιδιών δουλεύει κανονικά. ακόμα και χωρίς vpn. σε συνδρομές και funds σκαλώνει. δεν έχω καταφέρει να βάλω με FUPS, ούτε με proxy ούτε με windscribe.  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εξακολουθώ και εγώ να μη μπορώ να καταφέρω με κανένα τρόπο μέσω FUPS, όσα proxy και αν έχω χρησιμοποιήσει, είτε σαν add funds είτε σαν αγορά της συνδρομής δε με αφήνει να προχωρήσω (πετάει το error με το που πατάω το κουμπί να πληρώσω, ούτε καν το «σκέφτεται»). 

η ερώτηση μου είναι η εξής, το έχει καταφέρει κανείς από PS4 ή όσοι το κάνατε είστε όλοι από PS5;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά αφού είδα κι από-ειδα πλήρωσα στο plati market 38€ (https://plati.market/itm/3664978) και μου βάλανε τη deluxe για 12 μήνες και τέλος. Με τη fups που την έφτιαξα για αυτόν τον λόγο, τη χρησιμοποίησα για να γυρίσω σε τουρκία spotify και youtube premium και έφτιαξα disney+ και amazon prime οπότε δε πήγε και άδικα. 

Καλή τύχη στους υπόλοιπους, ελπίζω να τα καταφέρετε και απευθείας με fups. 

Επεξ/σία από papjohn1997
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσο αφορά το  youtube δεν χρειάζεσαι καμία απολύτως άλλη τράπεζα μόνο vpn.

Εγώ το έχω κάνει για τούρκικο youtube και μια χαρά τραβάει τα λεφτά από την Ελληνική κάρτα μου.

Το μόνο που χρειάζεται είναι την πρώτη φορά που θα γίνει η χρέωση να βάλεις ένα vpn που να δουλεύει και να πληρώσεις σε Τούρκικες λίρες.

Όσο τώρα αφορά το psn plus αν βρει κάποιος βραζιλιάνικη ή τούρκικη gift card και την αγοράσει δεν μπορεί να την βάλει στο αντίστοιχο psn store wallet και μετά απλά να πάρει μέσα από το επίσημο psn store της εκάστοτε χώρας ότι θέλει?

Είτε αυτό είναι συνδρομή στο psn plus, είτε κάποιο παιχνίδι.

Επεξ/σία από Paragontas-x

Καλησπέρα σας, υπάρχει ένας αναλυτικός οδηγός για άσχετους- σαν εμένα,δλδ από το πώς φτιάχνουμε τουρκικό email και συνδεόμαστε στο ps store , μέχρι με το ποια κάρτα χρησιμοποιούμε,πώς την προσθέτουμε κτλ;

Καλησπέρα προσπαθώ να βάλλω funds από FUPS από κινητό, PC, PS4 με proxy (και με VPN συνδέοντας το PS4 στο PC ) αλλά τίποτα. Ξερει κανείς τι άλλο μπορώ να κάνω εκτός από το να αγοράσω μια συνδρομή μέσω plati?

Σε μια επικοινωνία με ένα παιδί μέσω Whatsapp, από Σιγκαμπουρη, που κάνει τέτοιες δουλειές με ανανεώσεις κ τα σχετικά…μου είπε ότι πλέον η Fups, όπως κ αρκετές άλλες προπληρωμένες κάρτες, δεν είναι πλέον αποδέκτες στη Sony, για add funds κ για ανανεώσεις συνδρομών!οποτε έτσι εξηγείται κ ότι είμαστε σχεδόν όλοι, που δεν μπορούμε να το κάνουμε!για αγορές παιχνιδιών, λειτουργεί ακόμα κανονικά!

οποτε σιγά-σιγά η Sony, κλείνει μια-μια τις τρύπες!

Στις 24/4/2023 στις 7:55 ΜΜ, Younghooper328 είπε

Καλησπέρα προσπαθώ να βάλλω funds από FUPS από κινητό, PC, PS4 με proxy (και με VPN συνδέοντας το PS4 στο PC ) αλλά τίποτα. Ξερει κανείς τι άλλο μπορώ να κάνω εκτός από το να αγοράσω μια συνδρομή μέσω plati?

Μέσω ps5 το δοκίμασα και έβαλα κανονικά funds μέσω fups. Τώρα μέσω ps4 δεν ξέρω αν λειτουργεί η διαδικασία. 

15 λεπτά πριν, morfeas2004gr είπε

Μέσω ps5 το δοκίμασα και έβαλα κανονικά funds μέσω fups. Τώρα μέσω ps4 δεν ξέρω αν λειτουργεί η διαδικασία. 

Πριν πόσες μέρες τα κατάφερες;

Ίσως το έκλεισαν πρόσφατα, γιατί και εγώ όσο και να προσπάθησα με FUPS, τζίφος!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη μου κανε εντυπωση αυτο με τη fups έκατσα να δοκιμάσω.

ε μια χαρα τη δέχτηκε με τη μια κ μια Χαρά έκανε add funds.. Κάτι δε κάνετε σωστά.

Spoiler

image.png.971a3ff7cfc40f1c5acaad011d93488f.png

Spoiler

image.png.071cdd7563ee627cd574b0a5bc649781.png

Spoiler

SmartSelect_20230425_215142_FUPS.jpg.e1bb749df58b846180e6cac80339c5fc.jpg

Επεξ/σία από sndev
  • Like 2

34 λεπτά πριν, sndev είπε

ε μια χαρα τη δέχτηκε με τη μια κ μια Χαρά έκανε add funds.. Κάτι δε κάνετε σωστά.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Ακολουθώ τις οδηγίες βήμα βήμα αλλά add funds και συνδρομή δεν μπορώ να κάνω με τίποτα. Δοκίμασα κάθε ένα απ τα proxy που ήταν διαθέσιμα σε 3 διαφορετικά sites και πάλι τίποτα. Ακόμα και σε γνωστό μου που είχε βάλει κανονικότατα συνδρομή πριν 1-2 μήνες, τώρα με την ίδια κάρτα δε τον αφήνει να κάνει κάτι πέρα απ την απευθείας αγορά παιχνιδιού. 

50 λεπτά πριν, sndev είπε

Έχω κάνει πολλές φορές add funds με Fups…αλλά εδώ κ μια εβδομάδα τίποτα!

με ποιο vpn το κανείς ή proxy?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...