Προς το περιεχόμενο

PlayStation Plus Συνδρομή Τουρκίας

dinhio
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από dinhio,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

47 λεπτά πριν, solid21 είπε

Μα μιση τιμη ειναι στην Τουρκια , και πλεον EA και Blizzard ουτε καν αυτο

Η deluxe 12μηνη έχει:

Ελλάδα 120€

Τουρκία 22€

Ινδονησία 55

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δυστυχως δεν μπορώ να ξαναπεράσω με τίποτα την cryptopay μου στο PlayStation..μου βγάζει συνεχως ένδειξη να ελέγξω τις πληροφορίες της κάρτας και να ξαναπροσπαθησω😞😞

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, G091 είπε

Δυστυχως δεν μπορώ να ξαναπεράσω με τίποτα την cryptopay μου στο PlayStation..μου βγάζει συνεχως ένδειξη να ελέγξω τις πληροφορίες της κάρτας και να ξαναπροσπαθησω😞😞

Κάνε μια κάρτα fups και θα είσαι οκ. Υπάρχει βίντεο από τον @Sotosgl στην σελίδα του στο fb! 

https://fb.watch/jFJvDjTtvf/

Επεξ/σία από morfeas2004gr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, dinhio είπε

Η deluxe 12μηνη έχει:

Ελλάδα 120€

Τουρκία 22€

Ινδονησία 55

55 έχει η Ινδονησία το extra της . Το deluxe είναι στα 65. Και πάλι αξίζει βέβαια ,5.5 ευρώ βγαίνει ο μήνας .

Επεξ/σία από slobou

Πως αρχισαμε να μιλαμε για Ινδονησιες ενας Θεος ξερει.
Παιδακια αν σας φαινεται βουνο η διαδικασια με FUPS,Proxy κλπ στην τελικη παρτε κατευθειαν απο το Plati.Market ή buysellvouchers μια ετησια τουρκικη συνδρομη ή λετε να σας φορτισει ο πωλητης με Funds το account για αγορες παιχνιδιων,μεχρι και ετοιμες φορτισμενες καρτες με λιρες πουλανε

• Like 1

Αυτό θα έλεγα τώρα. Buysellvouchers κάθεσαι πίνεις το καφεδάκι σου κι είσαι έτοιμος. Ούτε να μπλέξεις ούτε τίποτα. Εγώ πήρα 2 χρόνια PS+ με buysell και είμαι τρισευτυχισμένος. Ούτε έμπλεξα με VPN, ούτε με SMS, ούτε με φορτίσεις επαναφορτίσεις ξεφορτίσεις τίποτα. 

Καλημέρα σας. Νέος κατοχος playstation5 και μόλις έκανα συνδρομή μέσω Τουρκίας  Deluxe μέσω Plati. Όλα καλά ενεργοποιηθηκε.Τωρα έχω 2 προφίλ ,το κανονικο μου και το Τουρκικό.Η ερώτηση μου είναι η εξής,ο seller αναφέρει  ότι μολις  ενεργοποιηθεί η Τουρκική μπορώ να κάνω εναλλαγή στον παλιό μου λογαριασμό και θα μπορώ να έχω πρόσβαση στα παιχνίδια . Δηλαδή αν κατεβάσω το Horizon Forbidden West στο Τούρκικο account θα μπορώ να παίζω και στο κανονικό μου profile και να συνεχίζω από εκεί που σταμάτησα κλπ ; Η αν πχ αγοράσω το 2K23 στο Ελληνικό account μου θα μπορώ αντίστροφα  να το παίξω και στο Τουρκικό; 

Συγχωρέστε με για την άγνοια αλλα θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω λίγο αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, slobou said:

Καλημέρα σας. Νέος κατοχος playstation5 και μόλις έκανα συνδρομή μέσω Τουρκίας  Deluxe μέσω Plati. Όλα καλά ενεργοποιηθηκε.Τωρα έχω 2 προφίλ ,το κανονικο μου και το Τουρκικό.Η ερώτηση μου είναι η εξής,ο seller αναφέρει  ότι μολις  ενεργοποιηθεί η Τουρκική μπορώ να κάνω εναλλαγή στον παλιό μου λογαριασμό και θα μπορώ να έχω πρόσβαση στα παιχνίδια . Δηλαδή αν κατεβάσω το Horizon Forbidden West στο Τούρκικο account θα μπορώ να παίζω και στο κανονικό μου profile και να συνεχίζω από εκεί που σταμάτησα κλπ ; Η αν πχ αγοράσω το 2K23 στο Ελληνικό account μου θα μπορώ αντίστροφα  να το παίξω και στο Τουρκικό; 

Συγχωρέστε με για την άγνοια αλλα θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω λίγο αυτο.

Δε μπορεις να συνεχιζεις απο εκει που σταματας ,δεν μεταφερει saves διαβαζει προφιλς. Μπορεις να το αγοραζεις όμως απο τουρκια πχ πιο οικονομικα κ να το παίζεις στο ελληνικο προφιλ

Επεξ/σία από sndev

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...