dinhio Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 47 λεπτά πριν, solid21 είπε Μα μιση τιμη ειναι στην Τουρκια , και πλεον EA και Blizzard ουτε καν αυτο Η deluxe 12μηνη έχει: Ελλάδα 120€ Τουρκία 22€ Ινδονησία 55 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G091 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Δυστυχως δεν μπορώ να ξαναπεράσω με τίποτα την cryptopay μου στο PlayStation..μου βγάζει συνεχως ένδειξη να ελέγξω τις πληροφορίες της κάρτας και να ξαναπροσπαθησω😞😞 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morfeas2004gr Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, G091 είπε Δυστυχως δεν μπορώ να ξαναπεράσω με τίποτα την cryptopay μου στο PlayStation..μου βγάζει συνεχως ένδειξη να ελέγξω τις πληροφορίες της κάρτας και να ξαναπροσπαθησω😞😞 Κάνε μια κάρτα fups και θα είσαι οκ. Υπάρχει βίντεο από τον @Sotosgl στην σελίδα του στο fb! https://fb.watch/jFJvDjTtvf/ Επεξ/σία 12 Απριλίου 2023 από morfeas2004gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solid21 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 2 ώρες πριν, dinhio είπε Η deluxe 12μηνη έχει: Ελλάδα 120€ Τουρκία 22€ Ινδονησία 55 Με συγχωρεις , δεν καταλαβα πως μιλουσες για τις συνδρομες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G091 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Εκανα κάρτα fups!ερωτηση στο cardholders name στο PlayStation τι βάζω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 14 λεπτά πριν, G091 είπε Εκανα κάρτα fups!ερωτηση στο cardholders name στο PlayStation τι βάζω; OZAN AKSOY 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slobou Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, dinhio είπε Η deluxe 12μηνη έχει: Ελλάδα 120€ Τουρκία 22€ Ινδονησία 55 55 έχει η Ινδονησία το extra της . Το deluxe είναι στα 65. Και πάλι αξίζει βέβαια ,5.5 ευρώ βγαίνει ο μήνας . Επεξ/σία 12 Απριλίου 2023 από slobou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sotosgl Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Πως αρχισαμε να μιλαμε για Ινδονησιες ενας Θεος ξερει. Παιδακια αν σας φαινεται βουνο η διαδικασια με FUPS,Proxy κλπ στην τελικη παρτε κατευθειαν απο το Plati.Market ή buysellvouchers μια ετησια τουρκικη συνδρομη ή λετε να σας φορτισει ο πωλητης με Funds το account για αγορες παιχνιδιων,μεχρι και ετοιμες φορτισμενες καρτες με λιρες πουλανε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Αυτό θα έλεγα τώρα. Buysellvouchers κάθεσαι πίνεις το καφεδάκι σου κι είσαι έτοιμος. Ούτε να μπλέξεις ούτε τίποτα. Εγώ πήρα 2 χρόνια PS+ με buysell και είμαι τρισευτυχισμένος. Ούτε έμπλεξα με VPN, ούτε με SMS, ούτε με φορτίσεις επαναφορτίσεις ξεφορτίσεις τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 5 hours ago, dream21 said: OZAN AKSOY Όντως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 7 λεπτά πριν, sndev είπε Όντως; Μην βάλεις ελληνικό όνομα βάλε ένα τουρκικό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2023 Γελασα παντως, λεω δε μπορεί. 4 minutes ago, dream21 said: Μην βάλεις ελληνικό όνομα βάλε ένα τουρκικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G091 Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) Χααχαχαχαχαχ..εννοω με την ερωτηση μου..βάζεις ένα όνομα ότι ναναι; Επεξ/σία 13 Απριλίου 2023 από G091 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slobou Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Καλημέρα σας. Νέος κατοχος playstation5 και μόλις έκανα συνδρομή μέσω Τουρκίας Deluxe μέσω Plati. Όλα καλά ενεργοποιηθηκε.Τωρα έχω 2 προφίλ ,το κανονικο μου και το Τουρκικό.Η ερώτηση μου είναι η εξής,ο seller αναφέρει ότι μολις ενεργοποιηθεί η Τουρκική μπορώ να κάνω εναλλαγή στον παλιό μου λογαριασμό και θα μπορώ να έχω πρόσβαση στα παιχνίδια . Δηλαδή αν κατεβάσω το Horizon Forbidden West στο Τούρκικο account θα μπορώ να παίζω και στο κανονικό μου profile και να συνεχίζω από εκεί που σταμάτησα κλπ ; Η αν πχ αγοράσω το 2K23 στο Ελληνικό account μου θα μπορώ αντίστροφα να το παίξω και στο Τουρκικό; Συγχωρέστε με για την άγνοια αλλα θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω λίγο αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, slobou said: Καλημέρα σας. Νέος κατοχος playstation5 και μόλις έκανα συνδρομή μέσω Τουρκίας Deluxe μέσω Plati. Όλα καλά ενεργοποιηθηκε.Τωρα έχω 2 προφίλ ,το κανονικο μου και το Τουρκικό.Η ερώτηση μου είναι η εξής,ο seller αναφέρει ότι μολις ενεργοποιηθεί η Τουρκική μπορώ να κάνω εναλλαγή στον παλιό μου λογαριασμό και θα μπορώ να έχω πρόσβαση στα παιχνίδια . Δηλαδή αν κατεβάσω το Horizon Forbidden West στο Τούρκικο account θα μπορώ να παίζω και στο κανονικό μου profile και να συνεχίζω από εκεί που σταμάτησα κλπ ; Η αν πχ αγοράσω το 2K23 στο Ελληνικό account μου θα μπορώ αντίστροφα να το παίξω και στο Τουρκικό; Συγχωρέστε με για την άγνοια αλλα θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω λίγο αυτο. Δε μπορεις να συνεχιζεις απο εκει που σταματας ,δεν μεταφερει saves διαβαζει προφιλς. Μπορεις να το αγοραζεις όμως απο τουρκια πχ πιο οικονομικα κ να το παίζεις στο ελληνικο προφιλ Επεξ/σία 13 Απριλίου 2023 από sndev Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις