slobou Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 17 λεπτά πριν, sndev είπε Δε μπορεις να συνεχιζεις απο εκει που σταματας ,δεν μεταφερει saves διαβαζει προφιλς. Μπορεις να το αγοραζεις όμως απο τουρκια πχ πιο οικονομικα κ να το παίζεις στο ελληνικο προφιλ Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Και αντίστοιχα αν βρω κάτι πιο φθηνά (λέμε τώρα ) στο Ελληνικό μπορώ να το παίξω και στο Τουρκικό account σωστά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 11 minutes ago, slobou said: Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Και αντίστοιχα αν βρω κάτι πιο φθηνά (λέμε τώρα ) στο Ελληνικό μπορώ να το παίξω και στο Τουρκικό account σωστά ; Σωστά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsigan24 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Καλησπέρα, λεω να αγοράσω deluxe τουρκική συνδρομή από plati market. Κάνω account καινούργιο με region Τουρκία. Πρέπει να βαλω και τουρκικό email;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tolis.illegal Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Καλησπέρα. Είδα στο buysellvoucher ότι μπορείς να αγοράσεις έτοιμο τουρκικό προφίλ. Το έχει κάνει κανείς;; Είναι safe λέτε; Παρακολουθώ καιρό τώρα τη συζήτηση για Τουρκία αλλά μου φαινόταν βουνό η διαδικασία. Επίσης ενδιαφέρομαι μόνο για αγορές παιχνιδιών όχι συνδρομές ps plus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Άσχετο με το PS Plus αλλά πολύ καλή η FUPS CARD. Σήμερα πήρα 19 λίρες επιστροφη με την πληρωμή της μηνιαίας συνδρομης του Netflix , οποτε η αυξηση της τιμης που εκανε δεν με επηρέασε Επεξ/σία 15 Απριλίου 2023 από dream21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 12 minutes ago, dream21 said: Άσχετο με το PS Plus αλλά πολύ καλή η FUPS CARD. Σήμερα πήρα 19 λίρες επιστροφη με την πληρωμή της μηνιαίας συνδρομης του Netflix , οποτε η αυξηση της τιμης που εκανε δεν με επηρέασε ωραιος αλλα αντε ακόμα μια ανανέωση σε παίρνει , λήγει 31 may Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 22 λεπτά πριν, sndev είπε ωραιος αλλα αντε ακόμα μια ανανέωση σε παίρνει , λήγει 31 may Nαι το ειδα μολις, τουλαχιστον θα παρω επιστροφη και τον Μαιο. 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papjohn1997 Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Καλησπέρα, το βίντεο του Σωτήρη με τις οδηγίες για Fups έχει διαγραφεί από το facebook. Υπάρχει κάπου αλλού ή μπορεί κάποιος να πει τις οδηγίες; Ευχαριστώ και καλή ανάσταση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2023 36 λεπτά πριν, papjohn1997 είπε Καλησπέρα, το βίντεο του Σωτήρη με τις οδηγίες για Fups έχει διαγραφεί από το facebook. Υπάρχει κάπου αλλού ή μπορεί κάποιος να πει τις οδηγίες; Ευχαριστώ και καλή ανάσταση. Το ανεβαζω και στο twitch σαν standalone video τωρα https://www.twitch.tv/videos/1794684785 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dunyas Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2023 Εφτιαξα τούρκικο λογαριασμό για το playstation μεσω controld. Πρόσθεσα κανονικά την FUPS αλλά στο τελευταιο βημα, μου βγαζει σφαλμα... Εεε βαρεθηκα πάω να φαω αρνι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papjohn1997 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 9 ώρες πριν, Dunyas είπε Εφτιαξα τούρκικο λογαριασμό για το playstation μεσω controld. Πρόσθεσα κανονικά την FUPS αλλά στο τελευταιο βημα, μου βγαζει σφαλμα... Εεε βαρεθηκα πάω να φαω αρνι! Έχω κολλήσει στο ίδιο σημείο. Απ΄ότι έχω καταλάβει πρέπει να κάνουμε add funds χρησιμοποιώντας Windscribe VPN αλλά δοκίμασα και από τον υπολογιστή και από το Playstation App στο κινητό και από Browser στο κινητό χωρίς επιτυχία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dunyas Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 8 ώρες πριν, papjohn1997 είπε Έχω κολλήσει στο ίδιο σημείο. Απ΄ότι έχω καταλάβει πρέπει να κάνουμε add funds χρησιμοποιώντας Windscribe VPN αλλά δοκίμασα και από τον υπολογιστή και από το Playstation App στο κινητό και από Browser στο κινητό χωρίς επιτυχία. Με την windscribe δεν είχα καμία επιτυχία! Δοκίμασα να προσθέσω χρήματα στο wallet τίποτα... Συνδέθηκα μέσω τούρκικου dns (controld) από το PS5 πάλι τίποτα! Ίσως με καποιο Τούρκικο proxy να γίνει δουλίτσα αλλά πραγματικά βαρεθηκα... πολύ κόπος... Τουλάχιστον έφτιαξα τουρκικο spotify με την fups, κάτι είναι και αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papjohn1997 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, Dunyas είπε Με την windscribe δεν είχα καμία επιτυχία! Δοκίμασα να προσθέσω χρήματα στο wallet τίποτα... Συνδέθηκα μέσω τούρκικου dns (controld) από το PS5 πάλι τίποτα! Ίσως με καποιο Τούρκικο proxy να γίνει δουλίτσα αλλά πραγματικά βαρεθηκα... πολύ κόπος... Τουλάχιστον έφτιαξα τουρκικο spotify με την fups, κάτι είναι και αυτό... Νομίζω και εγώ η μόνη τύχη είναι με τουρκικό proxy. Θα κάνω δοκιμές κάποια στιγμή ξανά μπας και Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paragontas-x Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Για να βάλεις μια ετήσια psn plus premium συνδρομή π.χ. από Τουρκία η διαδικασία είναι η παρακάτω? 01. Αγοράζεις μια τουρκική playstation gift card 02. Φτιάχνεις ένα Τούρκικο λογαριασμό στο Sony site(Με ανοιχτό vpn για Τουρκία) 03. Βάζεις αυτή τη κάρτα(Με ανοιχτό vpn για Τουρκία) 04. Απλά από τον Τούρκικο λογαριασμό σου αγοράζεις την ετήσια συνδρομή psn plus premium από το επίσημο Τούρκικο psn store από τη κονσόλα χωρίς vpn. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2023 από Paragontas-x 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2023 16 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε Για να βάλεις μια ετήσια psn plus premium συνδρομή π.χ. από Τουρκία η διαδικασία είναι η παρακάτω? 01. Αγοράζεις μια τουρκική playstation gift card 02. Φτιάχνεις ένα Τούρκικο λογαριασμό στο Sony site(Με ανοιχτό vpn για Τουρκία) 03. Βάζεις αυτή τη κάρτα(Με ανοιχτό vpn για Τουρκία) 04. Απλά από τον Τούρκικο λογαριασμό σου αγοράζεις την ετήσια συνδρομή psn plus premium από το επίσημο Τούρκικο psn store από τη κονσόλα χωρίς vpn. απο που αγοράζεις μια τουρκική playstation gift card? στειλε λινκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις